NederlandReview

  Ervaringen Tripping

  Tijdens je vakantie wil je natuurlijk op een prettige plek kunnen verblijven. Je accommodatie is daarom best belangrijk. Misschien dat Tripping je wel kan helpen het beste vakantiehuisje of appartement te vinden. Maar wat zal de kwaliteit van deze huisjes en andere accommodaties zien? Zal de villa echt zo mooi en luxe zijn als het op het plaatje lijkt? Zal de blokhut niet te afgelegen blijken te liggen? Zal het makkelijk zijn om een vakantiehuisje te boeken via Tripping’s website of komt daar nog veel bij kijken? En wat voor een klantenservice zal je van Tripping kunnen verwachten als je even wat advies nodig hebt? Hierover kunnen alleen reizigers die al eens bij Tripping hebben geboekt je vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat boeken bij deze website allemaal inhoudt. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je een aardig beeld van dit vakantiebedrijf en de door hen aangeboden accommodaties geven.

  Over Tripping

  Tripping is een online reisbureau. Je kunt er allerlei soorten vakanties boeken. Je zult echter bij hen niet veel geheel verzorgde vakanties of cruises tegenkomen. Ze richten zich voornamelijk op het aanbieden van vakantiehuisjes, appartementen, vakantievilla’s en andere accommodaties waar je kunt verblijven tijdens je vakantie. Ook hotels zul je er niet vinden omdat ze er graag voor willen zorgen dat je iets meer privacy hebt tijdens je vakantie. Ze kunnen je voorzien van vakantiehuisjes van over de hele wereld. Voorbeelden van hun bestemmingen zijn Rio de Janeiro, Miami, San Francisco, Berlijn, Phuket en New York. Maar er zijn nog veel meer populaire bestemmingen zoals Panama City, Las Vegas, Orlando, Key West, Denver, San Diego enzovoort. Maar er is nog veel meer dat Tripping te bieden heeft. Er is namelijk ook een heel rijtje met favoriete landen zoals Italié, Puerto Rico, Frankrijk, Cuba, Verenigd Koninkrijk, Nieuw Zeeland, Brazilië, Turkije, Duitsland, Australië, Oostenrijk, Jamaica, Amerika, Griekenland, Hong Kong, Thailand en nog vele andere landen. Dus waar je ook heel wilt, er is grote kans dat Tripping je wel aan een verblijfplaats kan helpen. Dit verblijf kan een luxueus appartement in de stad zijn maar ook een volledig gemeubileerd strandhuisje aan de kust. Ook skihutten behoren tot de mogelijkheid voor mensen die van wintersport houden. Er is dus voldoende keus voor iedereen.


  Verwar het niet met de gelijknamige nummer van Robbie Williams.

  Diensten van Tripping

  Je kunt een vakantiehuisje of ander verblijf boeken via de website van Tripping. Je hoeft ze alleen maar jouw bestemming, de data en het aantal gasten te laten weten zodat zij je kunnen laten zien wat in die periode de mogelijkheden zijn. Ook heeft Tripping een klantenservice om je bij te staan als je er zelf niet helemaal uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tripping

  Heb jij zelf wel eens een vakantiehuisje geboekt via Tripping? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met dit vakantiebedrijf. Was het echt zo makkelijk om een villa of huisje te boeken via hun website? Was de accommodatie echt zo luxueus of had je toch totaal geen privacy? En kon de klantenservice van Tripping toen het boeken je zelf niet wilde lukken of er een ander probleem opdook? Schrijf je eigen Tripping review en laat ons weten wat jouw mening over Tripping is.

  Tripping
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tripping

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Tripping een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tripping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tripping actief?

  Tripping is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tripping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.