NederlandReview

  Ervaringen Vakantiepark Winterberg

  Sta je op het punt om een actieve of juist rustgevende vakantie te plannen en ben je op zoek naar beoordelingen van ervaringen en meningen van mensen die je voor gingen in dit vakantieaccommodatiecomplex? Of ben je net terug en wil je graag zelf een review schrijven? Dat kan op deze pagina allemaal!

  Op vakantie in de bergen
  Er zijn zoveel activiteiten mogelijk in de bergen, ongeacht of het nu zomer of winter is. Wandelen, hiken, fietsen, mountainbiken, klimmen, skydiven, paragliden, skiën of snowboarden op de piste, langlaufen op de loipes, genieten van de prachtige natuur, schitterende onweersbuien die in het dal blijven hangen, alpenbloemen, het panorama en uitzicht, de koeien over de weides, rodelen, en ga zo maar door. Je kunt er dus duidelijk heerlijke outdoorvakanties houden op jouw eigen tempo. En dan hebben we het nog niet eens over de sfeer gehad.

  Vakantieherinneringen
  Iedereen heeft bepaalde herinneringen die een heel leven bij blijven. Zoals die allereerste skiles tijdens de wintersport, hoe je op je rug de heuvel af kwam en alle sneeuw in je skipak zat, het uitzicht vanuit de skilift of gondel, geuren, sferen, het geluid van de koeienbellen in de verte terwijl je door het bos loopt, het kabbelende beekje of de grote rivier in het dorp, en ga zo maar door. Meestal zijn het flitsen, maar ze kunnen evengoed warme gevoelens opwekken. Op het moment dat je een vakantie aan het plannen bent voor het hele gezin, zijn het juist dat soort gevoelens die je door wilt geven aan de kinderen of kleinkinderen. Gewoon, omdat ze zo mooi zijn. En stiekem wil je ze misschien zelf ook herbeleven.


  Sfeerimpressie van Winterberg in de winter, met sneeuw en pistes

  Vakantiepark Winterberg
  Ferienpark Winterberg is een vakantieappartementencomplex gelegen vlakbij het centrum van het gelijknamige dorp in Hoch Sauerland, Duitsland. De 30 accommodaties variëren van tweepersoons tot groepen en hebben een allergievriendelijk interieur. Verder heeft het park een fietsenstalling, terras, acht laadpunten voor elektrische auto’s en kunnen er bij de receptie extra services geregeld worden, zoals het ontbijt via de broodjesservice.

  Het complex met vakantiehuizen ligt in de buurt van onder andere de pistes van Skikarussell Winterberg, het Erlebnispark, het Bikepark, Thikos Kinderland, klimhal Sauerland, een verhuur van oldtimers en elektro-cabrio’s, een 435 meter lange panoramabrug door de omgeving en het zwemparadijs Aqua Mundo in Medebach. Je kunt je dus afvragen of verveling überhaupt nog haalbaar is op een locatie als deze.

  Ervaringsdeskundigen
  Ben je op zoek naar een plek waar je een review kunt schrijven van jouw ervaring? Of ben je juist op zoek naar de meningen en beoordelingen van eerdere avonturiers? In beide gevallen zit je op deze pagina goed!

  Kille ervaringen of hartverwarmende herinneringen? Lees hier de meningen en beoordelingen van vakantiegangers voor jou. Of schrijf zelf een review!

  Vakantiepark Winterberg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vakantiepark Winterberg

  Uw beoordeling