NederlandReview

    Ervaringen Visumbuitenland.nl

    Buiten Europa op vakantie? Vergeet het visum niet!

    Binnen Europa ben je meestal met een koffer, paspoort en vliegticket al klaar om op reis te gaan. Maar als je wat verder weg wilt gaan, dan heb je in veel gevallen een visum nodig. Met een visum kun je aantonen dat je toestemming hebt om een bepaald land binnen te mogen reizen. Voor reizen naar onder andere Amerika, Canada, India, China, Turkije, Australië, Cambodja en Vietnam is een visum of ander soort reistoestemming vereist, welke eenvoudig aan te vragen is via VisumBuitenland.nl.

    Vraag je visum eenvoudig en snel aan via het online aanvraagformulier

    Om een visum te verkrijgen hoef je in de meeste gevallen enkel een formulier in te vullen en de betaling te voldoen. Voor sommige visa is het ook noodzakelijk enkele documenten aan te leveren, zoals een paspoortscan of pasfoto. Bij elektronische visums kan dat geheel online. Voordat je een visumaanvraag indient is het verstandig om eerst even na te gaan of je in aanmerking komt voor een dergelijk elektronisch visum. In het verleden moesten reizigers vaak meerdere malen naar een consulaat reizen om hun visum te regelen, waarbij ze dan ook voor een bepaalde periode hun paspoort moesten inleveren. Bij sommige reisdoelen en sommige nationaliteiten is dit nog steeds hoe het in zijn werking gaat. Maar voor steeds meer bestemmingen kan het paspoort eenvoudig worden geüpload.

    ESTA aanvragen voor de VS - VisumBuitenland.nl/amerika

    Controleer je paspoort op geldigheid

    Check voordat je begint met de visumaanvraag eerst of je paspoort nog lang genoeg geldig is. Als je naar Turkije gaat, heb je geen paspoort nodig. Dan voldoet namelijk je ID-kaart. Deze moet wel tijdens het totale verblijf in Turkije geldig zijn. Reis je naar een ander land, dan heb je wel altijd een paspoort nodig. Je paspoort moet in de meeste gevallen nog minimaal een half jaar geldig zijn vanaf aankomst in het betreffende land. Dit kan echter per land verschillen. Controleer dit goed, want als je paspoort niet lang genoeg geldig is, kun je geen geldig visum krijgen en kun je dus niet op vakantie. De maximale verblijfsduur verschilt per land; zoek dit dus ook goed uit voordat je vertrekt. Je kunt namelijk niet zomaar een paar dagen bijboeken als deze tijd is verstreken.

    Regel voor iedereen een visum met één visumaanvraagformulier

    Reis je samen met je partner, vrienden of familie? Check dan natuurlijk ook de paspoorten van je medereizigers op de geldigheid. Is alles in orde? Dan kun je beginnen met de visumaanvraag. Elk land heeft een eigen visumaanvraagformulier. Als je met meerdere mensen samen reist, hoef je alsnog maar één formulier in te vullen om voor iedereen apart een visum aan te vragen. In elk formulier dien je de contactgegevens van de visumaanvrager, de reisgegevens en de gegevens van alle reizigers in te vullen. Bij de reisgegevens moet je onder andere de ingangsdatum van het visum of de aankomstdatum in het land van bestemming en het adres van je eerste verblijf invullen.

    Boek alvast vliegtickets en ten minste één verblijfplaats

    Het is dus handig – en voor sommige landen zelfs noodzakelijk – om voorafgaand aan het aanvragen van een visum eerst vliegtickets te boeken en in ieder geval voor de eerste nacht een verblijfplaats te boeken. Voor sommige landen is nog achtergrondinformatie of informatie over het reisverleden van de reiziger nodig. Het ene visumaanvraagformulier is daardoor en vanwege de veiligheid in bepaalde landen, net iets langer dan het andere.

