NederlandReview

  Ervaringen Weekendesk

  Wat is Weekendesk en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of gingen winkelen. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Weekenddesk een goede professionele organisatie is die u helpt met het regelen van een leuk weekendje weg met de familie voor een acceptabel bedrag. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit Weekenddesk heeft benaderd om zelf een weekendje weg te zoeken. Zoals ik al eerder aangaf, hoe was uw ervaring met Weekendesk? Waren ze klantvriendelijk tijdens de onderhandelingen? Waren de verhuurde huisjes mooi en was het netjes? Met de reviews op onze site kunt u dus zien wat consumenten van Weekendesk vonden.

  Over Weekendesk

  Weekendesk is opgericht in 2001 en is de nummer 1 op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven (wellness, gastronomie, ontspanning, avontuur…) Sinds haar oprichting hebben ongeveer 1 miljoen mensen een weekendje geboekt via Weekendesk. En ze zijn van plan om deze missie voort te zetten: na leider te zijn geworden op de Franse, Belgische en Spaanse markt zetten ze hun ontwikkeling voort met de lancering van websites in Italië en Nederland!

  Herken je het gevoel.. je even een weekendje weg wilt, maar je niet weet waar je moet zoeken? Het aanbod op traditionele websites is te duur, te ver weg, of te klassiek. Na uren zoeken, blijf je maar thuis, want je vindt niet waarnaar je opzoek was. Weekendesk vond hiervoor de oplossing.

  Working @Weekendesk!

  Diensten

  Bij Weekendesk worden de hotelfaciliteiten en de activiteiten inbegrepen in jouw arrangement, nauwkeurig beschreven. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de hotels voortdurend upgedated. Ook schenken ze bijzonder veel aandacht aan het selecteren van hotels. Slechts 1 op 10 hotels in België en buurlanden wordt op de site van Weekendesk toegelaten. Ten slotte worden alle klantenbeoordelingen over het bedrijf in alle transparantie gepubliceerd zodat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen.

  Het hoofdkantoor van Weekendesk is gevestigd in Parijs tevens hebben ze een vestiging in Barcelona. Het team van Weekenddesk bestaat uit ongeveer 120 medewerkers in totaal. En ze hebben allemaal slechts één passie: Jou een prettig weekend bezorgen! Hun taak bestaat uit het identificeren van de meest aangename hotels, het verwerven van partners, het creëren van unieke arrangementen, en natuurlijk het onderhandelen van de prijs

  Klachten

  Zin in een weekendje weg? Heb je hulp nodig bij je boeking? Een vraag aan Weekenders? Vóór, tijdens en na uw boeking staat het team van Weekenders voor u klaar om al u vragen te beantwoorden en te helpen. U kunt ze contacteren via een formulier die op hun site staat, maar u kan ook van maandag tot en met vrijdag hun telefonisch bereiken van 08:00 – 22:00 en op zaterdag van 09:00 – 19:00.
  Heeft u ooit een klacht gehad en heeft u het ermee besproken met Weekendesk? Laat uw ervaring weten met deze organisatie voor de andere consumenten die interesse hebben in een vakantie.

  Onafhankelijke ervaringen van klanten die u voorgingen. Leuke weekendjes weg en makkelijk geboekt, of juist niet? Weet waar u aan begint en lees ervaringen bij NederlandReview

  Weekendesk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Weekendesk

  Uw beoordeling

  2*2 nachten in les 5 ourthes in de Belgische Ardennen (2 koppels)

  De boeking was gemaakt en bevestigd met een hotelvoucher van Weekenddesk.

  Enkele dagen later meldt weekenddesk mij per mail dat er een "prijsbug" was in hun systeem en dat ik binnen de 24u 720 euro moet bijbetalen, zoniet annuleren ze de boeking.

  Dit lijkt me juridisch verre van correct. Ondanks het versturen van een voucher maakt Weekenddesk ineens wegens eigen fout de boeking veel duurder dan was aangegeven op hun site bij de boeking. Volledig onbetrouwbare firma dus.

  Door: Marie-Gabriëlle Van Belle30-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Weekendje weg

  Wat een waardeloos bedrijf zijn jullie zeg. Ik wil mijn reservering annuleren. Als ik mijn reserveringsnummer in tik wordt de verbinding verbroken. Als ik jullie gewoon wil bellen wordt na een lange wachttijd de verbinding verbroken. Ik boek nooit meer iets bij jullie, stelletje boeven zijn jullie !!! Mensen , jullie zijn gewaarschuwd !!

  Door: Kiesbrink 19-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotel voor paaspop

  Wilde mijn geld retour vanwege afgelast evenement maar werd gedwongen een voucher te accepteren. Na dreigen met advocaat na 3 maanden geld terug.

