NederlandReview

  Ervaringen Vakantiepark Giethoorn

  Gek op watersport en lijkt met een bootje de boodschappen doen je helemaal het einde? Dan zou het natuurlijk kunnen dat je vakantiepark Giethoorn overweegt voor aankomende vakantie. Hier kun je de meningen en ervaringen lezen van vakantiegangers die alweer thuis zijn. Dankzij hun reviews en beoordelingen, kun jij een weloverwogen keuze maken. En als je na jouw vakantie zelf andere mensen wilt helpen, schrijf dan gerust een recensie als de wasmachine alweer overuren draait!

  Nederland vakantieland

  Het feit dat miljoenen mensen van buitenaf naar Nederland komen om hun vakantie te vieren, bewijst toch wel dat ook Nederland veel te bieden heeft als vakantieland. Misschien dat we het zelf niet (willen) zien, maar het scheelt wel een hoop reistijd, benzine en file. Zo hebben we hier veel mooie wandel- en fietsroutes, natuurgebieden, het strand en de zee, het bos, wateren, nog meer water en ga zo maar door.

  Heerlijk ontspannen in een vakantiehuisje nadat je dit nummer non stop vanaf de achterbank hebt gehoord op de heenreis

  Nederland waterland

  Het voordeel van overal water, betekent dat we ook weten hoe we ons erin moeten vermaken. Kinderen leren al van kleins af aan te zwemmen en er is altijd wel iemand met een roeibootje. Als je geluk hebt hangt er ook een buitenboordmotor aan. Een enkeling heeft een waterscooter of een jetski waarmee hij of zij over de golven schiet. Bij warm weer in de lente of zomer, is het al snel erg druk in en op het water, want iedereen zoekt natuurlijk verkoeling op. Dan gooien meestal ook de grotere motorboten, plezierjachten of zeilboten de trossen los in de haven.  Vakantiepark Giethoorn

  Nederland kent een aantal vakantieparken, waaronder in het Overijsselse Giethoorn. Gewoon, in hartje centrum van het Venetië van het Noorden tussen alle boogbruggen. Dit bungalowpark bevindt zich direct aan het water, dus in plaats van een auto, dobbert er van april tot en met oktober een elektrische sloep voor de deur. De luxe huisjes staan op drie schiereilanden aan het meer het Bovenwijde. Door de ligging zijn zwemmen en andere watersporten zijn geen probleem. De accommodaties variëren van 2- tot 12-persoons. Alle chalets zijn voorzien van een of meerdere badkamers, keuken en inrichting. Voor wie geen zin heeft om te koken, is er een restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd gedurende de dag. Reserveren gaat eenvoudig via de website.

  Let op! Het park is slecht bereikbaar voor minder validen. Bij twijfel kun je contact opnemen met de receptie van het park voor advies.

  Recensies: uitgerust of stressvol

  Heb jij de afgelopen vakantie in dit vakantiepark vertoefd? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring! Hoe was het? Voor herhaling vatbaar? Wat is jouw mening over de accommodaties? Wat vond je van de faciliteiten? Was het eigenlijk gemakkelijk bereikbaar? Is de receptie klantvriendelijk en gastvrij? Zou jij dit vakantiepark aan willen raden bij de geïnteresseerden na jou? Recensies en beoordelingen van eerdere vakantiegasten zijn enorm hulpvol voor mensen die nu nog aan het plannen zijn en interesse hebben in deze plek. Alvast bedankt!

  Vakantiepark Giethoorn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vakantiepark Giethoorn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vakantiepark Giethoorn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vakantiepark Giethoorn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vakantiepark Giethoorn actief?

  Vakantiepark Giethoorn is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vakantiepark Giethoorn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.