    Neem de ingevulde gegevens goed door voordat je de aanvraag definitief indient

    Als alle gegevens correct zijn ingevuld, is het belangrijk dat alle invulvelden nog eens gecontroleerd worden zodat er geen foutjes gemaakt worden en de aanvraag probleemloos verloopt. Het controlesysteem in de website helpt je hierbij, maar sommige foutjes kunnen daarmee niet worden ontdekt.

    Betaal gemakkelijk, veilig en snel via iDeal of Bancontact

    Als je zeker weet dat alles klopt, kan de betaling worden voldaan. De visumkosten verschillen per land. Deze lopen uiteen van €14,95 voor een visum Australië tot €164,50 voor een visum China. Het visum kan veilig en snel worden betaald via iDeal of Bancontact. Als je gebruikmaakt van één van deze betaalmethodes, worden er bij geen enkel visum bijkomende transactiekosten, aanvraagkosten of consulaire kosten in rekening gebracht. Aan het begin van elk visumaanvraagformulier kun je de optie ‘spoed’ aanvinken, mocht je het visum al binnen enkele dagen of weken nodig hebben. Een spoedaanvraag is natuurlijk wel duurder dan een reguliere aanvraag. Het is dus verstandig om eerst even goed te controleren of een spoedaanvraag wel echt nodig is.

    Voor sommige landen is het uploaden van bepaalde documenten benodigd

    Na de betaling wordt voor een aantal bestemmingen gevraagd om enkele bestanden te uploaden, zoals een pasfoto en paspoortscan van elke reiziger, een hotelreservering, boekingsbevestiging van de vlucht of uitnodigingsbrief van de persoon of organisatie die je in ontvangst neemt. Dit geldt niet voor elk land, dus als er niet om wordt gevraagd dan is het ook niet nodig om deze documenten in te dienen.

    Het visum wordt per e-mail naar je toegestuurd

    Als de visumaanvraag is ingediend, ontvang je de visums binnen enkele dagen in de mailbox van de persoon die het formulier heeft ingevuld. De tijd tussen het indienen van de aanvraag en het ontvangen van de reistoestemmingen verschilt per land en per visum. Bij het ene visum is het van belang om het document te printen en zo mee op reis te nemen, maar bij het andere is dit niet nodig. Je visum is in elk geval gekoppeld aan je paspoort of ID-kaart. Zorg er daarom voor dat je naast je visum ook altijd je paspoort meeneemt in je handbagage.

    Alvast veel reisplezier toegewenst!

    Visumbuitenland.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    8.8
    94% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    9.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2x ETA

    Snel, duidelijk. Maar per abuis had ik 1 dag verkeerd aangevraagd. De ETA moest 1 dag eerder ingaan. Dit kon ik alleen wijzigen als ik weer 40 euro betaalde !! Daar baalde ik enorm van. 40 euro is wel idioor veel voor 1 foutje !!

    Door: Paul en Ardi de Wid 04-03-2020
    trudi 10-03-2020

    prima en snel

    Lisette 11-03-2020

    2 ESTa’s binnen een half uur binnen. Super snel en makkelijk in te vullen systeem!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Esta VS

    Ging heel vlot. Binnen 4u resultaat binnen

    Door: GB 29-02-2020
    Jan Barendse 02-03-2020

    Heldere aanvraag formulieren en snel geregeld.

    Gerrit Pol 03-03-2020

    Formulieren zijn duidelijk en makkelijk in te vullen. 's Avonds verstuurd, volgende dag al goedkeuring.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Visa Australië

    Snelle service, overzichtelijk. Minpunt: vrij prijzig als je het vergelijkt met de normale kosten van een visum; maar dat is de service waar je voor betaald. Heel blij mee, bedankt!!

