Weekendesk
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,2

U bent nu bij:

Totaal

7,2

Bestellen

6,8

Service

7,2

Prijs

7,4

Leveren

7,2
14 rating75 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-09-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: marc schwering

Weekendesk - Nooit meer Weekendesk

3 nachten geboekt op Cefalu Sicilie .... baija del Capitano. Voor de prijs van rond e E400,- in een kelder slapen op een houten plank. Weekendesk was niet bereikbaar, een half uur naar een badje geluisterd ???? jammer voel me echt opgelicht. nog wel een recensie via hun link geschreven, maar deze is nooit gepubliceerd...... hoe kan t ook.
waardeloze service, en voor t voordeel hoef je ook niet te boeken bij hun......

Ik zou zeggen bespaar je een hoge bloedruk en boek lekker ergens anders.

MvG

Marc Schwering

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


14-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ralf

Weekendesk - Weekendje weg met activiteiten

Weekendje weg geboekt met Weekendesk - groot aanbod en leuke aanbiedingen. Vooral leuk dat je allemaal toffe activiteiten kunt boeken en daarmee echt meer weg bent. We moeten nog gaan, maar ik heb er alvast veel zin in en het boeken en kiezen ging vlot!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-09-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lesley Visser

Weekendesk - groot aanbod bestemmingen

Groot aanbod en vrij lage prijzen. Maar niet erg handig zoeken als je niet heel scherpe eisen hebt is het een grote hoop bestemmingen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: vd Vliet

Weekendesk - geannuleerd

Hotel voor 2 nachten geboekt. Direkt betaald. Volgende dag door weekendesk gebeld dat de prijs niet goed was.Of ik even 136 euro bij wilde betalen. Geen tegemoetkoming/aanbieding, niets. Dus geannuleerd. En nu??? wachten op mijn geld. Nooit meer dus.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: jamil

Weekendesk - To

goede website, doen wat ze beloven

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rinskje.

Weekendesk - Mooie weekendaanbiedingen

Heerlijke website vol mooie aanbiedingen. Zelf wacht ik echt de aanbiedingen af tot ik ze goed genoeg vind.
Boeken gaat best makkelijk, maar kan beter.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janneke van de bovenhoek

Weekendesk - Hoe kunnen jullie goedkoper zijn dan thermea 2000 zelf?

Weekendje weg naar Valkenburg. Echt heeeeeeeeeerlijk uitgewaaid en genoten. Dankjewel weekendesk! Alles was goed geregeld. Ik heb een stressvolle baan en dit kwam echt goed uit. Het was bij Thermae 2000 en er was 40% korting dus ik kwam uiteindelijk goedkoper uit bij jullie dan bij thermea zelf zag ik bij de kassa, waar ik natuurlijk blij mee was. Hebben jullie een soort bulk-inkoop korting ofzo? Maarja, dus nogmaals, bedankt! Volgende keer boek ik weer bij jullie!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: anita

Weekendesk - annulering

Heb een weekendje geboekt bij weekendesk, maar de volgende dag werd het Door een fout van het hotel geannuleerd. Dag erna netjes gebeld Door weekendesk of dit klopte. Zou binnen een week mijn geld terug krijgen. Na een week gebeld dat ik mijn geld nog niet hadden. Kon omdat ik via ideale hadden betaalt wel twee tot drie weken duren. Belachelijk vond ik dit maar ja wat moet je. Na vele emails en en tenslotte dreigen met juridische stappen via de telefoon, kregen wij te horen dat zijn mijn bankrekening nummer kwijt waren. Jullie kunnen toch bellen of emaillen. Die hebben jullie van mij. Dus nu maar wachten op mijn geld. Ben erg benieuwd. Dus hier ga ik nooit meer boeken. Ze krijgen van mij een dikke 0 op rapport.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maarten

Weekendesk - 2 x weekend al zonder problemen

Nu al 2 weekenden geboekt via ze. Is tot op heden altijd wat ze beloven. Ik ga altijd een beetje op de fotos af en dat is ook wat je kan verwachten. Natuurlijk gebruiken ze een groothoeklens en schijnt altijd het zonnetje, maar de fotos komen wel overeen met de waarheid. Reisinfo ook duidelijk Dus prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kaisja

