NederlandReview

    Ervaringen Vliegtickets.nl

    Lees hier wat anderen van Vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over Vliegtickets.nl

    Vliegtickets.nl is een onderdeel van Otravo bv. Het is een grote webwinkel waar je vliegtickets kunt kopen. Het gaat hierbij niet alleen om de tickets van de grotere vliegmaatschappijen, maar ook van de lowcost maatschappijen. Het gaat om bestemming van over de hele wereld. Het zijn dus alle tickets welke je ziet van alle vliegmaatschappijen over de hele wereld. Het is hierdoor mogelijk voor hun om je de beste deal te geven tegen uiterst lage prijzen. Geweldig gewoon!

    Het bedrijf is trouwens een IATA gekwalificeerd bedrijf. Ze hebben een contactcenter van de hoogste kwaliteit met de beste service welke mogelijk is.

    Het bedrijf is trouwens ook nog eens aangesloten bij de ANVR, de SGR, de IATA en het thuiswinkel waarborg. Je kunt er dus op een veilige manier en zonder zorgen een reis boeken.

    TIM STELT EEN KUTVRAAG EN VLIEGTICKETS.NL HOUDT VAN FATSOEN | #BOOS AFL. 8

    Diensten van Vliegtickets.nl

    Dit is een online webshop voor vliegtickets. Het is een plek waar je op het internet de meest goedkope tickets kunt krijgen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede en leuke ticket te boeken bij dit bedrijf. Wanneer je een ticket wilt gaan boeken dan is het zeer zeker slim om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van deze krachtige website voor betaalbare vliegtickets.

    Klachten, tips en complimenten over Skichalets

    Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan moet je natuurlijk simpelweg een klacht indienen. Het is slim om dit via de website te doen. Je krijgt dan niet alleen een bevestiging van het indienen van je klacht. Je zult ook ontdekken, dat ze daadwerkelijk een goede service bieden. Of je klacht goed wordt opgelost kun je natuurlijk alleen zelf bepalen. Vervolgens kun je wel je mening hierover achterlaten op de website NederlandReview.

    Heb jij ervaring met Vliegtickets.nl?

    Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf vliegtickets.nl? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

    Lees hier wat anderen van vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen en weet waar je aan begint!

    Vliegtickets.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    4
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Vliegtickets.nl

    Uw beoordeling

    korting

    wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    Voorbeeld



    Stel u boekt een reis van € 1000 bij vliegtickets. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

    Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

    Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    : Meld je aan
    Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
    Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
    Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

    2
    Stap 2: Log in
    Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


    Stap 3: Zoek je shop
    Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


    Stap 4: Doe je aankoop
    Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


    Stap 5: Krijg geld terug!
    Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

    Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

    Door: remco16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 tickets Paramaribo -Curacao

    De aanschaf van de ticket was iets goedkoper dan bij de andere aanbieders. Wij twee vriendinnen gaan samen een weekje op vakantie(nu wij elkaar terug gevonden hebben na 18 jaar).
    Dat is natuurlijk fijn.
    Nu gaan wij genieten van de voorpret en wat wij daar, zullen meemaken zult u natuurlijk nog vernemen, van ons.
    De aankoop was een succes, nu nog nuttigen.
    Voor nu een dikke 8

    Door: S Ferrier18-01-2020
    daniella van someren09-04-2020

    Al weken proberen wij om te boeken of een voucher te krijgen maar geen enkele reactie van hun kant. Zelf de airline gebeld die ons 2 vouchers toekende maar die heeft ze doorgestuurd naar vliegtickets.nl .. En nog steeds geen enkele reactie.. Voortaan maar boeken bij de desbetreffende airline..

    Robbert Winnubst02-07-2020

    14 maart zouden wij vertrekken, maar ging niet door. Vliegtickets.nl is onze zaak nog steeds aan het uitzoeken. KLM reageert binnen 10 minuten Vliegtickets,nl totaal onbereikbaar. Nooit daar Tickets kopen

    Helma Scheerens16-07-2020

    Zonder dat ik het wist, hier tickets gekocht om met Transavia naar Ibiza te vliegen. Contact gehad met Transavia, deze geven toe dat het onduidelijk was waar ik geboekt had. Was op site Transavia en krijg de mails van Transavia. Alleen op bankafschrift word deze deze naam genoemd. Transavia heeft gezegd tegen mij dat ze 10 juni deze bende al gecompenseerd hebben. Ik krijg nergens reactie op mails niet, bellen lukt überhaupt niet. Misschien dat ze hier op gaan reageren maar ik vind het diep en diep triest.

