NederlandReview

    Ervaringen Tripsta

    Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Tripsta.nl biedt vliegtickets aan en maakt het dus mogelijk om een mooie vakantie te krijgen buiten de Nederlandse grenzen. Tenminste in 99 van de 100 gevallen zal je naar het buitenland vliegen. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over Tripsta.nl. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over Tripsta.nl denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Tripsta.nl vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Tripsta.nl is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken.

    Over tripsta.nl

    Tripsta.nl is een groot online reisbureau welke haar bezoekers goedkope tickets voor het vliegen aanbiedt. Goedkope vliegtickets dus! Je kunt gemakkelijk een goedkope vlucht vinden naar een bestemming ergens in de wereld. Het maakt niet uit of het Japan is, Venezuela, Mexico, Amerika, Engeland, Australië, Korea of Kenia. Je kunt je reis gemakkelijk boeken via Tripsta.nl. Ze helpen jaarlijks meer dan een miljoen passagiers een ticket te boeken via hun site. Het komt neer op bijna 2000 airbus A380 vliegtuigen vol met passagiers en reizigers.


    Ga met Tripsta bijvoorbeeld naar Zuid-Korea, het land waar deze prachtige videoclip is opgenomen!

    Diensten van tripsta.nl

    Tripsta.nl is een bedrijf welke goedkope vliegtickets aanbiedt via het internet. Het is gemakkelijk en eenvoudig om een reis te boeken via de site van hun.

    Klachten, tips en complimenten over tripsta.nl

    Er zijn 97,1 procent van de klanten welke het boekingsproces gemakkelijk en snel vinden. 98,3 procent van de klanten boekt vaker een ticket via hun. 100 procent van de klanten vertrouwt op Tripsta.nl voor het boeken van hun ticket. Maak ook eens een inschrijfformulier.

    Er zijn dus veel tevreden klanten. Mocht er iets misgaan dan kun je natuurlijk je klacht indienen. Tripsta.nl zal dan graag een toelichting geven en een oplossing zoeken voor je probleem.

    Heb jij ervaring met tripsta.nl?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op Nederlandreview.nl. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Tripsta.nl biedt vliegtickets aan en consumenten die u voorgingen vertellen hun ervaringen op NederlandReview.nl

    Tripsta
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

    5
    37% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Worst service ever!

    What a terrible service! After sending 5 e-mails to cancel my flight, I got an answer that I will get €320 back, because I cancelled in time. I even got an e-mail that the money was sent. I never got any money on my account, never heard from Tripsta again. Because of course they are not available anymore. Terrible, I feel robbed. No more Tripsta for me. Never book with them!

    Door: Iris Adriaenssens27-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Faillissement Tripsta

    Ik heb een vlucht geboekt via Tripsta met KLM en ook deze is geannuleerd. Bij navragen bij KLM blijkt Tripsta een faillissement te hebben aangevraagd. Onder andere de licentie met KLM is doorgehaald, waardoor alle vluchten die Tripsta via KLM heeft aangeboden zijn geannuleerd. Ook de licenties met andere luchtvaartmaatschappijen zijn doorgehaald waardoor heel veel vluchten zijn geannuleerd. Welke dat zijn weet ik niet precies. Via Tripsta zou je je geld volgens KLM moeten kunnen terugkrijgen, maar ja als je failliet bent..

    Door: Pieter13-08-2018
    René20-08-2018

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Goedkope tickets

    Wij hebben via tripsta tickets geboekt naar Johannesburg. En 2 binnenlandse vluchten in zuid-Afrika. Voor vertrek wilde ik graag in checken. Heb contact gezocht met tripsta. Maar geen reactie via telefoon (telefoonnummer op hun site is buiten gebruik) of e-mail. Ik maakte me toch wat zorgen ook door verschillende slechte reviews op verschillende sites. Uiteindelijk kon ik 24 uur voor vertrekrechtstreeks bij Etihad inchecken. We hebben dus goedkoop van en naar en in Zuid Afrika kunnen vliegen.

    Door: Gijs Bus12-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    waardeloze service

    Geprobeerd tickets naar Nicaragua om te boeken, wat een drama. Ze houden je eindeloos aan de lijn en sturen je van kastje naar de muur. Vervolgens zeggen ze het in behandeling te nemen en bieden je een waardeloos alternatief. Dus ergens anders geboekt. Kreeg midden in mijn vakantie bericht dat tickets nog geldig waren, terwijl er toegezegd was dat we geheel/gedeeltelijk geld terug kregen. Elk land had al lang negatief reisadvies gegeven. klanten service is slecht bereikbaar. In dit geval voortaan maar iets meer betalen.

