NederlandReview

    Ervaringen Voordeeluitjes.nl

    Een uitje naar bijvoorbeeld een vakantiepark of hotel kan duur zijn en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Wie uit is op voordeeltjes kan terecht bij Voordeeluitjes.nl. De website biedt allerhande aanbiedingen op dagjes of dagen weg. Maar ze zijn natuurlijk niet de enige aanbieder. Wat doen ze om de concurrentie het onderspit te laten delven? Waarom zou je kiezen voor Voordeeluitjes.nl; moet je dat eigenlijk überhaupt wel doen? Lees hier wat anderen te zeggen hebben over deze aanbieder van voordelige uitjes en wie weet boek jij wel direct iets leuks!

    Over Voordeeluitjes.nl

    Voordeeluitjes.nl biedt vele uitjes op de website; je kunt kiezen uit meer dan duizend hotels met voordelige hotelaanbiedingen. Hotels in Duitsland, België, Luxemburg en natuurlijk in Nederland bevinden zich onder het aanbod. Ook kun je terecht in Frankrijk, Hongarije, Italië en Oostenrijk. Bovendien bieden veel bekende hotelketens hun kamers aan bij Voordeeluitjes.nl, zoals Amrath, Best Western, Ibis, Van der Valk, Fletcher, WestCord en Golden Tulip. Je kunt kiezen tussen landelijke bestemmingen, zoals een gezellig strandhotelletje aan zee of in de Veluwe, en hotels in bruisende stadscentra zoals Antwerpen of Maastricht. Ook zijn er hotelarrangementen te boeken, zoals een relaxvakantie met wellness of een sportieve vakantie met bergwandelingen en fietsroutes. Wil je alleen of ben je met een groep? Wil je meer comfort met een halfpension of heb je een mindervalidenkamer nodig? Ook dergelijke opties zijn te selecteren. Er zijn volledige reizen met de bus, vaak extra goedkoop, bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs. Inspiratie kun je opdoen op de Voordeeluitjes Vakantieblog. Er zijn extra aanbiedingen in de vorm van vroegboekkortingen en zomerkortingen.

    Hoe voeg je een kortingcode toe aan je bestelling van voordeeluitjes? Nou, zo dus! Bekijk het hier in dit filmpje!

    Diensten van Voordeeluitjes.nl

    Voor het boeken op Voordeeluitjes.nl is geen creditcard nodig; hotelarrangementen kunnen meestal ter plaatse worden afgerekend. Ook is het mogelijk schriftelijk de betalingsinformatie te ontvangen, opdat je zelf het bedrag kunt overnemen. Voor veel mensen biedt dat natuurlijk extra veiligheid; er hoeft in ieder geval niets online te worden betaald. Elk hotel is persoonlijk door het team van Voordeeluitjes.nl bezocht. Kom je op de website, dan kun je getroffen worden door een pop-up die je € 7,50 korting belooft als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief of de Voordeeluitjes.nl liket op Facebook. Handig voor wie extra korting wil, niet voor mensen die gewoon ongestoord een website willen bezoeken.


    Klachten over Voordeeluitjes.nl

    Voor vragen, informatie of hulp bij het boeken, kun je contact opnemen met de klantenservice van Voordeeluitjes.nl. Ze zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 22.00, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 22.00. Ook zijn er e-mailadressen, voor algemene informatie en voor groepsaanvragen. Heb je een locatie die je wilt laten vertegenwoordigen door Voordeeluitjes.nl? Dan kun je via de website aan meer informatie komen om dat te doen.

    Boek jij je reisjes zo voordelig mogelijk via Voordeeluitjes.nl? Laat dan hier je review achter en laat anderen weten hoe jouw vakantie of dagtrip bevallen is!

