Trivago
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,2

U bent nu bij:

Totaal

9,2

Bestellen

8,8

Service

9,2

Prijs

9,6

Leveren

9,2
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

28-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nuytten johan

Trivago - Hotel De Zwaan

Voor derde maal gelogeerd in hotel De Zwaan in Raalte en voor derde keer zijn we over alles héél tevreden.
Zowel over vriendelijkheid personeel, maaltijden en logement. De derde maal hebben we er gelogeerd met 18 leden van de fietsvereniging De Mandelfietsers. Alle leden waren heel enthousiast en tevreden.
Qua prijs-kwaliteit is dit een hotel die zeker het boeken waard is.
Wij gaan zeker nog terug!!!
Hilde en Johan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: E.

Trivago - Paar keer vakantie

Paar keer geboekt met Trivago en steeds lekker goedkoop op vakantie geweest naar allerlei plekken (Parijs, Barcelona en Den Haag). Nice service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Noor

Trivago - Vergelijken scheelt gewoon geld

Het scheelt gewoon geld om te vergelijken.

Voor zorgverzekeringen ga ik ook altijd eerst vergelijken en voor een nieuw telefoonabonnement ook, het scheelt echt veel geld altijd.
Voor hotels en vakanties ga ik vaak naar trivago en het is echt cool om te zien hoe veel PRECIES dezelfde vakantie in geld zoveel kan schelen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Charelle van der Nat

Trivago - Hotels Amsterdam prijzen vergelijken

Weekendje Amsterdam met groepje vriendinnen, dan valt er veel te besparen op kosten voor hotel!
Via TriVAGO heb ik het kunnen vergelijken en konden we een supermooi hotel boeken in West. En de prijs viel ons alles mee, want we konden uitgebreid kiezen.
Goede service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Steven Teurlings

Trivago - Goed systeem

Trivago is lekker makkelijk in gebruik en de beste prijs voor een hotel helemaal naar jouw wensen komt naar voren. Het is makkelijk weergegeven, zodat je snel je keus kan maken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ingmar12-08-2016

Toen ik begin juli een reis wilde gaan boeken voor augustus, besloot ik (door de onophoudelijke TV-reclame, neem ik aan) om via Trivago te gaan. Ik wilde een week in Hotel Floréal in La Roche en Ardenne verblijven. Prijs ( 1 volwassene en 2 kinderen) was bij Trivago ongeveer 1270 €. Voor ik bevestigde besloot ik om toch nog even contact op te nemen met het hotel zelf...prijs voor "exact dezelfde kamer" (om het met Trivago zelf te zeggen) was 1005 €. Dat is dus 265€ goedkoper. Alsjeblief. Hotel? Trivago! Dacht het niet.

Reactie op deze post:

Door: Kandy14-08-2016

Ik weet niet waar jij gekeken hebt dan hoor want ik heb al 3x met trivago geboekt en ALTIJD zoveel goedkoper dan het hotel zelf. Ze kopen bulk in dus dat maakt het goedkoper.

Reactie op deze post:

Door: E krijg09-05-2017

Twee jaar geleden een hotel voor 2 nachten via Trivago in Venetie geboekt. Trivago boekte de betaling vooraf van onze rekening. Eenmaal in het hotel had trivago vergeten deze betaling door te zetten naar het hotel waardoor wij voor de tweede maal mochten betalen.

Anderen bekeken ook:

  • House of Britain

    House of Britain

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,8Lees ervaringen
  • Neckermann Reizen

    Neckermann Reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Lidl-reizen

    Lidl-reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Trivago

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Trivago?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Trivago

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als NederlandReview verzamelen reviews op onze website van verschillende consumenten die al eerder contact hebben gehad met Trivago. Ook hebben zij reviews geplaatst over hoe het is om daar te gaan boeken en of het klopt dat het hotels die Trivago aanbiedt, wel de juiste hotels zijn. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen / reviews kunnen achterlaten over een bedrijf. Hiermee kunnen de consumenten lezen of het bedrijf in een positief daglicht word gestopt of juist in een negatief daglicht. We horen dus graag uw review over Trivago zodat we de consumenten  samen kunnen helpen om te kijken of Trivago wel een goeie boekingsbedrijf is. 

Over Trivago
Wat is Trivago nou eigenlijk? U heeft het vast en zeker op tv als reclames zien komen of in de auto via de radio. Trivago is opgericht in het jaar 2005 in de stad Düsseldorf door personen van dezelfde universiteit genaamd Rolf Schrömges, Peter Vinnemeier en Malte Siewert. Ze probeerden iets te bedenken met hoe zij een zoekmachine konden creëren die fundamenteel anders zou zijn dan bijvoorbeeld Google. Het zou dus moeten gaan over hotels.

In het jaar 2006 heeft Trivago haar doel bereikt om een echte internationale community te worden door de vele klanten in het V.K., Spanje en in Frankrijk aan het einde van het jaar. Trivago is dus eigenlijk een boekbedrijf voor het boeken van hotels in een ander land.  In het najaar 2008 heeft Trivago meer dan 5 miljoen bezoekers per maand over heel Europa!

Op Trivago.nl vinden reizigers het perfecte hotel voor het goedkoopste tarief volgens Trivago. De online service heeft een systeem waar het de hoteltarieven vergelijkt van meer dan 30 boekingsplatform voor 400.000 hotels wereldwijd. Daarbij heeft Trivago ook 15 miljoen hotelbeoordelingen op de website. Klopt het dat je de perfecte hotels hier kan vinden voor goedkope tarieven? Graag willen wij en de consumenten weten of dit klopt.

Trivago diensten
Zoals ik het al eerder beschreef kan je via Trivago.nl boeken voor hotels. Op de website van Trivago zelf zie je aantal hotels van verschillende steden uit verschillende landen. Zo kan je bijvoorbeeld een hotel boeken in Amsterdam vanaf 13 euro en in Barcelona een hotel vanaf 11 euro. Het geeft dus een mogelijkheid aan de gebruikers om hotelprijzen te vergelijken met slechts enkele kliks op meer dan 250 boekingssites, voor meer dan 1 miljoen hotels over de hele wereld. Volgens Trivago gebruiken 120 miljoen reizigers de hotelzoekmachine maandelijks deals te vergelijken in dezelfde stad. Klopt het dat de boekingskosten goedkoop zijn? Of dat het gemakkelijk is om te boeken. We horen uw reviews.

Klachten
Heeft u opmerkingen of vragen over hotel boekingen of heb je fouten ontdekt? Dan kan je namelijk contact opnemen met het bedrijf Trivago. Ze hebben op hun website een contactformulier wat via de mail gaat. De helpdesk is open van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00. Heeft u ooit een klacht gehad over iets bij Trivago, wat gebeurde er? Graag willen wij er meer over weten. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!