    Door: Marleen 25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    ESTA USA

    Het bestellen van de ESTA, de Service en de Prijs voldeden allemaal aan de verwachtingen. Toen ik een link naar de goedgekeurde ESTA ontving in de mail, wilde ik de ESTA graag opslaan op de laptop. Dat kon niet. Alleen printen, ook al staat er duidelijk op een pagina een knop die voor opslaan is bedoeld. Als ik daar op klik, kan ik alleen maar printen. Ik kan nu niet zonder veel moeite het bestand downloaden en doorsturen naar een pc waarmee wel makkelijk geprint kan worden. Daarom is dit het enige minpunt van de website.

    Door: Christian Groot 23-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Amerika

    Alles plus en snel iedergeval

    Door: Wolfgang Schoonderwal 23-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    esta usa

    Makkelijk aan te vragen en binnen een paar uurtjes geregeld! Heel vlot!

    Door: Marije 18-02-2020
    Tamara 19-02-2020

    Makkelijk in te vullen, en snelle afhandeling!

    Rein 20-02-2020

    Goed overzichtelijk formulier makkelijk in te vullen en een snelle afhandeling.........daar hou ik van

    Tjoan Jo 21-02-2020

    Goede begeleiding bij invulling formulier. Perfecte en supersnelle afhandeling

    Ed 23-02-2020

    Goede begeleiding bij het invullen super snelle afhandeling.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ESTA

    Spoed aanvraag binnen 3 uur geleverd. Dat geeft heel veel rust en vertrouwen.
    Bedankt voor de snelle levering, nu zijn we klaar voor onze reis aankomend weekend

    Door: Jerremy Bulo 12-02-2020
    Groot 13-02-2020

    Snelle afhandeling en eenvoudig.

    Koppuh 13-02-2020

    Supersnelle service!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    eTA Canada

    Super snelle afhandeling. Kan gewoon niet beter.

    Door: Jan 12-02-2020
    Rudy 17-02-2020

    Snel en gemakkelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 visa voor Australië

    Makkelijk in te vullen en een hele snelle afhandeling.

    Door: Anita Teeuwen 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ETSA

    Voor 5 personen ben je 150 euro kwijt ipv 60 euro. De site is echter zo opgebouwd dat je denk een officele site te gebruiken.

    Ambasade registartie kost 100euro terwijl dit gratis is bij de overheid zelf.

    Dit valt in de catogorie oplichting wat mij betreft.

    Door: Gerard 06-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    ETA canada

    Snel en makkelijk

    Door: Fons Welters 03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Toeristenvisum

    Snelle afhandeling

    Door: C.Peeters 01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    visum Sri Lanka

    Snel en goede afwikkeling, zou nogmaals een visum bestellen via deze service.

    Door: Irene 15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Visum Vietnam

    Simpel in te vullen formulier en snelle afwikkeling.
    Perfect geregeld !!
    Minpunten : GEEN

    Door: Erik Krugers 15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    visum India

    Supersnelle service. Ik had een kopie van een oud paspoort toegevoegd; dat kreeg ik direct bericht overt via email en sms. Zaterdag aangevraagd (spoed) en zondag goedgekeurd. Zo snel, klantvriendelijk en handig. Zeker vergelijkbaar met de oude visumprocedure voor India

    Door: Paul 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    esta

    prima super snel makkelijk in te vullen

    Door: louisdewinter 12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Visum NZ

    Met een spoedtoeslag had ik binnen 10 min mijn visum per email ontvangen! En was heel eenvoudig om aan te vragen. Ga ik zeker voor andere visa ook gebruiken deze site.

    Door: Aimée Reintjens 12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    4x Esta

    Zeer snelle levering van de Esta’s voor ons gezin. Binnen 4 uur al in d mail. Moeiteloze en duidelijk wijze van aanvragen

    Door: Nathalie 11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Esta aanvraag

    Nog geen uur na de aanvraag de ESTA binnen. Niet verwacht dat het zo snel zou gaan.

    Door: Yuri 04-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Esta

    Helemaal top

    Door: Antoon van Osch 04-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Visumbuitenland.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Visumbuitenland.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Visumbuitenland.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 94% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Visumbuitenland.nl actief?

    Visumbuitenland.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Visumbuitenland.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.