NederlandReview

  Ervaringen Villaforyou

  Villa for You is een verhuurbedrijf voor vakantiehuizen met de bestemmingen Oostenrijk, België en Nederland. Het bedrijf is in juni 2020 opgericht. Zij willen hun gasten kwaliteit laten ervaren. Het bedrijf stelt dit te bewerkstelligen vanwege hun specialisatie in Europese vakantiehuizen. Om er zeker van te zijn dat ze goede huizen verhuren worden de villa's persoonlijk bezocht. Ze schakelen op locatie met de huiseigenaren. Er worden vragen gesteld en controles uitgevoerd. Het onderscheidend vermogen van Villa for You zit naar eigen zeggen in het feit dat ze persoonlijk contact hebben en advies op maat geven.

  Achtergrond

  Het team bestaat uit ervaringsdeskundigen die allen 15 tot 20 jaar ervaring hebben opgedaan in de reisbranche. Dat zorgt er volgens het bedrijf voor dat je vakantie in goede handen is. Ze geven je graag de volledige aandacht omdat ze vinden dat jij dat verdient. De teamleden van Villa for You geven aan graag met je mee te willen denken. Het wordt als passie gezien om gasten een voortreffelijke vakantie te kunnen bieden.

  Je kunt advies vrijblijvend opvragen. Het aanbod van accommodaties bestaat uit luxe vakantiewoningen. Deze vakantiehuizen zijn volgens Villa for You comfortabel ingericht. Je kunt eveneens genieten van authentiek ogende chalets die midden in de natuur staan. Een goede prijs/kwaliteit verhouding staat bij Villa for You hoog in het vaandel.

  DE LAASTE VAKANTIE DAG LIEP ANDERS DAN VERWACHT | #269

  Boeken

  Je zult een vakantiewoning via de website moeten boeken. Selecteer allereerst de periode waarin je vakantie wilt vieren. Vervolgens geef je een zoekopdracht. Daarna geef je aan met hoeveel mensen en eventuele huisdieren je de woning wilt bemannen. Je krijgt hierna het kostenoverzicht te zien. Vervolgens controleer je nauwkeurig alle gegevens. Als alles naar wens is ingevuld kun je de algemene voorwaarden nog even doornemen. Als je akkoord bent is het tijd om een definitieve boeking te maken. Dit doe je door op 'Boek nu' te klikken. Je zult per e-mail een bevestiging van je boeking ontvangen.

  Mocht je liever telefonisch willen boeken is dat geen enkel probleem. Je neemt dan telefonisch contact op met de medewerkers. Zij zullen je vervolgens in het boekingsproces begeleiden. De beschikbaarheid van een vakantiewoning is eenvoudig te checken. Zo kun je zoeken op je gewenste periode. Als je een zoekopdracht geeft worden alleen de vakantiehuizen getoond die op dat moment beschikbaar zijn. Je kunt via de kalender eveneens zien welke huizen er beschikbaar zijn.

  Verhuren

  Jij kunt je huis eveneens via Villa for You verhuren. Hier kleven volgens het bedrijf een aantal voordelen aan vast. Zo zorgt Villa for You voor professionele huis- en fotopresentatie. Je kunt 24/7 gebruik maken van noodhulp in het geval van calamiteiten. Je bent verzekerd bij schade. Je krijgt tot honderd procent vergoeding als er geannuleerd wordt.

  Je ontvangt de betaling twee weken voordat de gast aankomt bij je huis. Als je je huis verhuurt via Villa for You kun je gebruik maken van gratis verhuuradvies. Als je geen ervaring hebt in het verhuren van je woning, kan het raadzaam zijn een checklist te bekijken. Je vindt deze lijst op de website van deze organisatie.

  Ervaringen

  Heb je al ervaringen bij Villa for You? Heb je via deze reisspecialisten weleens een vakantiehuis geboekt? Hoe is jouw tijd in dat vakantiehuis verlopen? Ga je in de toekomst vaker een vakantie in Europa via Villa for You boeken? We stellen het op prijs als jij je ervaringen bij deze organisatie deelt op deze pagina van NederlandReview.

  Villaforyou
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Villaforyou

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Villaforyou een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Villaforyou. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Villaforyou actief?

  Villaforyou is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Villaforyou gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.