NederlandReview

  Ervaringen TUI Villas

  Stel je voor: over een maand staat de grote vakantie voor de deur en dan gaan jij en je gezin/vrienden eindelijk die reis maken waren jullie het hele jaar voor hebben gespaard en over hebben gedroomd. Jullie hebben eindelijk de bestemming uitgekozen, maar dan komt de hamvraag: het verblijf. Sommigen moeten er misschien niet aan dénken om in een tent op het platteland te liggen. Anderen moeten er juist niet aan denken om gevangen zitten tussen de muren van een hotel, pal in de stad en waar alles volgens schema moet. In zo'n geval zijn de vakantiehuizen en appartementen van TUI Villas misschien iets voor jullie. TUI Villas beschikt over een breed aanbod vakantiewoningen op de mooiste plaatsen van Europa waaronder Corsica, de Canarische eilanden en de Noorse Fjorden. Als je voor TUI Villas kiest heb je dus echt een huis of appartement, maar die zijn wel (vaak) in de natuur gelegen. Als je denkt dat dit misschien iets voor jou is, maar je nog wat extra informatie nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres, Hier, op NederlandReviews vind je recensies van vakantiegangers die hun vakantie al door hebben gebracht in een een TUI Villa. Ben je zelf al bekend met de diensten van TUI Villas? Vergeet dan niet je mening te delen!

  Over TuiVillas

  TUI Villas is het internationale vakantiehuisportaal van TUI en beschikt over meer dan 300.000 vakantiewoningen. TUI Villas is een dochtermerk van Wolters Reisen GmbH. Wolters Reisen hoort sinds 1989 al bij TUI en is al jaren een Europa's grootste spelers in de reiswereld.

  .

  TUI Villa's biedt een ruim woning'assortiment in de volgende landen: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, en Noorwegen.

  Wat kan TuiVillas voor jou betekenen?

  In de meeste gevallen kunnen de accommodaties meteen geboekt worden, dus de bevestiging komt meteen. Als accommodaties gemarkeerd zijn met TUI-Smile, betekent het dat ze eigendom van TUI zelf zijn, dus dan.kan het hele process meteen worden afgerond..
  Alle TuiVillas worden regelmating op kwaliteit gecontroleerd door productmanagers. Tevens is er ter plaatste een contactpersoon ter plaatse waar jullie bij terecht kunnen indien zich problemen voordoen.

  Naast hun eigen TUI-Smile villa's, biedt TUI Villas ook vakantiewoningen van derden aan, waartussen zij bemiddelen. Uiteraard voldoen deze woningen aan dezelfde eisen als die van TUI Villas zelf. Alle betalingen zijn veilig en direct aan TUI zelf en nooit aan een derde.


  Kijk dit filmpje even voor een voorproefje!

  Heb je nog vragen?

  Aarzel dan niet en neem contact met TUI Villas op! Vanuit Nederland zijn ze te bereiken op het nummer030-310 00 84, op maandag-vrijdag van 09;00- 18:00, en op zaterdag van 09:00-13:00. Buiten Nederland zijn ze te bereiken op het nummer 0049.211.668878810

  Als je een nare ervaring hebt gehad, heb je hier, op NederlandReviews, de mogelijkheid om een klacht tegen TUI Villas in te dienen, evenals ze een tip te geven zodat ze deze fout voortaan niet meer maken.

  Jouw mening telt!

  Heb jij al een verblijf in binnen-of-buiteland meegemaakt in een TUI Villas? Perfect! Wees niet verlegen en deel je ervaring met ons! In welk land was het? Met wat voor vervoer zijn jullie erheen gegaan? Was het goed te bereiken? Met hoeveel mensen waren jullie? Waren er ook kinderen bij? Wat voor omgeving zaten jullie? Was er in die omgeving genoeg te doen? Wat voor facilieiten had de villa? Wat waren de pluspounten ervan? Waren er ook dingen die beter konden? Indien er zich een probleem voor heeft gedaan, heb je toen de contacpersoon ter plaatste benaderd? Kwam hij/zij met een goede oplossing? Zou je opnieuw bij TUIVillas boeken? Zou je het aan vrienden aanraden? De bezoekers van NederlandReviews zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, dus laat het ze weten!

  TUI Villas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TUI Villas

  Uw beoordeling