    Hotels, vakantieparken en busreizen, hoe goedkoop zijn ze en is het ook betrouwbaar, hoe werkt het? Allemaal vragen waar consumenten die u voorgingen antwoord op geven op basis van hun ervaringen. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

    Voordeeluitjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    5
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Betreft Hotel Het Witte Veen in Witteveen

    Heerlijk een paar dagen weg op 3, 4 en 5 oktober naar Hotel Het Witte Veen in Witteveen. Werden heel vriendelijk ontvangen. Kamer was prima in orde maar van de badkamer zijn wij heeeeel erg geschrokken!!! Zwarte schimmel!! Deze badkamer had al lang afgekeurd moeten worden. Wij hebben er foto's van gemaakt zodat u kunt zien hoe deze badkamer er aan toe is! Verder was het hotel in orde! Gezellige bar en heerlijk eten, ook het ontbijt was prima. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Wat wij geboekt hadden was wel een aanbieding maar dan nog mag je mensen niet laten verblijven in een badkamer met zwarte schimmel!!

    Door: Veronica Hess-Smit07-10-2018
    joop lodewijk24-09-2020

    Ik had een reis geboekt in januari en ook betaald in januari. De betaling was nog niet overgeboekt naar het hotel in kwestie in september ondanks de mededeling van hun klantenservice dat het hotel op de hoogte was. Op vragen daarna krijg ik geen antwoord. Ik had een reis geboekt in januari en ook betaald in januari. De betaling was nog niet overgeboekt naar het hotel in kwestie in september ondanks de mededeling van hun klantenservice dat het hotel op de hoogte was. Op vragen daarna krijg ik geen antwoord.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hotel Mayzer in Treis Karden

    Bij ontvangst bleek er geen mogelijkheid te bestaan om met een betaalkaart te betalen. Ook overige zaken, zoals drankjes bij de maaltijden, moesten contant worden voldaan. Mogelijkheid om de kosten op de kamer te zetten werden ook van de hand gewezen. Er was 1 medewerker vriendelijk, de rest was kortaf en bijna onbeleefd. De kamers werden prima verzorgd! Ik realiseer me dat de prijs iets doet met de kwaliteit, maar de hoofdmaaltijd is reuze slecht. Het ontbijt daarentegen was prima, heerlijke verse broodjes en heerlijke yoghurt en vruchten.

    Door: Anita Everhard22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Voordeeluitjes ok, check te boeken hotel even via zoover

    Onze ervaring tot nu positief, laatste boeking Golden Tulip te Nijkerk, goede prijs/kwaliteit verhouding.
    We hadden eerst ander hotel geboekt, annulering geen enkel probleem.
    Men heeft ons gebeld om te overleggen en mailde suggedties met alternatieven. Zelfs last-minute boeking hotel in Friesland werd telefonisch voor ons geregeld.
    Voor wij definitief boeken checken we hotel etc.even op zoover en vergelijken prijs op andere boekings-sites. Meestal is voordeeluitjes echt de meest voordelige.

    Door: Marguerite11-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Relaxte dealtjes!

    Voor een goede vakantie heb ik best wat geld over eigenlijk, maar ik ben een echte Hollander en dus altijd op zoek naar dealtjes ;)
    Nou en die hebben ze hier wel, vooral als je niet zo moeilijk doet wat betreft locatie enzo, want dan kies je gewoon de beste deal.

    Door: K.vanLier19-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    hotel Wijmerts Workum

    Onvriendelijke bejegening in het hotel Wijmerts. Onhygienische kleding van de kok, wat zeker in Coronatijd niet kan. Daardoor geen gebruik meer gemaakt van het gratis ontbijt. Verlichte kamer door schijnwerper voor het raam. Kerkklok die ieder uur slaat. Kortom, een dag eerder naar huis gegaan. Aangegeven bij voordeeluitjes die dit negeert en vervolgens wwer nieuwe reklame stuurt.