  Door: Ruben Donker09-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  08-09-2020

  geboekt 2 nachten ontbijt en diner ,na betalen voucher ontvangen met 1diner,gebeld naar weekendesk ja dit is juist zeggen ze ,onbetrouwbaar bedrijf.

  Door: huisert h13-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Erfgoed bossem te Lattrop, 3 nachten sterrenkubus kamer

  Onbetrouwbaar. Weken tevoren geboekt en betaald. 1 dag van tevoren afgezegd. "Zogenaamd" wegens overboeking.
  Schandalig.

  Door: Roel de Jonge06-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Overnachting

  Overnachting geboekt voor scherpe prijs via weekendesk. Betaling via credit card en die werd, op zich terecht, direct afgeboekt. Kort voor de daadwerkelijke dag van overnachting kregen we bericht dat het hotel overbooked was. Er was geen afstemming met het hotel geweest. Lekker professioneel en leuke eerste (en laatste) kennismaking met deze organisatie. De beloofde terugstorting op mijn kaart laat nog altijd op zich wachten. Dat kan kennelijk niet snel. Zo zie je maar weer, goedkoop is duurkoop.

  Door: Loeffen16-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  verblijf hotel aalst

  wegblijven bij deze club.
  totaal niet flexibel.
  'helpdesk' helpt niet, geeft gewoon geen antwoord op vragen die niet uitkomen. als in 'gewoon negeren'. aan de telefoon.
  nooit meer deze club.

  Door: henk-jan ebbers28-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Hotel + therme

  Horrible experience, due to missleading advertisement I booked therme and hotel in two different places!

  The cancelation was denied and customer servise did nothing to try to solve the problem.

  Door: Katia03-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotel in Antwerpen

  Prima hotel bij het station. Alles volgens afspraak. Kamer was een van de kleiner kamers in het hotel maar groot genoeg voor een stads hotel.
  Helaas, de beloofde chocolaatjes niet ontvangen

  Door: Reiziger11-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  verblijf koln 15 augustus

  Ik bestelde op 14 augustus 3 dagen maritime hotel 444 euro betaald en bevestiging gekregen, daar aangekomen zegden dat ze niet meer samenwerkte met dit bureel nl weekendesk en dat we onze plan moesten trekken
  na drie uur bellen kregen we ander hotel, alles normaal tot we moesten uitchecken nl we moesten daar 537.75 betalen + ongeveer een 100 euro aan parkeerkosten.
  na zeker tien telefoons zegden ze dat we ons geld terug kregen maar groot was onze verbazing na een week als we al terug waren ging er namelijk nog eens 537.75 en 50 euro van onze credit card
  contact opgenomen met het hotel weekendesk had hun nog niet betaald en nog eens geboekt blijkbaar
  kortom na een twintig telefoons en veel geduld heb ik, uiteindelijk van het hotel mijn geld terug gekregen maar op de talrijke mails die ik naar weekendesk stuurde kreeg ik geen reactie
  DUS BOEK ZEKER NIET MET DEZE SITE NL WEEKENDESK

  Door: marc maesfranckx25-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nachtje Noordwijk < SLECHTE service

  Ze adverteren met dat je bij ze moet boeken omdat het ontbijt en activiteiten inbegrepen zijn. Na verschillende prijzen vergeleken te hebben bleken ze met ontbijt erbij de beste en voordeligste te zijn. Bij het boeken stond niet vermeld dat ontbijt inbegrepen was maar ook niet dat het niet inbegrepen was. En onderin bij de boeking stond nogmaals vermeld dat ontbijt bij Weekendesk inbegrepen was. Pas bij de bevestiging van de boeking stond dat het niet inbegrepen was. Ik heb 3 berichten gestuurd maar 5 dagen later nog steeds geen reactie. Ik belde en kreeg een klantenservice die alleen Engels sprak en alleen maar steeds zei dat het ontbijt niet bij alle deals zat. Dus toen ik zei dat ze er dan niet mee moesten adverteren zei ze dat ze het zou doorgeven en dat was het. Geen compensatie, geen optie om te annuleren en daar zat ik met een veel te duur hotel omdat er ineens bijna 50 euro extra kosten bijkwamen. Belachelijk! Als ik ook de reviews lees is het annuleren ook drama. Kortom echt niet bij deze wazige website boeken!

  Door: Floor25-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Crown hotel Eindhoven

  Super hotel. Je loopt de hoek om en je bent in het centrum. Ontbijt ook prima.

  Door: Barbara24-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  2 nacht + 1 Degustatiediner

  Een weekendje weg in Portugal heb ik geregeld als een verjaardag cadeua voor mijn man, Helaas zijn we gewegerd door het hotel omdat dat zijn geen info gekregen door de agency, wat een dramatisch en ik kon ze antwoorden niet krijgen via hun contact telefoonnmmer, gewoon geen antwoorden, hoe kan ik mijn geld terug krijgen?

