NederlandReview

    Ervaringen Traveldeal

    Traveldeal is een relatief nieuw online reisbureau dat voor jou op zoek gaat naar de allerbeste reisdeals. Het is een jong groeiend bedrijf uit Groningen met een overzichtelijke website waarbij ze de allerbeste reisdeals voor bestemmingen in heel Europa aan je presenteren. Ze hebben een vernieuwende visie, opereren alleen online en willen reizen voor iedereen betaalbaar maken.

    Lukt dat ook? Zijn de reizen die je hier boekt van alle gemakken voorzien of moet je nog veel zelf regelen? Is Traveldeal echt zo goedkoop? Lees ervaringen van klanten die eerder bij Traveldeal hebben geboekt om te beoordelen of jij jouw volgende vakantie bij dit reisbureau wilt boeken!

    Aanbod van Traveldeal

    In een paar klikken kun je al in het bezit zijn van een geweldig goed geprijsde stedentrip, zonvakantie, weekendje weg of bijvoorbeeld culinair event. De website is overzichtelijk ingedeeld in diverse categorieën zodat het kiezen en het vinden van jou volgende vakantie of ander uitje gemakkelijk gedaan is. De website biedt je de keuze uit de volgende categorieën:

    • Natuur: vakanties en weekendjes weg in een natuurrijke omgeving waarbij je helemaal tot rust kan komen in binnen- of buitenland;
    • Weekendje weg: weekendjes weg in binnenland of buitenland dichtbij. Wanneer je er even tussenuit wilt voor een leuke prijs en niet te ver wilt reizen;
    • Culinair: korte reizen waarbij een interessant culinair aanbod inclusief de prijs wordt gegeven, voor de liefhebbers van de combinatie reizen en goed eten;
    Zonvakanties: interessante aanbiedingen voor de echte zonaanbidders door heel Europa;
    • Stedentrips: stedentrips in binnen- en buitenland voor iedereen die op zoek is naar spotgoedkope reizen waarbij je verblijft in karaktervolle hotels in het hart van de stad, bijvoorbeeld in Duitsland of waar dan ook;
    • Familie; goedkope aanbiedingen voor het hele gezin waarbij rekening is gehouden met ruimte en reizen voor een groter aantal personen;
    • Aan de kust; voordelige reizen naar binnen- en buitenland waarbij je verzekerd bent van mooie stranden of prachtige locaties aan de kust.
    • Ook leuk; in deze categorie vind je traveldeals die net even wat anders zijn maar zeker leuk en zeer scherp geprijsd, zoals tickets of weekend deals voor evenementen inclusief concert, show of activiteit.

    10 dingen die Nederlanders op vakantie doen...op even in de vakantiestemming te komen!

    Voorbeelden van top Traveldeals

    Even scrollen door de website en je ziet meteen dat de aanbiedingen die Traveldeal aanbiedt de moeite waard zijn om te bekijken en te boeken. Het bedrijf Traveldeal fungeert als tussenpersoon tussen consument en reisaanbieder en doet al het werk waar de consument normaal gesproken veel tijd aan kwijt is voordat een boeking daadwerkelijk gemaakt wordt. Het is dus niet meer nodig om het hele World Wide Web urenlang door te zoeken om de beste prijs voor een reis te vinden.

    Traveldeal presenteert de goedkoopste aanbieding die er te vinden is overzichtelijk op de website. Zit er vandaag niks tussen wat naar je wens is, dan kun je morgen kijken of dit wel het geval is; elke dag worden er nieuwe arrangementen met de beste deals gevonden op de website geplaatst en kun jij in een paar klikken boeken en blij zijn met een zeer aantrekkelijke prijs voor je reis. Laat je inspireren door de onderstaande voorbeelden en zorg er ook voor dat jij op de hoogte blijft van de beste traveldeals:

    • 3 dagen in de Ardennen van €100,00 per persoon voor €55,00 per persoon;
    • 8-daagse rondreis door Portugal inclusief vlucht, verblijf, huurauto en ontbijt vanaf €378,00 per persoon;
    • 1 uur Escape Room in Almere van €120,00 voor €60,00 per kamer (maximaal 6 personen per kamer);
    • 3 dagen hotel nabij Arnhem inclusief 1x 3-gangendiner en 2x ontbijt van €117,00 per persoon voor €59,00 per persoon.

