Vliegtickets.nl

3.8

Bestellen

2.8

Service

3.8

Prijs

3.1

Levering

31.3%

Zou hier weer kopen

Vliegtickets.nl

Lees hier wat anderen van Vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is een onderdeel van Otravo bv. Het is een grote webwinkel waar je vliegtickets kunt kopen. Het gaat hierbij niet alleen om de tickets van de grotere vliegmaatschappijen, maar ook van de lowcost maatschappijen. Het gaat om bestemming van over de hele wereld. Het zijn dus alle tickets welke je ziet van alle vliegmaatschappijen over de hele wereld. Het is hierdoor mogelijk voor hun om je de beste deal te geven tegen uiterst lage prijzen. Geweldig gewoon! 

Het bedrijf is trouwens een IATA gekwalificeerd bedrijf. Ze hebben een contactcenter van de hoogste kwaliteit met de beste service welke mogelijk is. 

Het bedrijf is trouwens ook nog eens aangesloten bij de ANVR, de SGR, de IATA en het thuiswinkel waarborg. Je kunt er dus op een veilige manier en zonder zorgen een reis boeken.  

Diensten van Vliegtickets.nl

Dit is een online webshop voor vliegtickets. Het is een plek waar je op het internet de meest goedkope tickets kunt krijgen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede en leuke ticket te boeken bij dit bedrijf. Wanneer je een ticket wilt gaan boeken dan is het zeer zeker slim om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van deze krachtige website voor betaalbare vliegtickets.

Klachten, tips en complimenten over Skichalets

Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan moet je natuurlijk simpelweg een klacht indienen. Het is slim om dit via de website te doen. Je krijgt dan niet alleen een bevestiging van het indienen van je klacht. Je zult ook ontdekken, dat ze daadwerkelijk een goede service bieden. Of je klacht goed wordt opgelost kun je natuurlijk alleen zelf bepalen. Vervolgens kun je wel je mening hierover achterlaten op de website NederlandReview. 

Heb jij ervaring met Vliegtickets.nl? 

Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf vliegtickets.nl? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. 


Lees hier wat anderen van vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen en weet waar je aan begint!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (48)

Vliegtickets zijn door Vliegticktets.nl geannuleerd zonder geldige reden

Mijn boeking is door vliegtickets.nl geannuleerd, omdat ze een 'melding [hebben] ontvangen dat de geselecteerde vluchten niet beschikbaar zijn'. Echter heb ik wel netjes op tijd betaald en al plannen gemaakt, denkend dat ik op reis zal zijn. Deze onzorgvuldigheid is uitermate onprofessioneel. Nooit meer dus. Of ik mijn geld terug krijg valt nu nog te zien.

O

Oumaima

03-12-2023

0

Vlucht

Ik wacht reeds meer dan 1.5 jaar op restitutie van een geannuleerde vlucht! Op basis van de policy van de luchtmaatschappij zouden wij onze geannuleerde vlucht terugbetaald krijgen. Spijtig genoeg hadden wij de vlucht geboekt via vliegtickets.nl. na ongeveer 30 emails en talloze telefoongesprekken zijn wij tot de conclusie gekomen dat men ons met opzet aan het lijntje houdt. Elke keer wordt er gezegd dat men 'bezig is met onze case´ of dat ´de case nog pending is bij de vliegmaatschappij´. Wanneer er vervolgens gevraagd wordt voor een referentie case nummer wordt het stil. De medewerker aan de telefoon kan dan onze case niet vinden en op deze vraag via email wordt niet geantwoord. Ik heb nog alle emails als bewijs. Echt triestig - onze 700 euro zien we nooit meer terug. Crimineel gedrag gewoonweg - doe nooit zaken met vliegtickets.nl aub, sponsor geen criminelen!!