    Loet06-08-2020

    Vliegtickets.nl is een oplichtersbende. Sinds de coronacrisis niks meer van ze vernomen en naar je geld kun je fluiten. Nooit boeken via deze site!!!!

    Mario09-09-2020

    In november 2019 een reis voor 8 personen naar Mallorca geboekt via Vliegtickets.nl. We zouden vliegen met Lauda (is Ryanair)., Netto prijs € 1.997,00 exclusief € 29,00 Boekingskosten en € 14,99 volledig servicepakket. Kreeg van Ryanair een bevestiging dat geboekt en betaald was.. € 1.862,00. Verschil van bijna € 180,00 inclusief dus de betaalde Boekingskosten en Servicepakket, . Na verschillende mails kreeg uiteindelijk een heel lulverhaal maar kwam er achter dat Vliegtickets.nl gewoon extra geld bij de bagage opdrukt . Dat was 1ste teleurstelling maar goed, geboekt is geboekt. Toen kregen we in maart bericht van Ryanair dat de reis gecanceld werd door Corana. Van Vliegtickets.nl toen geen enkele reactie, Na maanden kreeg we uiteindelijk bericht dat zij er niet aan konden doen ne zodra het geld bij hen binnen zou komen, het terug betaald zou worden. Verschillende keren gevraagd of zij daar achteraan zouden gaan werd niet beantwoord. Zelf maar met Ryanair aan de gang. Uiteindelijk las ik een artikel dat er een “refund” aangevraagd diende te worden indien er bij een “tussenpersoon” geboekt was. Uiteindelijk kreeg ik van hen bericht dat er half juli terug betaald worden zou. Maar al wat er niet kwam, het geld van Vliegtickets.nl Nadat ik in augustus maar eens dreigde juridische stappen te overwegen kreeg ik plotseling een bericht van Vleigticket.nl dat de financiële afdeling “onlangs” het bericht had ontvangen. Uiteindelijk had ik op 24 september m’n geld weer terug maar wel minus de Boekingskosten en het Volledig Servicepakket. Boekingskosten kan ik me dan nog een keer iets bij voorstellen maar ook het Servicepakket willen ze niet terug betalen terwijl ze qua Service helemaal niets hebben gedaan. Mijn advies. Boek gewoon rechtstreeks bij een maatschappij, dit scheelt al in de boekingskosten en geen opslag voor bagage. Een goede leer voor de volgende keer, voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zelfde vliegticket hier goedkoper!

    Voor een reis naar Boston keek ik voor de zekerheid nog even op Vliegtickets.nl en toen ik zag dat ik hier gewoon een stuk goedkoper uit was, heb ik direct het vliegticket hier geboekt. Zelfde reis, maar dan goedkoper!

    Door: Bernard23-01-2017
    Irene Williams 17-06-2020

    Ik heb mijn vliegticket naar Porto via deze website gekocht voordat de corona virus begon en ik heb niets vreemds gemerkt. Maar nu zijn ze naar mijn mening gewoon een stelletje oplichters en ik wil iedereen waarschuwen niet met deze lui in zee te gaa. Want het volgende is mij overkomen. Dus mijn eerste vlucht was geannuleerd. Ik wil toch naar Porto dus had ik vliegtickets.nl geschreven of ze mijn vlucht op een latere datum konden verschuiven. Dit zou 30 juni worden. Ik zou via Parijs reizen Toen ik de vliegticket ontving zag ik tot mijn grote verwondering dat ik om 09:30 uit Amsterdam zou vertrekken mijn aansluitende vlucht zou zijn de zelfde dag uit Parijs om 09:05.Toen ik aan hun wilde vragen hoe dit mogelijk was kon ik hun niet bereiken. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen en ze reageren niet op mijn berichten. Ik ben diep teleurgesteld

    Helma Scheerens03-08-2020

    Ik lees hier zoveel meningen waar het fout over gaat, misschien moeten we eens gaan samen werken en stappen gaan ondernemen om onze centen terug te krijgen. En eens proberen het op tv te krijgen zit nu vakantieman te kijken. Misschien een idee hoor het graag. Gr. Helma

    Ma05-10-2020

    Ik ga hier zeker een zaak van maken desnoods zoek ik deze mensen zelf op en dan gaan we zien wie het laatst lacht. Ik hoop dat ze snel gaan reageren anders weet ik wel hoe het gaat eindigen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    goedkope vliegtickets

    Gewoon een hele goedkope plek om vliegtickets te vinden.
    Verder niet te veel ervaring met service eigenlijk, gewoon boeken en gaan hier.

