Tunafish

Alle reviews

Tunafish

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  enorm geholpen door TNFSH

  Tunafish heeft ons enorm geholpen voor een grote reis naar Azië .

  Ze helpen met alles, van reisverzekering tot vlucht. Heel fijn om zulke zaken uit handen te kunnen geven, daardoor konden wij ons beter richten op waar we precies heen wilden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  onbekend

  Ik kende ze niet. Maar bleek echt goed. Aanrader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Avontuurlijke vakantie gehad met Tunafish

  Onlangs twee maanden op vakantie geweest met Tunafish en het was werkelijk waar fantastisch. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb gebivakkeerd in Australië en Nieuw-Zeeland en heb hier mezelf veel beter leren kennen. Het kost behoorlijk wat geld, maar door er te gaan werken, heb ik mooi wat terug kunnen verdienen. Alles was heel goed geregeld.

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Monuta
7 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en ...

Tunafish

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Tunafish.nl  is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Verre reizen, jongeren reizen en ook reisverzekeringen kun je er gemakkelijk afsluiten en vinden. Wel zo fijn. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Tunafish.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Tunafish.nl.  

Over Tunafish
Tunafish.nl is een reisbureau voor wereld reizigers. Het is gespecialiseerd in reizen van een maand of langer. Je kunt er flexibele vliegtickets krijgen en rond de wereld reizen. Ook kun je er een goede reisverzekering afsluiten. Hierdoor is het mogelijk om onbezorgd op vakantie te gaan en om onbezorgd aan de reis te beginnen. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en te zien. Ook zijn er volop goedkope hotels en hostels te vinden. 

Ze onderscheiden zich ten opzichte van anderen door:   
•    De persoonlijke aandacht en de snelle service (ook via e-mail)!
•    De speciale tickets (voor bijvoorbeeld jongeren- & studenten)!
•    De kennis van de vliegticket tarieven & de oorwaarden!
•    De vliegticket adviezen met de 'Beste ticket garantie!'
•    De focus op de individuele reizigers (dus niet de groepsreizen)!
•    De assistentie, ook tijdens de reis

Tunafish.nl  kan je helpen met het vinden van een goede reis, vrijwilligers werk, buitenlandstage of studie en ook een wereldreis. Er zijn speciale tarieven en mogelijkheden. 

Diensten van Tunafish
Tunafish.nl biedt reisverzekeringen aan, tickets en complete reizen over de hele wereld. Denk hierbij de continenten Azië, Oceanië, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Europa.  

Klachten, complimenten en tips voor en over Tunafish
Heb je een klacht of ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Een klacht kun je per mail en ook per post of telefoon indienen. Vervolgens krijg je hier natuurlijk een reactie op en wordt alles netjes afgewikkeld. Het is natuurlijk vervelend om een klacht te deponeren. Tunafish.nl kan hier echter van leren en haar dienstverlening verbeteren. Wanneer een klacht ook goed wordt opgelost is het natuurlijk mogelijk om zo een klant voor het leven te worden. Tenminste als het correct gebeurt. 

Jouw Mening over tunafish.nl
Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. 

 

Vakanties boeken kan bij heel veel reisbureaus. Dus waarom bij Tunafish? Lees dat op NederlandReview. Duizenden meningen van consumenten die u voorgingen!

}