    Door: Cornelis Thissen12-08-2018
    Niels24-08-2018

    Beste Cornelis, Wij hebben een soortgelijke situatie, we proberen onze tickets naar Nicaragua om te boeken. Via welke weg heb jij überhaupt contact gehad met Tripsta? Ik kan ze namelijk met geen mogelijkheid bereiken. Telefoonnummers werken niet en het contactformulier geeft een auto-reply waarin staat dat we wijzigingen rechtstreeks met de luchtvaartmaatschappij moeten regelen. De luchtvaartmaatschappij die het ticket beheert (Copa Airlines) zegt op hun beurt dat ze niks voor ons kunnen betekenen zonder toestemming van Tripsta...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Waardeloze service

    Had een ticket geboekt voor een binnenlandse vlucht in Guatemala. Tijdens het boekingsproces is er iets mis gegaan waardoor de tickets op de verkeerde datum zijn gezet. Om dit te corrigeren moest ik 50 dollar betalen. Zo gezegd zo gedaan en werd mijn vlucht ingeboekt naar de juiste datum. Vervolgens hoor ik 1 week voor vertrek dat mijn vlucht is verzet naar de datum waarop de fout was gemaakt. Hierover heb ik gemaild maar mij is nooit uitgelegd waarom de vlucht is verzet. Geld terugkrijgen was onmogelijk en op mails reageerden ze ook niet meer. Waardeloze partij dit.

    Door: Lauren06-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    klm ticket maar geen gratis bus?

    Volgende bericht gestuurd aan TRipsta (eerst geprobeerd bij de Koninklijke maar die verwijst naar Tripsta>>>):
    Hello
    I have made a booking thru your site for 13th August Athens – Amsterdam (F89612289 sk19632 on flight NFCIEJ and I would like to use the free bus service AMS – Arnhem as provided by KLM. However KLM tells us to contact you to arrange this (as being the travel agent). Could you arrange this for me ,2 persons (KLM bus leaves at 21.00 ).
    Thanking you in advance
    Jan Rouffaer
    standaard antwoord en telefonisch onbereikbaar:
    Dear Customer,

    Thank you for your message. To immediately address your question, please note that this is an automated message which contains generic information regarding the changes to our customer service structure.

    If you have an existing booking with us your tickets remain valid. If you need to make any changes, cancellations, or if you have any questions regarding your booking, please contact the respective airline directly.

    Please note when speaking with the airline that you must provide your reference number provided by the airline (which can be found on your e-ticket) and not the tripsta reference number.

    We are sorry for any inconvenience caused and we thank you for your understanding.

    Best regards,
    The tripsta team


    Hopelijk gaat het goed met de in totaal 6 vluchten die wij hebben geboekt via Tripsta maar ik hou mijn hart vast...

    Door: J. Rouffaer24-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Drama

    Klein foutje in naam gemaakt. Tel. en via mail niet bereikbaar. Volgens vleigtuigmaatschappij kan alleen tripsta fout corrigeren. Mooi klaar mee.....

    Door: Cas20-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    FRAUDE

    Tripsta cancelt vlucht en geeft geen cent terug. Wel een e-mail:

    We are sorry to inform you that your booking has been cancelled due to flight issuing conflicts we are currently facing. Unfortunately, due to these technical issues in our system we are unable so assist you regarding this matter. You will need to communicate directly with the airline. tripsta cannot make any request for rebooking or refund.
    We strongly recommend that you contact your bank provider in order to receive instructions about any necessary actions you can take to get a refund of your money.
    Again, we are extremely sorry and we would like to apologize for any inconvenience this caused. Thank you for your understanding.

    Door: Paul17-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Betaal 5 euro extra bij een andere maatschappij

    Ik ga hier niet meer boeken. De tickets zijn goedkoop maar dat is ook wel het enige wat goed is aan tripsta.
    Ik had extra bagage bij geboekt maar later had ik deze toch niet meer nodig. Ik heb gemaild dat ik mijn bagage wil annuleren maar ik kreeg niks terug. Wat blijkt als je op Schiphol dat je geen bagage meer heb. De site van de vliegtuigmaatschappij zei zelfs dat ik extra bagage had maar in het systeem niet meer. Ben ik 60 euro kwijt aan spullen die weg moest gooien en de ticket. Die ik ook niet terug krijg van tripsta.