O

Olivier Adam

21-04-2023

0

vliegtickets voor reis van Brussel naar Mombassa ( Kenia)

We boekten vliegtickets naar Mombassa via vliegtickets.nl in april 2022. Echter .. op 1 juni kregen we een mail van Turkish Airlines dat ze geen landingsrechten meer hebben op Mombassa airport en daarom de vlucht annuleerden. We dienden een aanvraag tot terugbetaling in bij vliegtickets.nl . Het contact met het callcenter was wat moeilijk en duurde wat lang maar uiteindelijk kregen we correct antwoord over de te volgen procedure. We moesten geduld hebben tot Turkish Airlines het bedrag terugstortte aan vliegtickets.nl . Deze procedure duurde 3 maanden ongeveer maar op 14 september kregen we het integrale bedrag netjes teruggestort! Alles in orde dus. Overigens .. wij boeken al jarenlang vliegtickets via deze site en nog nooit problemen gehad. Overzichtelijk, snel en correct. Enkel deze keer wat problemen, overigens helemaal niet de schuld van Vliegtickets.nl want Turkish Airlines annuleerde de vlucht en bood geen alternatief.

L

Liesbeth Wouters

31-10-2022

1

Vliegticket Milaan naar schiphol (vliegtickets.nl)

Nog nooit zo’n slechte service ervaren bij het wijzigen van mijn retourvlucht datum na het overmaken van het geld mag ik 1 dag voor vertrek van de retourvlucht te horen krijgen dat dit niet doorgaat mag nu als een gek een alternatief zoeken en laat deze beroerde vliegmaatschappij mij wederom voor de 3e keer op rij dit jaar hangen bestel nooit maar dan ook nooit een vliegticket bij deze afzetters je zit uren in de wachtrij om vervolgens naar het kastje van de muur te worden gestuurd ze zouden me bellen krijg letterlijk een halfuurtje later een mail dat het niet lukt voor het gemakzucht snap daarbij ook dat de mensen aan de telefoon puur een script volgen en enkel na jou op te hangen zo de volgende beginnen te naaien de managers en gasten die hier boven de call center zitten zijn overduidelijk te beroert om hun werk op de juiste wijze te doen mocht je willen vliegen wees deze oplichters een stap voor en betaal die 25 € extra maar aan 1 van de vele vlieg maatschappijen is het zeker niet waard je vakantie te verspillen aan de gebrekken die de call center je bieden no heeft deze maatschappij mij meer dan 400€ lichter gemaakt in 1 maand .

A

Arsèn Rebel

17-08-2022

0

Vliegticket

Wat een drama bedrijf, absoluut niet boeken, spelen onder 1 hoedje met Raynair en dat om 60 euro uit je te trekken, zo zielig. Terwijl wij gewoon een vliegticket hadden. Maffia maffia maffia. Pas op Boek hier NIET. Je wordt bewust genaaid om je 60 euro afhandig te maken. Zelfs toen Rynair en Vliegticket elkaar aan de telefoon op het vliegveld van Girona konden ze het nog niet oplossen behalve als ik bijbetaalde. Maffia Maffia Maffia, alleen maar om geld te verdienen over de rug van mensen op een oneerlijke manier. BAH. Niet boeken wat je bent de Sjaak

G

George Stroomberg

17-07-2022

0

Ticket to the USA

I had a dramatic experience with vliegtickets.nl and it cost me a lot of money! Last year I ordered 3 tickets to the United States. One of us couldn't go at the time, so I received a voucher for that ticket. I wanted to finally use the voucher to book a ticket to US for my mother's 75th birthday. I had called a few times (1 hour wait each time) and sent a few emails. I had clearly indicated that the new ticket was for me, and I communicated everything as clear as possible on the phone and by e-mail. After calling several times (again in the queue for 1 hour at each time), I received an email that the voucher will be used but I had to pay extra for the ticket. I had not received any further information. I immediately paid online. A day or two later I received the ticket via e-mail, and it was not in my name but for the person who couldn't join last year. I immediately called (again a 1 hour wait) and explained everything. The employee wrote everything in the system and forwarded it to her colleagues. She said it would be resolved. I didn’t hear anything for a while so called again (1 hour of my life lost). The employee said it was pending. The employee took notes again and said it would be taken care of. After a while I heard nothing back and called again… I called 6 or 7 times in total on different days (another 6 or 7 hours in the queue of course). Finally, I received an email from Stefany, 2 weeks before my departure, from the Customer Contact Center. It stated that the voucher could only be used by the person who did not use the ticket originally and that it was in the conditions when I received the voucher last year. So, the voucher and the ticket are of no use to me. I also paid more for nothing. In fact, I had to buy a whole new ticket. Because this has taken so long, ticket prices have almost doubled. So, I lost my extra payment and I had to buy a ticket for more than 1000 EUR. If vliegtickets.nl had immediately informed me that it was not possible when I submitted my request months ago (February), we could have easily prevented this misery. Vliegtickets.nl has lost another customer and I am very angry.

