Vakantienodig.nl

Alle reviews

Vakantienodig.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Roompot vakantiehuis geboekt

  Via vakantienodig een Roompot vakantiehuis geboekt.
  Het was een mooi huisje in prachtige natuur en we hadden hiervoor gekozen omdat het een aanbieding was.
  We wilden snel weg en dat kon.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  KIJK UIT!!! Je zit zo in een vliegtuig

  ik kom hier af en toe om een beetje weg te dromen als ik eigenlijk moet werken

  Maar ze hebben hier dus af en toe ineens zo'n vette aanbieding!!

  Voor je het weet heb je geboekt en zit je in een vliegtuig naar die droomplaatjes waar je steeds naar zat te kijken.

  Zelf heb ik net gekozen voor de verrassingsreis in Nederland. Was maar een paar tientjes en ik was zo benieuwd...

  Groetjes

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Nodig! Gauw naar Fuerteventura...

  Hahah ik kwam hier een beetje als een grap. Ik was echt nogal HARD aan vakantie toe dus ik googelde gewoon op Vakantie Nodig en kreeg toen deze jongens. Binnen NO TIme een reisje naar de Canarische Eilanden geboekt, Fuerteventura, voor een paar honderd euro, dat is volgens mij echt helemaal niet veel. Gelukkig vertrekken we al bijna, want nogmaals: ik kan het gebruiken!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Vakantienodig.nl

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Vakantienodig.nl is een onafhankelijk bedrijf welke reizen aanbiedt aan consumenten. Het is een combinatie van reisbureau, touroperator en inkooporganisatie met hierbij de klant centraal.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Vakantienodig.nl. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Vakantienodig.nl. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om Vakantienodig.nl een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

Over Vakantienodig.nl
Vakantienodig.nl is een allround reisaanbieder voor weekendarrangementen, zonvakanties, pakketreizen en op maat reizen en tal van andere vakanties. Het is een online en offline reisbureau en touroperator met tevens een eigen inkooporganisatie. De klantwensen staan hierbij centraal. 
Vakantienodig.nl is opgericht door Richard Heimans. Het is een wereldreiziger welke tevens als directeur bij verschillende reisbureaus en touroperators heeft gewerkt. De website was de start van dit bedrijf. In maart 2015 is hij gestart samen met een compact team van professionals. 

Diensten van Vakantienodig.nl
Er zijn een groot aantal diensten welk Vakantienodig.nl aanbiedt op haar site. Denk hierbij aan autohuur, vliegtickets, vakantieparken en ook hotel reizen. Het is mogelijk om ze snel en gemakkelijk te boeken via de site.  

Klachten, tips en complimenten over Vakantienodig.nl
Wanneer je een klacht hebt over Vakantienodig.nl, dan is het natuurlijk belangrijk om deze klacht kenbaar te maken. Stuur je klacht per mail of per post naar ze toe. Bellen is natuurlijk ook mogelijk. Vervolgens za Vakantienodig.nl de klacht netjes afwikkelen en afhandelen. Je kunt dan je ervaring over Vakantienodig.nl met ons delen op NederlandReview. Je helpt niet alleen jezelf hiermee om je hart te luchten of het bedrijf een pluim te maken, maar ook om anderen te helpen om een goed beeld van Vakantienodig.nl te krijgen. 

Heb jij ervaring met Vakantienodig.nl? 
Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 

 

Echte ervaringen van reizigers die al geboekt hebben bij vakantienodig.nl. Bekijk het cijfer en weet of u beter wel, of niet bij vakantienodig.nl kunt boeken.

}