NederlandReview

  Ervaringen TUI Villas

  Stel je voor: over een maand staat de grote vakantie voor de deur en dan gaan jij en je gezin/vrienden eindelijk die reis maken waren jullie het hele jaar voor hebben gespaard en over hebben gedroomd. Jullie hebben eindelijk de bestemming uitgekozen, maar dan komt de hamvraag: het verblijf. Sommigen moeten er misschien niet aan dénken om in een tent op het platteland te liggen. Anderen moeten er juist niet aan denken om gevangen zitten tussen de muren van een hotel, pal in de stad en waar alles volgens schema moet. In zo'n geval zijn de vakantiehuizen en appartementen van TUI Villas misschien iets voor jullie. TUI Villas beschikt over een breed aanbod vakantiewoningen op de mooiste plaatsen van Europa waaronder Corsica, de Canarische eilanden en de Noorse Fjorden. Als je voor TUI Villas kiest heb je dus echt een huis of appartement, maar die zijn wel (vaak) in de natuur gelegen. Als je denkt dat dit misschien iets voor jou is, maar je nog wat extra informatie nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres, Hier, op NederlandReviews vind je recensies van vakantiegangers die hun vakantie al door hebben gebracht in een een TUI Villa. Ben je zelf al bekend met de diensten van TUI Villas? Vergeet dan niet je mening te delen!

  Over TuiVillas

  TUI Villas is het internationale vakantiehuisportaal van TUI en beschikt over meer dan 300.000 vakantiewoningen. TUI Villas is een dochtermerk van Wolters Reisen GmbH. Wolters Reisen hoort sinds 1989 al bij TUI en is al jaren een Europa's grootste spelers in de reiswereld.

  Kijk dit filmpje even voor een voorproefje!

  .

  TUI Villa's biedt een ruim woning'assortiment in de volgende landen: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, en Noorwegen.

  Wat kan TuiVillas voor jou betekenen?

  In de meeste gevallen kunnen de accommodaties meteen geboekt worden, dus de bevestiging komt meteen. Als accommodaties gemarkeerd zijn met TUI-Smile, betekent het dat ze eigendom van TUI zelf zijn, dus dan.kan het hele process meteen worden afgerond..
  Alle TuiVillas worden regelmating op kwaliteit gecontroleerd door productmanagers. Tevens is er ter plaatste een contactpersoon ter plaatse waar jullie bij terecht kunnen indien zich problemen voordoen.

  Naast hun eigen TUI-Smile villa's, biedt TUI Villas ook vakantiewoningen van derden aan, waartussen zij bemiddelen. Uiteraard voldoen deze woningen aan dezelfde eisen als die van TUI Villas zelf. Alle betalingen zijn veilig en direct aan TUI zelf en nooit aan een derde.


  Heb je nog vragen?

  Aarzel dan niet en neem contact met TUI Villas op! Vanuit Nederland zijn ze te bereiken op het nummer 030-310 00 84, op maandag-vrijdag van 09;00- 18:00, en op zaterdag van 09:00-13:00. Buiten Nederland zijn ze te bereiken op het nummer 0049.211.668878810

  Als je een nare ervaring hebt gehad, heb je hier, op NederlandReviews, de mogelijkheid om een klacht tegen TUI Villas in te dienen, evenals ze een tip te geven zodat ze deze fout voortaan niet meer maken.

  Jouw mening telt!

  Heb jij al een verblijf in binnen-of-buiteland meegemaakt in een TUI Villas? Perfect! Wees niet verlegen en deel je ervaring met ons! In welk land was het? Met wat voor vervoer zijn jullie erheen gegaan? Was het goed te bereiken? Met hoeveel mensen waren jullie? Waren er ook kinderen bij? Wat voor omgeving zaten jullie? Was er in die omgeving genoeg te doen? Wat voor facilieiten had de villa? Wat waren de pluspounten ervan? Waren er ook dingen die beter konden? Indien er zich een probleem voor heeft gedaan, heb je toen de contacpersoon ter plaatste benaderd? Kwam hij/zij met een goede oplossing? Zou je opnieuw bij TUIVillas boeken? Zou je het aan vrienden aanraden? De bezoekers van NederlandReviews zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, dus laat het ze weten!

  TUI Villas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Familie vakantie in Spanje in een villa met zwembad

  Heerlijke vakantie gehad met het hele gezin in Spanje. Fantastische villa met zwembad en alles erop en eraan. Goed geregeld. Was ook niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Vliegtuigreis was wel wat lang voor de kleintjes, dus misschien gaan we de volgende keer gewoon met de auto of bedenken we een andere oplossing.

  Blij dat ze niet failliet zijn gegaan!!

  Door: Koen 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Vakantiehuis Italië

  NOOIT MEER TUIVILLAS!!

  Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mails. Krijg je eindelijk een reactie dan wordt je doorverwezen naar easy reserve dat we zelf bij hun moeten overboeken naar volgend jaar (zelfde periode, zelfde vakantiehuis) maar dan moet deze wel zichtbaar en boekbaar zijn op de site van TUIvillas wat dus niet het geval was. Dus noodgedwongen hebben we moeten annuleren want overboeken was dus niet mogelijk.

  TUIvillas is toch ons contact persoon?! Wij hebben toch bij hun geboekt? Waar is hun bemiddeling en hulp in deze? Nou helemaal niets dus, je word aan je lot overgelaten!