Weekendesk - Niks mis mee

Doen wat ze zeggen. Precies wat het is, niks meer, niks minder.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rose-marijn

Weekendesk - Leuk weekje toscane

Superweekje gehad. We zagen een aanbieding voorbij komen van een hotel nabij toscane met een infinity pool. Wilde ik altijd al een keer dus toegesneld. Hotel was ok, al had het een (kleine) opknapbeurd nodig maar het zwembad was geweldig en ook de sauna faciliteiten waren top! En al helemaal voor die prijs. Informatie van weekendesk was trouwens duidelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eline

Weekendesk - Super weekend!

Een paar weken geleden wouden mijn vriend en ik spontaan een weekendje weg, maar natuurlijk hadden we geen idee waarheen, hier hebben we onze woonplaats ingegeven en 3 uur later waren wij op de plek van bestemming en hebben we een geweldig weekend gehad! Er wordt echt heel snel gecommuniceerd ze hebben zoveel mogelijkheden! Gaan we zeker nog een keer doen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • TUI reizen

    TUI reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Weekendesk

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Weekendesk?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Weekendesk

Wat is Weekendesk en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of gingen winkelen. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Weekenddesk een goede professionele organisatie is die u helpt met het regelen van een leuk weekendje weg met de familie voor een acceptabel bedrag. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit Weekenddesk heeft benaderd om zelf een weekendje weg te zoeken. Zoals ik al eerder aangaf, hoe was uw ervaring met Weekendesk? Waren ze klantvriendelijk tijdens de onderhandelingen? Waren de verhuurde huisjes mooi en was het netjes? Met de reviews op onze site kunt u dus zien wat consumenten van Weekendesk vonden.

Over Weekendesk
Weekendesk is opgericht in 2001 en is de nummer 1 op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven (wellness, gastronomie, ontspanning, avontuur…) Sinds haar oprichting hebben ongeveer 1 miljoen mensen een weekendje geboekt via Weekendesk. En ze zijn van plan om deze missie voort te zetten: na leider te zijn geworden op de Franse, Belgische en Spaanse markt zetten ze hun ontwikkeling voort met de lancering van websites in Italië en Nederland!

Herken je het gevoel.. je even een weekendje weg wilt, maar je niet weet waar je moet zoeken? Het aanbod op traditionele websites is te duur, te ver weg, of te klassiek. Na uren zoeken, blijf je maar thuis, want je vindt niet waarnaar je opzoek was. Weekendesk vond hiervoor de oplossing.

Diensten
Bij Weekendesk worden de hotelfaciliteiten en de activiteiten inbegrepen in jouw arrangement, nauwkeurig beschreven. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de hotels voortdurend upgedated. Ook schenken ze bijzonder veel aandacht aan het selecteren van hotels. Slechts 1 op 10 hotels in België en buurlanden wordt op de site van Weekendesk toegelaten. Ten slotte worden alle klantenbeoordelingen over het bedrijf in alle transparantie gepubliceerd zodat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen.

Het hoofdkantoor van Weekendesk is gevestigd in Parijs tevens hebben ze een vestiging in Barcelona. Het team van Weekenddesk bestaat uit ongeveer 120 medewerkers in totaal. En ze hebben allemaal slechts één passie: Jou een prettig weekend bezorgen! Hun taak bestaat uit het identificeren van de meest aangename hotels, het verwerven van partners, het creëren van unieke arrangementen, en natuurlijk het onderhandelen van de prijs

Klachten
Zin in een weekendje weg? Heb je hulp nodig bij je boeking? Een vraag aan Weekenders? Vóór, tijdens en na uw boeking staat het team van Weekenders voor u klaar om al u vragen te beantwoorden en te helpen. U kunt ze contacteren via een formulier die op hun site staat, maar u kan ook van maandag tot en met vrijdag hun telefonisch bereiken van 08:00 – 22:00 en op zaterdag van 09:00 – 19:00.
Heeft u ooit een klacht gehad en heeft u het ermee besproken met Weekendesk? Laat uw ervaring weten met deze organisatie voor de andere consumenten die interesse hebben in een vakantie.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!