NederlandReview

  Ervaringen Vakantiehuis Italië Online

  Italië is een prachtig land om te bezoeken. De zon schijnt er vaak, de natuur is prachtig en de steden zijn authentiek en mooi. Maar je wilt natuurlijk wel een fijn vakantiehuis om in te verblijven. Waar kun je die vinden? Één bedrijf dat vakantiehuizen in Italië aanbiedt is Vakantiehuis Italië Online. Maar wat kun je van hun vakantievilla’s verwachten? Zullen die vroegboekkortingen echt zo goedkoop zijn? Zal de groepsaccommodatie genoeg ruimte bieden voor jullie hele gezelschap? Hoe makkelijk zal het zijn een vakantie met huisdier te boeken via hun website? En zal de klantenservice van Vakantiehuis Italië Online.nl je echt wel helpen als je ze om hulp vraagt? Hier kun je alleen achter komen via vakantiegangers die al bij Vakantiehuis Italië Online hebben geboekt. Lees hun reviews om te weten te komen wat hun mening over Vakantiehuisitalieonline.nl is. Hun beoordelingen en ervaringen kunnen een beeld van Vakantiehuisitalieonline.nl schetsen zodat jij zelf kunt bepalen of je alsnog bij Vakantiehuis Italië Online wilt boeken.

  Over Vakantiehuis Italië Online

  Vakantiehuis Italië Online is een vakantieaanbieder. Ze richten zich op vakantiehuizen in Italië. Ze zeggen op hun website al meer dan 8 jaar actief te zijn. Ze beweren en nauwe band met de huiseigenaren te hebben en dus te weten wat ze aanbieden. Dus wordt volgens hen nog eens versterkt omdat ze zelf van Italiaanse komaf zijn. Ze bieden verschillende soorten huizen en andere accommodaties aan. Zo zijn er bijvoorbeeld groepsaccommodaties die groot genoeg zijn voor een heel gezelschap gasten. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden in Toscane, maar ook in andere Italiaanse regio’s. Een vakantiepark in Sardinië is ook zeker een optie, evenals een mooi vakantiehuis aan het bekende Gardmeer. Andere populaire regio’s zijn Luganomeer, Iseomeer en Ligurie. Op veel locaties kan je hond of kat gewoon mee. Je hoeft je geliefde huisdier dus niet thuis te laten. Vooral met honden zijn er genoeg dingen te doen en prachtige wandelingen te maken.


  De hoogtepunten van Sicilië.

  Diensten van Vakantiehuis Italië Online

  Je kunt online een vakantiehuis boeken bij Vakantiehuis Italië Online. Je kunt een regio, tijdstip, reisduur en aantal personen selecteren om de aanbiedingen te zien die bij jouw wensen pakken. Je kunt er dan eentje uitkiezen en die via hun website boeken. Als je er op tijd bij bent dan kun je nog gebruik maken van hun vroegboekkorting. Daarmee kun je tot wel 25% besparen op de prijs van je huis. Daarnaast heeft Vakantiehuis Italië Online nog een klantenservice om je te helpen als je advies of assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vakantiehuis Italië Online

  Heb jij al eens een vakantiehuisje in Italië gehuurd via Vakantiehuis Italië Online? Dan willen wij graag weten wat jij over deze vakantieaanbieder te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het een huisje te boeken via hun website? Was de villa zo groot als ze beloofd hebben? Hoe schoon en netjes zag het vakantiehuisje in Toscane of Sardinië eruit? Was je echt goedkoper uit met een vroegboekkorting? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Vakantiehuis Italië Online? Schrijf een review en vertel ons alles over Vakantiehuis Italië Online.

  Vakantiehuis Italië Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vakantiehuis Italië Online

  Uw beoordeling

  Prima

  Hartstikke top lokatie
  Erg mooie omgeving namens ons
  De kinderen hebben genoten,en willen graag weer terug
  Wij zelf ook maar nu naar Sardinië

  Door: Alex van Hees 05-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Vakantiehuis Italië Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Vakantiehuis Italië Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vakantiehuis Italië Online actief?

  Vakantiehuis Italië Online is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vakantiehuis Italië Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.