NederlandReview

    Ervaringen Vliegtickets.nl

    Lees hier wat anderen van Vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over Vliegtickets.nl

    Vliegtickets.nl is een onderdeel van Otravo bv. Het is een grote webwinkel waar je vliegtickets kunt kopen. Het gaat hierbij niet alleen om de tickets van de grotere vliegmaatschappijen, maar ook van de lowcost maatschappijen. Het gaat om bestemming van over de hele wereld. Het zijn dus alle tickets welke je ziet van alle vliegmaatschappijen over de hele wereld. Het is hierdoor mogelijk voor hun om je de beste deal te geven tegen uiterst lage prijzen. Geweldig gewoon!

    Het bedrijf is trouwens een IATA gekwalificeerd bedrijf. Ze hebben een contactcenter van de hoogste kwaliteit met de beste service welke mogelijk is.

    Het bedrijf is trouwens ook nog eens aangesloten bij de ANVR, de SGR, de IATA en het thuiswinkel waarborg. Je kunt er dus op een veilige manier en zonder zorgen een reis boeken.

    TIM STELT EEN KUTVRAAG EN VLIEGTICKETS.NL HOUDT VAN FATSOEN | #BOOS AFL. 8

    Diensten van Vliegtickets.nl

    Dit is een online webshop voor vliegtickets. Het is een plek waar je op het internet de meest goedkope tickets kunt krijgen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede en leuke ticket te boeken bij dit bedrijf. Wanneer je een ticket wilt gaan boeken dan is het zeer zeker slim om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van deze krachtige website voor betaalbare vliegtickets.

    Klachten, tips en complimenten over Skichalets

    Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan moet je natuurlijk simpelweg een klacht indienen. Het is slim om dit via de website te doen. Je krijgt dan niet alleen een bevestiging van het indienen van je klacht. Je zult ook ontdekken, dat ze daadwerkelijk een goede service bieden. Of je klacht goed wordt opgelost kun je natuurlijk alleen zelf bepalen. Vervolgens kun je wel je mening hierover achterlaten op de website NederlandReview.

    Heb jij ervaring met Vliegtickets.nl?

    Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf vliegtickets.nl? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

    Lees hier wat anderen van vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen en weet waar je aan begint!

    Vliegtickets.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    4.6
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 tickets Paramaribo -Curacao

    De aanschaf van de ticket was iets goedkoper dan bij de andere aanbieders. Wij twee vriendinnen gaan samen een weekje op vakantie(nu wij elkaar terug gevonden hebben na 18 jaar).
    Dat is natuurlijk fijn.
    Nu gaan wij genieten van de voorpret en wat wij daar, zullen meemaken zult u natuurlijk nog vernemen, van ons.
    De aankoop was een succes, nu nog nuttigen.
    Voor nu een dikke 8

    Door: S Ferrier18-01-2020
    daniella van someren09-04-2020

    Al weken proberen wij om te boeken of een voucher te krijgen maar geen enkele reactie van hun kant. Zelf de airline gebeld die ons 2 vouchers toekende maar die heeft ze doorgestuurd naar vliegtickets.nl .. En nog steeds geen enkele reactie.. Voortaan maar boeken bij de desbetreffende airline..

    Robbert Winnubst02-07-2020

    14 maart zouden wij vertrekken, maar ging niet door. Vliegtickets.nl is onze zaak nog steeds aan het uitzoeken. KLM reageert binnen 10 minuten Vliegtickets,nl totaal onbereikbaar. Nooit daar Tickets kopen

    Helma Scheerens16-07-2020

    Zonder dat ik het wist, hier tickets gekocht om met Transavia naar Ibiza te vliegen. Contact gehad met Transavia, deze geven toe dat het onduidelijk was waar ik geboekt had. Was op site Transavia en krijg de mails van Transavia. Alleen op bankafschrift word deze deze naam genoemd. Transavia heeft gezegd tegen mij dat ze 10 juni deze bende al gecompenseerd hebben. Ik krijg nergens reactie op mails niet, bellen lukt überhaupt niet. Misschien dat ze hier op gaan reageren maar ik vind het diep en diep triest.

