Wunderland Kalkar

6.3

Bestellen

6.3

Service

6.6

Prijs

6.3

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Wunderland Kalkar

Ben je ook benieuwd wat anderen vinden van Wunderland Kalkar? Zou je dit park graag aan je gemaakte daguitjes willen toevoegen? Vind je dat dit park behoort tot de restaurant en hotel aanbieders? En is Wunderland Kalkar eigenlijk wel makkelijk te bereiken? Dankzij verschillende reviews proberen wij een duidelijk beeld te geven van dit park net over de grens bij Arnhem. Ben jij al nieuwsgierig geworden naar dit pretpark? En wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder.

Over Wunderland kalkar

Wunderland Kalkar is een all-inclusive familiepark vlak over de grens van Arnhem en Nijmegen. Omdat het park in bezit is van restaurantjes en een hotel behoort dit park tot de restaurant en hotel aanbieders. Het park is ontstaan uit een kerncentrale genaamd ‘Schneller Brüter’. Deze kerncentrale is in 1995 gekocht door Hennie van der Most. Vervolgens heeft van der Most deze centrale omgebouwd tot een vrijetijdscentrum wat ook als hotel en vergaderruimte gebruikt kan worden. Wunderland Kalkar staat in een mooie natuurlijke omgeving met tuinen en voorzien van verschillende vijvers. Het park is voorzien van verschillende eetgelegenheden en gezellige kroegjes. Het park biedt verschillende arrangementen. Een groepuitje, vakantie of een feest behoort tot de mogelijkheden van dit park. Kortom dit park is geschikt voor iedereen.


Diensten 

Het park heeft zes hotels die allemaal binnen het bereik van het pretpark liggen. Wunderland Kalkar is voorzien van een buffetrestaurant, een à la carte restaurant en een grand café. Er zijn veel verschillende arrangementen te boeken. Van zonnige zomerdeals tot feestdagarrangementen. Wunderland Kalkar all-inclusive is zelfs mogelijk. Hier krijg je (afhankelijk van je arrangement) een hotelkamer, ontbijt, lunch, diner, koffie & thee met gebak en meer. Voor iedereen die van avontuur houdt zijn er wel attracties te vinden. De site geeft duidelijk weer welke attracties voor welke lengtes mogelijk zijn. Zo heb je snel een overzicht waar jij met jouw lengte in kan. Er zijn attracties te vinden voor de aller kleinsten. Van springkussen tot Kernie's Labyrinth. Voor de wat oudere kinderen is er een klimwand. De grote wand is vanaf zestien jaar. Er is ook een wat kleinere wand. Deze is vanaf negen jaar. Er zijn zelfs bowling- en kegelbanen te vinden in dit park.Klachten 

Onderaan de website is het kopje ‘meer weten?’ te vinden. Hier kan contact opgenomen worden met het bedrijf. Er is ook een kopje met ‘veelgestelde vragen’.
Het bezoekadres is duidelijk weergegeven met daaronder het telefoonnummer waarop Wunderland Kalkar te bereiken is. Dit is helaas een 0900 nummer. Wel staat daarachter duidelijk aangegeven wat de kosten zijn van dit telefoonnummer. Je kan dus niet voor verrassingen komen te staan. Het e-mail adres staat duidelijk aangegeven met daaronder een contactformulier. Hier kan je alles gemakkelijk invullen en hoeft u niet eerst een e-mail programma te openen. Op deze pagina is ook een brochure aan te vragen. 


Wat vind jij van Wunderland Kalkar? Help andere toekomstige bezoekers door je mening achter te laten. Wij stellen dit zeer op prijs. 


