NederlandReview

    Ervaringen WTC.nl

    Een vlucht boeken of hotels checken?  Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop WTC.nl waar je reizen of hotels kunt gaan boeken. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je boekingen, je de beste hotels kunt vinden aan de kust etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via WTC.nl zijn/haar reis willen gaan boeken. Wij horen graag uw mening over WTC.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

    Over WTC.nl
    Wat is WTC.nl. WTC.nl staat afgekort voor World Ticket Center. WTC is sinds 1983 één van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Het is door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen een begrip geworden waar er momenteel meer dan 150 specialisten werken. Ze hebben ook nog is een reiswinkel in hartje Amsterdam. In het jaar 2006, 2007 en 2008 is WTC.nl genomineerd door het Financieel Dagblad als snelst groeiend bedrijf van Nederland. WTC.nl biedt dus vliegreizen over de gehele wereld aan zowel als losse tickets tot een compleet boeking met een hotel. 

    WTC.nl diensten
    Wat biedt WTC.nl aan? Zoals ik het eerder aangaf biedt de reisorganisatie WTC.nl vliegreizen aan over de gehele wereld. Tevergeefs bieden zij zonvakanties, hotels, auto’s huren voor in de vakantie, verre reizen, campers huren of een zakenreis. Via de website WTC.nl kunt u eenvoudig boeken en kunt u een offerte aanvragen via mail. U kunt ook langsgaan via de reiswinkel waar je persoonlijk uw reis kunt laten boeken door een van hun specialisten. U kunt dus vliegtickets boeken voor waar je ook naar toe wilt waarbij het ook mogelijk is om een hotel bij te boeken in 1. Zo kan je dus een vliegticket boeken naar werelddelen zoals Europa, Noord-Amerika, Midden Oosten etc. WTC.nl probeert zo goedkoop mogelijk te blijven met zijn/haar concurrenten. 
    Vele luchtvaartmaatschappijen bieden online inchecken aan. Het is handig en zo kan je gelijk ontspannen van je vakantie. Het is eventueel mogelijk om van vliegtickets te wijzigen, maar dat is afhankelijk van de boekingsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Na het boeken van uw vliegtickets gaat WTC.nl te werk met E-tickets die je zelf zal moeten uitprinten die je binnen 80 uur zult gaan krijgen na betaling.


    Een zakenreis kun je regelen met WTC.nl Premium.

    Klachten, Complimenten en Tips voor WTC.nl
    WTC.nl heeft een klachtencentrum waar je je vragen kunt stellen die  dagen per week voor u klaar staat. U kunt vliegtickets boeken wanneer u maar wilt. Daarom zijn zij ook 365 dagen per jaar bereikbaar. De openingstijden ervan zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:00 , zaterdag 10:00 – 17:00 en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. 
    Natuurlijk zijn er afwijkende openingstijden van de klantenservice waar ze zowel als Eerste paarsdag en nieuwjaarsdag van 11:00 – 17:00 uur open zijn. Ooit een vraag gesteld aan WTC.nl? Hoe was uw ervaring? Graag horen wij uw reactie.

     

    Een vlucht boeken of hotels checken? Klanten die u voorgingen vertellen! Zo gaat u voorbereid op reis. Lees beoordelingen bij NederlandReview.nl

    WTC.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    6,8
    75% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    6,8

    Prijs

    7,2

    Leveren

    6,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    super slechte service WTC

    hans bos20-08-2018

    Nu een super slechte ervaring met WTC, na een bijzonder goede in 2017,
    voor een trip in januari 2018. Ik wilde dezelfde reis ook voor 2019 boeken.Op 1 augustus 2018 een email gestuurd, geen reactie dus 3 augustus de mail nogmaals herhaald.op 9 augustus nog geen reactie dus maar eens gebeld.Eindelijk op 9 augustus de gevraagde opgave ontvangen.
    OP 12 augustus nog aanvullende informatie gevraagd welke eerst op 15 augustus werd verstrekt, helaas niet compleet zou voor 2 personen moeten zijn en het was slechts voor 1. OP 15 augustus 2 definitieve boekingen ontvangen maar bij het betalen ging het mis.Dat was helaas niet mogelijk dus nogmaals gebeld en toezegging gekregen dat binnen een 1/2 uur nogmaals een bevestiging zou worden gestuurd, maar wat er ook kwam geen nieuwe bevestiging.Nog 2 maal gebeld en toegezegd ze komen er aan maar er kwam niets.
    Op 16 augustus mail gestuurd dat ik gezien de hele gang van zaken geen prijs stelde op verder zaken doen.
    Op deze email nooit meer wat gehoord.

