NederlandReview

  Ervaringen Vliegtickets.nl

  Lees hier wat anderen van Vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over Vliegtickets.nl

  Vliegtickets.nl is een onderdeel van Otravo bv. Het is een grote webwinkel waar je vliegtickets kunt kopen. Het gaat hierbij niet alleen om de tickets van de grotere vliegmaatschappijen, maar ook van de lowcost maatschappijen. Het gaat om bestemming van over de hele wereld. Het zijn dus alle tickets welke je ziet van alle vliegmaatschappijen over de hele wereld. Het is hierdoor mogelijk voor hun om je de beste deal te geven tegen uiterst lage prijzen. Geweldig gewoon!

  Het bedrijf is trouwens een IATA gekwalificeerd bedrijf. Ze hebben een contactcenter van de hoogste kwaliteit met de beste service welke mogelijk is.

  Het bedrijf is trouwens ook nog eens aangesloten bij de ANVR, de SGR, de IATA en het thuiswinkel waarborg. Je kunt er dus op een veilige manier en zonder zorgen een reis boeken.

  Diensten van Vliegtickets.nl

  Dit is een online webshop voor vliegtickets. Het is een plek waar je op het internet de meest goedkope tickets kunt krijgen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn om een goede en leuke ticket te boeken bij dit bedrijf. Wanneer je een ticket wilt gaan boeken dan is het zeer zeker slim om hier een keer een kijkje te gaan nemen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van deze krachtige website voor betaalbare vliegtickets.

  Klachten, tips en complimenten over Skichalets

  Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan moet je natuurlijk simpelweg een klacht indienen. Het is slim om dit via de website te doen. Je krijgt dan niet alleen een bevestiging van het indienen van je klacht. Je zult ook ontdekken, dat ze daadwerkelijk een goede service bieden. Of je klacht goed wordt opgelost kun je natuurlijk alleen zelf bepalen. Vervolgens kun je wel je mening hierover achterlaten op de website Nederlandreview.nl.

  Heb jij ervaring met Vliegtickets.nl?

  Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf vliegtickets.nl? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

  Lees hier wat anderen van vliegtickets.nl vinden! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen en weet waar je aan begint!

  Vliegtickets.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5,4
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,2
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 tickets Paramaribo -Curacao

  De aanschaf van de ticket was iets goedkoper dan bij de andere aanbieders. Wij twee vriendinnen gaan samen een weekje op vakantie(nu wij elkaar terug gevonden hebben na 18 jaar).
  Dat is natuurlijk fijn.
  Nu gaan wij genieten van de voorpret en wat wij daar, zullen meemaken zult u natuurlijk nog vernemen, van ons.
  De aankoop was een succes, nu nog nuttigen.
  Voor nu een dikke 8

  Door: S Ferrier 18-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Vlieg ticket.

  Twee letters veranderen in de voornaam. 90 euro kosten! Waardeloos!

  Door: Schutte 13-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  vlucht Venetië

  Wij hadden 2 tickets heen/terug gekocht via vliegtickets.nl, plus annuleringsverzekering. totaal prijs 339,58 euro betaald. Mijn man brak zijn enkel en 2 maanden van tevoren hebben wij onze vluchten geannuleerd. We kregen 89,58 euro terugbetaald. Wij kunnen nergens een klacht indienen ??????

  Door: RR Mertens 08-08-2019
  R van Beelen 08-08-2019

  Totaal ombegrijpelijk dat je als klant zo genegeerd wordt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Niets, want ticket is niet te vinden...

  Wil je een vlucht boeken naar Pristina, in KOSOVO...? Dan kan dat bij vliegtickets.nl niet, want volgens vliegtickets.nl ligt Pristina in Montenegro... Sorry maar dan ben je mij echt kwijt als klant. Je hebt maar 1 taak... beetje jammer van een bookings-site.

  Door: Anne 09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Terrible customer serice

  Sadly the customer service is deplorable.
  Waiting weeks for a response and then they refuse to compensate for mistakes on their part. Will not use this company again.

  Door: Dave Du 06-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Zelfde vliegticket hier goedkoper!

  Voor een reis naar Boston keek ik voor de zekerheid nog even op Vliegtickets.nl en toen ik zag dat ik hier gewoon een stuk goedkoper uit was, heb ik direct het vliegticket hier geboekt. Zelfde reis, maar dan goedkoper!

  Door: Bernard 23-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Makkelijk goedkope vliegtickets vinden en boeken

  Ik reis niet vaak met het vliegtuig, dus ik heb ook geen idee waar ik moet beginnen met zoeken naar tickets. Na wat Googelen kwam ik bij Vliegtickets.nl terecht. Een handige vergelijkingssite waarmee je de prijzen van vliegtickets in één oogopslag te zien krijgt. Je kunt vervolgens heel simpel doorklikken en de tickets boeken. In mijn ogen is de prijs schappelijk, al ben ik natuurlijk geen ervaren vlieger dus heb weinig ervaring. Het bestellen is makkelijk en je krijgt je ticket gewoon keurig op tijd geleverd in je mail.

  Door: Pepijn Baans 06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  goedkope vliegtickets

  Gewoon een hele goedkope plek om vliegtickets te vinden.
  Verder niet te veel ervaring met service eigenlijk, gewoon boeken en gaan hier.

  Door: F. Schouten 06-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Vliegtickets.nl

  Uw beoordeling