NederlandReview

    Ervaringen Vliegtickets.nl

    Lees hier wat anderen van Vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

    Over Vliegtickets.nl

    Vliegtickets.nl is een onderdeel van Otravo bv. Het is een grote webwinkel waar je vliegtickets kunt kopen. Het gaat hierbij niet alleen om de tickets van de grotere vliegmaatschappijen, maar ook van de lowcost maatschappijen. Het gaat om bestemming van over de hele wereld. Het zijn dus alle tickets welke je ziet van alle vliegmaatschappijen over de hele wereld. Het is hierdoor mogelijk voor hun om je de beste deal te geven tegen uiterst lage prijzen. Geweldig gewoon!

    Het bedrijf is trouwens een IATA gekwalificeerd bedrijf. Ze hebben een contactcenter van de hoogste kwaliteit met de beste service welke mogelijk is.

    Het bedrijf is trouwens ook nog eens aangesloten bij de ANVR, de SGR, de IATA en het thuiswinkel waarborg. Je kunt er dus op een veilige manier en zonder zorgen een reis boeken.

    TIM STELT EEN KUTVRAAG EN VLIEGTICKETS.NL HOUDT VAN FATSOEN | #BOOS AFL. 8

    Diensten van Vliegtickets.nl

    Dit is een online webshop voor vliegtickets. Het is een plek waar je op het internet de meest goedkope tickets kunt krijgen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede en leuke ticket te boeken bij dit bedrijf. Wanneer je een ticket wilt gaan boeken dan is het zeer zeker slim om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van deze krachtige website voor betaalbare vliegtickets.

    Klachten, tips en complimenten over Skichalets

    Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan moet je natuurlijk simpelweg een klacht indienen. Het is slim om dit via de website te doen. Je krijgt dan niet alleen een bevestiging van het indienen van je klacht. Je zult ook ontdekken, dat ze daadwerkelijk een goede service bieden. Of je klacht goed wordt opgelost kun je natuurlijk alleen zelf bepalen. Vervolgens kun je wel je mening hierover achterlaten op de website NederlandReview.

    Heb jij ervaring met Vliegtickets.nl?

    Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf vliegtickets.nl? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

    Lees hier wat anderen van vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen en weet waar je aan begint!

    Vliegtickets.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    3.6
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Vliegtickets.nl

    Uw beoordeling

    2 tickets Paramaribo -Curacao

    De aanschaf van de ticket was iets goedkoper dan bij de andere aanbieders. Wij twee vriendinnen gaan samen een weekje op vakantie(nu wij elkaar terug gevonden hebben na 18 jaar).
    Dat is natuurlijk fijn.
    Nu gaan wij genieten van de voorpret en wat wij daar, zullen meemaken zult u natuurlijk nog vernemen, van ons.
    De aankoop was een succes, nu nog nuttigen.
    Voor nu een dikke 8

    Door: S Ferrier18-01-2020
    daniella van someren09-04-2020

    Al weken proberen wij om te boeken of een voucher te krijgen maar geen enkele reactie van hun kant. Zelf de airline gebeld die ons 2 vouchers toekende maar die heeft ze doorgestuurd naar vliegtickets.nl .. En nog steeds geen enkele reactie.. Voortaan maar boeken bij de desbetreffende airline..

    Robbert Winnubst02-07-2020

    14 maart zouden wij vertrekken, maar ging niet door. Vliegtickets.nl is onze zaak nog steeds aan het uitzoeken. KLM reageert binnen 10 minuten Vliegtickets,nl totaal onbereikbaar. Nooit daar Tickets kopen

    Helma Scheerens16-07-2020

    Zonder dat ik het wist, hier tickets gekocht om met Transavia naar Ibiza te vliegen. Contact gehad met Transavia, deze geven toe dat het onduidelijk was waar ik geboekt had. Was op site Transavia en krijg de mails van Transavia. Alleen op bankafschrift word deze deze naam genoemd. Transavia heeft gezegd tegen mij dat ze 10 juni deze bende al gecompenseerd hebben. Ik krijg nergens reactie op mails niet, bellen lukt überhaupt niet. Misschien dat ze hier op gaan reageren maar ik vind het diep en diep triest.

