Vibrahotels.com

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vibrahotels.com

Wil je graag op vakantie naar Mallorca of Ibiza? Heb je nog geen vakantieaccommodatie? Dan is Vibra Hotels wellicht een ideale organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Vibra Hotels?


Vibra Hotels biedt vakantieaccommodaties aan in Ibiza en Mallorca. Deze accommodaties zijn te boeken via de site vibrahotels.com. Bij Vibra Hotels wordt de authentieke geest, cultuur en geschiedenis van beide eilanden weerspiegelt. Deze onderneming wil graag dat jij tijdens je vakantie onvergetelijke herinneringen kunt maken. Ze geven aan dat hun appartementen en hotels zich op toplocaties bevinden. De faciliteiten en service moeten ervoor zorgen dat jij balans vindt tussen ontspanning en opwinding. Er moet genoten kunnen worden van mediterrane nachten. Via vibrahotels.com worden ook pakketdeals inclusief vluchten aangeboden.


Unieke vakantie Ibiza


Volgens dit bedrijf kun je via Vibra Hotels een unieke vakantie ervaring op Ibiza beleven. Op de website wordt aangegeven dat de beste accommodaties van de wereld worden aangeboden. Dit wordt naar eigen zeggen gedaan tegen scherpe prijzen en met vele voordelen. Ze doen hun best om jou een droomvakantie te bezorgen. De appartementen en hotels op Ibiza bevinden zich op uitzonderlijke locaties: op slechts een steenworp afstand van de idyllische stranden en baaien aan de kust van Ibiza en op slechts een korte afstand van de beste vrijetijds- en amusementszones. Je vindt er onder andere strandclubs, pubs en discotheken, en een groot aantal activiteiten om te doen en te zien, van culturele tours tot landschappen die naar eigen zeggen adembenemend zijn. Het aanbod wordt verspreid over plaatsen zoals Playa d'en Bossa, Figueretas, Ibiza-stad, Cala Tarida, San Antonio de Portmany en anderen.


Unieke vakantie Mallorca


Mallorca is voor velen een favoriete mediterrane bestemming. De hotels van deze organisatie zijn veelal gelegen langs het strand van de hoofdstad Palma de Mallorca en Paguera (Calvia). Playa de Palma, bij veel lokale bewoners bekend als Playa de S'Arenal, is volgens dit bedrijf een fantastische plek voor een vakantie. Er komen strand, zon en ontspanning samen en er zijn genoeg dingen om te doen. Je hebt sport- en vrijetijdsactiviteiten bij de hand. Ook is er gemakkelijk toegang tot de rest van het eiland. Daarnaast wordt Mallorca omschreven als een veilige gok om alles uit je vakantie te halen.


Services


Tijdens het boekingsproces kunnen speciale wensen doorgegeven worden. Het hotel/appartement doet er vervolgens alles aan om deze verzoeken in te willigen. Een verzoek kan niet worden gegarandeerd. Er is geen pendeldienst actief. Als de klant informatie wenst over hoe hij vanaf de luchthaven naar zijn accommodatie kan komen, wordt aangeraden om telefonisch contact op te nemen met de receptie van het hotel of het appartement waar verbleven wordt. De schoonmaakservice zit bij de boekingsprijs inbegrepen. In de meeste verblijven tref je een föhn aan op de kamer. Als de klant dit graag zeker wil weten, dient er contact opgenomen te worden met de receptie van het hotel of appartement. De lakens van de bedden in de kamers, studeerkamers en appartementen worden twee tot drie keer per week verschoond.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Vibra Hotels? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij een accommodatie op vibrahotels.com geboekt? Is dat je goed bevallen? Ga je in de toekomst weer via dit bedrijf op vakantie? Wat vond je van de service. We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)