NederlandReview

  Ervaringen Travelstore

  Heb jij wel eens een slechte ervaring gehad met een reisorganisatie? Dan wil je dat in de toekomst natuurlijk voorkomen. Het juiste reisbureau vinden is echter nog niet zo eenvoudig. Travelstore is bijvoorbeeld maar één van de velen. Dus wat zal je precies van hun zonvakanties kunnen verwachten? Zullen die verre reizen echt zo bijzonder zijn? Zal je tijdens je stedentrip wel alles kunnen zien wat je wilde zien? Hoe moeilijk zal het zijn om een all inclusive vakantie te boeken via de website van Travelstore? En wat zal de klantenservice van Travelstore voor je kunnen betekenen als er iets bij je boeking of de reis zelf helemaal mis gaat? Alleen vakantiegangers en reizigers die al eens een reis bij Travelstore hebben geboekt kunnen je hierover meer vertellen. Kijk naar hun reviews om een aardig beeld van Travelstore te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien hoe het er bij Travelstore echt aan toegaat.

  Over Travel Store

  Welkom bij de Travel Store; de wereld aan reizen! Met Travel Stores in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld en Dordrecht én de website www.travelstore.nl ligt je vakantie binnen handbereik. Travel Store behoort tot de grootste zelfstandige reisbedrijven van Nederland. Een familiebedrijf dat sinds de start in 1975 al voor velen een vakantie mocht verzorgen. Tot op de dag van vandaag is ontzorgen nog altijd ons doel. Met persoonlijke service, vakkennis en een uniek aanbod maakt Travel Store het verschil. Voor zowel privé vakanties als zakenreizen. Ook voor groepen hebben wij de expertise in huis, dus kom langs, bel, mail of boek online; het is het begin van een fantastische vakantie!

  Travelstore en hun Koffers vol Korting.

  Diensten van Travel Store

  Travel Store is hét adres voor een fijne reis of vakantie die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Ze kunnen je naar allerlei bestemmingen brengen. Een zonvakantie Spanje, Turkije of Griekenland. Een verre reis naar Curaçao, Thailand of Indonesië of op maat samengestelde reizen, volledig samengesteld naar jouw wensen.

  Vakanties naar de zon, naar de sneeuw, steden of ver weg. Eigenlijk alles is mogelijk! Zélfs een vakantie in eigen land. Wat je ook kiest, Travel Store regelt alles voor je zodat jij een onvergetelijke vakantie in het vooruitzicht hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Travelstore

  Heb jij al eens een reis bij Traveltroef geboekt? Dan horen wij graag hoe het boeken en de vakantie zelf is verlopen. Was het makkelijk online een reis te boeken? Hebben ze je aan een hotel op een mooie locatie kunnen helpen? Zag je inderdaad de zon of sneeuw die je graag wilde zien? En hoe behulpzaam was de Traveltroef klantenservice toen er zich wat problemen voordeden? Schrijf een Traveltroef review en vertel ons meer over jouw ervaring met deze reisorganisatie.

  Travelstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travelstore

  Uw beoordeling

  Perfecte klantgerichte service!

  Wij hebben uitstekende ervaringen vanuit het personeel van Traveltroef, en goede services! Door een uitdaging in privé sfeer, wilden wij zeer graag de reeds geboekte bestemming aanpassen naar een ander verblijf in Turkije. Dit was ongeveer 4 weken voor aanvang, en meerdere collega’s hebben zich daar enorm hard voor gemaakt en is gelukt. De contacten daarbij waren altijd zeer vriendelijk en klantgericht.
  Uiteindelijk was de locatie ook super, en we hebben een zalige week vakantie gehad met onze drie kinderen. Alles klopte, de kamers waren lekker ruim en met drie kinderen een extra slaapkamer was perfect. Een volgende reis gaat er hopelijk weer van komen, en dan zullen wij starten bij Traveltroef!

  Door: Martin01-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Travelstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Travelstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travelstore actief?

  Travelstore is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travelstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.