    Loet06-08-2020

    Vliegtickets.nl is een oplichtersbende. Sinds de coronacrisis niks meer van ze vernomen en naar je geld kun je fluiten. Nooit boeken via deze site!!!!

    Mario09-09-2020

    In november 2019 een reis voor 8 personen naar Mallorca geboekt via Vliegtickets.nl. We zouden vliegen met Lauda (is Ryanair)., Netto prijs € 1.997,00 exclusief € 29,00 Boekingskosten en € 14,99 volledig servicepakket. Kreeg van Ryanair een bevestiging dat geboekt en betaald was.. € 1.862,00. Verschil van bijna € 180,00 inclusief dus de betaalde Boekingskosten en Servicepakket, . Na verschillende mails kreeg uiteindelijk een heel lulverhaal maar kwam er achter dat Vliegtickets.nl gewoon extra geld bij de bagage opdrukt . Dat was 1ste teleurstelling maar goed, geboekt is geboekt. Toen kregen we in maart bericht van Ryanair dat de reis gecanceld werd door Corana. Van Vliegtickets.nl toen geen enkele reactie, Na maanden kreeg we uiteindelijk bericht dat zij er niet aan konden doen ne zodra het geld bij hen binnen zou komen, het terug betaald zou worden. Verschillende keren gevraagd of zij daar achteraan zouden gaan werd niet beantwoord. Zelf maar met Ryanair aan de gang. Uiteindelijk las ik een artikel dat er een “refund” aangevraagd diende te worden indien er bij een “tussenpersoon” geboekt was. Uiteindelijk kreeg ik van hen bericht dat er half juli terug betaald worden zou. Maar al wat er niet kwam, het geld van Vliegtickets.nl Nadat ik in augustus maar eens dreigde juridische stappen te overwegen kreeg ik plotseling een bericht van Vleigticket.nl dat de financiële afdeling “onlangs” het bericht had ontvangen. Uiteindelijk had ik op 24 september m’n geld weer terug maar wel minus de Boekingskosten en het Volledig Servicepakket. Boekingskosten kan ik me dan nog een keer iets bij voorstellen maar ook het Servicepakket willen ze niet terug betalen terwijl ze qua Service helemaal niets hebben gedaan. Mijn advies. Boek gewoon rechtstreeks bij een maatschappij, dit scheelt al in de boekingskosten en geen opslag voor bagage. Een goede leer voor de volgende keer, voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zelfde vliegticket hier goedkoper!

    Voor een reis naar Boston keek ik voor de zekerheid nog even op Vliegtickets.nl en toen ik zag dat ik hier gewoon een stuk goedkoper uit was, heb ik direct het vliegticket hier geboekt. Zelfde reis, maar dan goedkoper!

    Door: Bernard23-01-2017
    Irene Williams 17-06-2020

    Ik heb mijn vliegticket naar Porto via deze website gekocht voordat de corona virus begon en ik heb niets vreemds gemerkt. Maar nu zijn ze naar mijn mening gewoon een stelletje oplichters en ik wil iedereen waarschuwen niet met deze lui in zee te gaa. Want het volgende is mij overkomen. Dus mijn eerste vlucht was geannuleerd. Ik wil toch naar Porto dus had ik vliegtickets.nl geschreven of ze mijn vlucht op een latere datum konden verschuiven. Dit zou 30 juni worden. Ik zou via Parijs reizen Toen ik de vliegticket ontving zag ik tot mijn grote verwondering dat ik om 09:30 uit Amsterdam zou vertrekken mijn aansluitende vlucht zou zijn de zelfde dag uit Parijs om 09:05.Toen ik aan hun wilde vragen hoe dit mogelijk was kon ik hun niet bereiken. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen en ze reageren niet op mijn berichten. Ik ben diep teleurgesteld

    Helma Scheerens03-08-2020

    Ik lees hier zoveel meningen waar het fout over gaat, misschien moeten we eens gaan samen werken en stappen gaan ondernemen om onze centen terug te krijgen. En eens proberen het op tv te krijgen zit nu vakantieman te kijken. Misschien een idee hoor het graag. Gr. Helma

    Ma05-10-2020

    Ik ga hier zeker een zaak van maken desnoods zoek ik deze mensen zelf op en dan gaan we zien wie het laatst lacht. Ik hoop dat ze snel gaan reageren anders weet ik wel hoe het gaat eindigen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    goedkope vliegtickets

    Gewoon een hele goedkope plek om vliegtickets te vinden.
    Verder niet te veel ervaring met service eigenlijk, gewoon boeken en gaan hier.

