NederlandReview

  Ervaringen YOTEL

  Laat je over de hotels van deze keten adviseren door eerdere gasten die onderweg naar hun vakantiebestemming of er voor langere periode hebben geslapen. Is hun beoordeling positief of negatief? Hoe zit het met hun credo ‘Design meets comfort’? Zijn hun prijzen echt zo betaalbaar? Je leest de beoordelingen hier. Zelf je mening met de wereld delen in een recensie, mag natuurlijk ook. Schrijf vandaag nog een review van jouw ervaring en help de geïnteresseerden na jou bij het maken van een keuze.

  Overnachting onderweg
  Als je op reis bent, wil je natuurlijk ook ergens overnachten. Bij voorkeur natuurlijk op een gunstige locatie, centraal of gunstig gelegen op de plek waar je op dat moment bent. Als je echt in een stad bent, is het karakteristieke centrum natuurlijk geliefd, maar als je ergens moet slapen omdat je het vliegtuig wilt halen, is een hotel bij de luchthaven of het vliegveld natuurlijk gunstiger. Dan rol je het bij wijze van spreken het liefst zo je bed uit, de rij van de incheckbalie in. Maar nabij de terminal is natuurlijk ook al bijzonder fijn. Zeker als er nog supersnel gratis Wifi is, zodat je de laatste vluchtgegevens kunt bekijken. Hotels of cabins als deze kunnen een uitkomst zijn als de vlucht bijvoorbeeld vertraagd is, de overstap lang duurt en je nog even wilt werken of je wilt opfrissen, of je zo vast zit in transit als een postpakket.

  Het oog wil ook wat
  Hoewel het natuurlijk vooral om het bed en de sanitaire voorzieningen gaat, is een mooi ingerichte hotelkamer simpelweg mooier dan een kamer waar het behang van de muur af komt en het design twintig jaar geleden al achterhaald was. Ook is een mooi stadsgezicht of skyline fijner dan een raam gericht op de muur of een luchtschacht. Een moderne of strak ingerichte kamer, oogt ook opgeruimd en ontspannen.


  Het liefst zou je voor altijd in een goed hotel willen leven

  Yotel
  Dit is een hotelketen die te vinden is in steden als New York City, Boston, Singapore en San Francisco. De kamers zijn relatief compact ingericht, maar wel van alle gemakken en uitzicht voorzien. Het bed is een zogeheten smartbed, wat zowel een bed als een bank is, afhankelijk van hoe je hem klapt. Of dit ook lekker ligt, lees je natuurlijk in de recensies.

  Maar je vindt ze onder de naam YotelAIR ook op vliegvelden, achter de paspoortcontrole en 24/7 open voor gasten. Het is er zelfs mogelijk om per uur te reserveren. Gezien de korte verblijfsduur zijn deze hotelkamers relatief klein en meer cabines met een toilet, douche, flatscreen televisie, en bed. Ook is het mogelijk om alleen een kamer met douche te reserveren, als je de jetlag van je af wilt spoelen. YotelAIR kun je vinden bij onder andere Schiphol Airport Amsterdam, Charles de Gaulle bij Parijs, en in Londen bij Heathrow en Gatwick. Bij de laatste twee locaties zit je overigens nog voor de douane, dus houdt daar rekening mee.

  Beschikbaarheid bekijken en een kamer boeken kan via de website. Vooraf reserveren is zeker bij de YotelAIR overigens niet verplicht. Die vertraging staat meestal ook niet in de planning, dus dan heb je al te maken met een spur of the moment.

  Recensies voor en door consumenten
  Vaak wil je vooraf weten waar je aan toe bent. Raden eerdere hotelgasten deze keten bijvoorbeeld aan? In welke vestiging waren ze? Hoe beviel het verblijf? Hebben ze gebruik gemaakt van het restaurant of roomservice? Hier lees je de reviews van ervaringen van de mensen die hun mening wilden delen. Dankzij hun advies, ben jij geholpen bij het maken van jouw keuze. Wil je straks ook de mensen na jou helpen? Schrijf dan gerust een recensie met jouw beoordeling.

  YOTEL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over YOTEL

  Uw beoordeling