NederlandReview

  Ervaringen Zeetours Cruises

  Zeetours Cruises: al meer dan 50 jaar inspiratie en ervaring met de mooiste cruises. Of je nu al jaren op cruisevakantie gaat of aan het nadenken bent over je eerste cruise, bij Zeetours.nl zit je goed. Nieuwsgierig wat andere vakantiegangers hebben ervaren? Lees dan verder!

  Wat is Zeetours Cruises?

  Zeetours Cruises is al 27 keer op rij verkozen tot beste cruisespecialist. Niet zo gek als je bedenkt dat deze organisatie al meer dan 50 jaar (!) bezig is in deze vakantiebranche. In 1962 startte ze namelijk al met het aanbieden en verkopen van cruisevakanties in Nederland. Vroeger onder de vleugels van Holland America Line, maar inmiddels helemaal zelfstandig.


  Wat neem je allemaal mee als je op een cruise gaat?

  Jouw eerste cruise met Zeetours Cruises?

  Veel mensen die eenmaal op een cruisevakantie zijn geweest, gaan vaker. Ongeveer 80% (!) wil na hun eerste cruise nog een keer. Dit zijn een aantal voordelen van een cruisevakantie met Zeetours Cruises:
  — Je reist terwijl je slaapt. Niet eindeloos wachten voor je het vliegtuig in kan, geen files omdat iedereen met de auto op vakantie is en geen busreis die toch wat langer duurt dan je dacht. Met een cruise reis je 's nachts, zonder dat je zelf iets voor hoeft te doen of te regelen. — Je komt op veel verschillende bestemmingen. Doordat je tijdens een cruise veel verschillende bestemmingen aandoet, krijg je veel indrukken van verschillende landschappen, culturen en bestemmingen.
  — Geschikt voor alle leeftijden. Vroeger was cruises echt iets wat mensen aan bejaarden toegeschreven. Gelukkig is dat allang niet meer zo. Er zijn schepen en rederijen met uitgebreide kinderclubs, maar ook speciale 'adults only' cruises. Er zit dus altijd een geschikte cruise voor jou bij.

  Contact opnemen met Zeetours Cruises

  Wil je meer weten over een bepaalde cruise, over cruisevakanties in het algemeen of heb je een hele andere vraag? Dan kun je even kijken of het antwoord misschien tussen de meestgestelde vragen staat. Je vindt hier onder andere het antwoord op:
  — Wat is een garantiehut?
  — Zijn alle schepen hetzelfde?
  — Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?
  — Wat is de minimumleeftijd voor een cruise?
  — Heb ik inentingen nodig voor mijn cruise?
  Maar misschien heb jij een hele andere vraag en staat hij niet tussen de uitgebreide vragenlijst. Dan wil je liever direct contact opnemen. Dit kun je snel een makkelijk doen via het contactformulier op de website, een mail te sturen of door te bellen met de klantenservice. De klantenservice is er voor al jouw vragen, opmerkingen, suggesties en eventuele klachten. Bijzonder: de klantenservice van Zeetours Cruises is zeven dagen per week telefonisch te bereiken, zodat er altijd een moment is waarop jij hen gemakkelijk direct aan de telefoon krijgt.

  Ervaringen met Zeetours Cruises

  Ben jij al eens met Zeetours Cruises op vakantie geweest? Dan zijn andere mensen benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe vond je het uitzoeken en boeken van je cruise? Ging dit makkelijk en was de informatie volledig? Of heb je contact gezocht met de klantenservice om je verder te helpen. Hoe was de cruise zelf en hoe heb jij deze bijzondere vakantie beleefd? Allemaal vragen waar andere mensen graag antwoord op willen wat ze niet bij de organisatie zelf kunnen achterhalen. Dus heb je heel even tijd om van jouw ervaringen met Zeetours Cruises een review te schrijven?

  Hoe ervaringen passagiers en reizigers de Zeetours Cruises? Hoe is de service aan boord en is het duur? Lees hun ervaringen in reviews!

  Zeetours Cruises
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zeetours Cruises

  Uw beoordeling

  Persoonlijke aandacht.

  Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik veel tijd van mijn leven verkeerd heb doorgebracht. In ieder geval mijn vakanties. Ik heb eigenlijk mijn hele leven lang geroepen dat cruises het voorportaal van de hel waren en dat je mij nooit op zo’n drijvende bejaardenflat zou vinden. Mijn vrouw wilde het echter heel graag en aangezien zij alles voor mij over heeft, heb ik er mee ingestemd om mee te gaan. Weliswaar met forse tegenzin aan boord gegaan, maar ik moet eerlijk zeggen: het is me heel erg meegevallen. Daarom schrijf ik even deze review. Niet alleen om cruisen in het algemeen te promoten, maar ook om het bedrijf Zeetours even in het zonnetje te zetten. Wat ik heel erg in hen waardeer is dat ze de tijd voor je nemen en echt met je meedenken. Ik heb mijn scepsis ook tegenover hen geuit, en ze begrepen het wel en hebben hun advies daarop aangepast. Heel fijn.

  Door: Rintje de Weg31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Zeetours Cruises een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Zeetours Cruises. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zeetours Cruises actief?

  Zeetours Cruises is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zeetours Cruises gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.