NederlandReview

  Ervaringen Traveloka

  Op vakantie wil je het natuurlijk naar je zin hebben, Dat houdt in dat je eerst zorgt dat je vakantie zo goed mogelijk georganiseerd is. Een goede reisorganisatie kan je daar wel bij helpen, al is het niet altijd even makkelijk om de beste eruit te kiezen. We kennen allemaal de verhalen wel uit “Red mijn vakantie”. Daarom wil je dus, voor je bij Traveloka een boeking plaatst, weten waar je aan toe bent. Want zal dit online reisbureau nou eigenlijk wel te vertrouwen zijn? En hoe zullen ze scoren op het gebied van klantenservice als er iets voor je geregeld of opgelost moet worden? Alleen mensen die wel eens een vakantie bij Traveloka hebben geboekt kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over deze reisorganisatie denken. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen zullen je een goed beeld van Traveloka kunnen geven zodat je weet hoe Traveloka in elkaar steekt.

  Over Traveloka

  Traveloka is een reisorganisatie. Ze zijn vooral gespecialiseerd in reizen naar Zuidoost Azië en willen ervoor zorgen dat je alle benodigde reiszaken op één platform kunt regelen. Ze bieden daarom pakketten aan die alles bevatten dat er voor je reis nodig is, dus vlucht, hotel, transport, bussen, attracties en activiteiten. Denk er wel aan dat sommige (onderdelen) van deze pakketten alleen in Indonesië beschikbaar zijn. Ze hebben contacten met meet dan 100 inlandse en buitenlandse vliegtuigmaatschappijen die in totaal meer dan 200,000 routes verzorgen. Je kunt met ze vliegen naar Thailand, Indonesië, Maleisië, Singapore, Vietnam en nog veel andere bestemmingen. Ze hebben ook een grote database met daarin plaatsen waar je kunt verblijven. Hieronder vallen villa’s, resorts, appartementen, hotels en gasthuizen. In sommige gevallen kunnen ze zelfs een huurauto voor je regelen zodat je de vrijheid hebt om op eigen gelegenheid de omgeving van je verblijfplaats wat te ontdekken en niet afhankelijk bent van anderen of openbaar vervoer.


  10 dingen die je kunt doen in Penang volgens de Traveloka travel guide.

  Diensten van Traveloka

  Je kunt via de website van Traveloka een vakantie boeken, al zijn zoals we al zeiden sommige opties niet buiten Indonesië mogelijk. Je kunt in ieder geval een hotel en vlucht boeken, al dan niet samen in één pakket. En er is een app die je kunt downloaden op je smartphone. Er is ook nog een Traveloka klantenservice die je in verschillende talen van dienst kan zijn, waaronder Engels. Ook de website is Engels waardoor je die taal wel enigszins moet beheersen om iets met Traveloka te kunnen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Traveloka

  Heb jij wel eens een vakantie geboekt via Traveloka? Dan willen wij alles weten over jouw ervaring met deze reisorganisatie. Hoe makkelijk kon je via de website een hotel boeken? Stond de huurauto inderdaad al voor je klaar? Hoe was de omgeving waarin je bent aanbeland? En kon de Traveloka klantenservice het probleem voor je oplossen zodat je weer onbezorgd van je reis kon genieten? Laat je eigen Traveloka review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie is zodat anderen weten wat Traveloka voor een bedrijf is.

  Traveloka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Traveloka

  Uw beoordeling

  viegtickets en airport transsport

  hier koop ik bijna al mijn tickets zeer betrouwbaar

  Door: Jinne Meiema20-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Traveloka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Traveloka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Traveloka actief?

  Traveloka is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Traveloka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.