  Door: Katy Ye17-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Annulering

  Moest vanwege ziekte annuleren. Binnen 2 dagen geld terug op de rekening
  Geweldig

  Door: Helena19-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wacht al 40 dagen op terugbetaling

  2 nachten hotel geboekt, maar moest helaas 2 nacht annuleren. Heb dit ruim op tijd gedaan en het was allemaal geen probleem. De terugbetaling zou binnen 1 tot 2 weken worden gedaan. Na 2 weken nog geen terugbetaling, gemaild en kreeg als antwoord dat het zeker nog een week of w zou duren. Na 2 weken weer gemaild, zou binnen een week worden terugbetaald. Inmiddels is het 40 dagen geleden dat ik geannuleerd heb en ik wacht nog steeds op terugbetaling. De laatste smoes was dat het vertraging had opgelopen wegens de zomerdrukte. Alsof een terugbetaling meer dan een minuut tijd kost. Al met al zal ik nooit meer via hen boeken. Wat een waardeloze afhandeling.

  Door: Elena18-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  waardeloos

  2 dagen geboekt in Valkenburg Thermae 2000. Bij de boeking op "ja" geklikt om extra annuleringsverzekering. en hiervoor ook extra betaald. Op de dag van vertrek werd onze zoon ziek. Braken en diarree, koorts. Dus bellen om te annuleren. Ondanks dat alles op de site er Nederlands uitziet, het verblijf in Nederland geboekt is en wij in Nederland wonen, verliep de communicatie in Belgisch, Engels en Frans. Want wat blijkt: Weekendesk is een Frans/Belgische organisatie die in Nederland reizen verkoopt o.a. binnen Nederland. De annuleringsverzekering die zij aanbieden, loopt bij een Franse verzekeringsmaatschappij. Na veel gebel en gemail in het Engels (want ze kunnen geen Nederlands!) blijkt dat ik geen aanspraak kan maken op de annuleringsverzekering omdat zij een volledig ingevulde en getekende verklaring IN HET FRANS nota bene, van een "geneesheer" eisen. Dit is volgend de Franse wet. Nu kan mijn huisarts waarschijnlijk ook geen Frans op dit niveau, maar in Nederland doen artsen dit niet. Ook geregeld, bij de Nederlandse wet. Je komt met een ernstig buikgriepvirus hier pas bij de huisarts als je na een week dreigt uit te drogen. De huisarts komt hier niet eens voor langs hier in Nederland, laat staan dat ze een verklaring van 2 kantjes gaan invullen (in het Frans!) Omdat ik dus niet kan voldoen aan de voorwaarden keren ze niet uit. WAARDELOOS!!! Weekendesk regaeert met: wij distantieren ons van de werkwijze van de verzekeringsmaatschappij, als we iets moeten vertalen dan laat u het maar weten, meer kunnen we niet doen! Belachelijk, ze bieden deze verzekering zelf aan bij de boeking. Op hun eigen site. Dit dus nooit meer. Het is allemaal prachtig, totdat er iets onvoorzien gebeurt, dan geven ze niet thuis.

  Door: Hosgor30-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Nooit meer Weekendesk

  3 nachten geboekt op Cefalu Sicilie .... baija del Capitano. Voor de prijs van rond e E400,- in een kelder slapen op een houten plank. Weekendesk was niet bereikbaar, een half uur naar een badje geluisterd ???? jammer voel me echt opgelicht. nog wel een recensie via hun link geschreven, maar deze is nooit gepubliceerd...... hoe kan t ook.
  waardeloze service, en voor t voordeel hoef je ook niet te boeken bij hun......

  Ik zou zeggen bespaar je een hoge bloedruk en boek lekker ergens anders.

  MvG

  Marc Schwering

  Door: marc schwering22-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Weekendje weg met activiteiten

  Weekendje weg geboekt met Weekendesk - groot aanbod en leuke aanbiedingen. Vooral leuk dat je allemaal toffe activiteiten kunt boeken en daarmee echt meer weg bent. We moeten nog gaan, maar ik heb er alvast veel zin in en het boeken en kiezen ging vlot!

  Door: Ralf14-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  groot aanbod bestemmingen

  Groot aanbod en vrij lage prijzen. Maar niet erg handig zoeken als je niet heel scherpe eisen hebt is het een grote hoop bestemmingen.

  Door: Lesley Visser04-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  geannuleerd

  Hotel voor 2 nachten geboekt. Direkt betaald. Volgende dag door weekendesk gebeld dat de prijs niet goed was.Of ik even 136 euro bij wilde betalen. Geen tegemoetkoming/aanbieding, niets. Dus geannuleerd. En nu??? wachten op mijn geld. Nooit meer dus.

  Door: vd Vliet25-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Weekendesk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Weekendesk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Weekendesk actief?

  Weekendesk is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weekendesk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.