    Door: wim van oven11-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    5 dagen arrangement Harz

    14 juli heb ik een boeking gedaan via Voordeeluitjes bij Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf omdat er een zwembad aanwezig is. Er stond dat het zwembad wegens renovatie gesloten zou zijn t/m 15-07-2020. (Gasten konden gebruik maken van het zwembad van Van der Valk Hotel Ballenstedt, 5 km verderop). Én de afstand én het feit dat er 2 hotels gebruik moeten maken van 1 zwembad in Corona tijd was de reden dat wij hebben geboekt voor een datum erna (15-08-2020)

    Toen ik vanmorgen nog een keer ging kijken op de site voor de highlights in de buurt zag ik staan dat het zwembad tot nader order gesloten was. Omdat dat juist voor ons een reden was om daar voor deze datum te boeken waren we daar dus niet blij mee. Zowel van het hotel als van Voordeeluitjes hebben wij hierover GEEN bericht gehad. En denk je dat we bij telefonisch contact met Voordeeluitjes iets zijn opgeschoten? Helemaal niks!

    Voordeeluitjes schuift alles af op het hotel: de voorwaarden van het hotel gelden, wij kunnen er niets aan doen dat het nog niet gerenoveerd is, wij zijn ook niet op de hoogte gesteld door het hotel. Wat dus onzin is want op de site was het dus wel aangepast.

    Geen geld, geen tegoedbon, geen dinerbon, geen gratis annulering. Van zowel Voordeeluitjes als het hotel helemaal niets! Dat voordeeluitjes niet garant staan voor hun klanten is voor ons een reden daar NÓÓIT meer te boeken.

    Door: Wendy15-08-2020
    Wendy20-08-2020

    In navolging op mijn vorige review wil ik graag iets toevoegen. Van Voordeeluitjes heb ik nog niets gehoord, wel zijn we afgelopen week in het hotel geweest. Het hotel had wat achterstallig onderhoud en lag er een beetje verloren en verlaten bij maar wellicht dat dat door de corona komt. Het personeel was vriendelijk op 1 dame na. Het menu van het arrangement was matig. Voor het voor- en nagerecht was geen keuze mogelijk. Voor het hoofdmenu keuze uit 2. Ik heb dit allemaal bij het uitchecken gemeld bij de receptie die neemt de op-en aanmerkingen mee... én ik heb ter compensatie van de onvriendelijke medewerkster en het ontbrekende zwembad mijn drankjes die we hebben genuttigd bij het diner alle 4 de dagen niet hoeven te betalen. (€15,-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Prima!

    Al een paar keer een hotel geboekt, als stel ,maar ook met een groep. Alles prima in orde, kamers schoon, ontbijt goed verzorgd en ook 3 gangendiner super.Tip: bekijk de reviews op Zoover voor je boekt, kan er weinig misgaan!

    Door: Wessel28-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super

    Ik ben laatst weggeweest met voordeeluitjes en dit is me heel goed bevallen!

    Door: Marleen12-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hotel Dorhout Mees

    Bij aankomst te hoge rekening moeten betalen (kwam niet overeen met voordeeluitjes) na een klacht is dit alsnog gecorrigeerd.
    Daarna bleken we een veel minder luxe kamer te hebben gekregen (kwam ook niet overeen met voordeeluitjes) Dus een 2e klacht ingediend.
    Ter compensatie een fles wij of 2 tientjes retour ....schandalig. Vakantie helemaal verpest. Hotel geeft voordeeluitjes de schuld. NOOIT MEER !!!!!

    Door: J.J.24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Voordeeluitjes hotel

    Boek nooit via voordeeluitjes! Eenpersoonstoeslag is anders dan aangegeven in de voorwaarden, omdat we daar op de dag van aankomt achter kwamen konden ze helaas niet het tarief van de voorwaarden op de factuur zetten. Ze zagen het als een wijziging, dus volledige bedrag is in rekening gebracht. Erg klantonvriendelijke klantenservice. In het hotel gaven ze aan dat het via hen goedkoper was om te boeken. Pure oplichting dus! Ze nemen geen verantwoordelijkhijd, geldklopperij.


