NederlandReview

  Ervaringen Waterrijk Oesterdam

  Wil je graag vakantie vieren aan het water bij een groot meer? Dan ben je bij Waterrijk Oesterdam misschien wel aan het juiste adres. Maar hoe zal dat resort er nou echt uitzien? Zullen die luxe vakantievilla’s echt wel zo luxe zijn? Hoe dichtbij het water zul je nou in de praktijk zitten? Zal je echt makkelijk een boot kunnen aanleggen vlakbij je vakantiehuis? Zal het nou echt wel zo gemakkelijk zijn om een suite te boeken via de website van Waterrijk Oesterdam? En hoe zal de klantenservice van Waterrijk Oesterdam reageren als bepaalde faciliteiten niet aanwezig bleken te zijn toen je aankwam? Alleen vakantiegangers die wel eens een vakantiehuis of villa bij Waterrijk Oesterdam hebben geboekt kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om erachter te komen wat deze klanten van Waterrijk Oesterdam vinden. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat er van Waterrijk Oesterdam verwacht kan worden.

  Over Waterrijk Oesterdam

  Waterrijk Oesterdam is een vakantiebedrijf en resort. Het resort is gelegen in Zeeland en bestaat al sinds 1979.Toen is de Oesterdam, één van de bekendste Zeeuwse Deltawerken, geplaatst. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig resoirt. Je kunt er een vakantiehuisje huren waar je een week, paar dagen of andere periode kun verblijven. Het bijzondere van Waterrijk Oesterdam is dat alle accommodaties direct aan het water liggen. Vanuit vrijwel alle huisjes kun je uit op het water en het is ook mogelijk om een bootje aan te leggen. Je kunt kiezen voor een resort suite voor 2 of 4 personen. Maar je kunt ook kiezen voor een luxe villa. Verder hebben ze ook nog wat luze tiny houses waarin je kunt verblijven als je niet zoveel nodig hebt en voornamelijk lekker buiten wilt zijn. Vanaf 2019 is er een nieuwe faciliteit bij Waterrijk Oesterdam geopend. Dat is de Marina Beach Club en die bevat een restaurant, buitenterras, oesterbar, visbar, cababa strans en luxe take away. Ook kun je er fietsverhuur vinden omdat de omgeving ook heerlijk te fietsen is. Andere faciliteiten zijn een jachthaven en wellness faciliteit. Je kunt bij Waterrijk Oesterdam zelfs nasar een Escape Room.


  De bouw van de Beach Club.

  Diensten van Waterrijk Oesterdam

  Je kunt via de website van Waterrijk Oesterdam eigenlijk heel gemakkelijk een suite, tiny house of villa boeken. Mocht je iedere ochtend verse broodjes willen dan kun je die halen of door de broodjesservice bij het huisje laten bezorgen. Daarnaast kun je op het resort een fiets of boot huren. En dan heeft Waterrijk Oesterdam nog een klantenservice die je kan helpen als er even iets niet helemaal goed lijkt te gaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Waterrijk Oesterdam

  Heb jij wel eens een suite of villa geboekt bij Waterrijk Oesterdam? Ook als het een tiny house was horen wij graag alles over jouw Waterrijk Oesterdam ervaring. Hoe dicht bij het water zat je nou echt? Kon je gemakkelijk een boot of fiets huren? En hoe ging de klantenservice van Waterrijk Oesterdam met je om toen je iets met ze wilde bespreken? Laat een Waterrijk Oesterdam review achter en vertel ons jouw persoonlijke mening over Waterrijk Oesterdam.

  Waterrijk Oesterdam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niets

  Waardeloos, ze zijn alleen maar uit op geld. Normale mensen hebben hier niks te zoeken, en worden als vuil behandeld!!!

  Door: Jan Verhaast 12-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Waterrijk Oesterdam

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Waterrijk Oesterdam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Waterrijk Oesterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Waterrijk Oesterdam actief?

  Waterrijk Oesterdam is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Waterrijk Oesterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.