NederlandReview

  Ervaringen Van Nood Reizen

  Wat anderen zeggen over Vannoodreizen. Bij Vannoodreizen kunt u terecht voor tal van verschillende reizen. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo zijn er de goedkope reizen, auto vakanties, stedentrips, reisveilingen en voordeel, dagjes uit, cruises en ook bus reizen. Vannoodreizen heeft een uitstekende website en werkt daarnaast ook samen met meerdere reisbureaus. Het is een uitstekend geheel waarmee jaarlijks vele duizenden mensen geholpen worden om een perfecte vakantie te krijgen. Alle reisaanbiedingen op de website van Van Nood Reizen zijn geheel vrijblijvend. Het kan voorkomen dat een reis herroepen wordt wanneer deze is volgeboekt of om een andere reden. Alle genoemde prijzen op de site zijn gebaseerd op de prijzen, de belastingen, de heffingen en ook de wisselkoersen, zoals ze bekend waren bij het publiceren van het programma van 2015.

  Wilt u weten wat anderen van Vannoodreizen vinden? Het is dan goed om de reviews en beoordelingen op NederlandReview te lezen. Op die manier kunt u namelijk snel een goed beeld krijgen van deze touroperator.

  Over Vannoodreizen

  Vannoodreizen is een bureau wat al vele jaren actief is. Hierdoor hebben ze een uitgebreid pakket weten op te bouwen van vele verschillende vakantiereizen. Onder het kopje diensten Vannoodreizen zullen we deze opsommen. Vannoodreizen is ook aangesloten bij de ANVR onder het nummer 3394. Door de strenge normen en eisen van het lidmaatschap is het een sterk punt. Het laat immers zien hoe belangrijk kwaliteit voor Vannoodreizen is.
  Ook is Vannoodreizen aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Ze zijn aangesloten onder nummer 2421. Doordat Vannoodreizen hierbij is aangesloten is iedere aanbetaling geheel veilig. Het is een sterk voordeel voor de klanten van Vannoodreizen.
  Tevens is Vannoodreizen bij het calamiteitenfonds aangesloten. De garanties voor de klanten van Vannoodreizen houden onder andere in:

  - een deel van de reissom krijgt u terug als de reis door een calamiteit niet of niet helemaal uitgevoerd kon worden.
  - de meerkosten worden vergoed door de verandering door een calamiteit van de reis. Ook een repatriëring wordt vergoed van uit het calamiteiten fonds. Een calamiteit kan een natuurramp zijn of een andere abnormale gebeurtenis.

  Wat doet Van Nood Reizen zoal? Nou, bijvoorbeeld een 4 daagse stedentrip met de bus naar Berlijn. Bekijk hier hoe ze dat doen!

  Diensten van Vannoodreizen

  Vannoodreizen biedt een scala van verschillende reizen aan. Hieronder is plek voor :
  • goedkope reizen
  • auto vakanties
  • stedentrips
  • reisveilingen en voordeel
  • daguitjes
  • cruises
  • bus reizen

  Klachten, tips en complimenten over en voor Vannoodreizen

  Als u een klacht heeft over Vannoodreizen dan is het belangrijk om hier tijdig melding van te maken. Het is goed om direct telefonisch, met een persoonlijk bezoek of per mail uw klacht kenbaar te maken. Aangezien Vannoodreizen is aangesloten bij meerdere brancheverenigingen mag u een correcte afwikkeling van de klacht verwachten. Als dit niet het geval is dan kunt u natuurlijk altijd nog aansluiten bij een van deze brancheverenigingen.

  Uw mening over Vannoodreizen

  Heeft u al een keer een reis geboekt bij Vannoodreizen? Dan zien we graag uw review en beoordeling over hun terug op onze website. U kunt ons helpen om nog meer mensen van dienst te zijn om een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Het is heerlijk om zo vele mensen te kunnen helpen om een goede vakantie te kunnen boeken met een fijn en prettig gevoel.

  Al vast bedankt!

  Praag, Italië, Rome of Kopenhagen? Met de bus op vakantie. Is het betrouwbaar en hoe goed kun je er boeken? Lees er alles over bij NederlandReview

  Van Nood Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Nood Reizen

  Uw beoordeling

  van de website gegooid

  geprobeerd via de website een reis te boeken maar ik word er steeds af gegooid. jammer, dan ga ik naar elders...

  Door: Bernard van Lingen31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  groepsreis als werktrip

  Als secretaresse ben ik verantwoordelijk voor de goede verloop van de werktrip van dit jaar.
  Ik heb gekozen voor Van Nood en dat is goed bevallen. De groepsreis was keurig georganiseerd. Het is en blijft altijd een hele klus om zo iets te organiseren, hier kun je veel uit handen geven.

  Door: Jolanda16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  korting met nieuwsbrief en weekje Praag

  Ingeschreven voor die nieuwsbrief en zo kreeg ik meteen €25 korting. Wel jammer dat dat pas voor de volgende bestelling geldt, maar ja. Het is geen dure reisvereniging. We gaan naar Praag een kort weekje voor nog geen €200. Hoe de levering is, moet nog blijken; we moeten nog vertrekken natuurlijk...

  Door: reiziger28-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  MiniCruise naar Londen!

  Wij hebben genoten van deze 'minicruise' naar Londen. Het was dan wel meer een bootreisje dan een cruise, maar erg leuk.

  Door: famVanRijn10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Van Nood Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Van Nood Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Nood Reizen actief?

  Van Nood Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Daguitjes & Tickets, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Nood Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.