Voetbalreizen.com

7.5

Bestellen

7.5

Service

6.5

Prijs

8.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Voetbalreizen.com

Een schitterende voetbalreis, compleet met hotel, tickets voor de wedstrijd en heen- en terugreis. Allemaal geregeld op een eenvoudige manier en bij één en dezelfde organisatie. Dat kan bij voetbalreizen.com. Maar, zijn zij echt goed in wat ze doen? Wat zijn de meningen en beoordelingen van andere mensen over Voetbalreizen.com? 


Een keer met vrienden of familie geheel zorgeloos een internationale voetbalwedstrijd bezoeken is een wens van veel voetballiefhebbers. Waarschijnlijk ook van u en daarom zoekt u informatie over Voetbalreizen.com. U wilt weten of ze een betrouwbare partner zijn en of u van hen op aan kunt. Antwoorden op die vragen kunt u vinden op NederlandReview. Het aanbod in voetbalreizen is groot. Het aantal Europese topclubs ook. Op Voetbalreizen.com lijken ze elkaar in goede harmonie te treffen.


Ze geven aan dat ze altijd minimaal een drie sterren accommodatie voor u regelen. En altijd inclusief ontbijt. Of en van wat voor soort vervoer u gebruik wilt maken is veelal door uzelf te kiezen. Flexibiliteit in voetbal uitjes staat hoog op de prioriteitenlijst van de organisatie. Of dit echt zo is, kunt u terugvinden in de reviews over Voetbalreizen.com.
Over Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com is in 2005 opgericht door twee enthousiaste voetballiefhebbers. Ze hebben als ondernemer hun passie gevolgd en zijn een digitaal reisbureau begonnen. Gespecialiseerd in voetbalreizen. Reizen voor mensen als u. Voor alle mensen met liefde voor de voetbalsport.


Ze bieden complete reizen aan voor particulieren, maar ook bedrijven zijn welkom als klant. Wanneer u met een grote groep, uw eigen team bijvoorbeeld, tegelijk op stap wilt, dan is dat volgens Voetbalreizen.com geen probleem om dat te organiseren. Ze hebben een passie voor voetbal en een passie voor het organiseren van reizen. Vervoer, verblijf, eten en drinken en uiteraard de wedstrijdtickets regelen ze net zo makkelijk voor één als voor veertig 
personen.


Voetbalreizen.com streeft ernaar om bij de drie grootste aanbieders op het gebied van voetbalreizen voor Nederland en België te gaan horen. De speerpunten die ze hiervoor gebruiken zijn kwaliteit, flexibiliteit, helderheid, diversiteit en legaliteit. 


Diensten van Voetbalreizen.com

Een reis naar een buitenlands stadion is via een paar handelingen te boeken. Wilt u naar een wedstrijd van FC Barcelona? U klikt op de betreffende club en krijgt een overzicht met alle wedstrijden die voor Barcelona op de planning staan in de door u aangegeven periode. Met veelal verschillende keuzemogelijkheden per wedstrijd. Alleen tickets bestellen is mogelijk. Maar ook bijvoorbeeld een twee daagse auto reis of juist een drie daagse vliegreis wordt aangeboden door Voetbalreizen.com. 


En dat voor alle topclubs van Europa. Voetbalwedstrijden van Manchester United of FC Schalke 04 zijn net zo makkelijk te vinden en te reserveren als die van Juventus of Tottenham Hotspur. Het aanbod op de site biedt een ruime keuze in clubs uit landen zoals Engeland, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk.


Naast de standaard voetbalreizen biedt Voetbalreizen.com voor Nederlandse en Belgische verenigingen ook de mogelijkheid aan tot een het volgen van een trainingskamp in Salou. Hierbij maakt het niveau van het team niet uit. Het Spaanse trainingskamp is voor alle klassen toegankelijk. 


Klachten, problemen, complimenten, tips, contact met Voetbalreizen.com

Om u een zo goed mogelijke en betrouwbare service te garanderen is Voetbalreizen.com volgens hun site aangesloten bij zowel de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en de Stichting Garantiefonds Reisgelden.


Voor wat klachten betreft is er verder geen informatie te vinden op de site. Wel geven ze aan dat ze onder andere staan voor hun kwaliteit, flexibiliteit en vooral legaliteit. Bij hen volgens eigen zeggen geen gesjoemel met illegale tickets of onduidelijke ticketprijzen.


Wel is terug te vinden dat ze alle werkdagen telefonisch bereikbaar zijn. Daarnaast is er uiteraard een contactformulier en nog het algemene e-mailadres. Voetbalreizen.com geeft aan dat ze ten alle tijden proberen om binnen 24 uur op uw vraag of opmerking te reageren. Voor eventuele noodgevallen tijdens uw reis zijn ze zelfs 24 uur per dag bereikbaar.


Lees reviews van echte klanten van Voetbalreizen.com. Zij gingen je voor op een voetbalreis naar bijv. Barcelona of Manchester. Hoe zijn hun ervaringen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Noodnummer

Krijg je een noodnummer, neemt er niemand op alle je belt... Hoezo noodnr

D

De vries

09-03-2019

0

3 dagen Manchester

Een dikke 10 voor voetbalreizen.com alles tot in de puntjes geregeld, ik heb nergens achteraan gemoeten.

B

Berry Veerman

07-01-2019

0

Mooie reis met ons eigen voetbalclubje

Hele mooie reis gemaakt met ons eigen voetbalclubje naar Manchester om even wat mee te pakken van de Engelse competitie. Vooral ook een gezelligheidsreis voor ons mannen, zonder vrouwen! Fantastische genoten, top georganiseerd!

A

Arnold Kolenbrander

02-02-2017

0

Onvergetelijke ervaring in Estadio Bernabeu

Als verrassing voor mijn vader een voetbalreis geboekt bij Voetbalreizen.com. Wij zijn allebei gek van voetbal en vinden Real Madrid de mooiste en grootste club op aarde. Het aanbod op de website was dermate groot, dat ik nog lang twijfelde tussen de bestemming. Engeland sloop ook nog even door mijn gedachten, maar uiteindelijk toch maar voor Spanje gekozen. Mijn vader was echt enorm blij met zijn cadeau. De complete reis was tot in de puntjes geregeld, dikke pluim van mij! Het is weliswaar wat aan de dure kant, maar je krijgt zeker weten waar voor je geld!!!

J

Jurre Wittenvoorde

18-01-2017

0