NederlandReview

  Ervaringen Vakantiepark De Witte Berg

  Je wilt af en toe wel eens op vakantie. Dat kan met het hele gezin of gewoon samen met je partner of een goede vriend of vriendin. Je kunt terecht bij Vakantiepark De Witte Berg. Maar wat voor een accommodaties zullen hier allemaal aanwezig zijn? Hoeveel kampeerplekken zal hun camping tellen? Zullen er leuke faciliteiten op het terrein aanwezig zijn? Zal het park wel leuk zijn voor jong en oud? Zal het lastig zijn om een verblijf te boeken via de website van Vakantiepark De Witte Berg? En wat zal de klantenservice van Vakantiepark De Witte Berg zeggen als je ze om hulp wilt vragen? Alleen vakantiegangers die wel eens een vakantie bij Vakantiepark De Witte Berg hebben doorgebracht kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om wat meer over dit vakantiepark te weten te komen. Hun cijfers, ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat je bij Vakantiepark De Witte Berg aan zult treffen.

  Over Vakantiepark De Witte Berg

  Vakantiepark De Witte Berg is een vakantiebedrijf dat accommodaties voor je vakantie aanbiedt. De camping is gelegen in Ootmarsum. Je kunt, volgens de website van Vakantiepark De Witte Berg, dus uitgaan van Twentse gastvrijheid. Ook is er in Twente genoeg prachtige natuur te vinden en het vakantiepark ligt daar middenin. Maak dus eens een wandeling over het wandelpad langs beekdal. Je kunt qua accommodatie kiezen voor een kampeerplek of een accommodatie. Op de camping kun je je tent opzetten terwijl er ook verschillende vakantiehuisjes bij Vakantiepark De Witte Berg te vinden zijn. Er zijn huisjes van 2 tot zes personen. In hun groepsaccommodatie kunnen maar liefst 20 personen gehuisvest worden. Op het park vind je tevens een binnenzwembad en buitenzwembad waar je gedurende je hele verblijf gebruik van kunt maken. Ook is er een natuurlijke zwemvijver voor het geval je niet van al dat chloor houdt. Kinderen zullen zich vast in de centrale speeltuin of indoor speeltuin kunnen vermaken. Eten kun je bij restaurant Bie Heintje. Daar kun je op een zonnig terras genieten van een hapje en drankje. Mocht je eens sportief willen doen dan kun je de midgetgolfbaan bezoeken. Kinderen kunnen op gezette dagen en tijden komen ponyrijden. Voor volwsssenen is trekker rijden dan vast weer een hele uitdaging. En als laatste is er dan nog een campingwinkeltje waar je de noodzakelijke levensmiddelen kunt vinden.


  De camping van Vakantiepark De Witte Berg vanuit te lucht.

  Diensten van Vakantiepark De Witte Berg

  Je kunt via de website van Vakantiepark De Witte Berg een vakantie boeken. Selecteer je voorkeuren en zie wat er in die periode voor jouw reisgezelschap mogelijk is. Mochten er problemen optreden dan is er altijd nog de Vakantiepark De Witte Berg klantenservice die je kan helpen als je een vraag hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vakantiepark De Witte Berg

  Als jij wel eens een vakantie op Vakantiepark De Witte Berg hebt doorgebracht dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw ervaring met dit vakantiebedrijf. Hoe groot was het vakantiepark nou echt? Kon je alle faciliteiten makkelijk vinden? En was er een Vakantiepark De Witte Berg klantenservice om je bij te staan als er iets niet volgens plan verliep? Laat een eigen Vakantiepark De Witte Berg review achter.

  Vakantiepark De Witte Berg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vakantiepark De Witte Berg

  Uw beoordeling

  11 dagen

  Huisje 462 was prima. Keurig schoon, geheel compleet. Alles top.

  Door: Cees en Jolanda03-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Vakantiepark De Witte Berg een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Vakantiepark De Witte Berg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vakantiepark De Witte Berg actief?

  Vakantiepark De Witte Berg is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vakantiepark De Witte Berg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.