    Loet06-08-2020

    Vliegtickets.nl is een oplichtersbende. Sinds de coronacrisis niks meer van ze vernomen en naar je geld kun je fluiten. Nooit boeken via deze site!!!!

    Mario09-09-2020

    In november 2019 een reis voor 8 personen naar Mallorca geboekt via Vliegtickets.nl. We zouden vliegen met Lauda (is Ryanair)., Netto prijs € 1.997,00 exclusief € 29,00 Boekingskosten en € 14,99 volledig servicepakket. Kreeg van Ryanair een bevestiging dat geboekt en betaald was.. € 1.862,00. Verschil van bijna € 180,00 inclusief dus de betaalde Boekingskosten en Servicepakket, . Na verschillende mails kreeg uiteindelijk een heel lulverhaal maar kwam er achter dat Vliegtickets.nl gewoon extra geld bij de bagage opdrukt . Dat was 1ste teleurstelling maar goed, geboekt is geboekt. Toen kregen we in maart bericht van Ryanair dat de reis gecanceld werd door Corana. Van Vliegtickets.nl toen geen enkele reactie, Na maanden kreeg we uiteindelijk bericht dat zij er niet aan konden doen ne zodra het geld bij hen binnen zou komen, het terug betaald zou worden. Verschillende keren gevraagd of zij daar achteraan zouden gaan werd niet beantwoord. Zelf maar met Ryanair aan de gang. Uiteindelijk las ik een artikel dat er een “refund” aangevraagd diende te worden indien er bij een “tussenpersoon” geboekt was. Uiteindelijk kreeg ik van hen bericht dat er half juli terug betaald worden zou. Maar al wat er niet kwam, het geld van Vliegtickets.nl Nadat ik in augustus maar eens dreigde juridische stappen te overwegen kreeg ik plotseling een bericht van Vleigticket.nl dat de financiële afdeling “onlangs” het bericht had ontvangen. Uiteindelijk had ik op 24 september m’n geld weer terug maar wel minus de Boekingskosten en het Volledig Servicepakket. Boekingskosten kan ik me dan nog een keer iets bij voorstellen maar ook het Servicepakket willen ze niet terug betalen terwijl ze qua Service helemaal niets hebben gedaan. Mijn advies. Boek gewoon rechtstreeks bij een maatschappij, dit scheelt al in de boekingskosten en geen opslag voor bagage. Een goede leer voor de volgende keer, voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zelfde vliegticket hier goedkoper!

    Voor een reis naar Boston keek ik voor de zekerheid nog even op Vliegtickets.nl en toen ik zag dat ik hier gewoon een stuk goedkoper uit was, heb ik direct het vliegticket hier geboekt. Zelfde reis, maar dan goedkoper!

    Door: Bernard23-01-2017
    Irene Williams 17-06-2020

    Ik heb mijn vliegticket naar Porto via deze website gekocht voordat de corona virus begon en ik heb niets vreemds gemerkt. Maar nu zijn ze naar mijn mening gewoon een stelletje oplichters en ik wil iedereen waarschuwen niet met deze lui in zee te gaa. Want het volgende is mij overkomen. Dus mijn eerste vlucht was geannuleerd. Ik wil toch naar Porto dus had ik vliegtickets.nl geschreven of ze mijn vlucht op een latere datum konden verschuiven. Dit zou 30 juni worden. Ik zou via Parijs reizen Toen ik de vliegticket ontving zag ik tot mijn grote verwondering dat ik om 09:30 uit Amsterdam zou vertrekken mijn aansluitende vlucht zou zijn de zelfde dag uit Parijs om 09:05.Toen ik aan hun wilde vragen hoe dit mogelijk was kon ik hun niet bereiken. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen en ze reageren niet op mijn berichten. Ik ben diep teleurgesteld

    Helma Scheerens03-08-2020

    Ik lees hier zoveel meningen waar het fout over gaat, misschien moeten we eens gaan samen werken en stappen gaan ondernemen om onze centen terug te krijgen. En eens proberen het op tv te krijgen zit nu vakantieman te kijken. Misschien een idee hoor het graag. Gr. Helma

    Ma05-10-2020

    Ik ga hier zeker een zaak van maken desnoods zoek ik deze mensen zelf op en dan gaan we zien wie het laatst lacht. Ik hoop dat ze snel gaan reageren anders weet ik wel hoe het gaat eindigen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    goedkope vliegtickets

    Gewoon een hele goedkope plek om vliegtickets te vinden.
    Verder niet te veel ervaring met service eigenlijk, gewoon boeken en gaan hier.

