VisumBuitenland.nl

9.3

Bestellen

9.3

Service

8.2

Prijs

9.4

Levering

90.1%

Zou hier weer kopen

VisumBuitenland.nl

Buiten Europa op vakantie? Vergeet het visum niet!


Binnen Europa ben je meestal met een koffer, paspoort en vliegticket al klaar om op reis te gaan. Maar als je wat verder weg wilt gaan, dan heb je in veel gevallen een visum nodig. Met een visum kun je aantonen dat je toestemming hebt om een bepaald land binnen te mogen reizen. Voor reizen naar onder andere Amerika, Canada, India, China, Turkije, Australië, Cambodja en Vietnam is een visum of ander soort reistoestemming vereist, welke eenvoudig aan te vragen is via VisumBuitenland.nl. 


Vraag je visum eenvoudig en snel aan via het online aanvraagformulier

Om een visum te verkrijgen hoef je in de meeste gevallen enkel een formulier in te vullen en de betaling te voldoen. Voor sommige visa is het ook noodzakelijk enkele documenten aan te leveren, zoals een paspoortscan of pasfoto. Bij elektronische visums kan dat geheel online. Voordat je een visumaanvraag indient is het verstandig om eerst even na te gaan of je in aanmerking komt voor een dergelijk elektronisch visum. In het verleden moesten reizigers vaak meerdere malen naar een consulaat reizen om hun visum te regelen, waarbij ze dan ook voor een bepaalde periode hun paspoort moesten inleveren. Bij sommige reisdoelen en sommige nationaliteiten is dit nog steeds hoe het in zijn werking gaat. Maar voor steeds meer bestemmingen kan het paspoort eenvoudig worden geüpload. 


Controleer je paspoort op geldigheid

Check voordat je begint met de visumaanvraag eerst of je paspoort nog lang genoeg geldig is. Als je naar Turkije gaat, heb je geen paspoort nodig. Dan voldoet namelijk je ID-kaart. Deze moet wel tijdens het totale verblijf in Turkije geldig zijn. Reis je naar een ander land, dan heb je wel altijd een paspoort nodig. Je paspoort moet in de meeste gevallen nog minimaal een half jaar geldig zijn vanaf aankomst in het betreffende land. Dit kan echter per land verschillen. Controleer dit goed, want als je paspoort niet lang genoeg geldig is, kun je geen geldig visum krijgen en kun je dus niet op vakantie. De maximale verblijfsduur verschilt per land; zoek dit dus ook goed uit voordat je vertrekt. Je kunt namelijk niet zomaar een paar dagen bijboeken als deze tijd is verstreken.


Regel voor iedereen een visum met één visumaanvraagformulier

Reis je samen met je partner, vrienden of familie? Check dan natuurlijk ook de paspoorten van je medereizigers op de geldigheid. Is alles in orde? Dan kun je beginnen met de visumaanvraag. Elk land heeft een eigen visumaanvraagformulier. Als je met meerdere mensen samen reist, hoef je alsnog maar één formulier in te vullen om voor iedereen apart een visum aan te vragen. In elk formulier dien je de contactgegevens van de visumaanvrager, de reisgegevens en de gegevens van alle reizigers in te vullen. Bij de reisgegevens moet je onder andere de ingangsdatum van het visum of de aankomstdatum in het land van bestemming en het adres van je eerste verblijf invullen.


Boek alvast vliegtickets en ten minste één verblijfplaats

Het is dus handig – en voor sommige landen zelfs noodzakelijk – om voorafgaand aan het aanvragen van een visum eerst vliegtickets te boeken en in ieder geval voor de eerste nacht een verblijfplaats te boeken. Voor sommige landen is nog achtergrondinformatie of informatie over het reisverleden van de reiziger nodig. Het ene visumaanvraagformulier is daardoor en vanwege de veiligheid in bepaalde landen, net iets langer dan het andere.


Neem de ingevulde gegevens goed door voordat je de aanvraag definitief indient

Als alle gegevens correct zijn ingevuld, is het belangrijk dat alle invulvelden nog eens gecontroleerd worden zodat er geen foutjes gemaakt worden en de aanvraag probleemloos verloopt. Het controlesysteem in de website helpt je hierbij, maar sommige foutjes kunnen daarmee niet worden ontdekt.


