NederlandReview

  Ervaringen Voyagin

  Als je Azië wilt bezoeken weet je misschien niet zo snel waar je allemaal heen kunt. En kaartjes voor bepaalde attracties regelen is ook niet altijd even makkelijk. Voyagin biedt an om je hierbij te helpen. Maar zullen ze je wel echt kaartjes voor de beste attracties kunnen laten zien? Vergeten ze geen belangrijke dingen die je toch echt moet zien als je naar Japan gaat? Zullen de kaartjes wel op tijd bezorgd worden voordat je echt op reis gaat en ze nodig hebt? En hoe vriendelijk en behulpzaam is Voyagin’s klantenservice? De enigen die hier een echt antwoord op kunnen geven zijn klanten die al eens een bezienswaardigheid hebben geboekt via Voyagin. Lees hun reviews zodat je een idee hebt van wat zij nou echt van Voyagin vinden. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een aardig beeld van Voyagin geven voordat je er zelf kaartjes bestelt of iets anders boekt.

  Over Voyagin
  Voyagin is een bedrijf dat bezienswaardigheden in Azië aanbiedt. Ze gaan hierbij niet voor de toeristische hotspots en drukke bezienswaardigheden waar iedere toerist al naartoe gaat. Ze gaan voor echte authenticiteit. Ze weten dat die soms verborgen ligt en niet altijd even makkelijk te vinden. Verborgen schatten, noemt Voyagin deze plekken. Ze bieden locaties aan in verschillende landen. Hun topbestemmingen zijn Singapore, Bangkok, Tokyo, Bali, Osaka, Phuket, Kyoto en Seoul. Er zijn vele voorbeelden op te noemen van ervaringen en uitjes die Voyagin aanbiedt. We zullen hier proberen er een paar uit te lichten. Er is bijvoorbeeld een Bali Safari gecombineerd met een bezoek aan het Marine Park. Zo’n zelfde safari is er in Sngapore, al wordt deze in de nacht gedaan. Je kunt ook de Sunway Lagoon bezoeken. Iets meer toeristisch maar nog steeds erg leuk zijn een bezoek aan Disneyland Hong Kong of de Universal Studio’s in Japan of Singapore. En dan heb je nog het Robot Restaurant in Tokyo. Vlak in de buurt van Tokyo ligt ook nog een klein eiland dat te bereiken is met een korte vlucht van een uur. Dit subtropische eiland is zeker een bezoekje waard. En een laatste voorbeeld is dat je ook nog een Sumo Tournament kunt bijwonen in Japan. Naast deze bijzondere plekken kun je Voyagin ook gebruiken om vervoer te regelen. Zo kun je met de High-Speed Bullet Train in Japan.


  Disneyland Hong Kong, één van de plekken die aangeboden wordt door Voyagin.

  Diensten van Voyagin
  Je kunt via de website van Voyagin makkelijk kaartjes bestellen. In de meeste gevallen ontvang je de kaartjes dan via de e-mail. Je kunt ze dan uitprinten en meenemen of laten zien met je mobiele telefoon. Verder heeft Voyagin ook nog een klantenservice voor het geval er iets niet helemaal wil lukken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Voyagin
  Als je ooit eerder kaartjes hebt besteld via Voyagin horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe bijzonder en authentiek waren die bezienswaardigheden nou echt? Kon je makkelijk kaartjes bestellen via hun website? En wat is jouw oordeel over Voyagin’s klantenservice? Schrijf je eigen Voyagin review en laat ons weten wat jouw mening over Voyagin is.

  Voyagin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Voyagin

  Uw beoordeling