Ervaringen Vakantiepark 't Rheezerwold

Het boeken van een vakantie is al de helft van de voorpret. Maar waar ga je heen? Deze misschien? Lees hier de recensies en beoordelingen van de vakantiegasten voor je en laat je door hen adviseren. Wil je straks ook mensen helpen bij het maken bij hun keuze? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring zodra de eerste was in de wasmachine zit. Ook jouw mening telt!!

Vakantie in eigen land

Hoewel veel mensen vakantie associëren met een ver, zonnig oord of juist de wintersport, heeft ook Nederland veel te bieden als vakantieland. Zeker met kinderen is het prettig als je niet lang onderweg bent naar de plaats van de vakantiebestemming. Dan is het uiteraard wel de bedoeling dat de plek kindervriendelijk is en dat er recreatie voor hen aanwezig is, zoals een peuterbad of kleuterbad, speeltuin en trampoline. En als je na je pensioen gebruik maakt van een jaarplaats met stacaravan, wil je natuurlijk vooraf ook weten of er jeu de boules of tennis gespeeld kan worden. Dan is ook parkeergelegenheid voor bezoek aan opa en oma door de familie waarschijnlijk een punt van aandacht.

Maar naast wat een kampeerterrein aan recreatie en faciliteiten te bieden heeft, zie je Nederland zo ook eens van een andere kant. We hebben namelijk best wel wat mooie natuur, meren, bossen, en allerlei fiets- en wandelroutes te bieden.

Ook deze achterbankklassieker wordt een stuk ingekort onderweg naar een natuurrijke camping in Overijssel

Comfort of die hard kamperen?

Ga je enkel met een slaapzak in een tentje liggen, of kies je voor wat meer luxe en comfort? Waar rust jij het beste in uit na een stevig potje basketbal of volleybal? Wil je een stukje lopen naar het sanitairgebouw als je naar de wc moet of wilt douchen, of wil je er in twee stappen zijn zonder de deur van het chalet uit te moeten? Het hangt natuurlijk ook af van je lichamelijke gesteldheid, leeftijd en verblijfduur, want je grootouders parkeer je niet met rollator en al in een koepeltentje.

Vakantiepark 't Rheezerwold

De camping biedt de campinggasten de mogelijkheid om met eigen tent, caravan of camper te komen overnachten, maar ook de gelegenheid om een accommodatie te huren. Boeken gaat eenvoudig via de website. Het kampeerterrein beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een receptie, een kleine supermarkt, een verhuur van fietsen en skelters, wasserette, WiFi, sauna, zwembaden (binnen en buiten), verschillende opties voor sport, visvijver, en verscheidene horeca- en eetgelegenheden, waaronder een brasserie en cafetaria. Bij een van deze horecagelegenheden is het mogelijk op een overdekt terras te eten. Honden zijn welkom op het kampeerterrein, mits het baasje met eigen materiaal komt. In de huuraccommodaties zijn geen honden toegestaan.

Reviews van vakantie-ervaringen

Omdat je natuurlijk wel wilt weten of Wollie de Eekhoorn echt zo’n kindervriend is en de kinderrecreatie vermakelijk, is het fijn als mensen voor je een recensie hebben geschreven. Want eerlijk is eerlijk, ook al ga je met het hele gezin, je wilt zelf ook even tot rust kunnen komen. Wil je straks ook mensen helpen bij het maken van een keuze voor een aankomende vakantie bij Vakantiepark 't Rheezerwold? Deel dan straks gerust jouw mening in een beoordeling met ons. Alvast bedankt!

Vakantiepark 't Rheezerwold
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Vakantiepark 't Rheezerwold

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)