NederlandReview

    Ervaringen Voordeeluitjes.nl

    Een uitje naar bijvoorbeeld een vakantiepark of hotel kan duur zijn en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Wie uit is op voordeeltjes kan terecht bij Voordeeluitjes.nl. De website biedt allerhande aanbiedingen op dagjes of dagen weg. Maar ze zijn natuurlijk niet de enige aanbieder. Wat doen ze om de concurrentie het onderspit te laten delven? Waarom zou je kiezen voor Voordeeluitjes.nl; moet je dat eigenlijk überhaupt wel doen? Lees hier wat anderen te zeggen hebben over deze aanbieder van voordelige uitjes en wie weet boek jij wel direct iets leuks!

    Over Voordeeluitjes.nl
    Voordeeluitjes.nl biedt vele uitjes op de website; je kunt kiezen uit meer dan duizend hotels met voordelige hotelaanbiedingen. Hotels in Duitsland, België, Luxemburg en natuurlijk in Nederland bevinden zich onder het aanbod. Ook kun je terecht in Frankrijk, Hongarije, Italië en Oostenrijk. Bovendien bieden veel bekende hotelketens hun kamers aan bij Voordeeluitjes.nl, zoals Amrath, Best Western, Ibis, Van der Valk, Fletcher, WestCord en Golden Tulip. Je kunt kiezen tussen landelijke bestemmingen, zoals een gezellig strandhotelletje aan zee of in de Veluwe, en hotels in bruisende stadscentra zoals Antwerpen of Maastricht. Ook zijn er hotelarrangementen te boeken, zoals een relaxvakantie met wellness of een sportieve vakantie met bergwandelingen en fietsroutes. Wil je alleen of ben je met een groep? Wil je meer comfort met een halfpension of heb je een mindervalidenkamer nodig? Ook dergelijke opties zijn te selecteren. Er zijn volledige reizen met de bus, vaak extra goedkoop, bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs. Inspiratie kun je opdoen op de Voordeeluitjes Vakantieblog. Er zijn extra aanbiedingen in de vorm van vroegboekkortingen en zomerkortingen.

    Diensten van Voordeeluitjes.nl
    Voor het boeken op Voordeeluitjes.nl is geen creditcard nodig; hotelarrangementen kunnen meestal ter plaatse worden afgerekend. Ook is het mogelijk schriftelijk de betalingsinformatie te ontvangen, opdat je zelf het bedrag kunt overnemen. Voor veel mensen biedt dat natuurlijk extra veiligheid; er hoeft in ieder geval niets online te worden betaald. Elk hotel is persoonlijk door het team van Voordeeluitjes.nl bezocht. Kom je op de website, dan kun je getroffen worden door een pop-up die je € 7,50 korting belooft als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief of de Voordeeluitjes.nl liket op Facebook. Handig voor wie extra korting wil, niet voor mensen die gewoon ongestoord een website willen bezoeken.

    Hoe voeg je een kortingcode toe aan je bestelling van voordeeluitjes? Nou, zo dus! Bekijk het hier in dit filmpje!

    Klachten over Voordeeluitjes.nl
    Voor vragen, informatie of hulp bij het boeken, kun je contact opnemen met de klantenservice van Voordeeluitjes.nl. Ze zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 22.00, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 22.00. Ook zijn er e-mailadressen, voor algemene informatie en voor groepsaanvragen. Heb je een locatie die je wilt laten vertegenwoordigen door Voordeeluitjes.nl? Dan kun je via de website aan meer informatie komen om dat te doen.

    Boek jij je reisjes zo voordelig mogelijk via Voordeeluitjes.nl? Laat dan hier je review achter en laat anderen weten hoe jouw vakantie of dagtrip bevallen is!

    Hotels, vakantieparken en busreizen, hoe goedkoop zijn ze en is het ook betrouwbaar, hoe werkt het? Allemaal vragen waar consumenten die u voorgingen antwoord op geven op basis van hun ervaringen. Lees ze allemaal bij NederlandReview!

    Voordeeluitjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    5,6
    50% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,6

    Service

    4,4

    Prijs

    5,4

    Leveren

    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Prima!

    Wessel28-04-2018

    Al een paar keer een hotel geboekt, als stel ,maar ook met een groep. Alles prima in orde, kamers schoon, ontbijt goed verzorgd en ook 3 gangendiner super.Tip: bekijk de reviews op Zoover voor je boekt, kan er weinig misgaan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Voordeeluitjes ok, check te boeken hotel even via zoover

    Marguerite11-01-2018

    Onze ervaring tot nu positief, laatste boeking Golden Tulip te Nijkerk, goede prijs/kwaliteit verhouding.
    We hadden eerst ander hotel geboekt, annulering geen enkel probleem.
    Men heeft ons gebeld om te overleggen en mailde suggedties met alternatieven. Zelfs last-minute boeking hotel in Friesland werd telefonisch voor ons geregeld.
    Voor wij definitief boeken checken we hotel etc.even op zoover en vergelijken prijs op andere boekings-sites. Meestal is voordeeluitjes echt de meest voordelige.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Nooit meer

    Monique Klaver20-08-2017

    Via voordeeluitjes.nl hadden wij een midweek Limburg geboekt. De bevestiging van voordeeluitjes was binnen dus enthousiast gingen wij op weg naar het vakantiepark. Daar aangekomen bleek er echter helemaal geen reservering te zijn gemaakt voor ons. Het park had bij voordeeluitjes aangegevenvol te zitten. Onze enige optie was weer terug naar huis...
    Gelukkig heeft het park uiteindelijk wat voor ons kunnen regelen. De reactie van voordeeluitjes? 'Wat vervelend. We nemen het mee.'