    Door: F. Schouten06-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tikets naar Singapore

    Snelle en professionele afhandeling

    Door: Marjolijn05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    vliegticket

    geen pluspunten
    minpunten: onbetrouwbare instantie. reageert niet op mail. betaalt mijn toegekende restitutie door vliegmaatschappij i.v.m. annulering niet volledig uit terwijl vliegmaatschappij wel volledig bedrag aan vliegtickets heeft overgemaakt.

    Door: john de bliek18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    vliegtickets

    Makkelijke site om te boeken maar schandalige afhandeling van geannuleerde vluchten.
    Ik zit nu al 6 maanden te wachten op restitutie.
    De website geeft geen duidelijkheid en mijn mails zijn tot op heden niet beantwoord.

    Een regelmatige boeker

    Door: Shanto IJzendoorn16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Vliegreis Malorca

    In november 2019 een reis voor 8 personen naar Mallorca geboekt via Vliegtickets.nl. We zouden vliegen met Lauda (is Ryanair)., Netto prijs € 1.997,00 exclusief € 29,00 Boekingskosten en € 14,99 volledig servicepakket. Kreeg van Ryanair een bevestiging dat geboekt en betaald was.. € 1.862,00.
    Verschil van bijna € 180,00 inclusief dus de betaalde Boekingskosten en Servicepakket, . Na verschillende mails kreeg uiteindelijk een heel lulverhaal maar kwam er achter dat Vliegtickets.nl gewoon extra geld bij de bagage opdrukt . Dat was 1ste teleurstelling maar goed, geboekt is geboekt.
    Toen kregen we in maart bericht van Ryanair dat de reis gecanceld werd door Corana.
    Van Vliegtickets.nl toen geen enkele reactie, Na maanden kreeg we uiteindelijk bericht dat zij er niet aan konden doen ne zodra het geld bij hen binnen zou komen, het terug betaald zou worden. Verschillende keren gevraagd of zij daar achteraan zouden gaan werd niet beantwoord. Zelf maar met Ryanair aan de gang. Uiteindelijk las ik een artikel dat er een “refund” aangevraagd diende te worden indien er bij een “tussenpersoon” geboekt was. Uiteindelijk kreeg ik van hen bericht dat er half juli terug betaald worden zou. Maar al wat er niet kwam, het geld van Vliegtickets.nl
    Nadat ik in augustus maar eens dreigde juridische stappen te overwegen kreeg ik plotseling een bericht van Vleigticket.nl dat de financiële afdeling “onlangs” het bericht had ontvangen.
    Uiteindelijk had ik op 24 september m’n geld weer terug maar wel minus de Boekingskosten en het Volledig Servicepakket. Boekingskosten kan ik me dan nog een keer iets bij voorstellen maar ook het Servicepakket willen ze niet terug betalen terwijl ze qua Service helemaal niets hebben gedaan.
    Mijn advies. Boek gewoon rechtstreeks bij een maatschappij, dit scheelt al in de boekingskosten en geen opslag voor bagage. Een goede leer voor de volgende keer, voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

    Door: Mario09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 tickets Mallorca

    Voor onze huwelijksreis hadden wij 2 tickets geboekt via Vliegtickets.nl maar door de Corana ging alles niet door. Transavia heeft al op 10 juni jl. het geld overgemaakt naar Otravo (vliegtickets).
    Nooit iets gehoord van Vliegtickets, de mail wordt niet beantwoordt en geld hebben we al helemaal niet ontvangen. Wel kunnen ze reclame-mails versturen. Waardeloos en onbetrouwbaar dit bedrijf.

    Door: J. Smits02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Twee vliegtickets voor transavia

    Sinds de coronacrisis uitgebroken is, is deze tent onbereikbaar en naar je geld kun je fluiten. Vliegtickets.nl is een oplichtersbende. Jammer dat je hier verplicht bent om sterren te geven, die verdienen ze totaal niet. Beter boek je ergens anders.