    Traveldeal volgen op social media of per nieuwsbrief

    Om er voor te zorgen dat je geen traveldeals mist in de feed op de website, is het handig om zo nu en dan herinnert te worden aan een kijkje op de website van Traveldeal. Er zijn diverse manieren om er voor te zorgen dat jouw ideale arrangement niet mist.

    Kies de volgmethode die het beste bij jou past of schakel alle hulpdiensten in als je zo snel mogelijk de beste traveldeal wilt boeken. Traveldeal heeft in ieder geval voldoende mogelijkheden om geen één deal te missen:

    • Facebook: dagelijks worden alle nieuwe deals gepost op de Facebook pagina van Traveldeal. Handig als je zelf toch dagelijks je Facebook checkt. Via deze link kun je de Facebook pagina van Traveldeal liken en automatisch komen de nieuwste deals dagelijks in je Facebook feed voorbij: TravelDeal;


    • Instagram: Volg Traveldeal op Instagram voor reisinspiratie en foto’s van prachtige bestemmingen. Echte Instagrammers kunnen de hashtag #traveldealnl gebruiken om zo hun mooiste eigen foto’s door Traveldeal gedeeld te krijgen. Leuke interactie met reisliefhebbers en volgers. Bekijk hier het instagram account vn Traveldeal: https://www.instagram.com/traveldealnl/;


    • Nieuwsbrief: Ben je niet zo van de social media, maar wil je toch geen deal missen van Traveldeal? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Traveldeal en krijg direct alle nieuwe deals in je inbox. Deze optie vind je onderaan de homepage van Traveldeal via www.traveldeal.nl.

    Online boeken; efficiënt en overzichtelijk

    Traveldeal is een website die volledig ingesteld is op online boeken. Het voordeel van online een vakantie of een ander uitje boeken is dat de overige personeelskosten laag kunnen blijven en de klantenservice er alleen is voor noodzakelijke vragen. Op deze manier kunnen de deals zo laag mogelijk verkocht blijven worden en kun je als consument echt genieten van een zo voordelig mogelijk arrangement.

    De website is overzichtelijk en neemt je eenvoudig mee in het boekingsproces. Als je de beste deal gevonden hebt, klik je op ‘Boek nu’ en kun je de juiste data en aantal personen invullen en zal je verder begeleid worden naar de betaalinstructies.

    Mocht je toch moeite hebben met het online boeken, dan begeleid de telefonische klantenservice je graag alsnog door het boekingsproces heen. De telefonische klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-2053500 op werkdagen tussen 09:00 en 17:30.

    Mocht je nog vragen hebben of speciale wensen die je niet kan aangeven tijdens het boekingsproces (hier is in principe bij elke boeking wel ruimte voor) dan kun je een email sturen naar klantenservice@traveldeal.nl en op deze manier alsnog een verzoek doen om ergens extra rekening mee te houden.

    Het online boeken samen met de extra contactmogelijkheden tijdens en na het boeken zorgt voor een efficiënte en snelle manier van afhandeling voor de consument. Alle informatie per mail nadien ontvangen zorgt tevens voor het overzichtelijk houden van je reisgegevens en documenten. Ideaal voor mensen met weinig tijd of wanneer je geen tijd wilt besteden aan lang zoeken naar een ideale reis of bezoekjes aan een reisbureau.

    Tips bij het zoeken naar de juiste Traveldeal

    Online een vakantie boeken via Traveldeal is eenvoudig, maar om er voor te zorgen dat je dé ideale deal vind, hierbij een aantal tips zodat je beleving optimaal wordt. Je hoort namelijk vaak dat mensen snel iets online kopen en achteraf spijt hebben dat ze te snel geboekt hebben.

    Vervolgens zit je er misschien aan vast en kan je helemaal niet op de datum dat je geboekt hebt. Soms ben je gewoon iets te enthousiast als je zo’n goede deal ziet en zou je gek zijn om de deal niet te kopen. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt voor geen teleurstellingen achteraf.