    Door: Balfoort17-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Dagen naar de Panne

    Door een fout op hun website was er een dubbele boeking gedaan. Zowel voordeeluitjes als ik had dat niet opgemerkt. We moesten onze vakantie dubbel betalen, omdat een opzeggen niet meer mogelijk was. Voordeeluitjes wilden niet tegemoetkomen in wat eigenlijk een probleem was in hun eigen ordening systeem. Uiteindelijk wilde het hotel ons wel tegemoetkomen. we moesten wel de 75 euro aan commissiekosten betalen die het hotel kwijt was aan Voordeeluitjes. Voordeeluitjes is geen goede keuze, ze zijn niet klantvriendelijk onze vakantie was 75 euro duurder. Wij hebben spijt voor onze keuze met Voordeeluitjes.

    Door: Dirk Jan Buter18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hotel in Duitsland

    Hotel geboekt en bevestiging gehad. Op dag van vertrek voor alle zekerheid het hotel gebeld in Duitsland. Wist nergens van.

    Door: Hans19-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    WAARDELOOS VOORDEELUITJES !

    Via Voordeeluitjes een boeking gedaan voor 4 dagen naar Camping Tikvah in Hooghalen (Drenthe) voor € 249,- in een safaritent incl. schoonmaak a € 50,- excl. allerlei bijkomende kosten. Net voor vertrek nog eens gebeld voor de zekerheid of alles goed geregeld is en kreeg ik zonder pardon te horen dat we maar 3 dagen konden komen omdat de zaterdag al volgeboekt zat via een andere website op de camping. Goed dat ik nog even bel dus, we krijgen doodleuk te horen dat we dit zelf maar moeten oplossen door nog elders zelf een accomodatie te vinden voor 1 dag om onze vaststaande planning niet geheel in het water te laten vallen. Ze draaien ook de rollen om en zeggen dat we heel blij mogen zijn met onze 3 dagen terwijl je een boeking van 4 dagen geboekt hebt ! Afin eind goed al goed zou je zeggen met een wrange bijsmaak.
    Dus niet !; we krijgen voor de (schade)dag minder maar een korting van € 35,- van Voordeeluitjes (ipv € 69,- p nacht) blijkt op de faktuur en blijken op de camping zelf de eindschoonmaak (a € 50,-) ook nog zelf te moeten uitvoeren vanwege meerdere partijen die niet met elkaar communiceren! Voordeeluitjes als bemiddelende partij die eindverantwoordelijk is, Vodatent als verhuurder en eigenaar van de tent en Camping Tikvah als verhuurder van de plaats, elektra, toeristenbelasting en de opdrachtnemer van de schoonmaak. De camping was leuk, maar Voordeeluitjes zijn oplichters door je geld achterover te drukken ! Schade € 34,- + € 50,- = € 84,- door je neus geboord ! Het enige dat ze tegemoet zijn gekomen is hun administratiekosten te annuleren. KIJK UIT JE KAN BETER GEEN ZAKEN DOEN MET VOORDEELUITJES HET ZIJN ECHTE BOEVEN !! ....

    Door: D. Bakker15-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit meer

    Via voordeeluitjes.nl hadden wij een midweek Limburg geboekt. De bevestiging van voordeeluitjes was binnen dus enthousiast gingen wij op weg naar het vakantiepark. Daar aangekomen bleek er echter helemaal geen reservering te zijn gemaakt voor ons. Het park had bij voordeeluitjes aangegevenvol te zitten. Onze enige optie was weer terug naar huis...
    Gelukkig heeft het park uiteindelijk wat voor ons kunnen regelen. De reactie van voordeeluitjes? 'Wat vervelend. We nemen het mee.'

    Door: Monique Klaver20-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    boeking Hotel Zuschenwald.in ZUSCHEN.