T

Tom

05-05-2022

0

Flight tickets AMS-ZRH

Yes, I made a mistake during the booking, and of course my request for a refund was rejected immediately. I'm fine with that, because it was my mistake. I then contacted customer support to check what other options I had and they suggested I could change dates/flights. I was even willing to pay an extra booking fee. What followed was a confusing and unprofessional exchange of e-mails. And now they're simply ignoring me. I then booked my flight on KLM's website and it was a great UX, and the tickets were just slightly more expensive (30 EUR in total). Dear Vliegtickets.nl, keep my 303 EUR. I'm done with you. Thanks for nothing.

M

Massimo

24-04-2022

0

Vliegtickets en stoelen

Ik heb stoelen bij vliegtickets erbij gekocht kom ik erachter dat de vliegtuig waarmee ik vlieg dat niet heeft ontvangen en moest rechtstreeks bij hun boeken nu vraag ik vliegtickets mijn geld voor die gereserveerde stoelen terug ben ik ruim 8 weken bezig en dan op een dag kreeg ik maar 25 euro terug terwijl ik 170 euro heb betaald nu moet ik weer achter ze aan nooit meer boeken via hun gewoon stelletje oplichters

T

Tjoender

01-04-2022

0

Tickets

Nooit boeken. Het bedrijf is kapot. Email, telefoon enzovoort wordt niet beantwoord. Boek rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappij.

A

Anton

24-03-2022

1

tickets rome

Inderdaad iets goedkopere tickets - maanden op voorhand aangekocht . naderhand zowel voor heen- als terugreis zijn de vetrekuren meerdere malen eenzijdig gewijzigd. Zelfs de aankomstlokatie werd gewijzigd waardoor er een oplossing moet gezocht worden voor vervoer naar het hotel. Bij de zoveelste wijziging van vertrekuur laten weten dat 06:30 uur 's morgens praktisch niet mogelijk is. Gekeken naar hun website waar de er wel degelijk nog andere (latere )vertrekuren wel mogelijk waren . Op mailverkeer geen antwoord. Dit is de eerste maal en de laatste maal met dit ticketsbedrijf. Objectief gezien zou ik dit bedrijf links laten liggen en geen tickets bestellen.

N

N Meyn.

09-03-2022

0

vlucht naar chili

Wat een K* bedrijf! totaal geen hulp geboden. Geld is binnen bij ze en je komt niet verder dan klantenservice die je niet kunnen helpen omdat de "backoffice" niks van zich laten weten. ben al vanaf Nov. 2021 bezig om een andere ticket te krijgen. Ze werken vanaf vertrekdatum, wat niet gaat omdat je ook een PCR test moet aanvragen voor die vertrek tijd... NOOIT BIJ BOEKEN!

R

Rene Rutten

24-02-2022

0

tickets naar oslo

pluspunten; geen minpunten; ze veranderen een retour ticket zonder waarschuwing, van de ene naar de ander vliegveld, en als je klachten hebt zijn ze niet thuis; NIET DOEN !

B

Bert Riel

05-02-2022

0

Horrible

Getting in couch with them is impossible, and once you do they tell you something different every time. Horrible experience, we have been trying to change our tickets for a year (yes, a year!!) and every time they come up with new bullshit! I wonder if they are truly do incompetent or they are scamming people. It is sad to have to burn oneself to realize how shit this company is. The company is so badly scamming people that it makes you want to call the authorities on them, such a company should not exist!

D

Diliana

21-01-2022

0

Ticket van Amsterdam naar Washington dc

Het betreft hier een bedrijf met een minachting naar hun consument toe. Men wil uw geld maar echter voor de levering van gebakken lucht. Vliegtickets.nl is en zal altijd een kansloze onderneming blijven als men hun service uren in de tijd van de moderne technologie niet aanpast naar een wenselijk gebied. Men is echter van 0900 tot 1300 uur bereikbaar. Via email is Men al helemaal niet te bereiken. Men beloofd bergen met goud maar aan de midas aanraking ontbreekt het hier. Men neemt uw geld en doet vervolgens aan het ouderwetse spelletje van verstoppertje. Kansloze, klinkklare, arrogante, nutteloze onderneming. Wees verstandig koop hier niet en ga naar de maatschappij waar u mee wil vliegen zelf voor uw ticket. Een mooie onderneming voor een onderzoek van kassa en de consumenten bond. De moord met dit bedrijf!

