NederlandReview

  Ervaringen Tusken De Marren

  Als je eenmaal Friesland als vakantiebestemming hebt gekozen dan is het volgende punt natuurlijk het zoeken van een geschikt vakantiepark om in te verblijven. Wie weet is Tusken de Marren dat vakantiepark wel. Maar zal dit nou echt het ideale vakantiepark voor aan het water zijn? Zul je bij hun vakantiehuisjes makkelijk een boot kunnen leggen? Hoe zullen die vakantiehuisjes er nou echt van binnen uitzien? Zal het makkelijk zijn om via de website van Tusken de Marren een vakantiehuisje te boeken? En hoe zal de Tusken de Marren klantenservice reageren als je een vraag over hun vakantiepark hebt of iets met ze wilt bespreken? Alleen mensen die al een vakantie bij Tusken de Marren hebben doorgebracht kunnen antwoord op deze vragen geven. lees hun reviews om erachter te komen hoe zij nou werkelijk over dit vakantiepark denken. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je van Tusken de Marren zult kunnen verwachten.

  Over Tusken de Marren

  Tusken de Marren is een vakantiebedrijf dat vakantiehuisjes aanbiedt. Eigenlijk zijn ze een vakantiepark gelegen in Friesland. Je vindt het park om precies te zijn in Akkrum. Dat is een dorpje met een gezellige dorpskerk gevuld met vele restaurants en winkels. En het is maar vijf minuten lopen van het vakantiepark gelegen. Tusken de Marren betekend ‘tussen de meren’, en dat is dan ook waar het vakantiepark gelegen is. Aan de zuidkant van het park ligt het Sneekermeer en aan de andere kant is het Pikmeer te vinden. Je kunt op het park kiezen tussen verschillende soorten vakantiehuizen. Je hebt er villa’s, chalets en lodges. Al deze vakantiehuizen zijn aan het water gelegen en hebben een klein piertje waar je een boot kunt aanleggen. Je kunt dus de hele vakantie dus je eigen sloep, zeilboot of ander bootje in de tuin hebben liggen. Vanuit daar kun je direct richting één van de twee meren varen. Bij de accommodatie kun je ook een auto kwijt. Je mag ook een tweede auto meenemen, maar die zal dan op de algemene parkeerplaats moeten staan. In het huisje zelf zal een keuken, eethoek, zithoek en badkamer aanwezig zijn. Verder vind je er een flat screen tv, vaatwasser, koffiezetapparaat en combimagnetron. Sommige huisjes hebben zelfs een sauna of veranda. En in ieder huisje is gratis wifi aanwezig.


  Luxe vakantiewoningen bij Tusken de Marren.

  Diensten van Tusken de Marren

  Je kan via de website van Tusken de Marren gemakkelijk een verblijf op het park boeken. Ze willen graag je aankomstdatum, vertrekdatum en het aantal gasten weten. Daarna zullen ze je laten zien wat de mogelijkheden in die periode is. Ook heeft Tusken de Marren een klantenservice om je te helpen als het boeken niet wil lukken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tusken de Marren

  Als je ooit in een vakantiehuisje van Tusken de Marren bent verbleven horen wij graag alles over jouw ervaring met dit vakantiepark. Hoe zag het huisje er echt uit? Waren de mogelijkheden om met een bootje uit te varen echt zo groot? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Tusken de Marren ? Schrijf een Tusken de Marren review en laat ons weten wat jouw mening over dit vakantiepark is.

  Tusken De Marren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tusken De Marren

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Tusken De Marren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tusken De Marren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tusken De Marren actief?

  Tusken De Marren is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tusken De Marren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.