TUI Villas

3.4

Bestellen

2.9

Service

3.3

Prijs

3

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

TUI Villas

Stel je voor: over een maand staat de grote vakantie voor de deur en dan gaan jij en je gezin/vrienden eindelijk die reis maken waren jullie het hele jaar voor hebben gespaard en over hebben gedroomd. Jullie hebben eindelijk de bestemming uitgekozen, maar dan komt de hamvraag: het verblijf. Sommigen moeten er misschien niet aan dénken om in een tent op het platteland te liggen. Anderen moeten er juist niet aan denken om gevangen zitten tussen de muren van een hotel, pal in de stad en waar alles volgens schema moet. In zo'n geval zijn de vakantiehuizen en appartementen van TUI Villas misschien iets voor jullie. TUI Villas beschikt over een breed aanbod vakantiewoningen op de mooiste plaatsen van Europa waaronder Corsica, de Canarische eilanden en de Noorse Fjorden. Als je voor TUI Villas kiest heb je dus echt een huis of appartement, maar die zijn wel (vaak) in de natuur gelegen. Als je denkt dat dit misschien iets voor jou is, maar je nog wat extra informatie nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres, Hier, op NederlandReviews vind je recensies van vakantiegangers die hun vakantie al door hebben gebracht in een een TUI Villa. Ben je zelf al bekend met de diensten van TUI Villas? Vergeet dan niet je mening te delen!


Over TuiVillas

TUI Villas is het internationale vakantiehuisportaal van TUI en beschikt over meer dan 300.000 vakantiewoningen. TUI Villas is een dochtermerk van Wolters Reisen GmbH. Wolters Reisen hoort sinds 1989 al bij TUI en is al jaren een Europa's grootste spelers in de reiswereld

TUI Villa's biedt een ruim woning'assortiment in de volgende landen: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, en Noorwegen. 

Wat kan TuiVillas voor jou betekenen?

In de meeste gevallen kunnen de accommodaties meteen geboekt worden, dus de bevestiging komt meteen. Als accommodaties gemarkeerd zijn met TUI-Smile, betekent het dat ze eigendom van TUI zelf zijn, dus dan.kan het hele process meteen worden afgerond..
Alle TuiVillas worden regelmating op kwaliteit gecontroleerd door productmanagers. Tevens is er ter plaatste een contactpersoon ter plaatse waar jullie bij terecht kunnen indien zich problemen voordoen.


Naast hun eigen TUI-Smile villa's, biedt TUI Villas ook vakantiewoningen van derden aan, waartussen zij bemiddelen. Uiteraard voldoen deze woningen aan dezelfde eisen als die van TUI Villas zelf. Alle betalingen zijn  veilig en direct aan TUI zelf en nooit aan een derde. 


 


Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet en neem contact met TUI Villas op!  Vanuit Nederland zijn ze te bereiken op het nummer 030-310 00 84, op maandag-vrijdag van 09;00- 18:00, en op zaterdag van 09:00-13:00. Buiten Nederland zijn ze te bereiken op het nummer 0049.211.668878810

Als je een nare ervaring hebt gehad, heb je hier, op NederlandReviews, de mogelijkheid om een klacht tegen TUI Villas in te dienen, evenals ze een tip te geven zodat ze deze fout voortaan niet meer maken. 


Jouw mening telt!

Heb jij al een verblijf in binnen-of-buiteland meegemaakt in een TUI Villas? Perfect! Wees niet verlegen en deel je ervaring met ons! In welk land was het? Met wat voor vervoer zijn jullie erheen gegaan? Was het goed te bereiken? Met hoeveel mensen waren jullie? Waren er ook kinderen bij? Wat voor omgeving zaten jullie? Was er in die omgeving genoeg te doen? Wat voor facilieiten had de villa? Wat waren de pluspounten ervan? Waren er ook dingen die beter konden? Indien er zich een probleem voor heeft gedaan, heb je toen de contacpersoon ter plaatste benaderd? Kwam hij/zij met een goede oplossing? Zou je opnieuw bij TUIVillas boeken? Zou je het aan vrienden aanraden? De bezoekers van NederlandReviews zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, dus laat het ze weten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Vakantie huisje

Echt een verschrikkelijke klantenservice die geen verantwoordelijkheid neemt voor de 'villas' die zij aanbieden op hun website. Ik had een huisje gehuurd voor 10 dagen (2000 euro) en we konden helaas niet langer blijven door de slechte staat van het huisje en de gezondheidsproblemen die het mijn zoontje van 5 gaf. Schimmel, vochtschade en heel heel veel stof. Slecht onderhouden huisje. Vanaf minuut 1 geprobeerd in contact te komen met tuivillas maar we werden telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk een lange periode mailuitwisseling gehad maar ze erkennen helemaal niets, totaal niet empatisch of klantvriendelijk. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt.