    1. Volg Traveldeal via Social Media of de nieuwsbrief
    In eerste instantie wil je natuurlijk geen deal missen, zoals ook al hierboven beschreven, heb je de mogelijkheid om op te hoogte gehouden te worden via Facebook of je in te schrijven op de nieuwsbrief. Maak hier dus gebruik van. Aan sommige deals zit namelijk een tijdslimiet en het zou zonde zijn als je de beste deal net op een minuut na mist.

    2. Voorbereiding op het zoeken
    Bedenk van te voren goed waar je naar op zoek bent. Wil je een natuurvakantie, een zonvakantie of een weekendje weg? Bedenk ook goed welke data voor je mogelijk zijn. Bepaal vervolgens ook wat je budget is. Dit hoeft natuurlijk niet echt een probleem te zijn aangezien Traveldeal alleen maar scherp geprijsde arrangementen aanbiedt, maar er zit natuurlijk een verschil in een 10-daagse zonvakantie naar de Canarische eilanden en een weekendje Limburg.

    3. Aparte map in je Inbox
    Maak een aparte map aan in je inbox van je e-mailaccount met alle beste deals van Traveldeal en zorg er tevens voor dat de e-mails van Traveldeal niet terecht komen in de Spam van je e-mail. In principe moet dit goed gaan, maar sommige e-mailaccounts zijn zo goed beveiligd, dat e-mails snel als onveilig behandeld worden. Om er voor te zorgen dat de emails van Traveldeal in je inbox komt, voeg het e-mailadres dan toe aan de lijst met veilige afzenders.

    4. Seal the deal
    Om alvast voorpret te hebben op de vakantie, het weekendje weg of de stedentrip, kun je van het boeken een gezellige avond maken. Plan een date met je reismaatje, bekijk alle opgeslagen of geselecteerde deals van Traveldeal en ga voor het maken van je definitieve keuze. Zorg ervoor dat je deze date niet te lang uitstelt, want anders is de jullie ideale Traveldeal misschien al verlopen. Wanneer het zover is, hoeven jullie alleen maar op ‘Boek nu’ te klikken, je te laten begeleiden in het boekingsproces en te proosten op het vooruitzicht van een mooie vakantie of een ander geweldig avontuur wat jullie samen gaan beleven.

    Wat vind jij van Traveldeal?

    Heb jij al eens een reis geboekt via Traveldeal? Heb je een goede of minder goede ervaring met Traveldeal gehad? Laat dan een review achter op NederlandReview. Op die manier kunnen we elkaar helpen om bedrijven als Traveldeal te beoordelen.

    Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met Traveldeal. Laat op NederlandReview dus jouw ervaringen en jouw mening achter en help hiermee anderen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf Traveldeal.

    Traveldeal
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    6.4
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Een weekje goed besteed

    8 dagen spanje gedaan, aanbieding zag er goed uit maar het was wel erg goedkoop .Als ik de prijzen bij het hotel bekeek en wat ik er bij traveldeal voor moest betalen, moest ik wel even over nadenken want hoe dit kon was mij niet duidelijk, het was wel een erg groot verschil. Maar aangezien ik een weekje over had, had ik niet zoveel te verliezen dus gewoon gedaan. En aangenaam verrast, maar echt super! Prima hotel, lekker weer (ok dat hebben zij niet in de hand) reisbescheiden duidelijk en huur auto stond direct voor me klaar. Een weekje goed besteed. Vandaar dat ik dit hier even deel, dingen die te goedkoop lijken zijn het vaak ook, dit keer was het eens andersom.

    Door: M. Massi08-08-2016
    Hendrik02-04-2020

    !!WAARSCHUWING!! Op de site van traveldeal.nl schermt men met voorwaarden van Bookunited holydays van de Travel Company Direct BV(KvK 39073544) die SGR-dekking geven, als men echter actueel boekt gelden de regels van Bookunited BV en Traveldeal.nl die beiden geen SGR-deelnemer zijn, dus ook geen SGR corona-voucher dekking!!!

    Roland van der Hoek17-08-2020

    WAARSCHUWING! Traveldeal plaatst misleidende advertenties en retourneren geen geld. Zelfs niet als de schuld aantoonbaar bij Traveldeal ligt. Zeer onbetrouwbare organisatie dus.