    Door: F. Schouten06-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tikets naar Singapore

    Snelle en professionele afhandeling

    Door: Marjolijn05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ticket van Amsterdam naar Washington dc

    Het betreft hier een bedrijf met een minachting naar hun consument toe. Men wil uw geld maar echter voor de levering van gebakken lucht. Vliegtickets.nl is en zal altijd een kansloze onderneming blijven als men hun service uren in de tijd van de moderne technologie niet aanpast naar een wenselijk gebied. Men is echter van 0900 tot 1300 uur bereikbaar. Via email is Men al helemaal niet te bereiken. Men beloofd bergen met goud maar aan de midas aanraking ontbreekt het hier. Men neemt uw geld en doet vervolgens aan het ouderwetse spelletje van verstoppertje. Kansloze, klinkklare, arrogante, nutteloze onderneming. Wees verstandig koop hier niet en ga naar de maatschappij waar u mee wil vliegen zelf voor uw ticket. Een mooie onderneming voor een onderzoek van kassa en de consumenten bond. De moord met dit bedrijf!

    Door: Yvonne Van Overbeek14-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tickets Rome

    Onbetrouwbaar! Zonde, was een degelijk bedrijf. Mij werden tickets verkocht van een niet bestaande airline. Klantenservice totaal onbereikbaar. “Zoek het zelf lekker uit” filosofie wordt gehanteerd. Oplichterij.

    Grappig ook dat het niet meer mogelijk is om 1 ster te geven, minimum is 2. Mijn werkelijke beoordeling een -1

    Door: Remco17-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Vliegtickets Turkije

    Bestel nooit bij dit bedrijf! Ze bieden mij een reis aan naar Turkije. Wordt de heenvlucht geannuleerd, kan gebeuren dus hebben ze een ander reis geboekt. Deze wordt tevens geannuleerd. Aangegeven via e-mail dat ik graag afzie van de reis aangezien deze al 2 keer geannuleerd is. Geen reactie. Gebeld, geen reactie. Contact formulier ingevuld en na 2 weken reactie. Ze gaven aan dat ik alleen het geld terug kon krijgen voor de heenreis. Dit is natuurlijk absurd. Ze bieden mij een reis aan die ik koop en dan krijg ik alleen de heenreis vergoed?! Hier op gereageerd dat ik het er eigenlijk niet mee eens ben, wederom 3 weken later reactie. Werd weer aangegeven dat ik alleen mijn heenreis kan terug krijgen. Uiteindelijk toch maar voor gekozen om mijn heenreis vergoed te kregen onder het mom beter iets dan niets. Nu, 6 weken later nog steeds geen geld terug en er wordt niet gereageerd op e-mails en telefoon.

    Slechte zaak. Niet bestellen bij vliegtickets.nl

    Door: Atilla08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegticket

    Als ik geen sterren kon geven voor deze belachelijke partij dan had ik dit zeker gedaan. Dit bedrijf is op geen enkele manier normaal benaderbaar. Geven aan een vlucht niet te kunnen vergoeden, maar in plaats daarvan een vervangende vlucht te kunnen aanbieden, waarbij ik contact met hen zou moeten zoeken voor de gewenste vlucht. Dit bedrijf reageert helemaal nergens op en zijn telefonisch nooit maar dan ook nooit bereikbaar. Het boeken van een vervangende vlucht is dan ook onmogelijk. Als klap op de vuurpijl is in de enige response die ze hebben gegeven, ook nog eens doodleuk aangeven dat ik maar een advocaat moet inschakelen.

    Dat dit inderdaad nog kan in Nederland en creditcardmaatschappijen ook doodleuk zeggen dat ze er niks aan doen is onvoorstelbaar.

