Treinrondreis.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Treinrondreis.nl

Wil je op betaalbare wijze met de trein reizen? Dan is Treinrondreis.nl wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit platform bekend zijn.


Wat is Treinrondreis.nl?


Treinrondreis.nl maakt het mogelijk voor reizigers om goedkoop met de trein te reizen. Het bedrijf is opgericht door Hildebrand van Kuijeren. Hij startte jaren terug dit bedrijf op, met de intentie om mensen te helpen nationale en internationale reizen te boeken. Van Kuijeren is fan van internationaal reizen maken. Hij reist al jaren met de trein door Europa. Volgens Van Kuijeren ervaren reizigers vaak problemen op het gebied van internationaal reizen per trein. Dat was voor hem reden om zijn ervaring en kunde op het gebied van treinvakanties in te zetten om andere mensen te helpen. Volgens het bedrijf zijn de rondreizen op maat gemaakt. Ze sluiten aan op de wensen van de vakantiegangers. Persoonlijke service staat volgens deze onderneming hoog in het vaandel. Je kan hier ook terecht om reizen op maat te laten samenstellen.


Boekingsinformatie


Via het platform kunnen voordelige treinreizen in Europa geboekt worden. Reizen kunnen inclusief hotel geboekt worden. Er worden ook stedentrips aangeboden. Een rondreis is ook een optie. Tijdens de boeking hoeft niet gelijk betaald te worden. Een reis zal eerst handmatig worden beoordeeld. Hierna wordt er een aanbetaling van tenminste 15% gevraagd. Het overige gedeelte van de betaling zal zes weken voor aanvang moeten worden gedaan. Betalingen verlopen via Stichting Derdengelden Certo Escrow. Deze instelling is als betaaldienstverlener geregistreerd bij de Nederlandse Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten. Bij het boeken van een treinreis moet voornaam en achternaam opgegeven worden. Dit moet aansluiten met hoe het in je paspoort staat. Er hoeven geen meerdere voornamen doorgegeven worden. De eerste voornaam is voldoende. Datum van geboorte en nummer van het paspoort zijn in de regel niet nodig.


Annuleringen


Reizen kunnen gratis geannuleerd worden bij negatieve reisadviezen. Bij andere redenen wordt gehandeld volgens het annuleringsbeleid. Dit beleid is vaak verschillend per reis. De meeste trips kunnen tot 15 dagen voor vertrek geannuleerd worden. Bij stedentrips zijn annuleringskosten vaak € 19,-, bij rondreizen is het bedrag meestal € 25,-. Heb je hier een vraag of opmerking over? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Er kan contact worden opgenomen via e-mail of telefonisch. De contactgegevens staan vermeld op de website. Offertes kunnen opgevraagd worden via een online offerte formulier.


Handige informatie


Dagexcursies zijn niet altijd inbegrepen. Dit zal expliciet aangegeven moeten worden. Een andere optie is dat je ervoor kiest tijdens het boeken. Dagexcursies worden bij voorkeur met mooi weer gemaakt. Een dagexcursie kan ook later geboekt worden. Sommige mensen kiezen ervoor dit ter plaatse te doen. Hotels worden met de hand op basis van je wensen geboekt. Als een hotel niet beschikbaar is zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Alternatieven waar je geen goed gevoel bij hebt kunnen gratis geannuleerd worden. Deze organisatie stelt aangesloten te zijn bij VZR Garant. Dit garantiefond is volgens het bedrijf in Nederland erkend. Als je met kinderen reist maken ze graag een maatofferte voor je.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Treinrondreis.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je via deze website een treinreis geboekt? Hoe heb je de reis ervaren? Ben je tevreden over de service? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)