Zeetours Cruises

Alle reviews

Zeetours Cruises

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeetour cruise: 14/24 november 2022

  Slecht bereikbaar, niet alleen telefonisch, website die niet werkt,
  Medewerkers, die onvriendelijk zijn en fouten maken oa verkeerd paspoort nummer ingevoerd!
  Afgesproken was vliegen met hele gezelschap vanaf Brussel.
  Helft van gezelschap werd via Schiphol geboekt.
  Voordat weer veranderd was, was de retour vlucht vol en moesten we terugvliegen met een tussen stop in Rome, waardoor we pas laat in Brussel aankwamen.

  Balkonhut: gedateerd, kapotte gordijnen en kapotte vloerbedekking, kruk kaptafel vol vlekken, douchekop, die niet werkte enz.

  Galadiner met kapitein? Niet gehad.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cruise

  Zeer incompetent bedrijf. Slecht bereikbaar en verschuilt zich continue achter de annuleringsvoorwaarden van de rederij, terwijl zij zelf onjuiste toezeggingen hebben gedaan over de annuleringssom. Echt schandalig. Tip; ga hier NIET mee in zee(tours)!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cruise HAL

  Cruise geboekt naar de Noorse fjorden. Kreeg vandaag het teleurstellend bericht dat het reisschema is gewijzigd. Bezoek aan Oslo wordt vervangen door bezoek aan Rotterdam. Daar zit ik niet op te wachten. Reactie van Zeetours; “de rederij kan de vaarroute wijzigen” schandalig verschuilen achter de leveringsvoorwaarden! Bij tweede protest kwam het aanbod om te bezien of omboeken tegen hogere tarieven mogelijk is. Absoluut gepruts van Zeetours waardoor het al voor vertrek een ontevreden klant creëert

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Persoonlijke aandacht.

  Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik veel tijd van mijn leven verkeerd heb doorgebracht. In ieder geval mijn vakanties. Ik heb eigenlijk mijn hele leven lang geroepen dat cruises het voorportaal van de hel waren en dat je mij nooit op zo’n drijvende bejaardenflat zou vinden. Mijn vrouw wilde het echter heel graag en aangezien zij alles voor mij over heeft, heb ik er mee ingestemd om mee te gaan. Weliswaar met forse tegenzin aan boord gegaan, maar ik moet eerlijk zeggen: het is me heel erg meegevallen. Daarom schrijf ik even deze review. Niet alleen om cruisen in het algemeen te promoten, maar ook om het bedrijf Zeetours even in het zonnetje te zetten. Wat ik heel erg in hen waardeer is dat ze de tijd voor je nemen en echt met je meedenken. Ik heb mijn scepsis ook tegenover hen geuit, en ze begrepen het wel en hebben hun advies daarop aangepast. Heel fijn.

Anderen bekeken ook

Dagboek reizen
6 reviews

Tussen alle grote reisorganisaties die Nederland rijk is, is daar Dagboekreizen.nl, een kleine en intieme reisorganisatie die schitterende reizen b...

Emirates
3 reviews

Emirates: Jouw garantie voor de ultieme ervaring in de lucht. Aan het kijken voor een vliegreis of vliegvakantie en wil jij weten hoe anderen ...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

CanadaPLUS
3 reviews

Het is werkelijk ongekend? Heb jij het al gehoord of gezien? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is en kan bij dit bedrijf. Ontdek het...

Zeetours Cruises

Zeetours Cruises: al meer dan 50 jaar inspiratie en ervaring met de mooiste cruises. Of je nu al jaren op cruisevakantie gaat of aan het nadenken bent over je eerste cruise, bij Zeetours.nl zit je goed. Nieuwsgierig wat andere vakantiegangers hebben ervaren? Lees dan verder!

Wat is Zeetours Cruises?
Zeetours Cruises is al 27 keer op rij verkozen tot beste cruisespecialist. Niet zo gek als je bedenkt dat deze organisatie al meer dan 50 jaar (!) bezig is in deze vakantiebranche. In 1962 startte ze namelijk al met het aanbieden en verkopen van cruisevakanties in Nederland. Vroeger onder de vleugels van Holland America Line, maar inmiddels helemaal zelfstandig.


Jouw eerste cruise met Zeetours Cruises?
Veel mensen die eenmaal op een cruisevakantie zijn geweest, gaan vaker. Ongeveer 80% (!) wil na hun eerste cruise nog een keer. Dit zijn een aantal voordelen van een cruisevakantie met Zeetours Cruises:
— Je reist terwijl je slaapt. Niet eindeloos wachten voor je het vliegtuig in kan, geen files omdat iedereen met de auto op vakantie is en geen busreis die toch wat langer duurt dan je dacht. Met een cruise reis je 's nachts, zonder dat je zelf iets voor hoeft te doen of te regelen. — Je komt op veel verschillende bestemmingen. Doordat je tijdens een cruise veel verschillende bestemmingen aandoet, krijg je veel indrukken van verschillende landschappen, culturen en bestemmingen.
— Geschikt voor alle leeftijden. Vroeger was cruises echt iets wat mensen aan bejaarden toegeschreven. Gelukkig is dat allang niet meer zo. Er zijn schepen en rederijen met uitgebreide kinderclubs, maar ook speciale 'adults only' cruises. Er zit dus altijd een geschikte cruise voor jou bij.

Contact opnemen met Zeetours Cruises
Wil je meer weten over een bepaalde cruise, over cruisevakanties in het algemeen of heb je een hele andere vraag? Dan kun je even kijken of het antwoord misschien tussen de meestgestelde vragen staat. Je vindt hier onder andere het antwoord op:
— Wat is een garantiehut?
— Zijn alle schepen hetzelfde?
— Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?
— Wat is de minimumleeftijd voor een cruise?
— Heb ik inentingen nodig voor mijn cruise?
Maar misschien heb jij een hele andere vraag en staat hij niet tussen de uitgebreide vragenlijst. Dan wil je liever direct contact opnemen. Dit kun je snel een makkelijk doen via het contactformulier op de website, een mail te sturen of door te bellen met de klantenservice. De klantenservice is er voor al jouw vragen, opmerkingen, suggesties en eventuele klachten. Bijzonder: de klantenservice van Zeetours Cruises is zeven dagen per week telefonisch te bereiken, zodat er altijd een moment is waarop jij hen gemakkelijk direct aan de telefoon krijgt.

Ervaringen met Zeetours Cruises
Ben jij al eens met Zeetours Cruises op vakantie geweest? Dan zijn andere mensen benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe vond je het uitzoeken en boeken van je cruise? Ging dit makkelijk en was de informatie volledig? Of heb je contact gezocht met de klantenservice om je verder te helpen. Hoe was de cruise zelf en hoe heb jij deze bijzondere vakantie beleefd? Allemaal vragen waar andere mensen graag antwoord op willen wat ze niet bij de organisatie zelf kunnen achterhalen. Dus heb je heel even tijd om van jouw ervaringen met Zeetours Cruises een review te schrijven?

Hoe ervaringen passagiers en reizigers de Zeetours Cruises? Hoe is de service aan boord en is het duur? Lees hun ervaringen in reviews!

}