K

Kim Agasi

23-10-2023

0forum

Huis gehuurd

C

Christa De Haan

01-09-2022

0forum

Vakantiehuis

Nooit boeken hier. Na 2 weken lang gedurende mijn vakantie allerlei problemen met t huis te hebben gehad en daarna contact geprobeerd te krijgen voor een oplossing hiervan met een volledig uitgebreid en duidelijk verhaal van mij met foto’s ed, werd de schuld aan anderen gegeven en mijn rapport is niet eens geopend om te lezen. Wat een slecht organisatie. NOOIT BOEKEN!!!!

S

Simone R

12-11-2021

0forum

Huur vakantiewoning Ockenburg

Na boeking (en ontvangen) bevestiging en de gehele som betaald, opeens een annulering van TUIvillas ontvangen. Na lang proberen telefonisch contact gekregen en kreeg te horen dat de terugstorting minimaal 4 weken zou gaan duren. Schandalig deze werkwijze, ik moet nl ook een alternatieve vakantiewoning huren. Je zal door deze werkwijze nooit meer een woning huren bij TUIvillas. Ik zit nog steeds op de terugstorting van de volledige reissom te wachten. Geen service bij deze organisatie, echt heel slecht.

H

Hans Baade

18-08-2021

0forum

Vakantiehuis met zwembad in Kroatië

Vorig jaar voor de hele corona ellende een huis geboekt voor de zomervakantie. Toen bleek dat de zomervakantie echt anders dan anders zou worden werd er nul medewerking verleend. Annuleren kon op eigen kosten, omboeken alleen een optie bij dezelfde verhuurder in Kroatië. Verder nul opties en niks meedenken met de klant. Inmiddels lijkt ook deze zomer niet echt de vakantie te kunnen gaan zoals we gewend zijn. Quarantaine verplichtingen, wellicht in land van bestemming, maar zeker bij terugkomst maken het voor ons nu niet mogelijk te gaan. De klantenservice is zo ontzettend slecht bereikbaar en op mails wordt pas weken later gereageerd. Inmiddels al vanaf maart met ze bezig, maar het enig wat ik nu krijg is aanmaningen omdat ik de hele som moet gaan betalen. Annuleren kost mij inmiddels ruim 2000 euro. Vriendelijk zijn ze allesbehalve bij de Duits/Engels sprekende klantenservice. Er werd mij zelfs gevraagd of het de verhuurder zijn schuld is....nou sorry het is ook niet de mijne en ik moet hard werken voor mijn geld. De verhuurder is ondernemer en loopt nou eenmaal een bepaald (bekend) risico. Nee van enige empathie is bij Tui Villas geen sprake. Ik dacht met een Nederlandse organisatie te maken te hebben, maar dat is alles behalve waar. Zij beroepen zij op regels in Duitsland en het land van bestemming. Voor ons in ieder geval NOOIT meer TUI Villas!

F

Fam. Heering

09-06-2021

0forum

Huren huisje

Na boeking direct een mail met een bevestiging, vervolgens niets meer vernemen, verdere mails niet meer beantwoord door Tuivillas maar via een ander geboekt. Nooit meer.

T

Ton schoonderwoerd

05-06-2021

0forum

Onbetrouwbare prijzen

Wij zijn niet tevreden omdat hun prijzen niet betrouwbaar zijn en er na betaling nog bijbetaald moet worden. We boeken een huisje waar letterlijk staat "eindschoonmaak inbegrepen" en betalen dit online. We ontvangen een bevestiging waarin opnieuw letterlijk staat "eindschoonmaak inbegrepen". De dag nadien ontvangen we plots een nieuwe mail waarin staat dat er nog bijkomend 70 euro moet betaald worden ter plaatse voor de schoonmaak. Klantenservice is onbestaande: annuleren is niet meer mogelijk zonder geld te verliezen (alhoewel er stond "free cancellation" bij de boeking), en op mails antwoorden ze niet. Conclusie: niet betrouwbaar. Nooit meer.

R

R.S.

18-03-2021

0forum

Vakantie Zwitserland??

Wat een verschrikkelijke reisorganisatie TUIvillas.com ! We hadden een vakantiehuis geboekt in Zwitserland, althans dat dachten we...(het stond duidelijk op hun website beschreven). We kregen 2 weken voor vertrek de reisbescheiden binnen met hierop Zwitserland en een vreemd telefoonnummer bij de contactinformatie. Mijn man is gaan zoeken naar het adres en telefoonnummer. Bleek niet in Zwitserland te liggen, maar in Sint Maarten!! TUI was totaal niet te bereiken! Alles af gebeld, geen gehoor, tot 9x gemaild, geen respons. Uiteindelijk kreeg ik via Facebook contact (?) Erop gewezen dat het niet klopte. We mochten wat anders uitkiezen, gelijk gedaan natuurlijk. Weer geen respons....uiteindelijk weer na meerdere mails daarna via Facebook tot 2x toe geprobeerd, maar toen was de alternatieve villa ook niet meer beschikbaar ???? Van ellende maar geld terug gevraagd. Totaal geen compensatie van Tuivillas. Echt af te raden een vakantie bij TUIvillas.com te boeken!!