    Laurenandre24-10-2020

    Wij hebben een Coronavoucher in april ontvangen met ANVR voorwaarden! Deze voorwaarden stellen dat je 6 maanden na verstrekking, je geld terug kan vragen. Traveldeal weigert terug te betalen en wil dit pas na de volledige termijn van 12 maanden doen. Inmiddels gemeld bij ACM en ANVR. Onbetrouwbare organisatie!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    stedentrip naar Berlijn

    stedentrip naar Berlijn geboekt met traveldeal. We hadden deze eigenlijk ergens anders willen boeken maar hier waren ze gewoon goedkoper dus we hebben de reis overgezet, dat kon gelukkig nog.

    het hotel was erg mooi en netjes ingericht, maar we moesten net iets verder lopen voor alles dan we hadden verwacht van te voren, maar we hadden het ook niet goed uitgezocht.

    Berlijn is echt een erg leuke stad, wij waren nu maar een weekje en dat is veel te kort dus wij gaan zeker nog een keertje in deze stad een kijkje nemen.

    Door: Janneke04-04-2018
    Wil Hoogsteder03-08-2020

    Beste mensen , Ik had 29 juni een weekend een hotel geboekt bij traveldeal. 4aug.geprobeerd te annuleren,wegen plotselinge ernstige ziekte Van mijn man werd longkanker gekonstateerd. Ze hadden mooi niet thuis totaal geen begrip ik had 218€ Betaald .ik kreeg geen cent terug. Dus dat is ook traveldeal. Ik heb heel veel mails gestuurd ik kreeg de gekste bericht then Terug ik kon een andere datum boeken moest ik 39,90 betalen En dan kreeg ik be richt u kunt een andere datum boeken moet U 19 ,90 betalen. RaRa hoe kan dat. U mag het voor mij uitzoeken. Ik vind het vreselijk

    Wil Hoogsteder03-08-2020

    Het is natuurlijk 4juli I.p.v. 4 aug. Ik vind dicht echt dubieus hoe zij reageerden. Ik ben er nog kapot van.

    Laurenandre24-10-2020

    Heel herkenbaar Wil. Boeken gaat makkelijk en snel maar als er iets is, geven ze niet thuis en zijn ze niet betrouwbaar! Goedkoop is uiteindelijk duurkoop! Deze organisatie profiteert over de rug van hun klanten! Sterkte met je man!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Beieren is zeker een aanrader!

    Met mijn lieve vriendinnetje een aantal dagen naar Beieren geweest, gekozen voor de locatie omdat dit een aanbieding was.

    De gastheer in het hotel had een enorm zwaar accent, die konden we maar moeilijk verstaan. Maar uiteindelijk kwam het goed, hij bracht ons naar de kamer en die was erg mooi met uitzicht.

    Alles was goed geregeld en verzorgd, mooie locatie en prima deal.

    Beieren is zeker een aanrader!

    Door: jeremy14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goede service

    Vorige week een 4-daagse arrangement geboekt bij TravelDeal, richting het Sauerland. Helaas kon ik op de geboekte datum hier niet verblijven door werkgerelateerde zaken. TravelDeal heeft ervoor kunnen zorgen dat ik een week later wel kon verblijven, onder dezelfde voorwaarden.
    We hebben een uitstekend verblijf gehad in een uitmuntend hotel en een prachtige omgeving.

    Hartelijk bedankt en ga zo door!

    Door: Smit03-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Reis naar Athene

    Reis snel geboekt, duidelijke bevestiging.
    Coronavoucher ontvangen vanwege annulering echter weigert Traveldeal deze na 6 maanden uit te betalen om zo elders een reis te boeken aangezien Traveldeal zelf deze reis niet meer aanbiedt. Traveldeal verwacht wel begrip van klanten voor de Corona situatie maar andersom is er geen enkel begrip. Traveldeal wil de bijna €1000 pas na 12 maanden terugbetalen waardoor het boeken van een andere reis onmogelijk is!
    Onbetrouwbare organisatie die zich niet houdt aan landelijke afspraken en voorwaarden.
    Nooit meer Traveldeal! Boeken en betalen gaat snel zolang het in voordeel van Traveldeal is. Wanneer het andersom is en Traveldeal moet betalen, zijn ze niet thuis en gaat het zeker niet vlot! Jammer!

