NederlandReview

  Ervaringen Wonderbus

  De meeste mensen gaan op vakantie met het vliegtuig, de trein of de auto. Toch kan de bus een goede optie zijn als je naar een stad wilt die niet al te ver weg is. Wonderbus is één van de busmaatschappijen die naar een Europese stad kunnen brengen. Maar hoe comfortabel zullen die bussen nou eigenlijk zijn? Zul je wel binnen een bepaalde tijd naar je bestemming worden gebracht? Zal het lastig zijn om busvervoer te regelen via de website van Wonderbus? En zal de Wonderbus klantenservice je wel proberen te helpen als er iets niet helemaal goed gaat met je busreis? Alleen mensen die al eens een busreis hebben gemaakt met Wonderbus zullen je hierover wat meer kunnen vertellen. lees hun reviews om erachter te komen wat deze reizigers over Wonderbus denken. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Wonderbus verwacht kan worden.

  Over Wonderbus

  Wonderbus is een busmaatschappij die vakantiegangers van de ene plek naar de andere wil brengen. Het idee voor het bedrijf is in 2012 ontstaan met het huren van één simpele bus naar een Duits muziekfestival. In de jaren daarna stuitten de oprichters van Wonderbus toch steeds op wat terugkerende ongemakken bij het huren van een bus. Er zitten immers ook minder goede touringcarbedrijven tussen. Slechte service en zelfs onvriendelijke chauffeurs zijn ze tegengekomen. Daarom wilden ze zelf een eenvoudige manier ontwikkelen om binnen 1 minuut een bus te huren. Dat is Wonderbus geworden, opgericht in 2016. Ze hebben zelf geen bussen maar kunnen je wel een overzicht geven van offertes en betaalwijzen. Daarbij zeggen ze een snelle boekingtool te hebben. Je kunt een bus huren en in Nederland blijven. Bushuur is er bijvoorbeeld in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam. Maar je kunt ook naar Europese steden zoals Parijs, Antwerpen, Berlijn, Barcelona, Brussel of Keulen. Je kunt zelfs een touringcar huren voor bepaalde uitjes. Wil je bijvoorbeeld De Efteling bezoeken, dan kan Wonderbus een bus voor je regelen. Ook andere doelen zoals bruiloften, rondritten, vrijgezellenfeesten, wintersport of schoolreisjes kunnen via Wonderbus geregeld worden, in ieder geval op het gebied van vervoer.


  Studenten reizen veel met een bus of trein.

  Diensten van Wonderbus

  Je kunt via de website van Wonderbus dus vervoer per bus regelen naar verschillende bestemmingen. Ze willen graag de staf weten waar je naartoe wilt en natuurlijk vanaf welke plek je wilt vertrekken. Je kunt een enkele reis boeken maar ook een retour of reis met meerdere bestemmingen. Na het aantal reizigers en de data opgegeven te hebben zal Wonderbus je de mogelijkheden laten zien. De Wonderbus klantenservice van Wonderbus kan je helpen als je er zelf even niet uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wonderbus

  Heb je zelf al eens een busreis via Wonderbus geboekt? Dan horen wij graag horen over jouw ervaring met deze busreisplanner. Hoe gemakkelijk was het nou echt om via hun website een busreis te plannen? Hebben ze de goedkoopste en comfortabelste opties? En was de Wonderbus klantenservice vriendelijk toen je hulp nodig had? Laat je eigen Wonderbus review achter en vertel ons wat jouw mening over deze busmaatschappij is.

  Wonderbus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wonderbus

  Uw beoordeling