    Door: Loet06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    vliegticket

    Zeer slechte ervaring met de reisorganisatie. Door corona is mijn vlucht geannuleerd. Dit is volledig overmacht en buiten hun schuld.

    Door de situatie rondom corona lopen de dingen nu iets anders. De vliegmaatschappijen mogen, onder bepaalde voorwaarden, passagiers ter compensatie een voucher aanbieden. Echter, zoals de Europese Commissie heeft gesteld, behoudt de passagier het recht om een degelijke voucher te weigeren en een volledige restitutie te ontvangen.

    Vliegtickets pakt de situatie niet goed op. Ik heb per mail contact opgenomen over de geannuleerde vlucht een een restitutie aangevraagd. Het reisbureau is niet ingegaan op mijn behoefte en heeft mij gewezen op een voucher. Ik heb in meerdere e-mails moeten uitleggen hiervan te willen afzien en recht te hebben een terugbetaling.
    Desondanks heeft Vliegtickets voor mij een voucher aangevraagd bij de maatschappij.

    Wanneer ik hen wijs op mijn rechten en hun fout willen zij deze niet (h)erkennen. Ze lijken zich te verschuilen achter onwetendheid en onprofessionaliteit.
    Vliegtickets is hierin niet klantgericht en durft niet de spreekwoordelijke hand in eigen boezem te steken. Dit siert een bedrijf van deze omvang niet.

    Al met al ben ik erg teleurgesteld. Bij voorkeur zou ik een boeking Vliegtickets.nl in de toekomst vermijden.

    Door: Bas Ruisendaal13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    vliegtickets

    Slechte klantenservice, onbereikbaar geen oplossingen bieden zelf naar de airline moeten bellen helaas hebben ze de vouchers naar Vliegtickets.nl moeten sturen omdat we via hun hadden geboekt. Dit dus nooit meer voortaan rechtstreeks bij de desbetreffende airline boeken!

    Door: daniella van someren09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegticket naar Cuba

    De website klopt niet altijd en is onduidelijk. Vervolgens na aankoop verkeerde tickets in de mail ontvangen (foute datum EN andere airport). Heb hier meerdere keren over gebeld en uiteindelijk 240euro moeten betalen voor een wijziging. Bizar!

    Ik raad aan je vlucht op te zoeken via de website maar vervolgens via de maatschappij zelf boeken. Kom je goedkoper uit en krijg je een betere service!

    Door: Denis 31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Flights

    Not recommended
    Be careful when using this website, I booked 2 flights and they sent me different ones, it was an expensive flight so I double checked before paying, when I contacted customer service to fix the mistake they said I was going to have to pay to change their mistake. Obviously I need to change the flight and they ask me one amount on the phone, later by email they asked for double price per person.. really insane.. very far from being a decent company..

    Door: Miriam27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vlieg ticket.

    Twee letters veranderen in de voornaam. 90 euro kosten! Waardeloos!

    Door: Schutte13-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    vlucht Venetië

    Wij hadden 2 tickets heen/terug gekocht via vliegtickets.nl, plus annuleringsverzekering. totaal prijs 339,58 euro betaald. Mijn man brak zijn enkel en 2 maanden van tevoren hebben wij onze vluchten geannuleerd. We kregen 89,58 euro terugbetaald. Wij kunnen nergens een klacht indienen ??????

    Door: RR Mertens08-08-2019
    R van Beelen08-08-2019

    Totaal ombegrijpelijk dat je als klant zo genegeerd wordt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niets, want ticket is niet te vinden...

    Wil je een vlucht boeken naar Pristina, in KOSOVO...? Dan kan dat bij vliegtickets.nl niet, want volgens vliegtickets.nl ligt Pristina in Montenegro... Sorry maar dan ben je mij echt kwijt als klant. Je hebt maar 1 taak... beetje jammer van een bookings-site.

    Door: Anne09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Vliegtickets.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Vliegtickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Vliegtickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Vliegtickets.nl actief?

    Vliegtickets.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vliegtickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.