    Waarschijnlijk heb ik nu ± € 50,00 tot € 100,00 per ticket meer betaald als bij snelle boeking door WTC nodig was geweest.

    M vr gr Hans bos

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Teleurgesteld

    Hans16-01-2018

    Ik had bij WTC goede prijzen €477 en prima tijden gezien, dus zondagmidaddag aan het boeken. Kreeg ik een WCTmail dat mijn boeking bevestigd was. Hoi, we gaan.
    Helaas. De volgende dag werd ik gebeld dat er toch iets misgegaan was en de boeking niet door ging.
    Reden: onbekend. WTC gevraagd naar een oplossing, was die er niet. Ineens werd strak gehouden aan een 24u cancelation policy van hun zijde zonder compensatie.
    De aantrekkelijke tickets bestonden natuurlijk niet meer voor de gevonden prijs, maar waren voor een meerprijs van €287 nog wel te boeken. Tja ik ben gekke Henkie niet.
    Ondanks dat ik vaker bij WTC geboekt had, hebben ze nu even afgedaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    geen enkele nazorg.

    jaspers27-12-2017

    Al een aantal malen op reis geweest met WTC.
    Nu hebben we 1 keer een probleem met autoverhuurder die 200$ teveel heeft gerekend
    geeft WTC niet thuis.
    ze hebben het gedruk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

    laagste prijs = meer spending money op reis

    Madeleine 01-07-2017

    Vliegreis, een paar hotels en een huurauto geboekt, allemaal via WTC en alles gewoon gekozen voor de laagste prijs.

    We gaan rondreizen door Amerika en misschien ook nog naar Canada.
    Heel handige website, om alles te vergeijken.

    Zo hebben we meer spending money op reis!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goedkope vliegtickets zoeken

    Lesley11-04-2017

    Ik geef niet om luxe vliegen, het is toch maar voor een paar uurtjes...

    ik wil gewoon goedkoop! Vergelijken is dan de beste manier en ik vind WTC een handige plek om goedkope vliegtickets te vinden.
    Paar keer gedaan nu en ging goed: betalen kan makkelijk, en je vindt duidelijke informatie.

    Website wel soms een beetje langzaam, dat is het enige minpuntje

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Lekker goedkoop op reis

    Kim Swets27-01-2017

    WTC heeft telkens wel een aanbieding voor een reis, dan kan ik lekker goedkoop op reis.

    Vind het boekingsproces wel soms wat moeizaam, maar daar staat veel voordeel tegenover, dus mij hoor je niet klagen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    snel en makkelijk, al mijn tickets via WTC

    A.Pau25-08-2016

    Ik boek altijd mijn tickets via WTC. Ooit mee begonnen en als het dan altijd goed gaat, waarom stoppen?
    Weet niet of ze de goedkoopste zijn, maar het werkt snel en makkelijk en dat is het belangrijkste.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Snel reis geboekt bij WTC.nl

    Herman Klepper11-07-2016

    Afgelopen week met mijn zus bedacht om onze familie in Zwitserland op te zoeken. Snel op zoek gegaan naar vliegtickets, maar dat was eigenlijk hartstikke makkelijk bij WTC.nl. Alles was zo geregeld en het werd ons behoorlijk makkelijk gemaakt. Top service dus. De prijs is wel wat hoog, maar dat heb ik er wel voor over om mijn familie eindelijk weer eens te zien!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over WTC.nl

    Uw beoordeling