  Na contact met Easy Reserve zijn we er achter gekomen dat TUIvillas er een zooitje van maakt en dat er nog veel meer gedupeerden zijn.

  Easy reserve ontvangt overigens geen stuiver van TUIvillas totdat gasten aan komen op bestemming. TUI steekt dus al het geld in hun eigen zak!!

  Wij kunnen fluiten naar ons geld vanwege
  staffel annuleringskosten a 1.449,50 Euro (25%) van aankoop bedrag = 5.798,00 Euro.

  Wat een kl*te organisatie! Nooit meer!!!!

  Door: Laura 06-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vakantie woning Malaga

  Wat een waardeloze club. Wij hebben in januari een appartement gehuurd via Tui Villa's in Malaga en aanbetaling van 25%. So far, so good. Vanwege corona is onze vlucht geannuleerd en hebben besloten niet naar Malaga te gaan. Op de site gekeken wat de voorwaarden zijn. Hier wordt verwezen naar de voorwaarden van de huurder. Deze zijn niet te vinden. Helaas zijn ze niet telefonisch bereikbaar dus gemaild echter geen reactie. 3 juni een bericht dat volgende termijn betaald moet worden. Weer op zoek naar de voorwaarden en door een nieuwe boeking te maken (en af te breken) hebben we deze kunnen achterhalen.

  Staffel annuleringskosten:
  tot 08.06.2020 = 353,97 Euro (25%)
  09.06.2020 - 22.06.2020 = 849,53 Euro (60%)
  23.06.2020 - 19.07.2020 = 1.274,29 Euro (90%)

  Gemaild dat we willen annuleren zoals vermeld op de site maar geen reactie. Uiteindelijk via contact formulier de optie gevonden [Ik zou graag mijn boeking annuleren]. Deze ingevuld. en op tijd geannuleerd naar ons idee.

  Echter krijgen we vandaag (mooi getimed na 23 juni) de melding dat we mogen annuleren voor 90% van de kosten.

  Erg fraai TUIVillas! Contact is niet mogelijk en problemen afschuiven naar jullie klanten.

  Door: Diana Tanis 25-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Huis in kroatie gehuurd juni

  Niet te bereiken. Geen reacties op mails. Heel slecht. Corona of geen Corona na drie weken mag je toch wel een antwoord verwachten. Over twee weken staat de reis gepland.

  Door: Dennis Posthuma de Boer 27-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Villa Frankrijk

  Via TuiVillas een appartement in Zuid Frankrijk geboekt voor juli 2020. Helaas is er vanwege de corona uitbraak zoveel onduidelijk dat we dit appartement graag willen annuleren of omboeken naar een vakantie in Nederland. Op 16 mei een mail naar de klantenservice gestuurd. Op 20 mei geprobeerd om telefonisch contact op te nemen, maar TuIVillas is telefonisch niet bereikbaar. Opnieuw een mail gestuurd via het contactformulier...… geen reactie. Vandaag opnieuw gebeld, geen gehoor. Reisbureau van TUI gebeld. Daar krijg ik een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de lijn, maar omdat TuiVillas een op zichzelf staande tak van TUI is, kan ze niet voor me betekenen.

  Door: Fam Neele 22-05-2020
  Dennis 27-05-2020

  Ik heb hetzelfde aan de hand met hun. Schandelijk is het

  loek 21-06-2020

  Idem dito. Ze reageren al een maand niet. Bijzonder is dat ook de Betalingslink niet meer werkt. Ik vrees dat mijn vakantie niet doorgaat. Ik boekte in de veronderstelling dat het onderdeel van TUI was. TUI geeft aan dat dit een aparte club is. Jammer dat ze hun naam verbinden aan zo'n schimmige organisatie

  Michel 23-06-2020

  Zelfde hier. Heb nog steeds niets vernomen en moet straks de rest betalen maar kk denk dat ik mijn aanbetaling maar als verloren beschouw.

  janco 25-06-2020

  zelfde probleem hier. op de site is geen informatie te vinden en wordt geadviseerd te mailen, daar komt geen reactie op tot het te laat is om te annuleren.

  Bregje 05-07-2020

  Uiteindelijk willen we toch gaan en zijn nu inmiddels al weken bezig om contact te krijgen. Heel slecht! Niet echt verlegen om handel lijkt maar vooral enorm klantonvriendelijk!

  Esther 05-07-2020

  Hier precies hetzelfde. Probeer al weken ons huisje in Kroatie te annuleren. Geen enkele reactie. Laatste keer dat ik via Tui boek. Dan maar Airbnb.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Villa in Italië

  Dit jaar voor de eerste keer iets geboekt bij Tuivillas. Helaas, Corona gooit roet in het eten. Dus wij bellen naar Tui in maart. De medewerker geeft aan te wachten tot mei. Vervolgens gooit Tui alle telefoonlijnen dicht. Wij hebben 4x gemaild naar Tui in een tijdsbestek van 4 weken met de vraag wat voor mogelijkheden wij hebben. Na 4 weken krijgen we als antwoord: “wat spijtig dat jullie willen annuleren. Daar zitten wel kosten aan vast”.

  Door: Yigal 12-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over TUI Villas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TUI Villas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over TUI Villas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TUI Villas actief?

  TUI Villas is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TUI Villas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.