Vakantiehuis Italië Online

8

Bestellen

6

Service

5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Vakantiehuis Italië Online

Italië is een prachtig land om te bezoeken. De zon schijnt er vaak, de natuur is prachtig en de steden zijn authentiek en mooi. Maar je wilt natuurlijk wel een fijn vakantiehuis om in te verblijven. Waar kun je die vinden? Één bedrijf dat vakantiehuizen in Italië aanbiedt is Vakantiehuis Italië Online. Maar wat kun je van hun vakantievilla’s verwachten? Zullen die vroegboekkortingen echt zo goedkoop zijn? Zal de groepsaccommodatie genoeg ruimte bieden voor jullie hele gezelschap? Hoe makkelijk zal het zijn een vakantie met huisdier te boeken via hun website? En zal de klantenservice van Vakantiehuis Italië Online.nl je echt wel helpen als je ze om hulp vraagt? Hier kun je alleen achter komen via vakantiegangers die al bij Vakantiehuis Italië Online hebben geboekt. Lees hun reviews om te weten te komen wat hun mening over Vakantiehuisitalieonline.nl is. Hun beoordelingen en ervaringen kunnen een beeld van Vakantiehuisitalieonline.nl schetsen zodat jij zelf kunt bepalen of je alsnog bij Vakantiehuis Italië Online wilt boeken.


Over Vakantiehuis Italië Online

Vakantiehuis Italië Online is een vakantieaanbieder. Ze richten zich op vakantiehuizen in Italië. Ze zeggen op hun website al meer dan 8 jaar actief te zijn. Ze beweren en nauwe band met de huiseigenaren te hebben en dus te weten wat ze aanbieden. Dus wordt volgens hen nog eens versterkt omdat ze zelf van Italiaanse komaf zijn. Ze bieden verschillende soorten huizen en andere accommodaties aan. Zo zijn er bijvoorbeeld groepsaccommodaties die groot genoeg zijn voor een heel gezelschap gasten. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden in Toscane, maar ook in andere Italiaanse regio’s. Een vakantiepark in Sardinië is ook zeker een optie, evenals een mooi vakantiehuis aan het bekende Gardmeer. Andere populaire regio’s zijn Luganomeer, Iseomeer en Ligurie. Op veel locaties kan je hond of kat gewoon mee. Je hoeft je geliefde huisdier dus niet thuis te laten. Vooral met honden zijn er genoeg dingen te doen en prachtige wandelingen te maken.
Diensten van Vakantiehuis Italië Online

Je kunt online een vakantiehuis boeken bij Vakantiehuis Italië Online. Je kunt een regio, tijdstip, reisduur en aantal personen selecteren om de aanbiedingen te zien die bij jouw wensen pakken. Je kunt er dan eentje uitkiezen en die via hun website boeken. Als je er op tijd bij bent dan kun je nog gebruik maken van hun vroegboekkorting. Daarmee kun je tot wel 25% besparen op de prijs van je huis. Daarnaast heeft Vakantiehuis Italië Online nog een klantenservice om je te helpen als je advies of assistentie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Vakantiehuis Italië Online

Heb jij al eens een vakantiehuisje in Italië gehuurd via Vakantiehuis Italië Online? Dan willen wij graag weten wat jij over deze vakantieaanbieder te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het een huisje te boeken via hun website? Was de villa zo groot als ze beloofd hebben? Hoe schoon en netjes zag het vakantiehuisje in Toscane of Sardinië eruit? Was je echt goedkoper uit met een vroegboekkorting? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Vakantiehuis Italië Online? Schrijf een review en vertel ons alles over Vakantiehuis Italië Online.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Huur van Stacaravan in Italie.

zomer 2023, Wat een teleurstelling. Wij boekte bij deze organisatie een stacaravan in Italie op park the Garda Village in Sirmione. De Stacaravan was oud en erg vies. Er ontbrak diverse inventaris om het verblijf aangenaam te maken. Gelukkig een net park en vooral mooie omgeving. Helaas werden wij na 2 dagen getroffen door DE hagelbui en was onze stacaravan niet meer bruikbaar meer voor een veilig verblijf. Ramen lagen er uit. Bedden vol glas en in de ramen hing nog glas wat een gevaarlijke situatie opleverde. Hier kan natuurlijk niemand iets aan doen maar wanneer je dan contact opzoekt met deze organisatie of ze ons op de hoogte willen houden en of er wellicht een alternatief is dan hoor je niets. De camping ging ook na deze ramp niet zuinig om met hun gasten. Er kwamen nieuwe gasten dus werd je gewoon uit je caravan gezet. Je kon geen kant op, geen bruikbare auto, geen openbaar vervoer, taxi's enz, stacaravans voor de nieuwe gasten werden bruikbaar gemaakt maar bestaande gasten konden geen hulp verwachten. The Garda Village moet zich schamen. Thuis nogmaals contact opgezocht met vakantiehuis Italie Online met de vraag waarom ze niet reageren en dat je op deze manier niet met je gasten om kan gaan maar wederom geen reactie. Dan maar via de site een contact formulier invullen maar wederom geen reactie. Ik begrijp niet dat vakantiehuisItalieOnline totaal geen medeleven toont en niet de moeite neemt hun gasten te helpen in een moeilijke situatie. Daarnaast begrijp ik ook niet dat je zo veel geld vraagt voor een oude en vieze stacaravan. Marc

M

Marc van den Heuvel

11-09-2023

0

Prima

Hartstikke top lokatie Erg mooie omgeving namens ons De kinderen hebben genoten,en willen graag weer terug Wij zelf ook maar nu naar Sardinië

A

Alex van Hees

05-11-2018

0