    Ik zou het werkelijk niemand aanraden hier een vlucht te boeken, schandalig bedrijf.

    Door: Richard Feddema30-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tickets Spanje Ryan air

    Boek nooit bij Ryanair. Slechtste maatschappij ever en dit geldt ook voor het personeel. Sluit goed bij elkaar aan. Ze zetten alles in de kleine letters en zijn dus niet transparant om je vervolgens dik te laten betalen. Uiteindelijk is het super duur en krijg je ook nog eens een slechte service. Bah!

    Door: Sila18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets naar malaga

    Positief op corona getest paar dagen voor de vlucht.
    Bedrijf doet er niks aan om met een voucher te komen of een omboeking voor een andere datum.
    Telefonisch ook niet bereikbaar dus het geld is gewoon weg

    Door: Cem Kucuker10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    RE: 8NCK28S & STR7N4M// 10 APR 20// BA// credit

    Nearly 15 months ago two cancelled BA flights to London. after cancellation of first flight I received a link to re-book flight. I followed the link and re-booked my first cancelled flight but the ref nr from the cancelled and payed for flight was not recognized so I had to pay twice which I did. Then I booked directly to KLM with no problem but I am still waiting for my refund from vliegtickets. Not a very good service

    Door: Richard Krens07-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Retourtickets Amsterdam-Boston

    In april retourtickets Amsterdam-Boston gekocht. Vlucht kan niet doorgaan omdat de grens in de V.S. gesloten is. Vlucht omgeboekt voor 447 euro extra, dat terwijl de prijzen volgens de website gelijk zijn aan het door ons betaalde bedrag. Vervolgens mail gekregen dat de omboeking niet mogelijk is, terwijl er op de website ongeveer 3x per dag op de ons gewenste datum een vlucht is. We krijgen, beloven ze, onze 447 euro terug maar naar de rest van het geld kunnen we dus fluiten! Dat is best een heel aardig bedrag, BOEK DUS NOOIT OP VLIEGTICKETS.NL! Trouwens, ze zijn nooit telefonsich bereikbaar en via de e-mails wordt er geen antwoord gegeven.

    Door: Fleming29-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    tickets Rotterdam-Palermo

    Meest frustrerende bedrijf in Nederland!
    Boek nooit via vliegtickets.nl.
    Ook al scheelt het een paar euro.
    Slechtste ervaring ooit!
    Na boeken geen contact mogelijk.
    Telefonisch wordt NOOIT beantwoord en de mail wordt als je geluk hebt na enkele dagen beantwoord, terwijl de vlucht al de volgende dag was. Is dus ook niet gelukt met die vlucht...
    Geld terug binnen 6 weken (?)

    Door: Posje27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Klantenservice reageert niet tot nauwelijks

    Het boeken van een vlucht is snel, helder en eenvoudig. De service nadat je geboekt hebt laat echter te wensen over. Het is vrijwel onmogelijk om contact te krijgen met de klantenservice. Ze zijn alleen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Ik belde direct om 9.00 uur en heb 45 minuten in de wacht gestaan eer ik iemand aan de lijn kreeg. Bel je later dan 9.00 uur, dan krijg je een in gesprek toon. Op e-mails wordt niet tot nauwelijks gereageerd. Ik boek voortaan alleen maar direct bij een vliegtuig maatschappij, nooit meer via een bedrijf als Vliegtickets.nl

    Door: Mirasol23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vliegtickets

    Verschrikkelijke service, wacht al meer dan een maand op een reactie en op mijn geld. Ze zijn telefonisch niet te bereiken. Ik ga hier nooit en dan ook nooit weer iets boeken, en ik raad ook iedereen aan om dat ook niet te doen.

    Door: Boris C16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    New York

    Vliegtickets.nl annuleert de reis, maar restitueert niets. Vliegtickets wil alleen maar geld en weigert te leveren. Klantenservice permanent onbereikbaar.

    Door: RRKL16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Vliegtickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 35 ervaringen geplaatst over Vliegtickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Vliegtickets.nl actief?

    Vliegtickets.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vliegtickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.