    Door: MB24-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Warner Bros Movieworld

    Traveldeal.nl was Cheap.nl!
    Het is niet mogelijk om naar het pretpark te gaan gezien de Covid ontwikkelingen. We moeten een negatieve test aantonen van niet ouder dan 48 uur, dat is helaas niet haalbaar omdat de uitslag langer duurt. Gevraagd of het verplaatst kan worden, nou dat heeft heel wat voet in de aarde en bijvoorbeeld naar volgend jaar is niet mogelijk. Nu wordt er ook nog eens extra 20 euro gevraagd om het tot maximaal begin november te verplaatsen. Dat schiet natuurlijk niet op. Ook bijvoorbeeld dat ze 10% inhouden en de rest terugbetalen zien ze niet zitten.
    Service gericht zijn ze niet en schuilen zich alleen maar achter hun voorwaarden. Ik hoop dat ze genieten van mijn geld... Klant zal ik in ieder geval nooit meer van ze worden!
    Ik raad ook aan om geen zaken met ze te doen, niet eens een artikel aanschaffen.

    Door: Frank30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Gebruiksgemak verbeterd

    Ik vond dit vroeger echt een rommelige en lelijke site, maar wat een verandering! Het ziet er weer tiptop uit!

    Ook al vond ik de site niet handig, toch wel eens geboekt hier en elke keer prima vakantietje gehad. Niks mis mee.

    Goed om te zien dat het nu gebruiksvriendelijker bestellen is! Daarom even extra credits daarvoor. Het weegt toch mee he

    Door: Annelies17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    twee weken duitsland

    twee weken Duitsland geboekt via Traveldeal. lekker goedkoop en Duitsland is mooier dan gedacht. Alles was gewoon netjes geregeld, niet wat op aan te merken.

    minpunt was alleen de eigenaar van ons Duitse hotel, dat was nogal een chagrijn die overal voor liet bijbetalen maar ja volgende keer een ander hotel dan maar

    Door: Lesley reuten30-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Erg vriendelijke service

    Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

    Door: Ramon de Zwaan03-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Div. Hotel arrangementen

    Wij zijn erg tevreden over deze organisatie alles perfect geregeld en duidelijk, bij 1 van de hotels bleekt 1 diner i.p.v. 2 in de reis omschrijving na een mail werd dit keurig opgelost wij mochten omdat de reis al om was in in een zelfgekozen restaurant kosteloos een diner voor 2 genieten, dat is pas service 👌

    Door: Arjen Klopper04-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Diverse hotelovernachtingen

    Ik heb via Traveldeal een hotel in Deurne geboekt, 4 nachten met ontbijt en iedere avond 1 x hoofdgerecht ad €16,50 p.p.p.d. Inderdaad Per Persoon Per Dag. Zoals ik dat vooraf had geboekt en letterlijk op mijn voucher zo vermeld stond. Maar het hotel zei dat ze die afspraak niet kenden met Traveldeal en het maar voor 1 avond was. Eindelijk Jonathan van Traveldeal hierover kunnen spreken. Ik moest de bonnetjes van het avondeten doormailen en Traveldeal zou mij de kosten vergoeden. En terecht! Ik heb er voor betaald. Dit speelt nu vanaf 25/7 en heb nog geen eurocent mogen ontvangen van ze. Ze zijn nauwelijks per telefoon te bereiken op mijn mails geven ze geen antwoord en later zeggen ze dat deze nooit zijn aangekomen. Inmiddels van meerdere mailadressen de bonnetjes met mijn verhaal ze toegezonden en nu is het “in behandeling”. Dus mensen, wees gewaarschuwd eer u hier iets boekt! Zo ga je niet met je klanten om. En ik heb geboekt met het coronavoucher. Om deze branche te ondersteunen en ze dus niet ten gronde te richten. Dit is dan hun “ bedankje”. Echt schande om zo behandeld te worden. Dit is het prototype voorbeeld van ontmoedigingsbeleid. Voor nog geen €100,00!!! Voor mij is het een principekwestie en wil ik fair behandeld worden en waar krijgen voor mijn geld. Ik hoop dat eenieder dit begrijpt. Delen wordt zeer gewaardeerd.

