NederlandReview

  Ervaringen Weekendesk

  Wat is Weekendesk en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of gingen winkelen. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Weekenddesk een goede professionele organisatie is die u helpt met het regelen van een leuk weekendje weg met de familie voor een acceptabel bedrag. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit Weekenddesk heeft benaderd om zelf een weekendje weg te zoeken. Zoals ik al eerder aangaf, hoe was uw ervaring met Weekendesk? Waren ze klantvriendelijk tijdens de onderhandelingen? Waren de verhuurde huisjes mooi en was het netjes? Met de reviews op onze site kunt u dus zien wat consumenten van Weekendesk vonden.

  Over Weekendesk
  Weekendesk is opgericht in 2001 en is de nummer 1 op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven (wellness, gastronomie, ontspanning, avontuur…) Sinds haar oprichting hebben ongeveer 1 miljoen mensen een weekendje geboekt via Weekendesk. En ze zijn van plan om deze missie voort te zetten: na leider te zijn geworden op de Franse, Belgische en Spaanse markt zetten ze hun ontwikkeling voort met de lancering van websites in Italië en Nederland!

  Herken je het gevoel.. je even een weekendje weg wilt, maar je niet weet waar je moet zoeken? Het aanbod op traditionele websites is te duur, te ver weg, of te klassiek. Na uren zoeken, blijf je maar thuis, want je vindt niet waarnaar je opzoek was. Weekendesk vond hiervoor de oplossing.

  Diensten
  Bij Weekendesk worden de hotelfaciliteiten en de activiteiten inbegrepen in jouw arrangement, nauwkeurig beschreven. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de hotels voortdurend upgedated. Ook schenken ze bijzonder veel aandacht aan het selecteren van hotels. Slechts 1 op 10 hotels in België en buurlanden wordt op de site van Weekendesk toegelaten. Ten slotte worden alle klantenbeoordelingen over het bedrijf in alle transparantie gepubliceerd zodat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen.

  Het hoofdkantoor van Weekendesk is gevestigd in Parijs tevens hebben ze een vestiging in Barcelona. Het team van Weekenddesk bestaat uit ongeveer 120 medewerkers in totaal. En ze hebben allemaal slechts één passie: Jou een prettig weekend bezorgen! Hun taak bestaat uit het identificeren van de meest aangename hotels, het verwerven van partners, het creëren van unieke arrangementen, en natuurlijk het onderhandelen van de prijs

  Klachten
  Zin in een weekendje weg? Heb je hulp nodig bij je boeking? Een vraag aan Weekenders? Vóór, tijdens en na uw boeking staat het team van Weekenders voor u klaar om al u vragen te beantwoorden en te helpen. U kunt ze contacteren via een formulier die op hun site staat, maar u kan ook van maandag tot en met vrijdag hun telefonisch bereiken van 08:00 – 22:00 en op zaterdag van 09:00 – 19:00.
  Heeft u ooit een klacht gehad en heeft u het ermee besproken met Weekendesk? Laat uw ervaring weten met deze organisatie voor de andere consumenten die interesse hebben in een vakantie.

  Onafhankelijke ervaringen van klanten die u voorgingen. Leuke weekendjes weg en makkelijk geboekt, of juist niet? Weet waar u aan begint en lees ervaringen bij NederlandReview.nl

  Weekendesk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  6,6
  64% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,8

  Service

  6,4

  Prijs

  7,2

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wacht al 40 dagen op terugbetaling

  Elena18-07-2018

  2 nachten hotel geboekt, maar moest helaas 2 nacht annuleren. Heb dit ruim op tijd gedaan en het was allemaal geen probleem. De terugbetaling zou binnen 1 tot 2 weken worden gedaan. Na 2 weken nog geen terugbetaling, gemaild en kreeg als antwoord dat het zeker nog een week of w zou duren. Na 2 weken weer gemaild, zou binnen een week worden terugbetaald. Inmiddels is het 40 dagen geleden dat ik geannuleerd heb en ik wacht nog steeds op terugbetaling. De laatste smoes was dat het vertraging had opgelopen wegens de zomerdrukte. Alsof een terugbetaling meer dan een minuut tijd kost. Al met al zal ik nooit meer via hen boeken. Wat een waardeloze afhandeling.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  waardeloos

  Hosgor30-10-2017

  2 dagen geboekt in Valkenburg Thermae 2000. Bij de boeking op "ja" geklikt om extra annuleringsverzekering. en hiervoor ook extra betaald. Op de dag van vertrek werd onze zoon ziek. Braken en diarree, koorts. Dus bellen om te annuleren. Ondanks dat alles op de site er Nederlands uitziet, het verblijf in Nederland geboekt is en wij in Nederland wonen, verliep de communicatie in Belgisch, Engels en Frans. Want wat blijkt: Weekendesk is een Frans/Belgische organisatie die in Nederland reizen verkoopt o.a. binnen Nederland. De annuleringsverzekering die zij aanbieden, loopt bij een Franse verzekeringsmaatschappij. Na veel gebel en gemail in het Engels (want ze kunnen geen Nederlands!) blijkt dat ik geen aanspraak kan maken op de annuleringsverzekering omdat zij een volledig ingevulde en getekende verklaring IN HET FRANS nota bene, van een "geneesheer" eisen. Dit is volgend de Franse wet. Nu kan mijn huisarts waarschijnlijk ook geen Frans op dit niveau, maar in Nederland doen artsen dit niet. Ook geregeld, bij de Nederlandse wet. Je komt met een ernstig buikgriepvirus hier pas bij de huisarts als je na een week dreigt uit te drogen. De huisarts komt hier niet eens voor langs hier in Nederland, laat staan dat ze een verklaring van 2 kantjes gaan invullen (in het Frans!) Omdat ik dus niet kan voldoen aan de voorwaarden keren ze niet uit. WAARDELOOS!!! Weekendesk regaeert met: wij distantieren ons van de werkwijze van de verzekeringsmaatschappij, als we iets moeten vertalen dan laat u het maar weten, meer kunnen we niet doen! Belachelijk, ze bieden deze verzekering zelf aan bij de boeking. Op hun eigen site. Dit dus nooit meer. Het is allemaal prachtig, totdat er iets onvoorzien gebeurt, dan geven ze niet thuis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Nooit meer Weekendesk

