NederlandReview

  Ervaringen VoetbalticketXpert

  Natuurlijk wil jij wel de spannende wedstrijd tussen jouw favoriete club en de andere potentiële kampioen bekijken. Niets gaat er immers boven de wedstrijd in het stadium mee te beleven. Met thuis meekijken beleef je de wedstrijd maar half. Als jouw club kampioen op het WK wordt en het halve stadion gaat uit zijn dak wil je daar natuurlijk bij zijn! Maar daarvoor heb je wel kaartjes nodig. Maar waar kun je die nou het beste krijgen? Één website die ze aanbiedt is VoetbalticketXpert. Maar kun je die kaartjes wel vertrouwen? Zullen ze wel echt zijn? Zal het makkelijk zijn om kaartjes te bestellen via hun website? En zal de klantenservice van VoetbalticketXpert je wel vriendelijk en behulpzaam te woord staan? Hier kun je alleen achter komen door reviews te lezen van voetballiefhebbers die al eens een kaartje bij VoetbalticketXpert hebben gekocht. Lees hun meningen, beoordelingen en ervaringen om te zien hoe een kaartje kopen bij VoetbalticketXpert echt in zijn werk gaat.

  Over VoetbalticketXpert

  VoetbalticketXpert is een winkel die voetbalkaartjes aanbiedt. Op de website zeggen ze ook naar de naam VoetbalticketExpert te luisteren, ook al is dit niet hun officiële naam. In tegenstelling tot andere kaartverkopers biedt VoetbalticketXpert niet alleen kaartjes aan voor voetbalwedstrijden binnen Nederland. Zelfs kaartjes voor klassiekers als Feyenoord-Ajax of wedstrijden van PSV zul je hier niet snel vinden. Wat je er wel vindt zijn kaartjes voor internationale voetbalwedstrijden. Als het Nederland elftal het bijvoorbeeld tijdens een interland op moet nemen tegen Argentinië, Portugal, Brazilië, Duitsland of Australië stellen ze het immers erg op prijs daar uit wat Nederlandse fans te hebben. Veel organisaties die kaartjes verkopen willen dat je ook gelijk de reis en het verblijf bij boekt. Maar wat nou als je al vervoer hebt en bij iemand kunt slapen? VoetbalticketXpert beseft dat je misschien wel zelf je hotel wilt kunnen boeken of er misschien zelfs een vakantie aan vast wilt plakken. Daarom is het bij hen mogelijk om wel enkel een los voetbalticket te bestellen. Ze willen dus ook een sterke focus leggen op gebruikersgemak. Ze hebben een klein team bestaand uit maat zes man. Ze hebben dus een heel persoonlijke aanpak.


  Wat voetbal fails. Niet heel constructief voor de wedstrijd, maar wel vermakelijk.

  Diensten van VoetbalticketXpert

  Je kunt via de website van VoetbalticketXpert gemakkelijk kaartjes bestellen. Gewoon alleen kaartjes zonder verblijf, reis en andere dingen waar je niet op zit te wachten. Je bent immers prima in staat die zelf te regelen als je dat graag wilt (en vaak nog goedkoper uit ook). VoetbalticketXpert heeft wel een klantenservice die je kan helpen als je ergens even niet meer uit komt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor VoetbalticketXpert

  Heb jij al eens voetbaltickets besteld via VoetbalticketXpert? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer over dit voetbalreisbureau te vertellen. Was het echt zo makkelijk om een kaartje of ticket te bestellen via VoetbalticketXpert? Kwam je met dat ticket makkelijk het stadion binnen? En wat voor een klantenservice heeft VoetbalticketXpert jou gegeven toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een review en vertel ons en andere voetballiefhebbers over jouw ervaring met VoetbalticketXpert.

  VoetbalticketXpert
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VoetbalticketXpert

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VoetbalticketXpert een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VoetbalticketXpert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VoetbalticketXpert actief?

  VoetbalticketXpert is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VoetbalticketXpert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.