Wimdu

10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wimdu

Er zijn zat mensen op zoek naar een vakantiehuisje en ook vele vakantiehuizen die leeg staan in de tijd dat de eigenaar er niet is. Wimdu wil deze vakantiegangers en leegstaande appartementen bij elkaar brengen. Maar hoe handig zal deze website daarvoor zijn? Hoe makkelijk zla het zijn om een geschikt vakantiehuisje te vinden via hun website? Zullen de beschrijvingen en foto’s op de website wel kloppen met wat je werkelijk aantreft? Zal er zeker een plekje voor je zijn als je via Wimdu een boeking plaatst of hebben ze die straal over het hoofd gezien? En zal de klantenservice van Wimdu met een goede oplossing kunnen komen als er iets mis blijkt te gaan? Hierover kun je het beste meer horen van vakantiegangers die al een keer bij Wimdu hebben geboekt. Lees hun reviews om te ontdekken hoe dat huren van een vakantiehuisje op Wimdu nou eigenlijk werkt. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je een aardig beeld van Wimdu geven.


Over Wimdu

Wimdu is een website die vakantiehuisjes aanbiedt. Ze bieden alleen niet hun eigen vakantiehuisjes aan. Die hebben ze ook niet. De huisjes, appartementen, kamers en andere vakantiewoningen op Wimdu zijn allemaal van eigenaars die ze beschikbaar stellen voor een vakantie. Deze vakantiewoningen zijn te vinden over de hele wereld. Populaire steden zijn Parijs, Milaan, Venetië, Lissabon, Berlijn, Barcelona, Rome, Praag, Amsterdam, Londen, Ibiza en New York. Je kunt dus naar één van deze steden gaan voor de stedentrip die je altijd al wilde. Iedere stad heeft zo zijn eigen charme en bezienswaardigheden die je gewoon moet zien voor je de stad weer verlaat. Populaire landen zijn Frankrijk. België, Malta, Spanje, Italië, Griekenland, Nederland, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Maar ook eilanden zoals Bali, Tenerife, Curaçao en Mallorca zijn beschikbaar. Je kunt een kamer huren bij iemand maar ook gaan voor een eigen appartement of hele woning. Er zijn meer dan 350.000 opties, dus je hebt keuze genoeg. Als je zelf een vakantiewoning hebt die je een deel van de tijd niet gebruikt, dan kun je die natuurlijk in de andere periodes verhuren. Zo krijg je ten minste nog wat inkomsten van je leegstaande appartement of woning.Je kunt overal heen reizen met welk budget dan ook.


Diensten van Wimdu

Het is mogelijk om via de website van Wimdu een vakantieadresje te boeken. Je hoeft alleen maar de stad te selecteren en ze op de hoogte te stellen van je gewenste aankomstdatum en vertrekdatum. Ook het aantal gasten is belangrijk. Daarna zullen zij je een aantal opties in die periode laten zien zodat je kunt kiezen welke voor jou het beste is. Ook is er een Wimdu klantenservice die je kunt benaderen als je ze nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Wimdu

Heb jij zelf wel eens een vakantiehuisje geboekt via Wimdu? Ook als je er juist eentje verhuurd hebt willen we graag weten hoe jouw ervaring met Wimdu heeft uitgepakt. Hoe makkelijk was het een woning te zoeken via Wimdu? Hebben de gasten van je appartement de woning netjes achter gelaten? En op wat voor manier helpt de klantenservice beide partijen als jullie hulp nodig hebben? Schrijf een Wimdu review en vertel ons wat jouw mening over Wimdu is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Wimbu is leuke site voor vakantiehuisjes

Ik had ze gezien in de reclame en dat was blijven hangen. Heb hier een huisje geboekt voor over een paar weken. Website werkt prima en het aanbod is leuk! Als het verblijf bevalt boek ik hier vaker

A

Anne van Dijk

18-10-2018

0