NederlandReview

  Ervaringen Trendy Hotels

  Ben jij ook op zoek naar een hip designhotel en weet je niet waar je moet zoeken? Trendy Hotels kan je daarbij helpen. Trendy Hotels is het bedrijf voor het boeken van een goedkope vakantie in hippe hotels. Stedentrips naar Barcelona, Amsterdam, of zelfs New York City. Elke stad biedt een unieke ervaring en Trendy Hotels helpt je die te vinden.

  Over Trendy Hotels

  De website is opgestart door hotelier Thijs Buijs. Deze entrepreneur houdt zelf zo van anders dan gewoon dat hij besloot hier wat mee te doen om anderen het zelfde te kunnen bieden. Trendy Hotels heeft als doel de vakantieganger te wijzen op de meest trendy en hippe hotels. De hotels kunnen trendy zijn door aparte architectuur, of door een modern interieurdesign. Maar zelfs de meest gewone hotels kunnen je van binnen verrassen door innovatieve service. Trendy Hotels heeft al deze hotels opgezocht om je zo een verrassende vakantie te bieden. De unieke formule maakt dat je nergens anders zo makkelijk een unieke ervaring kunt boeken. Trendy hotels is alleen in zijn formule onder de hotel aanbieders die er zijn te vinden op het internet.

  Een voorproefje van wat u bij trendy-hotels kunt verwachten. Bijvoorbeeld het verbena beach side hotel.

  Diensten

  Hip en trendy is waar Trendy Hotels voor gaat. Op trendy-hotels.nl kan je deze hotels vinden en ook meteen boeken hierbij worden zelfs geen reserveringskosten gerekend. Daarnaast wordt er kosteloos een persoonlijk reisadvies aangeboden. Ook als je op zoek bent naar een trendy ervaring voor een business meeting of een groep kan je boeken via Trendy Hotels. Als je gericht op zoek bent naar een soort hotel en niet een locatie kan je hier ook op zoeken.
  Last minute boekingen zijn ook goed mogelijk bij Trendy Hotels. Op het laatste moment toch nog even op avontuur of gewoon lekker onverwacht een weekendje weg is dus ideaal om bij Trendy Hotels te boeken. Kies voor de meest gekozen of laat je juist verleiden door een bepaalde stad. Opties voor goedkope vakanties met een hip tintje zijn eindeloos.

  Via een blog houdt Trendy Hotels je op de hoogte van de nieuwste trends binnen hippe hotels. Nieuw geopende hotels of juist bijzondere hotels die weggestopt lijken te zijn in een stad worden hier gehighlight zodat je inspiratie kan opdoen voor je stedentrip.

  Overigens richt Trendy Hotels zich niet alleen op stedentrips, er is ook een ruim aanbod hippe hotels die afgelegen liggen. Ideaal als je van een rustiekere omgeving houdt en toch ook wel een unieke ervaring wilt.

  Klachten

  Er zijn weinig klachten te vinden over Trendy Hotels. Zeg maar gerust geen. Op de website staat alle nodige contact informatie zowel een contactformulier als adresgegevens en telefoonnummer. Technisch gezien zijn ze dus goed bereikbaar, ook via Facebook en Twitter. Geen klacht is meestal goed nieuws, blijkbaar heeft Trendy Hotels zijn zaakjes dus goed voor elkaar. Als het hotel op zich tegenvalt kan dit natuurlijk niet teveel te maken hebben met Trendy Hotels, aangezien zij meer een booking agency zijn. Uiteraard kun je wel melding maken van je tegenvallende verblijf en dan kan het hotel eventueel van de lijst worden gehaald.

  Heb je zelf een ervaring, positief al dan niet negatief, met trendy-hotels.nl? Vergeet die dan niet hier achter te laten.

  Amsterdam, Parijs, Berlijn of Barcelona? Dat kunt u bij trendy hotels boeken. Maar zijn ze goed (en goedkoop) en betrouwbaar? Lees ervaringen van hotelgangers eerst bij NederlandReview!

  Trendy Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trendy Hotels

  Uw beoordeling

  Hotel Arena beoordeling

  Wij hebben verbleven in Hotel Arena te Amsterdam.
  - De architectuur van het pand is echt adembenemend. Wij hebben onze ogen werkelijk uitgekeken.
  - Het personeel is zakelijk en keurig.
  - Locatie is niet midden in het centrum, maar wij konden daar wel makkelijk komen. In de buurt is het mooi wandelen.
  - De kamer was schoon en naar onze smaak (modern) ingericht.

  Een volgende keer zouden wij zeker overwegen nog eens in een dergelijk hotel te verblijven, het is ons goed bevallen.

  Door: Fons16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  In een bijzonder hotel gezeten met Trendy Hotels

  De naam Trendy Hotels deed bij ons geen belletje rinkelen, maar toch besloten er een hotel te boeken. De prijs was immers bijzonder aantrekkelijk! Ik kan nu wel zeggen dat je echt in een trendy en bijzonder hotel terecht komt. Alles was goed voor elkaar en het bestellen was zeer eenvoudig.

  Door: M. Wispels23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Art'otel Berlijn

  Mijn vriend had als verrassing een hotelovernachting geboekt in een Art'otel in Berlijn.

  Heeel erg hip en trendy inderdaad, maar mij te clean.
  Ik miste de gezelligheid.

  Wel schoon en zo en het personeel was keurig, maar ook erg zakelijk.

  Door: Tatyana21-10-2015
  Roland09-08-2016

  Moet je dan niet een keer met je vriend gaan praten, waarschijnlijk kent hij je smaak gewoon niet. Ik zou niet weten wat Trendy Hotels te maken heeft met het feit dat je vriend het verkeerde hotel boekt. Er staan zat wat smaakvollere hotels op hun website!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Trendy Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Trendy Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trendy Hotels actief?

  Trendy Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendy Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.