Villatrips.com

8.3
8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Villatrips.com

Bent u op zoek naar een betaalbare vakantievilla met privé zwembad in Zuid Europa? Lees dan eerst de ervaringen van klanten op onze website. Een vakantiehuis of bungalow huren is een leuke manier om uw vakantie door te brengen. U heeft veel meer comfort dan wanneer u gaat kamperen en u heeft veel meer vrijheid dan wanneer u in een hotel verblijft. En natuurlijk ook veel meer comfort. Want een complete villa tot uw beschikking hebben is natuurlijk wel wat anders dan een hotelkamer, ook al is die nog zo luxe. Daarom overwegen steeds meer mensen een vakantie in een villa.


Over Villatrips.com

Villatrips is een organisatie die luxe vakantievilla’s verhuurt in Zuid-Europa. Wilt u de zon opzoeken en wilt u een comfortabel verblijf, dan bent u aan het juiste adres bij Villatrips. U vindt hier een bungalow of vakantiehuis in regio’s als Toscane, Sicilië of Mallorca. U kunt op regio zoeken zodat u alleen de villa’s te zien krijgt die in de door u gekozen regio te vinden zijn. De website is helaas volledig in het Engels, dit kan voor sommige bezoekers misschien een belemmering zijn. U kunt op de website direct zien of een villa beschikbaar is in de door u gewenste vakantieperiode en direct boeken. Mocht u onverhoopt geen gebruik kunnen maken van de geboekte villa dan kunt  u tot 3 dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Tijdens uw verblijf is er altijd een contactpersoon van Villatrips aanwezig om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. 


Klantbeoordelingen op de website

Op de website van Villatrips kunt u beoordelingen van klanten lezen. Of deze objectief zijn is natuurlijk niet helemaal zeker, maar u kunt in ieder geval een idee krijgen van wat bezoekers van hun verblijf in een gehuurde villa vonden. Ook wordt er gelinkt naar bekende vakantiewebsites voor reviews. De villa’s die beschikbaar zijn worden op de website uitgebreid beschreven zodat u weet wat u ter plaatse kunt verwachten. Het zijn in ieder geval altijd vakantiehuizen en bungalows met een privé-zwembad waarvan u gebruik kunt maken, iets wat voor veel mensen die een villa in een warm en zonnig land huren wel belangrijk is. Geen overvol zwembad bij een appartementencomplex of op de camping maar een heerlijk privé zwembad waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. 
Villa’s in alle zuidelijke landen

U kunt via Villatrips.com een luxe vakantievilla huren in alle landen rond de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan. U kunt kiezen uit huizen in Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Binnen deze landen kunt u uw eigen favoriete regio kiezen zoals de Algarve in Portugal of de Provence in Frankrijk. Daarnaast kunt u het verblijf dat u wenst te huren afstemmen op het aantal personen. Of u nu met zijn tweeën op vakantie gaat of met een grotere groep, er is altijd wel een villa te vinden die aan uw wensen voldoet.


Uw eigen vakantiehuis verhuren

Bezit u een vakantiehuis in één van de regio’s waar Villatrips werkt en voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u dit vakantiehuis of deze bungalow laten verhuren door Villatrips. Als u hiervoor interesse heeft kunt u contact opnemen met Villatrips, zij verwijzen u vervolgens door naar een locale medewerker in de regio waar uw vakantiehuis is gevestigd.


Klachten

Het is wellicht wat lastig om een klacht in te dienen over uw verblijf via Villatrips.com omdat de site volledig in het Engels is. U zult dan ook uw klacht in die taal kenbaar moeten maken. Maar ook voor deze website geldt dat het het beste is om een klacht direct aan te kaarten, als het kan nog tijdens uw verblijf, zodat er eventueel direct een oplossing kan worden gezocht. Als u pas bij thuiskomst een klacht indient moet u dit zo spoedig mogelijk doen om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. U kunt uw klacht via de e-mail kenbaar maken. Het bedrijf is officieel in Nederland gevestigd getuige het Nederlandse bankrekeningnummer en de inschrijving bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Maar het vestigingsadres is in Portugal. De website geeft geen informatie over de afhandeling van klachten en of men is aangesloten bij een geschillencommissie of vergelijkbaar buitenlands instituut.


Heeft u wel eens een vakantiehuis of bungalow gehuurd via Villatrips.com?

Dan horen wij graag wat uw ervaringen waren. U kunt uw beoordeling over Villatrips met ons delen via deze website. Wij stellen uw mening zeer op prijs en u helpt er anderen mee die wellicht overwegen om ook eens een luxe vakantiebungalow of vakantiehuis te huren met privé zwembad.


Hoe is het om met VillaTrips.com op vakantie te gaan? Wil jij hier luxe villa™s met privézwembad boeken of verhuren? Lees dan eerst of dat wel goed en betrouwbaar is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook