Worldwide Campers

9.4

Bestellen

8.6

Service

8.3

Prijs

8

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Worldwide Campers

Worldwide Campers: Ervaringen

Hou jij van avontuurlijke vakanties en bind jij je op reis niet graag aan één locatie? Wellicht reis jij dan wel vrolijk rond in je eigen camper! Tuffend langs spannende landschappen, stoppend bij idyllische plekjes waar nooit een mens lijkt te komen, rijd je de zon tegemoet. Je bent meer op jezelf en je medereizigers aangewezen dan de gemiddelde vakantieganger, die vooral in hetzelfde hotel blijft en misschien alleen wat rondhangt in het bijbehorende zwembad. Maar dat betekent ook dat jij meer moet vertrouwen op jouw belangrijkste metgezel op reis: je vervoersmiddel! Kun je Worldwide Campers genoeg vertrouwen? Leveren zij jou een camper die jou inderdaad langs al die prachtige plekken laat zuchten van genot of krijg je hier een vehikel die jouw laat steunen en kreunen van ergernis? Lees hier hoe anderen voor jou deze grootse camperverhuurder beoordelen!


Over Worldwide Campers

Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika. Ben je benieuwd naar de Australische outback en wil je Uluru beslist zien? Ben je meer geïnteresseerd in de vele nationale parken van de Verenigde Staten en wil je uittesten hoeveel je er kunt zien in één vakantie? Of ben je meer geïnteresseerd in de wilde dieren van Afrika en droom je ervan een leeuw of een giraf te bekijken vanuit je camper? Misschien ben je wel meer geïnteresseerd in een reis langs allerlei spannende landen in Zuid-Amerika? Met al deze reiswensen, en natuurlijk nog veel meer, kun je terecht bij Worldwide Campers!


Diensten van Worldwide Campers

Op de website WorldwideCampers.com kun je uitgebreid de ideale camper zoeken, vergelijken en boeken. Selecteer op voorwaarden als land, ophaallocatie, inleverlocatie, leverancier, data, campertypes (kies tussen een kampeerauto en een camper) en aantal personen. Worldwide Campers rekent geen reserveringskosten voor het huren van een camper (let wel op de voorwaarden), offertes zijn altijd vrijblijvend. Daarnaast gelden er altijd duidelijke voorwaarden, onder andere online inzichtelijk, pochen ze op hun uitstekende service, No Risk Garantie, All Inclusive tarieven en het ruime aanbod aan campers. Er gelden vaak aanbiedingen, te vinden via worldwidecampers.com of hun Facebookpagina, zoals kortingen bij vroegboek, speciale acties en de zogenaamde ‘naseizoen korting’ van wel 40%. Doe er je voordeel mee!


Klachten over Worldwide Campers

Er zijn allerlei manieren om contact te maken met Worldwide Campers, niet alleen telefonisch of per email. Je kunt je online aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee je verzekerd bent van allerlei aanbiedingen en het laatste nieuws in camperland. Ook kun je ze volgen via social media, zoals Facebook, Google +, Twitter, Pinterest, YouTube en Instagram.


Hoe denk jij over Worldwide Campers? Wat voor vakantie heb jij met een van hun campers ondernomen? En hoe beviel dat? Laat het ons en heel Nederland weten met een beschrijving van jouw ervaringen op NederlandReview! 


Ervaringen van campeerders die een camper huurde bij worldwide campers. Hoe was de camper? Goede service en geen problemen op uw vakantie of "road trip" lees ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Mwa

Huren was prima. Ook prima prijs. Wel jammer dat we zo'n kamper hadden met allemaal reclame erop van het verhuurbedrijf. Dus voor iedereen is het superduidelijk dat je die kamper gehuurd hebt. Is ook wel logisch, maar toch, het ziet er wel een beetje jammer uit. Ik geloof niet dat worldwide er zoveel aan kan doen want het ligt er maar net aan in welke staat je huurt. Voorderest prima ervaring.

Z

Zaventem

05-02-2017

0

SUPER roadtrip

Echt prima camper en heerlijk door amerika getuft. HET WAS HELEMAAL FANTASTISCH!!!!! roadtrip van mijn leve.JAJAJA zou ik zo weer kopen.

R

Ronnie

01-02-2017

0

Met de camper het avontuur tegemoet

Wij zijn fervent roadtrippers en met een camper is het gewoon heerlijk, want je hebt je eigen 'huis' altijd bij je. Let wel op dat je op erkende plaatsen gaat staan, want niet in alle landen mag je zomaar in je auto slapen! Maar het is echt een uitkomst en wij willen nooit meer anders! We hebben het nu 2 keer met WorldWideCampers gedaan en dan is alles erg goed geregeld. Ze hebben duidelijk verstand van zaken en dat is erg prettig, want er komt nogal wat bij kijken, bij zo'n reis! Wij wensen iedereen heel veel plezier !!

S

Suus en Thomas Eshuis

15-09-2016

0

Tip: Boeken in de juiste maanden

Wauw...wat een megaprijzen (en dan niet op de goede manier) als je in juni of augustus een camper wil huren .Voor iedereen een tip: ga NOOIT in juni of augustus met de camper op vakantie. Je betaald letterlijk 2x zoveel voor hetzelfde aantal dagen in andere maanden. Dus ga gewoon in een andere maand dan die 2 en je kan prima boeken. Scheelt je superveel geld. Geen idee waarom het dan ineens zo duur is. Wil iedereen in die maanden op vakantie ofzo? Ik wel in juli of september hoor, net zulk mooi weer.

G

Gert M.

31-01-2016

0

Verstand van zaken bij trektochten

Als je lang met een camper gaat trekken, is het goed om te weten dat je met een bedrijf op vakantie gaat, dat ervaring heeft. Daarom kozen wij ooit voor World Wide Campers. Dat is goed bevallen. We gaan niet elk jaar zo'n tocht maken, maar als we gaan, gaan we met World Wide Campers.

J

Jeroen van Beek

11-11-2015

0

Niet slim met een camper door Amerika

Je denkt misschien goedkoper uit te zijn met een camper en te besparen op hotelkosten, maar dat valt dus behoorlijk tegen. Sommige nationale parken mag je met een camper niet eens in, daarnaast is een slaapplaats voor een camper soms duurder dan een (goedkoop) motel.

V

vBerg

10-10-2015

0

last minute 40% korting

ik heb het gewoon gedaan net! We gaan in november door Amerika touren! Wow! Ik moest snel beslissen, want er is nu een last minute aanbieding van 40% alleen voor november (en oktober). En we hoeven de auto niet op dezelfde plek in te leveren, dat is nu ook gratis. heel veel zin in!! Maar moet het nog even laten bezinken haha

H

Harry

08-10-2015

0