    Door: Gijs Koning05-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    mega super slecht

    de tickets hebben een goede prijs en als je niks hoeft om te boeken is het prima. Maar super slechte service, je wordt niet geholpen. Ik ga hier nooit meer mijn ticket boeken. Nog nooit zo slecht meegemaakt.

    Door: Rosie02-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Super slecht

    Niet te bereiken, van kastje naar de muur en houden zich niet aan afspraken. Slechtste ervaring ever!!

    Door: Rita01-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    The baddest customers service ever

    Cant reach in call even after waiting for so long on hold , plenty of requests in website and no any reply , it was emergency to change the flight ticket omg so unresponsible never again .....

    Door: Ahmed said29-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Achteraf alsnog een dure ticket!!!

    Mijn partner en ik gaan voor het eerst een rondreis maken op Bali. Voor het eerst via Skyscanner geboekt. Hele week bezig geweest om een goedkope ticket te krijgen. Ja hoor, uiteindelijk gevonden via de aanbieder 'Tripsta'. Omdat wij samen heen vliegen maar apart terug hebben we 2 boekingen moeten maken.

    15-05-2018 om 21:30 uur - De totale vliegduur heb ik op max 21 uur ingesteld. De vluchtgegevens heen waren gelijk dus enthiousiast dat we waren dat we samen heen vliegen. Na afronding per abuis in de mailbevestiging achter gekomen dat de terugvlucht van mijn partner 42 uur is! Met stres in mijn hoofd en hartkloppingen meteen het contactformulier (in het Engels) verstuurd naar Tripsta. De volgende dag meteen gebeld met de klantenservice, een Alex gesproken. Wat over en weer gebeld en gemaild. Uiteindelijk om 13:30 uur gelukt om de terugvlucht te wijzigen naar een mindere vluchtduur máár er komt nog wel € 198,- kosten bij! Ja, annuleren is ook mogelijk maar dan zijn de kosten € 150,- Wat een drama en teleurstelling.

    Nou boek dan maar. Helaas alsnog ruim € 900,- voor 1 ticket.
    Jammer, maar ik raad het écht niemand aan om via Tripsta te boeken. Ik zelf zal ook nooit meer zo snel via Skyscanner of Tripsta boeken. Denk goed na wat je doet.

    Door: Angela de Jong16-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    super snele service

    Ik heb goede ervaring met Tripsta. Ticket snel geboekt en met goede prijs. Ik heb nog gebeld voor ruimbagage bij te boeken, en super snel geholpen.

    Door: J. Magas14-05-2018
    Lana 14-07-2018

    Mag ik vragen welk nummer je gebeld hebt? Ik heb namelijk het probleem dat ik ook bagage bij moet boeken, echter krijg ik niemand van tripsta te pakken...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    NO TRIPSTA!!!

    Niet telefonisch bereikbaar.
    Alleen contactformulier waar geen of een te late reactie op volgt.
    Uren in de wacht .

    Door: M.12-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    NOOIT MEER TRIPSTA!!!!!

    Geen service.
    Geen fatsoenlijke /uncorre te communicatie en veel te laat .Bijna mijn vlucht gemist door deze maatschappij.
    Niet telefonisch bereikbaar.
    Amerikaans telefoonnummer.
    Ronduit waardeloos. Ongelooflijk dat hier geen controlle op is.

    Door: Magnus12-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Onbereikbaar

    Ik probeer al een week om hen te bereiken, zowel telefonisch als per mail. Telefoon is of afgesloten, of je staat meer dan 20 minuten in de wacht. Via de mail krijg je per omgaande bericht dat je melding is ontvangen en dat ze contact zullen opnemen. Tot op heden is dat nog niet gebeurd.

    Door: Bart Gravendeel10-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Wat een slechte service

    Ticket geboekt van Delhi - AMS. Wil ik een wijziging doen, kan alleen via een contactformulier op de website. Inmiddels ruim 48u geleden, nog niks gehoord. Nu al 20 minuten aan de lijn geweest, nog steeds in de wacht.

    Door: Denise30-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Super slecht!

    Vreselijke service, moet 20 min wachten totdat er iemand opneemt en daarna word je totaal niet geholpen. Verschrikkelijk, nooit meer!

    Door: Digdem27-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bagage

    Goedkope tickets geboekt, 180 naar Miami, bij het afrekenen kwam daar ineens 25 euro per ticket bovenop, omdat de vorige tickets niet meer beschikbaar waren. Maar goed, nog goedkoop. Er was geen optie om bagage aan te vinken. Nu geboekt en moeten we ineens 115 euro per ticket betalen om bagage bij te boeken!

    Door: Joyce14-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Tripsta

    Uw beoordeling