Betaal gemakkelijk, veilig en snel via iDeal of Bancontact

Als je zeker weet dat alles klopt, kan de betaling worden voldaan. De visumkosten verschillen per land. Deze lopen uiteen van €14,95 voor een visum Australië tot €164,50 voor een visum China. Het visum kan veilig en snel worden betaald via iDeal of Bancontact. Als je gebruikmaakt van één van deze betaalmethodes, worden er bij geen enkel visum bijkomende transactiekosten, aanvraagkosten of consulaire kosten in rekening gebracht. Aan het begin van elk visumaanvraagformulier kun je de optie ‘spoed’ aanvinken, mocht je het visum al binnen enkele dagen of weken nodig hebben. Een spoedaanvraag is natuurlijk wel duurder dan een reguliere aanvraag. Het is dus verstandig om eerst even goed te controleren of een spoedaanvraag wel echt nodig is. 


Voor sommige landen is het uploaden van bepaalde documenten benodigd

Na de betaling wordt voor een aantal bestemmingen gevraagd om enkele bestanden te uploaden, zoals een pasfoto en paspoortscan van elke reiziger, een hotelreservering, boekingsbevestiging van de vlucht of uitnodigingsbrief van de persoon of organisatie die je in ontvangst neemt. Dit geldt niet voor elk land, dus als er niet om wordt gevraagd dan is het ook niet nodig om deze documenten in te dienen. 


Het visum wordt per e-mail naar je toegestuurd

Als de visumaanvraag is ingediend, ontvang je de visums binnen enkele dagen in de mailbox van de persoon die het formulier heeft ingevuld. De tijd tussen het indienen van de aanvraag en het ontvangen van de reistoestemmingen verschilt per land en per visum. Bij het ene visum is het van belang om het document te printen en zo mee op reis te nemen, maar bij het andere is dit niet nodig. Je visum is in elk geval gekoppeld aan je paspoort of ID-kaart. Zorg er daarom voor dat je naast je visum ook altijd je paspoort meeneemt in je handbagage.


Alvast veel reisplezier toegewenst!
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (191)

Visum Australië

M

Mirjam

16-11-2023

0

ESTA

D

Danny da Silva

08-11-2023

0

Visum

Australië, snel en goed Top

W

W. Akse

31-10-2023

0

2 Visums voor Sri Lanka

Positief verrast dat een visum aanvraag zo makkelijk en snel gaat online. Ik had met een langere verwerkingstijd gerekend.

W

Wijanda

23-10-2023

0

2 VISUMS voor Australië

J

Jan Meys

15-10-2023

0

Visum Australië

Prima ?

D

Dirk

11-10-2023

0

Visum Amerika

Op de site wordt alles duidelijk uitgelegd. Een volgende keer kom ik hier zeker weer terug.

M

M. Bogaert

01-10-2023

0

Visum aanvraag voor Sri Lanka

De visum aanvraag was simpel en gemakkelijk. Ik was aangenaam verrast door de snelle service. Mede door die ervaring zou ik zeker overwegen hier een volgende weer een visum aanvraag te doen.

R

Ria Galama

21-09-2023

0

ESTA

Snelle afhandeling, dus goed.

W

Willem Jan

11-09-2023

0

Visum Australië

Prima site met heel duidelijke uitleg waar je welke gegevens moet invoeren. En heel snel geregeld!

B

Bernard Friderichs

08-09-2023

0

inreisvergunning zgn Esta voor de VS

Fantastisch, duidelijk leesbaar en in te vullen , echt aanrader én binnen 2 dagen binnen..

H

H. ruizendaal

05-09-2023

0

Visum voor Australië

Een overzichtelijke, duidelijk site, waar je makkelijk je weg kunt vinden. De aanvraag doen ging makkelijk en snel, het visum zelf was er ook heel snel (binnen een paar uur zelfs!). Ik heb deze site 2 keer gebruikt en ik doe dat de volgende keer dat ik een visum nodig heb zeker weer.

E

Ester Valentijn

28-08-2023

0

Esta

Snel en duidelijk.

E

Ellen

28-08-2023

0

Estaformulier voor USA

Had het al bij andere Esta aanbieders geprobeerd maar telkens waren er problemen. Nu had ik in een keer alles ingevuld en betaald. De volgende ochtend was de goedkeuring er al.

J

Johanna Bok

24-08-2023

0

Visum aanvragen voor Australia & New Zealand

Het aanvragen ging heel vlot. Binnen een paar uren kregen we de goedkeuring en konden we de visums meteen downloaden. Top service??????

A

Arles Tupanwael

17-08-2023

0

ESTA aanvraag

Heldere portal, eenvoudig te doorlopen en degelijke terugkoppeling

T

Tom

16-08-2023

0

ESTA

Duidelijk - snel en van Tibor duidelijke mails gekregen.

B

Barry

15-08-2023

0

Esta formulier

C

Clarita Henriquez

15-08-2023

0

Aanvraag visum Canada. Binnen 2 uur positief positief verwerkt.

P

Peter van der Linden

14-08-2023

0

Visum voor Australië

T

Tom

12-08-2023

0