NederlandReview

  Ervaringen Voyage Privé

  Ben je van plan om op reis te gaan en zoek je nog leuke ideeën of een goed hotel voor een scherpe prijs? Kijk eens bij Voyage Privé! Heel wat reizen met grote kortingen wachten wachten op jou! Ben je benieuwd wat klanten vinden van Voyage Privé? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina van NederlandReview!

  Over Voyage Privé

  Voyage Privé werd in 2006 opgericht in Frankrijk door drie vrienden. Het bedrijf is een online reisplatform die gespecialiseerd is in het aanbieden van luxueuze vakanties aan exclusieve prijzen. De drie oprichters hadden vooraf al heel wat ervaring opgedaan in de reisindustrie. Het idee van Voyage privé komt vanuit hun oorspronkelijk doel, exclusieve aanbiedingen onderhandelen voor luxevakanties voor hun vrienden. Daaruit werd dan al snel het concept met "flash verkopen" ontwikkeld en uitgerold. Voyage Privé telt vandaag de dag 17 miljoen leden over de hele wereld. Het bedrijf heeft afdelingen in acht landen; Frankrijk, Nederland, Nederland, Spanje, Italië, Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. Bij Voyage Privé vind je dus vooral 'flash verkopen', speciale aanbiedingen voor luxueuze vakanties, vluchten, hotels, rondreizen en evenementen. Je vindt er aanbiedingen tot wel –80% op de normale prijs. Enkel leden die zich aangemeld hebben via de website van Voyage Privé kunnengebruik maken van deze kortingen.


  Een van de hotels die Voyage Privé aanbiedt

  Diensten van Voyage Privé

  Bij Voyage Privé kan je luxueuze reizen boeken tegen een goedkopere prijs dan de gewone verkoopprijs. Dat komt omdat Voyage Privé rechtstreeks met de hotels en aanbieders onderhandelt om een goeie prijs te krijgen. In de aanbiedingen vind je heel wat verschillende soorten reizen; verre reizen, city trips en zelfs hotel aanbiedingen in eigen land. Je vindt er aanbiedingen in de Verenigde Staten, India, de Malediven, de Canarisch Eilanden, Tanzania, Thailand, de verenigde Arabische Emiraten en ook heel wat Europese bestemmingen zoals Spanje, Italië, Nederland, Duitsland, … en zelfs Nederland. Op de site kan je enkel via kredietkaart betalen, na je betaling krijg je alle nodige documenten toegestuurd via e-mail.

  Klachten of vragen voor Voyage Privé

  Denk je dat er iets misgegaan is bij het boeken of ben je niet helemaal zeker over je keuze hotel of heb je vragen over iets anders? Dan kan je best een medewerker van Voyage Privé proberen te bereiken. Dit kan je doen via e-mail of de telefoon. Ook op sociale media zoals Facebook is Voyage Privé zeer actief, daar beantwoorden ze dan ook vragen. Op de website van Voyage Privé vind je ook een lijst met vaak gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier ook wel tussen.

  Schrijf ook zelf een review!

  Als klant snap je dat het belangrijk is dat je weet wat je mag verwachten van een bedrijf voor je er iets boekt of aankoopt, daarom is het belangrijk dat klanten die al ervaring hebben met een bedrijf een betrouwbare en onderbouwde review achterlaten en dat kan gewoon op deze pagina! Op NederlandReview vind je nog honderden bedrijven waar je reviews kan achterlaten. NederlandReview is niet voor niets dé NederlandReview van Vlaanderen.

  Voyage Privé
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Voyage Privé

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Voyage Privé een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Voyage Privé. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voyage Privé actief?

  Voyage Privé is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voyage Privé gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.