    Naar aanleiding van onze boeking die wij gedaan hebben bij dit Hotel,willen wij graag dat voordeeluitjes hier eens een kijkje gaat nemen voor er weer een klacht komt over deze locatie.Bij aankomst werden we ontvangen op een manier van wat komen jullie hier doen.Het eerste wat we kregen overhandigt was de rekening op een papiertje van 10 bij10 cm.Ik vroeg of dit direct betaald moest worden of dat we eerst de kamers mochten zien. Nadat we de sleutels hadden gekregen moeste we zelf op zoek naar onze kamers.Op de trap naar boven hingen de electriciteits kabels los langs de leuning ook was er geen licht op de overloop naar de slaapkamers.De rookmelders lagen over de grond verspreid.De deuren gingen maar 40 cm.open ze liepen vast op de hobbelige vloerbedekking. De kamers roken heel muf en alles was grijs van het vocht. .De bedden waren vies en smerig wat ons heeft doen besluiten om hier niet te betalen en deze locatie te doen verlaten.Het meest erge was dat we ons niet VEILIG voelden in dit( HOTEL).





    Door: Toon Daems06-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Bel,azerd

    Boekte resort hahnenklee in goslar..verwachtte voordeeluitje.mooi niet.prijs via voordeeluitje is exact gelijk asn prijs rechtstreeks boeken.entree hotel..geen resort overigens..is goor ,de kerstversiering van tien jasr geleden hangt er nog.personeel is uiterst onappetijtelijk,wel vriendelijk.overal spinnewebben,cola aan plafond,vloerbedekking versleten.ontbijtzaal en ontbijt goed.voel me belazerd door voordeeluitjes.nl nooit meer dus.travelbird is veel en verl beter!

    Door: Hans24-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Misleidend en geen service

    Boekte een weekeind tripje valkenburg: blijkt dat de hele set samen (Hotel,Thermae2000 en Casino) duurder uitkwamen dan dat we zelf zouden hebben geboekt: hotel was goedkoper normaliter, thermae ook (2,50 maar toch...), Casino toegang tickets waren verlopen dus daar hadden we niets aan.
    Kan gebeuren maar dan: klacht wordt niet opgepakt, niet door hotel en al helemaal niet door Voordeeluitjes:
    er zou een procedure worden opgestart (ik wacht nog steeds...) geen woord van medeleven.
    Maw: nooit meer.
    PS het hotel zelf had een kapotte raam, gebroken spiegel badkamer, wc bleef lopen, de kamerdeur was van glas: leuk zo'n
    gordijn er voor, had meer iets weg van een 'afwerkplek' voor een ander beroep....

    Door: P.Hudig23-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    huisje huren..kijk uit

    Het was de eerste keer dat ik via een site een vakantie ben gaan boeken.
    De gegevens ingevuld en op de bevestiging knop gedrukt te snel helaas.
    Volgende dag contact op genomen om de zaak even recht te zetten maar.helaas.
    De zaak was namelijk dat voordeeluitjes huisjes per persoon verhuurd ..hoe haal je het in je hoofd.
    Was namelijk gewend (doe ik al 40 jaar)dat je een huisje compleet krijgt.
    Maar bij voordeel uitjes is dit iets anders.
    Je huurt per persoon..we zijn samen ,dus U voelt hem al : dubbele kosten.
    Ter plaatse bij het huisje bleek ik bijna dubbele kosten te betalen.
    Ook de laagste prijs garantie is onzin en de zaak laten vervallen koste mij 70% van de kosten.
    Dus mensen huur hier geen huisjes maar direct bij de verhuurder...scheelt bijna de helft.

    Door: hans03-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Voordeeluitjes.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Voordeeluitjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Voordeeluitjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Voordeeluitjes.nl actief?

    Voordeeluitjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Vakanties binnen Nederland

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeeluitjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.