Y

Yvonne Van Overbeek

14-11-2021

0

Tickets Rome

Onbetrouwbaar! Zonde, was een degelijk bedrijf. Mij werden tickets verkocht van een niet bestaande airline. Klantenservice totaal onbereikbaar. “Zoek het zelf lekker uit” filosofie wordt gehanteerd. Oplichterij. Grappig ook dat het niet meer mogelijk is om 1 ster te geven, minimum is 2. Mijn werkelijke beoordeling een -1

R

Remco

17-10-2021

0

Vliegtickets Turkije

Bestel nooit bij dit bedrijf! Ze bieden mij een reis aan naar Turkije. Wordt de heenvlucht geannuleerd, kan gebeuren dus hebben ze een ander reis geboekt. Deze wordt tevens geannuleerd. Aangegeven via e-mail dat ik graag afzie van de reis aangezien deze al 2 keer geannuleerd is. Geen reactie. Gebeld, geen reactie. Contact formulier ingevuld en na 2 weken reactie. Ze gaven aan dat ik alleen het geld terug kon krijgen voor de heenreis. Dit is natuurlijk absurd. Ze bieden mij een reis aan die ik koop en dan krijg ik alleen de heenreis vergoed?! Hier op gereageerd dat ik het er eigenlijk niet mee eens ben, wederom 3 weken later reactie. Werd weer aangegeven dat ik alleen mijn heenreis kan terug krijgen. Uiteindelijk toch maar voor gekozen om mijn heenreis vergoed te kregen onder het mom beter iets dan niets. Nu, 6 weken later nog steeds geen geld terug en er wordt niet gereageerd op e-mails en telefoon. Slechte zaak. Niet bestellen bij vliegtickets.nl

A

Atilla

08-10-2021

0

Vliegticket

Als ik geen sterren kon geven voor deze belachelijke partij dan had ik dit zeker gedaan. Dit bedrijf is op geen enkele manier normaal benaderbaar. Geven aan een vlucht niet te kunnen vergoeden, maar in plaats daarvan een vervangende vlucht te kunnen aanbieden, waarbij ik contact met hen zou moeten zoeken voor de gewenste vlucht. Dit bedrijf reageert helemaal nergens op en zijn telefonisch nooit maar dan ook nooit bereikbaar. Het boeken van een vervangende vlucht is dan ook onmogelijk. Als klap op de vuurpijl is in de enige response die ze hebben gegeven, ook nog eens doodleuk aangeven dat ik maar een advocaat moet inschakelen. Dat dit inderdaad nog kan in Nederland en creditcardmaatschappijen ook doodleuk zeggen dat ze er niks aan doen is onvoorstelbaar. Ik zou het werkelijk niemand aanraden hier een vlucht te boeken, schandalig bedrijf.

R

Richard Feddema

30-09-2021

0

Tickets Spanje Ryan air

Boek nooit bij Ryanair. Slechtste maatschappij ever en dit geldt ook voor het personeel. Sluit goed bij elkaar aan. Ze zetten alles in de kleine letters en zijn dus niet transparant om je vervolgens dik te laten betalen. Uiteindelijk is het super duur en krijg je ook nog eens een slechte service. Bah!

S

Sila

18-09-2021

0

Vliegtickets naar malaga

Positief op corona getest paar dagen voor de vlucht. Bedrijf doet er niks aan om met een voucher te komen of een omboeking voor een andere datum. Telefonisch ook niet bereikbaar dus het geld is gewoon weg

C

Cem Kucuker

10-08-2021

0

RE: 8NCK28S & STR7N4M// 10 APR 20// BA// credit

Nearly 15 months ago two cancelled BA flights to London. after cancellation of first flight I received a link to re-book flight. I followed the link and re-booked my first cancelled flight but the ref nr from the cancelled and payed for flight was not recognized so I had to pay twice which I did. Then I booked directly to KLM with no problem but I am still waiting for my refund from vliegtickets. Not a very good service

R

Richard Krens

07-08-2021

0