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    boeking Hotel Zuschenwald.in ZUSCHEN.

    Toon Daems06-06-2017

    Naar aanleiding van onze boeking die wij gedaan hebben bij dit Hotel,willen wij graag dat voordeeluitjes hier eens een kijkje gaat nemen voor er weer een klacht komt over deze locatie.Bij aankomst werden we ontvangen op een manier van wat komen jullie hier doen.Het eerste wat we kregen overhandigt was de rekening op een papiertje van 10 bij10 cm.Ik vroeg of dit direct betaald moest worden of dat we eerst de kamers mochten zien. Nadat we de sleutels hadden gekregen moeste we zelf op zoek naar onze kamers.Op de trap naar boven hingen de electriciteits kabels los langs de leuning ook was er geen licht op de overloop naar de slaapkamers.De rookmelders lagen over de grond verspreid.De deuren gingen maar 40 cm.open ze liepen vast op de hobbelige vloerbedekking. De kamers roken heel muf en alles was grijs van het vocht. .De bedden waren vies en smerig wat ons heeft doen besluiten om hier niet te betalen en deze locatie te doen verlaten.Het meest erge was dat we ons niet VEILIG voelden in dit( HOTEL).





    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Bel,azerd

    Hans24-05-2017

    Boekte resort hahnenklee in goslar..verwachtte voordeeluitje.mooi niet.prijs via voordeeluitje is exact gelijk asn prijs rechtstreeks boeken.entree hotel..geen resort overigens..is goor ,de kerstversiering van tien jasr geleden hangt er nog.personeel is uiterst onappetijtelijk,wel vriendelijk.overal spinnewebben,cola aan plafond,vloerbedekking versleten.ontbijtzaal en ontbijt goed.voel me belazerd door voordeeluitjes.nl nooit meer dus.travelbird is veel en verl beter!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Super

    Marleen12-04-2017

    Ik ben laatst weggeweest met voordeeluitjes en dit is me heel goed bevallen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Misleidend en geen service

    P.Hudig23-01-2017

    Boekte een weekeind tripje valkenburg: blijkt dat de hele set samen (Hotel,Thermae2000 en Casino) duurder uitkwamen dan dat we zelf zouden hebben geboekt: hotel was goedkoper normaliter, thermae ook (2,50 maar toch...), Casino toegang tickets waren verlopen dus daar hadden we niets aan.
    Kan gebeuren maar dan: klacht wordt niet opgepakt, niet door hotel en al helemaal niet door Voordeeluitjes:
    er zou een procedure worden opgestart (ik wacht nog steeds...) geen woord van medeleven.
    Maw: nooit meer.
    PS het hotel zelf had een kapotte raam, gebroken spiegel badkamer, wc bleef lopen, de kamerdeur was van glas: leuk zo'n
    gordijn er voor, had meer iets weg van een 'afwerkplek' voor een ander beroep....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    huisje huren..kijk uit

    hans03-10-2016

    Het was de eerste keer dat ik via een site een vakantie ben gaan boeken.
    De gegevens ingevuld en op de bevestiging knop gedrukt te snel helaas.
    Volgende dag contact op genomen om de zaak even recht te zetten maar.helaas.
    De zaak was namelijk dat voordeeluitjes huisjes per persoon verhuurd ..hoe haal je het in je hoofd.
    Was namelijk gewend (doe ik al 40 jaar)dat je een huisje compleet krijgt.
    Maar bij voordeel uitjes is dit iets anders.
    Je huurt per persoon..we zijn samen ,dus U voelt hem al : dubbele kosten.
    Ter plaatse bij het huisje bleek ik bijna dubbele kosten te betalen.
    Ook de laagste prijs garantie is onzin en de zaak laten vervallen koste mij 70% van de kosten.
    Dus mensen huur hier geen huisjes maar direct bij de verhuurder...scheelt bijna de helft.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Voordeeluitjes.nl neemt haar verantwoordelijkheid niet

    J Diekstra21-07-2016

    Hotel geboekt via Voordeeluitjes.nl We krijgen een kamer met douche en toilet op de gang, terwijl dat nergens vooraf was aangegeven.
    Achteraf contact opgenomen met Voordeeltjes.nl, die aangaf daarvan niet op de hoogte te zijn.

    Antwoord: Wij waren daarvan niet op de hoogte. Wij kunnen niet communiceren over iets waarvan we niet op de hoogte waren.
    Dus enige vorm van compensatie voor geleden schade is niet mogelijk.

    Voordeeluitjes.nl maakt zich ervan af, want de boeking is bij hen gedaan. Het bedrijf is dus verantwoordelijk.
    Zo gaat het ook in winkels. Die kunnen zich ook niet verschuilen achter: ik wist het niet en daarmee proberen weg te komen.

    Helaas: onze eerste kennismaking met Voordeeltjes.nl was niet goed. Jammer, dat zo'n bedrijf zijn verantwoordelijkheid niet durft nemen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Relaxte dealtjes!

    K.vanLier19-10-2015

    Voor een goede vakantie heb ik best wat geld over eigenlijk, maar ik ben een echte Hollander en dus altijd op zoek naar dealtjes ;)
    Nou en die hebben ze hier wel, vooral als je niet zo moeilijk doet wat betreft locatie enzo, want dan kies je gewoon de beste deal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Voordeeluitjes.nl

    Uw beoordeling