NederlandReview

  Ervaringen Tururi.org

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre reizen, zon vakanties, auto vakanties en ook hotel vakanties. Er zijn volop mogelijkheden om een geweldige vakantie te boeken bij Tururi.org . Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Tururi.org. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Tururi.org om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over tururi.org

  Tururi.org is een onderdeel van Tururi Tours. Tururi.org is in 2003 opgericht als een vakantiebureau welke zich puur en alleen richt op Sicilië. Het idee is afkomstig van Marian en Mario. Marian komt uit Nederland en Mario van Sicilië. Ze hebben tien jaar in Nederland gewoond en zijn toen naar Sicilië gegaan. Ze houden van het land en zorgen voor originele vakantiereizen. Ook richten ze zich op duurzaam toerisme. He tis een belangrijke doelstelling om het authentieke Sicilië te laten zien en jou te laten ontdekken. Natuurlijk op een duurzame en ook verantwoorde manier! Cultuur, natuur en sociale samenhang zijn van groot belang om dit eiland te behouden voor toekomstige generaties.

  Het aanbod van reizen is professioneel en betrouwbaar samengesteld. Het is een Nederlandse organisatie met roots in Sicilië. Het is hierdoor mogelijk om veel meer te bieden dan vele anderen. Er zijn tal van reizen op Sicilië mogelijk. Denk hierbij aan zeiltochten, trektochten door de natuur, groepsreizen en ook fly & drive reizen.

  Wanneer je wat op maat wilt hebben dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk voor jou.
  Er is ook een mogelijkheid om agritourisme te bezoeken, bed en breakfasts en de kleinere hartelijke familiehotels.

  We weten zeker dat je een mooie vakantie bij ze zult hebben.

  Beklimming van de vulkaan Stromboli

  Diensten van tururi.org

  Tururi.org biedt verschillende soorten reizen aan op Sicilië. Denk hierbij onder andere aan:
  • Individuele reizen
  • Groepsreizen
  • Fietsreizen
  • Reizen per zeilboot
  • Agri tourisme

  Klachten, complimenten en tips voor en over tururi.org

  Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen bij Tururi.org. Het kan per mail, per post en ook per telefoon. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken om zo het probleem uit de wereld te helpen.

  Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

  Jouw Mening over tururi.org

  Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Dit is wat anderen zeggen over Tururi reizen. Lees ervaringen bij NederlandReview!

  Tururi.org
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tururi.org

  Uw beoordeling

  Cultuur snuiven op Sicilië

  Wat een avontuurlijke vakantie hebben wij dankzij Tururi beleefd op het Italiaanse eiland Sicilië. Het was altijd al onze wens geweest om eens een mooie vakantie op dit eiland te houden en we hebben er absoluut geen spijt van gehad. We hebben heel erg veel gezien en heel veel gedaan. Onder meer kennis gemaakt met de lokale bevolking en hun behoeften en een vulkaan bezocht. Alles was echt top geregeld door Tururi. De prijs is redelijk hoog, maar je krijgt er zeker weten een goed georganiseerde vakantie voor terug. Voor liefhebbers van een luie zonvakantie is Tururi niet de juiste aanbieder.

  Door: Henriëtte van Helmond20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Fantastische vakantie gehad op Sicilië

  Wauw, wat heb ik genoten op Sicilië dankzij Tururi. Ik en mijn vriendin wilden eens een keer een ander soort vakantie dan anders en dat hebben we zeker gekregen. Dankzij deze organisatie hebben we kennis gemaakt met de lokale bevolking van het eiland en we hebben echt heel veel bekeken. Tururi heeft ons eens van de standaard toeristische plekken weggehouden en ons meegenomen in de plaatselijke cultuur en dat was echt heel erg tof. De prijs is in mijn ogen prima in vergelijking met dat wat je ervoor terugkrijgt.

  Door: Mart Peters28-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Mooie rondreis gehad bij Tururi

  Een tijdje terug een leuke vakantie gehad. We zijn met Tururi op rondreis geweest en ik heb me zeker vermaakt. Het was wel een dure vakantie en ik had eigenlijk wel verwacht dat we wat meer voor dit geld zouden krijgen. Hier heb ik me echter niet echt druk om gemaakt, want ik wilde gewoon genieten van alles wat er te zien was. En dat was aardig gelukt!

  Door: H. Hendriks02-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Tururi.org een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Tururi.org. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tururi.org actief?

  Tururi.org is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tururi.org gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.