    Door: F. Schouten06-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Retourtickets Amsterdam-Boston

    In april retourtickets Amsterdam-Boston gekocht. Vlucht kan niet doorgaan omdat de grens in de V.S. gesloten is. Vlucht omgeboekt voor 447 euro extra, dat terwijl de prijzen volgens de website gelijk zijn aan het door ons betaalde bedrag. Vervolgens mail gekregen dat de omboeking niet mogelijk is, terwijl er op de website ongeveer 3x per dag op de ons gewenste datum een vlucht is. We krijgen, beloven ze, onze 447 euro terug maar naar de rest van het geld kunnen we dus fluiten! Dat is best een heel aardig bedrag, BOEK DUS NOOIT OP VLIEGTICKETS.NL! Trouwens, ze zijn nooit telefonsich bereikbaar en via de e-mails wordt er geen antwoord gegeven.

    Door: Fleming29-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    tickets Rotterdam-Palermo

    Meest frustrerende bedrijf in Nederland!
    Boek nooit via vliegtickets.nl.
    Ook al scheelt het een paar euro.
    Slechtste ervaring ooit!
    Na boeken geen contact mogelijk.
    Telefonisch wordt NOOIT beantwoord en de mail wordt als je geluk hebt na enkele dagen beantwoord, terwijl de vlucht al de volgende dag was. Is dus ook niet gelukt met die vlucht...
    Geld terug binnen 6 weken (?)

    Door: Posje27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tikets naar Singapore

    Snelle en professionele afhandeling

    Door: Marjolijn05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Klantenservice reageert niet tot nauwelijks

    Het boeken van een vlucht is snel, helder en eenvoudig. De service nadat je geboekt hebt laat echter te wensen over. Het is vrijwel onmogelijk om contact te krijgen met de klantenservice. Ze zijn alleen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Ik belde direct om 9.00 uur en heb 45 minuten in de wacht gestaan eer ik iemand aan de lijn kreeg. Bel je later dan 9.00 uur, dan krijg je een in gesprek toon. Op e-mails wordt niet tot nauwelijks gereageerd. Ik boek voortaan alleen maar direct bij een vliegtuig maatschappij, nooit meer via een bedrijf als Vliegtickets.nl

    Door: Mirasol23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vliegtickets

    Verschrikkelijke service, wacht al meer dan een maand op een reactie en op mijn geld. Ze zijn telefonisch niet te bereiken. Ik ga hier nooit en dan ook nooit weer iets boeken, en ik raad ook iedereen aan om dat ook niet te doen.

    Door: Boris C16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    New York

    Vliegtickets.nl annuleert de reis, maar restitueert niets. Vliegtickets wil alleen maar geld en weigert te leveren. Klantenservice permanent onbereikbaar.

    Door: RRKL16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Amsterdam Kopenhagen

    Vliegtickets.nl cancels flight. Sends a mail that offers an alternative date which is not possible for us. And claims that the airline SAS does not refund the tickets. On the SAS site it says that the airline does refund but one has to do it through one's travel agency.
    It's not possible to reach vliegtickets.nl by phone.

    Door: Peter Bjornild07-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Eindhoven-Belgrado retour

    WAARDELOOS BEDRIJF!!

    Tijdens boeken werden stoelen keuze aangeboden-maar die optie kon je aanklikken pas later.. en later, en later....en ja hoor-van eens moog je stoelen keuzen doen pas naar de betaling. Alles betaald en afgerond -maar de optie stoelen kiezen (mag je al raden) Was nergens meer te vinden.
    Email gestuurd maar geen enkel antwoord op gekregen. Ook gebeld-maar is altijd bezet of word je gezet in eindeloze wachtrij.

