TravelGroep B.V.

8

Bestellen

8.7

Service

7.3

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TravelGroep B.V.

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en reizen. Voetbalreizen! Het is een mooi bedrijf welke het mogelijk maakt om vele mooie voetbalwedstrijden te bekijken. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over Voetbaltravel hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over Voetbaltravel

Gemakkelijk een voetbalreis boeken is al mogelijk sinds 2004 door de specialist der voetbalreizen: Voetbaltravel. Vele duizenden fans hebben in het buitenland al een mooie reis gemaakt naar hun favoriete buitenlandse club met de hulp van hun. Voetbaltravel is lid van de SGR, waardoor iedere aanbetaling dus verzekerd en gewaarborgd is. De reizen zijn allemaal inclusief een volledige zitplaatgarantie (ook naast elkaar natuurlijk). Daarnaast zijn alle wedstrijden ook beschermd met een MatchProtect garantie (het is een bescherming tegen wedstrijd verplaatsing). Lees alle voordelen van dit op de site van Voetbaltravel. 
Het begon allemaal in het jaar 2004, toen men zag dat het boeken van voetbalreizen helemaal niet zo gemakkelijk was. Reinier Linthorst Homan begon daarom met Voetbaltravel. Hij was toen nog een student aan de Universiteit van het mooie Groningen en deed er bedrijfskunde. Daarnaast bouwde hij dus een grote site om voetbalfans te helpen. Het bleek een groot succes.

Nu is het bedrijf in het hartje van Amsterdam gevestigd. Hier weet het vooral succesvol voetbalreizen naar Engeland te organiseren. Iets waar veel mensen graag naartoe gaan. Geweldig gewoon. 
Het make en boeken van een reis naar het buitenlandse voetbalwedstrijd is een stuk gemakkelijker geworden. Ook de reviews helpen vele andere mensen om een mooie reis te boeken naar een leuke bestemming waar ook een top wedstrijd gespeeld wordt.    

Diensten van Voetbaltravel

Voetbaltravel is een bedrijf welke duizenden mensen naar topwedestrijden in het buitenland brengt. De mooiste voetbalreizen beginnen met Voetbaltravel. 

Klachten, tips en complimenten over Voetbaltravel

Heb je een klacht of ben je ontevreden over Voetbaltravel? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het kan op verschillende manieren. We weten zeker, dat Voetbaltravel de klacht serieus neemt en je zal helpen om een passende oplossing te vinden. 

Heb jij ervaring met Voetbaltravel? 

Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.    


 


Voetbaltravel een goed idee? Leuk om mee te reizen? Lees duizenden ervaringen van consumenten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Voetbalreis als cadeau voor mijn man

Mijn man verrast met een zogenaamde voetbalreis naar zijn favoriete club Madrid. Heel erg leuk, zelfs voor mij. Alles was goed geregeld en de wedstrijd verliep niet helemaal als gewenst, maar het was erg leuk dit hele circus eens van dichtbij mee te maken!

S

Sascha

13-02-2017

0

Onvergetelijke reis gemaakt dankzij Voetbaltravel

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de reis die ik samen met mijn vrienden gemaakt heb naar Milaan. We zijn vorig weekend naar de derby Inter tegen AC Milan geweest. Wat een belevenis was dat zeg, fantastisch! De reis geboekt via Voetbaltravel en alles was tot in de puntjes geregeld. Zo'n reisje is best prijzig, maar eenmalig heb ik het er zeker voor over. We zaten overigens ook nog allemaal (met 10 man) naast elkaar in het stadion en dat had ik niet verwacht. Het boeken kan allemaal via internet en is binnen de kortste keren geregeld. We hadden nog wel een aantal vragen, maar deze werden snel beantwoord door de medewerkers. Het was echt een onvergetelijke ervaring, bedankt!!

J

Jordi Blij

29-11-2016

0

BARCA

Ik ben samen met een paar vrienden naar Barcelone gereist met voetbaltravel voor ons clubbie BARCA. Alles prima geregeld! Mooi feestje gemaakt daar!

S

Sam&derest

14-05-2016

0