NederlandReview

  Ervaringen Zuid-Afrika Reisopmaat

  Hou je van een avontuurlijke en indrukwekkende vakantie? Misschien is Zuid-Afrika dan wel iets voor jou. Zuid-Afrika kenmerkt zich door het ongetemde wild, de grote vlakten, de interessante cultuur en een aantal mooie steden. Klinkt dat niet goed? Bij Zuid-Afrika Reisopmaat kun je je droomreis naar Zuid-Afrika laten samenstellen.

  Wat vinden consumenten van deze reisorganisatie? Zijn de reizen goed georganiseerd? Heeft het team verstand van zaken, de omgeving en de cultuur? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Zuid-Afrika Reisopmaat

  Zuid-Afrika Reisopmaat is een online reisspecialist voor jouw reis naar het zuidelijkste puntje van Afrika. De website is opgericht door Marleen, een grote fan van Zuid-Afrika. Nadat ze in 2001 met haar gezin naar Zuid-Afrika is geweest op vakantie, is ze er smoorverliefd op gevonden. Zo erg zelfs, dat ze in 2009 naar het land verhuisden. Vandaag de dag heeft haar man daar een eigen zaak, studeren de kinderen in Zuid-Afrika en runt zij haar reisorganisatie.

  Bij Zuid-Afrika Reisopmaat kun je jouw ideale reis laten samenstellen. Wanneer je aan de hand van je bouwstenen je reis hebt geselecteerd, gaat het team van de website aan de slag om een reisvoorstel uit te werken. Een reis op maat betekent bij Zuid-Afrika Reisopmaat een reis die:

  - De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw budget heeft;
  - Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele bouwstenen heeft;
  - Positieve klanten reviews heeft;
  - Jou voorziet van advies van je lokale reisspecialist;
  - Je de mogelijkheid biedt in een paar stappen je eigen offerte aan te vragen;
  - Jou gemakkelijk via Skype contact aanbiedt.

  Maken ze dit allemaal waar?

  Benieuwd naar wat Zuid-Afrika allemaal te bieden heeft? Bekijk dan deze video van backpackers Sjoerd en Milou.

  Diensten Zuid-Afrika Reisopmaat

  Wanneer jouw ideale reis is samengesteld door het team van Zuid-Afrika Reisopmaat, kun je je reis gaan boeken. De reis dient betaald te worden via een overboeking op dit rekeningnummer:
  Travel the Globe b.v. ( t.a.v. Zuid-Afrika Reisopmaat + factuurnummer )
  NL21 RABO 0148 120 229
  Swiftcode Rabobank : RABONL 2 U

  De aanbetaling die je dient te betalen bedraagt 20% van de totale reissom. Acht weken voor vertrek dient de gehele reissom overgemaakt te zijn.

  Vragen en klachten bij Zuid-Afrika Reisopmaat

  Heb je vragen over je reisje naar Zuid-Afrika? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina van de website. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@zuidafrikareisopmaat.com, door te bellen naar 030-3200706, een WhatsAppje te sturen naar +27-724063984 óf door te skypen naar ‘Zuid-Afrika Reisopmaat’.

  Wanneer je tijdens de reis een klacht hebt, dien je deze ter plaatse te melden zodat er gelijk naar een oplossing kan worden gezocht. Indien er geen oplossing komt, dien je dat te melden bij de reisleider. De klacht wordt dan schriftelijk vastgelegd en zal thuis verder worden behandeld. Klachten die niet eerst ter plaatse zijn vermeld, worden na afloop van de reis niet behandeld.

  Ben jij al wel eens op reis geweest met Zuid-Afrika Reisopmaat? Zo ja, hoe heb je dat ervaren? Wat is er zo leuk aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog niet bekend bent met Zuid-Afrika Reisopmaat, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende reisorganisaties zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een leuk reisje bij Zuid-Afrika Reisopmaat te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

  Zuid-Afrika Reisopmaat
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zuid-Afrika Reisopmaat

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Zuid-Afrika Reisopmaat een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zuid-Afrika Reisopmaat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zuid-Afrika Reisopmaat actief?

  Zuid-Afrika Reisopmaat is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zuid-Afrika Reisopmaat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.