Voja travel Azoren

10

Bestellen

10

Service

9

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Voja travel Azoren

Zoek je een reisorganisatie die reizen organiseert naar de Azoren? Wellicht is Voja travel Azoren wel een geschikte organisatie voor je. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Voja travel Azoren bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Voja travel Azoren?


Voja Travel Azoren is een reisorganisatie. Via dit bedrijf kun je verschillende reizen boeken naar de Azoren. Reizen via Voja travel Azoren betekent voor jou als reiziger een authentieke reiservaring waarbij je buiten de gebaande paden reist, op bijzondere plekken komt en de lokale bevolking ontmoet. Je reiservaring is volgens dit bedrijf erg bijzonder en persoonlijk. Er wordt ook aangegeven dat een Voja reis een bijzondere reiservaring is die je alleen deelt met jouw reisgezelschap. De eilanden behoren tot de Europese Unie.


Hoe werkt het


Mocht je een reis bij Voja travel Azoren willen boeken, dan kun je dat in enkele stappen doen. Je kunt het bedrijf allereerst opbellen of je vult een formulier in. Je kunt jouw voorkeuren vervolgens allemaal bespreken met specialisten die bij Azoren in dienst zijn. Zaken welke jullie kunnen bespreken zijn onder andere waar je naar op zoek bent voor een vakantie. Je kunt ook aangeven voor welke periode je op reis wilt gaan. Wat vind je belangrijk aan een vakantie? Hoe ziet jouw ideale rondreis eruit? Het bedrijf verzoekt je om echt alles door te geven.


Meedenken


Het is belangrijk dat je meedenkt. Mocht je geen idee hebben dan kun je je laten inspireren. Vervolgens gaat Voja travel Azoren voor jou aan de slag. Naar aanleiding van jouw input proberen ze eerst een goed beeld te schetsen van jouw ideale vakantie. Vervolgens gaan ze voor jou aan de slag. Het bedrijf start dan onder andere de zoektocht naar de beste vliegtickets, accommodatie, excursies en transfers. Vervolgens krijg je een persoonlijke reisvoorstel. Als dit voorstel af is zullen de medewerkers van deze reisorganisatie contact met je opnemen. Vervolgens kun je aangeven wanneer je nog dingen wilt aanpassen. Achterliggende gedachte hiervan is dat ze jouw reis tot in de details mogelijk kunnen maken.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Je kunt op diverse manieren contact met Voja travel Azoren opnemen. Mocht je een brief willen sturen dan kun je dit doen ter attentie van het volgende adres: Kromme Nieuwegracht 11, 3512 HC in Utrecht. Prefereer je telefonisch contact dan kun je bellen met telefoonnummer 085 029 05 87. De mensen die een e-mail willen sturen kunnen dit doen naar klantenservice@voja.travel. De laatste mogelijkheid die je hebt is om een bericht te sturen via WhatsApp. Dit is hetzelfde nummer als waarop je kunt bellen.


SGR en Calamiteitenfonds


Op de website van Voja travel Azoren is te lezen dat ze zijn aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Dat is een garantie dat jij je reis veilig kunt boeken. Voor elke reis die je bij Voja travel Azoren boekt, draag je een steentje bij aan Fair Travel in Kaapverdië.


Wetenswaardigheden


In de Azoren valt volgens het bedrijf een hoop te beleven. Zo kun je in het gebied walvissen en dolfijnen spotten. Het schijnt zelfs de beste plek ter wereld te zijn voor deze activiteit. Soorten walvissen en dolfijnen zijn onder andere bultruggen, potvissen, orka's en de blauwe vinvis. Om deze dieren te zien zul je de oceaan op moeten. Er is in de Arazonen nog geen sprake van massatoerisme.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Voja travel Azoren? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Welke reis heb je via deze organisatie geboekt? Is deze reis je bevallen? Ga je vaker een reis boeken bij Voja travel Azoren? Jouw visie is belangrijk. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over Voja travel Azoren deelt op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

azoren eilandhoppen

Mocht je nou nog niet weten waar je volgende reis naar toe gaat, dan weet je het nu: de Azoren!. Wat hebben wij 17 geweldige dagen gehad op Terceira, Pico en Sao Miguel. Gezellige accommodaties, prachtige eilanden met ieder hun eigen pareltjes en er is van alles te doen! Op land je vergapen aan de afwisseling in landschappen, dorpjes en heerlijk eten op de terrasjes. Een duik in de zee tussen de natuurlijke lava muurtjes. De zee, waar veel dolfijnen zwemmen en je walvissen kunt spotten. Onder water is het mooi duiken. Vriendelijke bevolking, rust en ruimte. Ga vooral ook canyoning,.. wat een fun. Voja is een professionele reisorganisatie die ingaat op de wensen van de klant, enthousiast mee denkt en probleemoplossend is waar nodig. Gelukkig voor ons zijn er nog 6 eilanden om te bezoeken, we gaan zeker terug, met Voja

T

tineke

06-09-2022

0

Reis naar de Azoren

Voja biedt prettig persoonlijk contact, denkt mee en probeert aan te sluiten bij wensen van de klant. Accommodaties weg van het massatoerisme. Bijzondere locaties. Leuke tips

E

Eugénie Ooms

09-08-2022

0