C

Claudia Nieuwenhuize

31-07-2020

1forum

Vakantiehuis Italië

NOOIT MEER TUIVILLAS!! Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mails. Krijg je eindelijk een reactie dan wordt je doorverwezen naar easy reserve dat we zelf bij hun moeten overboeken naar volgend jaar (zelfde periode, zelfde vakantiehuis) maar dan moet deze wel zichtbaar en boekbaar zijn op de site van TUIvillas wat dus niet het geval was. Dus noodgedwongen hebben we moeten annuleren want overboeken was dus niet mogelijk. TUIvillas is toch ons contact persoon?! Wij hebben toch bij hun geboekt? Waar is hun bemiddeling en hulp in deze? Nou helemaal niets dus, je word aan je lot overgelaten! Na contact met Easy Reserve zijn we er achter gekomen dat TUIvillas er een zooitje van maakt en dat er nog veel meer gedupeerden zijn. Easy reserve ontvangt overigens geen stuiver van TUIvillas totdat gasten aan komen op bestemming. TUI steekt dus al het geld in hun eigen zak!! Wij kunnen fluiten naar ons geld vanwege staffel annuleringskosten a 1.449,50 Euro (25%) van aankoop bedrag = 5.798,00 Euro. Wat een kl*te organisatie! Nooit meer!!!!

L

Laura

06-07-2020

0forum

Vakantie woning Malaga

Wat een waardeloze club. Wij hebben in januari een appartement gehuurd via Tui Villa's in Malaga en aanbetaling van 25%. So far, so good. Vanwege corona is onze vlucht geannuleerd en hebben besloten niet naar Malaga te gaan. Op de site gekeken wat de voorwaarden zijn. Hier wordt verwezen naar de voorwaarden van de huurder. Deze zijn niet te vinden. Helaas zijn ze niet telefonisch bereikbaar dus gemaild echter geen reactie. 3 juni een bericht dat volgende termijn betaald moet worden. Weer op zoek naar de voorwaarden en door een nieuwe boeking te maken (en af te breken) hebben we deze kunnen achterhalen. Staffel annuleringskosten: tot 08.06.2020 = 353,97 Euro (25%) 09.06.2020 - 22.06.2020 = 849,53 Euro (60%) 23.06.2020 - 19.07.2020 = 1.274,29 Euro (90%) Gemaild dat we willen annuleren zoals vermeld op de site maar geen reactie. Uiteindelijk via contact formulier de optie gevonden [Ik zou graag mijn boeking annuleren]. Deze ingevuld. en op tijd geannuleerd naar ons idee. Echter krijgen we vandaag (mooi getimed na 23 juni) de melding dat we mogen annuleren voor 90% van de kosten. Erg fraai TUIVillas! Contact is niet mogelijk en problemen afschuiven naar jullie klanten.

D

Diana Tanis

25-06-2020

0forum

Huis in kroatie gehuurd juni

Niet te bereiken. Geen reacties op mails. Heel slecht. Corona of geen Corona na drie weken mag je toch wel een antwoord verwachten. Over twee weken staat de reis gepland.

D

Dennis Posthuma de Boer

28-05-2020

0forum

Villa Frankrijk

Via TuiVillas een appartement in Zuid Frankrijk geboekt voor juli 2020. Helaas is er vanwege de corona uitbraak zoveel onduidelijk dat we dit appartement graag willen annuleren of omboeken naar een vakantie in Nederland. Op 16 mei een mail naar de klantenservice gestuurd. Op 20 mei geprobeerd om telefonisch contact op te nemen, maar TuIVillas is telefonisch niet bereikbaar. Opnieuw een mail gestuurd via het contactformulier...… geen reactie. Vandaag opnieuw gebeld, geen gehoor. Reisbureau van TUI gebeld. Daar krijg ik een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de lijn, maar omdat TuiVillas een op zichzelf staande tak van TUI is, kan ze niet voor me betekenen.

F

Fam Neele

22-05-2020

6forum

Villa in Italië

Dit jaar voor de eerste keer iets geboekt bij Tuivillas. Helaas, Corona gooit roet in het eten. Dus wij bellen naar Tui in maart. De medewerker geeft aan te wachten tot mei. Vervolgens gooit Tui alle telefoonlijnen dicht. Wij hebben 4x gemaild naar Tui in een tijdsbestek van 4 weken met de vraag wat voor mogelijkheden wij hebben. Na 4 weken krijgen we als antwoord: “wat spijtig dat jullie willen annuleren. Daar zitten wel kosten aan vast”.

Y

Yigal

12-05-2020

0forum

Familie vakantie in Spanje in een villa met zwembad

Heerlijke vakantie gehad met het hele gezin in Spanje. Fantastische villa met zwembad en alles erop en eraan. Goed geregeld. Was ook niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Vliegtuigreis was wel wat lang voor de kleintjes, dus misschien gaan we de volgende keer gewoon met de auto of bedenken we een andere oplossing. Blij dat ze niet failliet zijn gegaan!!

K

Koen

12-12-2019

0forum