NederlandReview

  Ervaringen Tritt | Vakantie Toscane

  Heb jij al helemaal zin om op vakantie te gaan? Dan wil je misschien wel naar Italië op vakantie. Tritt kan je helpen om daar naartoe te gaan. Maar wat zal je van hun vakanties kunnen verwachten? Zullen ze echt de specialist voor Toscane zijn? Wat voor een kwaliteit vakantiehuisjes zullen ze aanbieden? Zal het huisje wel ruim genoeg zijn voor alle personen waarvoor je hebt geboekt? Zal het makkelijk zijn om een vakantiehuisje te boeken via de website van Tritt? En wat voor een klantenservice kun je van Tritt verwachten als er tijdens het boeken of de vakantie zelf iets helemaal mis gaat? Alleen mensen die al eens een vakantie hebben geboekt via Tritt kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk over dit vakantiebedrijf te zeggen hebben. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat voor een vakanties Tritt nou eigenlijk aanbiedt.

  Over Tritt

  Tritt is een vakantiebedrijf. Ze bieden vooral vakanties naar Italië aan en zeggen zelf dé specialist hiervoor te zijn. Het gaat daarbij dan vooral om Toscane, het gebied waarin Tritt is gespecialiseerd. De willen je voorzien van de mooiste vakantiehuizen evenals de fijnste agriturismo’s.. Ze vinden namelijk dat een vakantie in Toscane onvergetelijk moet zijn. Het is dan ook, volgens Tritt, één van de mooiste streken van Italië. Denk maar aan alle groene heuvels waarboven een blauw-roze lucht te zien is. En over het hele land vindt je van die schilderachtige boerenhuizen. Steden zoals Sienna, Pisa en Florence ken je waarschijnlijk wel, maar ook een kleiner plaatsje zoals Lucca heeft erg veel charme. Andere locaties zijn Elba, Livorno, en Prata. De vakantiewoningen die Tritt verhuurt verhuren ze direct van de eigenaren. Je kunt kiezen tussen landhuizen, vrijstaande villa’s, vakantiehuizen, appartementen, residences en nog veel meer. En in Toscane zijn veel natuurlijke heetwaterbronnen te vinden. Daarom is Tritt ook ideaal voor wellness. En het is zelfs mogelijk om in Tritt te trouwen. Dat kan Tritt via korte lijnen allemaal voor je regelen.


  Een vakantievilla in Montecatini.

  Diensten van Tritt

  Je kunt via de website van Tritt heel gemakkelijk een vakantiehuis is Toscane boeken. Selecteer de stad waar je heen wilt en de soort accommodatie die je zoekt. Dan zal Tritt je alle beschikbare opties laten zien die voldoen aan jouw zoekcriteria. Ook is er een Tritt klantenservice die je kan helpen als je wat assistentie nodig mocht hebben. Je kunt ze bellen of een mailtje sturen en ze zijn ook aanwezig op verschillende social media.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tritt

  Heb jij al eens een vakantiehuisje of vakantievilla in Toscane geboekt via Tritt? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze vakantiewebsite is. Hoe makkelijk was het nou echt om een appartement te boeken? Voldeed de villa aan je verwachtingen? Was het vakantiehuisje en het gebied eromheen echt zo mooi als op de plaatjes? En wat voor een klantenservice biedt Tritt aan als er iets mis dreigt te gaan? Schrijf je eigen Tritt review en laat ons weten wat jouw mening over dit vakantiebedrijf is.

  Tritt | Vakantie Toscane
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tritt | Vakantie Toscane

  Uw beoordeling

  Vakantie

  Verkoop onder valse voorwendselen. Voor we onze vakantie boekten belden we Tritt en maakten we super duidelijk, telefonisch afspraken over onze zorgen met betrekking tot de Corona-ontwikkelingen en hoe om te gaan als we ons er niet prettig bij zouden voelen. Ons werd verteld dat tot een maand voor de vakantie het absoluut geen enkel probleem zou zijn te annuleren (zelfs tot 2 weken vooraf was het soms mogelijk gaf meneer aan). Zo gezegd zo gedaan, we boekten de vakantie en nu ruim een maand vooraf nu de Corona-regelgeving voor de zomer onduidelijker wordt besloten mijn man en ik toch te willen annuleren. Helaas pinkakaas voor ons, terwijl het resort in Italie ons 100% van het betaalde bedrag terug wil geven geeft Tritt aan zich spontaan niets meer van de gemaakte mondelinge afspraken af te weten en zich te houden aan de algemene voorwaarden... zelfs een voucher is geen optie. Beloftes maken om te kunnen verkopen, bah. Wat zijn wij dom geweest de gemaakte afspraak niet even op papier te zetten, jammer van onze 3000 euro. Een dure les voor ons. We snappen dat Corona iedereen treft en dat dit verschrikkelijk is voor de reisbrache, maar laten we met elkaar eerlijk blijven en samen oplossingen vinden. Dat is helaas bij deze organisatie niet mogelijk...

  Door: Maaike Noorlander13-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Tritt | Vakantie Toscane een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tritt | Vakantie Toscane. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tritt | Vakantie Toscane actief?

  Tritt | Vakantie Toscane is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tritt | Vakantie Toscane gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.