NederlandReview

  Ervaringen Vakantienodig.nl

  Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Vakantienodig.nl is een onafhankelijk bedrijf welke reizen aanbiedt aan consumenten. Het is een combinatie van reisbureau, touroperator en inkooporganisatie met hierbij de klant centraal.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Vakantienodig.nl. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Vakantienodig.nl. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om Vakantienodig.nl een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over Vakantienodig.nl

  Vakantienodig.nl is een allround reisaanbieder voor weekendarrangementen, zonvakanties, pakketreizen en op maat reizen en tal van andere vakanties. Het is een online en offline reisbureau en touroperator met tevens een eigen inkooporganisatie. De klantwensen staan hierbij centraal.
  Vakantienodig.nl is opgericht door Richard Heimans. Het is een wereldreiziger welke tevens als directeur bij verschillende reisbureaus en touroperators heeft gewerkt. De website was de start van dit bedrijf. In maart 2015 is hij gestart samen met een compact team van professionals.

  Diensten van Vakantienodig.nl

  Er zijn een groot aantal diensten welk Vakantienodig.nl aanbiedt op haar site. Denk hierbij aan autohuur, vliegtickets, vakantieparken en ook hotel reizen. Het is mogelijk om ze snel en gemakkelijk te boeken via de site.

  Klachten, tips en complimenten over Vakantienodig.nl

  Wanneer je een klacht hebt over Vakantienodig.nl, dan is het natuurlijk belangrijk om deze klacht kenbaar te maken. Stuur je klacht per mail of per post naar ze toe. Bellen is natuurlijk ook mogelijk. Vervolgens za Vakantienodig.nl de klacht netjes afwikkelen en afhandelen. Je kunt dan je ervaring over Vakantienodig.nl met ons delen op NederlandReview.nl. Je helpt niet alleen jezelf hiermee om je hart te luchten of het bedrijf een pluim te maken, maar ook om anderen te helpen om een goed beeld van Vakantienodig.nl te krijgen.

  Heb jij ervaring met Vakantienodig.nl?

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview.nl. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview.nl is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

  Echte ervaringen van reizigers die al geboekt hebben bij vakantienodig.nl. Bekijk het cijfer en weet of u beter wel, of niet bij vakantienodig.nl kunt boeken.

  Vakantienodig.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  9,4

  Prijs

  10

  Leveren

  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Roompot vakantiehuis geboekt

  Via vakantienodig een Roompot vakantiehuis geboekt.
  Het was een mooi huisje in prachtige natuur en we hadden hiervoor gekozen omdat het een aanbieding was.
  We wilden snel weg en dat kon.

  Door: Ronald Timmers27-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  KIJK UIT!!! Je zit zo in een vliegtuig

  ik kom hier af en toe om een beetje weg te dromen als ik eigenlijk moet werken

  Maar ze hebben hier dus af en toe ineens zo'n vette aanbieding!!

  Voor je het weet heb je geboekt en zit je in een vliegtuig naar die droomplaatjes waar je steeds naar zat te kijken.

  Zelf heb ik net gekozen voor de verrassingsreis in Nederland. Was maar een paar tientjes en ik was zo benieuwd...

  Groetjes

  Door: Mariska18-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Vakantie Nodig! Gauw naar Fuerteventura...

  Hahah ik kwam hier een beetje als een grap. Ik was echt nogal HARD aan vakantie toe dus ik googelde gewoon op Vakantie Nodig en kreeg toen deze jongens. Binnen NO TIme een reisje naar de Canarische Eilanden geboekt, Fuerteventura, voor een paar honderd euro, dat is volgens mij echt helemaal niet veel. Gelukkig vertrekken we al bijna, want nogmaals: ik kan het gebruiken!

  Door: Van Dam11-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Vakantienodig.nl

  Uw beoordeling