Onafhankelijke ervaringen en beoordelingen over wunderland kalkar. Ook een fantastische dag gehad of juist niet? Lees & schrijf ervaringen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

overnachting

Zeer slecht hotel. Alles oud en niet schoon. Het restaurant mag een schoonmaakbeurt hebben. Vooral bij de verwarmingen waar de deksels van de steunen vol vliegen zitten. Drinken is er in overvloed. Eten maar op bepaalde tijden waarbij weinig keus. cafe straat was geen straat maar gewoon een open ruimte in de kelder. Wijn café was dicht. Kamers vloerbedekking wat vuil was. Doucheruimte was niet schoon kit was geel en schimmel. Water liep niet goed weg duurde zeker 5 minuten voor het uit de wasbak was. Matrassen van de bedden doorgelegen. Wespen daar hebben de andere gasten gelijk in. Was horror op het terras. Ik zou haast zeggen massa is kassa. Neem een voorbeeld aan Preston Palace!!!

J

john

14-08-2023

0

Wespen

Henny van der Most, U, als eigenaar zou onmiddellijk maatregelen moeten nemen tegen de enorme hoeveelheid wespen. Het is geen doen als volwassene, laat staan voor kinderen. De mensen worden belaagd en dat kan niet de bedoeling zijn. Terwijl dit probleem redelijk makkelijk op te lossen valt. Zorg dat je vanaf het begin van het seizoen , buiten de openingstijden gif zet dat zeer aantrekkelijk is gemaakt voor wespen. Ze gebruiken ervan en nemen het mee naar het nest waardoor het nest uiteindelijk verdwijnt. Dit houdt je vol tot eind september en je zult een reductie zien van 90%. De mensen kunnen dan weer heerlijk genieten. Ik ben hier nu met mijn kleinkinderen, waarvan er 2 reeds gestoken zijn. Wij gaan nu weg, al na twee uur het heeft onze dag vergald terwijl wij er enorm naar uitgekeken hadden. Ik erger mij enorm aan het feit dat ik ongeveer 150 euro via mijn familie betaald heb en dat wij nu al weg worden gejaagd. Al met al een slechte zaak. Ik ken u van vroeger en ik weet dat u normaliter de zaken zeer serieus oppakt. Maar hier gaat het echt fout

G

G.F. meijerink

22-08-2018

0

Wespenplaag

Drama drama en nog eens drama . 1 grote wespen attractie . Drinken halen ? Vergeet het maar . Voordat je een slok neemt is de wesp je al voor . Hier is over duidelijk geen preventieve maatregel genomen . Wespen zijn te bestrijden al in het voorjaar . Na een uurtje al weer vertrokken en 2 van de 3 kinderen gestoken .

J

Jesse meijerink

22-08-2018

0

Origineel dagje uit

Voor wie een origineel dagje uit wil en eens gezellig naar het buitenland wil, dan is dit echt een aanrader. Ze hebben leuke attracties en je bent er gewoon echt even uit.

M

Marloes van Wingerden

10-09-2016

0

heele leeuke dag gehad!!!

heele leeuke dag gehad!!!

A

annelies

15-08-2016

0

Leuk verblijf in Wunderland Kalkar gehad

Een aantal weken terug bij Wunderland Kalkar geweest. Leuke verblijf gehad. Het is niet duur en je kunt er onbeperkt eten en drinken. Kamers waren ook prima in orde. Kortom geweldig weekend gehad.

J

J. Caspers

08-03-2016

0

Onbeperkt vreet- en zuipfestijn

Wat een rare dag hadden we hier. Ik dacht eigenlijk dat het een gewoon attractiepark was a la de Efteling of iets dergelijks, maar dat was dus niet zo. Had me dan ook zonder informatie laten meeslepen door vrienden, vandaar. Maar het is dus gewoon een onbeperkt vreet- en zuipfestijn hier. Niet duur op zich hoor, als je ziet hoeveel eten ertegenover staat (alles is dus inbegrepen, koffie, thee, drankjes en allerlei maaltijden). Je kunt ook blijven slapen zelfs, maar dat hebben we niet gedaan.

J

Janine Boersma

19-10-2015

0