  marc schwering22-09-2017

  3 nachten geboekt op Cefalu Sicilie .... baija del Capitano. Voor de prijs van rond e E400,- in een kelder slapen op een houten plank. Weekendesk was niet bereikbaar, een half uur naar een badje geluisterd ???? jammer voel me echt opgelicht. nog wel een recensie via hun link geschreven, maar deze is nooit gepubliceerd...... hoe kan t ook.
  waardeloze service, en voor t voordeel hoef je ook niet te boeken bij hun......

  Ik zou zeggen bespaar je een hoge bloedruk en boek lekker ergens anders.

  MvG

  Marc Schwering

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Weekendje weg met activiteiten

  Ralf14-09-2017

  Weekendje weg geboekt met Weekendesk - groot aanbod en leuke aanbiedingen. Vooral leuk dat je allemaal toffe activiteiten kunt boeken en daarmee echt meer weg bent. We moeten nog gaan, maar ik heb er alvast veel zin in en het boeken en kiezen ging vlot!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  groot aanbod bestemmingen

  Lesley Visser04-09-2017

  Groot aanbod en vrij lage prijzen. Maar niet erg handig zoeken als je niet heel scherpe eisen hebt is het een grote hoop bestemmingen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  geannuleerd

  vd Vliet25-08-2017

  Hotel voor 2 nachten geboekt. Direkt betaald. Volgende dag door weekendesk gebeld dat de prijs niet goed was.Of ik even 136 euro bij wilde betalen. Geen tegemoetkoming/aanbieding, niets. Dus geannuleerd. En nu??? wachten op mijn geld. Nooit meer dus.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  To

  jamil18-05-2017

  goede website, doen wat ze beloven

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Mooie weekendaanbiedingen

  Rinskje.01-05-2017

  Heerlijke website vol mooie aanbiedingen. Zelf wacht ik echt de aanbiedingen af tot ik ze goed genoeg vind.
  Boeken gaat best makkelijk, maar kan beter.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Hoe kunnen jullie goedkoper zijn dan thermea 2000 zelf?

  Janneke van de bovenhoek30-04-2017

  Weekendje weg naar Valkenburg. Echt heeeeeeeeeerlijk uitgewaaid en genoten. Dankjewel weekendesk! Alles was goed geregeld. Ik heb een stressvolle baan en dit kwam echt goed uit. Het was bij Thermae 2000 en er was 40% korting dus ik kwam uiteindelijk goedkoper uit bij jullie dan bij thermea zelf zag ik bij de kassa, waar ik natuurlijk blij mee was. Hebben jullie een soort bulk-inkoop korting ofzo? Maarja, dus nogmaals, bedankt! Volgende keer boek ik weer bij jullie!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  annulering

  anita12-12-2016

  Heb een weekendje geboekt bij weekendesk, maar de volgende dag werd het Door een fout van het hotel geannuleerd. Dag erna netjes gebeld Door weekendesk of dit klopte. Zou binnen een week mijn geld terug krijgen. Na een week gebeld dat ik mijn geld nog niet hadden. Kon omdat ik via ideale hadden betaalt wel twee tot drie weken duren. Belachelijk vond ik dit maar ja wat moet je. Na vele emails en en tenslotte dreigen met juridische stappen via de telefoon, kregen wij te horen dat zijn mijn bankrekening nummer kwijt waren. Jullie kunnen toch bellen of emaillen. Die hebben jullie van mij. Dus nu maar wachten op mijn geld. Ben erg benieuwd. Dus hier ga ik nooit meer boeken. Ze krijgen van mij een dikke 0 op rapport.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  2 x weekend al zonder problemen

  Maarten19-09-2016

  Nu al 2 weekenden geboekt via ze. Is tot op heden altijd wat ze beloven. Ik ga altijd een beetje op de fotos af en dat is ook wat je kan verwachten. Natuurlijk gebruiken ze een groothoeklens en schijnt altijd het zonnetje, maar de fotos komen wel overeen met de waarheid. Reisinfo ook duidelijk Dus prima.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Niks mis mee

  Kaisja07-09-2016

  Doen wat ze zeggen. Precies wat het is, niks meer, niks minder.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Leuk weekje toscane

  Rose-marijn11-08-2016

  Superweekje gehad. We zagen een aanbieding voorbij komen van een hotel nabij toscane met een infinity pool. Wilde ik altijd al een keer dus toegesneld. Hotel was ok, al had het een (kleine) opknapbeurd nodig maar het zwembad was geweldig en ook de sauna faciliteiten waren top! En al helemaal voor die prijs. Informatie van weekendesk was trouwens duidelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Super weekend!

  Eline30-04-2016

  Een paar weken geleden wouden mijn vriend en ik spontaan een weekendje weg, maar natuurlijk hadden we geen idee waarheen, hier hebben we onze woonplaats ingegeven en 3 uur later waren wij op de plek van bestemming en hebben we een geweldig weekend gehad! Er wordt echt heel snel gecommuniceerd ze hebben zoveel mogelijkheden! Gaan we zeker nog een keer doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Weekendesk

  Uw beoordeling