    NEVER NOOIT via VLIEGTICKETS.NL !!

    Door: Drago Vasic06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bad customer service for flight tickets

    I did a mistake during my booking and chose August instead of July. I noticed it straight after I confirmed and tried to contact them, by both sending two emails and calling. Half of the time it is not even possible to get into the waiting line on the Phone and if you get through I waited for more than 1h with no reply. I also never received a response on my change request on my email. In the end I had to go to the airline directly that helped me to change the booking but with charges that were nearly worth a new ticket. During that process I also noticed that Vielgticket.nl surchareged me massively. A ticket that should have cost 60 eur they charged me 109 euros for.
    Really unreliable company, I will never use them again.

    Door: Alina05-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegticket naar schiphol

    Wat een vreselijke service. Je betaald 30 euro voor de boekingskosten waar je niks voor terug krijgt. Gewoon via de maatschappeijen zelf de tickets boeken en nooit via vliegtickets.nl. Ik heb ook even gebeld met de klantenservice, en sta dan 50 minuten in de wachtrij te luisteren naar lift muziek. Waardeloos

    Door: Edward16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Retourtickets Finland

    In december 2020 een ticket geboekt voor mei 2021. Ik was me bewust van het risico van een ticket boeken ten tijde van Corona, maar vliegtickets.nl gaf de optie om een verzekering af te sluiten waarmee je bij een gecanceld ticket, een restitutie/voucher zou ontvangen daarom durfde ik het aan om via hen te boeken. In maart 2021 kreeg ik het bericht dat mijn vlucht gecanceld was, ik heb hier meteen op gereageerd met de vraag of ik een refund/voucher kon ontvangen. Helaas heb ik op deze mail geen reactie mogen ontvangen en ook niet op de 5 andere mails die ik naar de klantenservice van vliegtickets.nl heb verstuurd. De klantenservice tijden van vliegtickets.nl overlappen precies met mijn werktijden (ma-vrij 9:00 tot 13:00) en het was dus niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen, maar na lang geen reactie besloot ik een maandag vrij te nemen om hen te kunnen bellen. Na lange wachttijd kreeg ik iemand aan de lijn en deze persoon sprak alleen Engels. Nu is dit voor mij geen probleem, maar is het wel vreemd dat ik dit niet had aangegeven in het keuzemenu. Na een kort gesprek kreeg ik te horen dat ze het verzoek voor een restitutie (mijn vraag of het ook een voucher kon worden werd genegeerd) naar een andere afdeling had gestuurd en dat ze hier nog dezelfde werkweek terugkoppeling op zou geven. Toen ik op vrijdag nog niets had gehoord, besloot ik om tijdens mijn pauze nogmaals te bellen. Ook deze keer kreeg ik een Engelstalige persoon aan de lijn. Toen ik vroeg wat de status was van mijn verzoek verkondigde ze dat deze nog uitstond en toen ik hier op wilde reageren werd er opgehangen. Mede door deze reactie en door het maandenlange proces, ben ik alle hoop op een refund/voucher verloren, terwijl ik hier bij het boeken een extra verzekering voor heb afgesloten. Ik heb zelden zo'n verschrikkelijke klantenservice meegemaakt en ik zal in de toekomst niet meer via vliegtickets.nl boeken (en ik raad dit eigenlijk iedereen af om te doen, boek gewoon via de vluchtmaatschappij zelf).

    Door: Maxime04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vliegticket

    geen pluspunten
    minpunten: onbetrouwbare instantie. reageert niet op mail. betaalt mijn toegekende restitutie door vliegmaatschappij i.v.m. annulering niet volledig uit terwijl vliegmaatschappij wel volledig bedrag aan vliegtickets heeft overgemaakt.

    Door: john de bliek18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    vliegtickets

    Makkelijke site om te boeken maar schandalige afhandeling van geannuleerde vluchten.
    Ik zit nu al 6 maanden te wachten op restitutie.
    De website geeft geen duidelijkheid en mijn mails zijn tot op heden niet beantwoord.

    Een regelmatige boeker

    Door: Shanto IJzendoorn16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Vliegtickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Vliegtickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Vliegtickets.nl actief?

    Vliegtickets.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vliegtickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.