    Door: Cor van Knotsenburg12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie landgasthof torrenhof Oostenrijk

    Door traveldeal in de steek gelaten. Laten je de hele dag wachten op antwoord om te vertellen dat ze niets voor je kunnen doen. Bellen niet terug, zelf 2x teruggebeld. Ze begrijpen alles maar verder helpen ho maar. Onveilig in hotel, totaal geen rekening houden met Corona maatregelen in het hotel waar we verblijven. Mensen lopen tamelijks voorbij, buffet te druk en te vol ga zo maar door. Waardeloos en boos! Totaal geen tegemoetkoming of meedenkend. Nooit en nooit meer

    Door: Gijsen03-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hotel overnachting bij van der valk

    Slechte organisatie, erg klant onvriendelijk. Overnachting met annuleringsverzekering afgesloten door ziekte wouden we het verzetten moeten we alsnog €20 betalen voor het annuleren een andere dag kon volgens traveldeal ook absoluut niet. Met van der valk dit besproken, gaven aan ook contact met hun te hebben gehad en waarschuwen om hier niet bij te boeken

    Door: Manon17-07-2020
    J.Tulling24-07-2020

    Zeer klant onvriendelijke en een VEEL te commerciele organisatie. Ik had een 4 daags Hotel arrangement via Traveldeal bij Hotel Mennerode te Elspeet geboekt. Door een ernstig ongeval kon de reis niet doorgaan en moest ik de reis annuleren. In eerste instantie kon dat niet kreeg ik te horen, na aandringen kon het toch wel maar moest ik extra wijzigingskosten van € 19,95 betalen waartegen ik bezwaar had. Toen heb ik rechtstreeks met het Hotel gecommuniceerd en werd mij zonder kosten de boeking omgezet naar een latere datum. Traveldeal probeerde mij toch even € 20,- lichter te maken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kom tot rust in wellnessresort Elysium incl. overnachting bij Rotterdam

    Misleidende advertenties en klantmedewerkers die denken dat het logisch om vanaf een hotel in Lekkerkerk een half uur met de taxi te rijden voor een bezoek aan een Wellnessresort Elysium. In de advertentie staat “Kom tot rust in wellnessresort Elysium incl. overnachting bij Rotterdam”. “Ja meneer, u moet ook goed lezen er staat bij Rotterdam”. Met koeienletters staat er wellnessresort in deze uiterste suggestieve advertentie. Zou het hotel nou een paar kilometer verder op zijn, tja dat moet dan maar… Omboeken of annuleren kost 19,50 euro. Ik bel terwijl het geld nog niet eens op de rekening staat bij Traveldeal en toch willen ze de annuleringskosten aftikken. Zo kom je prima van je klanten af. Ga zo door!

    Door: Roland van der Hoek08-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hotel Gulpenerland

    Onlangs boekten wij een arrangement bij hotel Gulpenerland in Gulpen. We hadden prachtig weer, het is een prima hotel, we hebben heerlijk gewandeld, lekker gegeten,
    biertje gedronken op de markt en een ritje gemaakt met het stoomtreintje in Simpelveld. Kortom, het waren een paar fijne dagen weg.

    Bij binnenkomst in het hotel moesten we direct de op de website van Traveldeal genoemde toeristenbelasting van € 4,45 pppn ofwel € 17,80 afrekenen. Bij thuiskomst vond ik
    dat toch wel erg veel en inderdaad, de toeristenbelasting blijkt slechts € 1,35 pppn te zijn! Navraag bij het hotel leverde alleen een standaard nietszeggende reactie op.
    Duidelijk is dat de gemeentelijke toeristenbelasting wordt misbruikt om extra inkomen binnen te harken. Ik vindt deze gang van zaken
    uiterst onsympathiek en misleidend en voel me behoorlijk gepiepeld.

    Door: Nico Riet31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Hotel Karolin, Waldkirchen

    Drama; hotel lijkt op verouderd bejaardenpension.Om 22 uur gaat het licht uit in de lounge/bar.Uitsluitend wifi in de lounge; niet op de kamer.
    Receptie onbewaakt.Bij binnenkomst
    Komt de walm van de stoomketels je tegemoet.Prive-zwembad blijkt het lokale openbare zwembad te zijn op enige honderden meters afstand.

    Door: Jaap26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    8 dagen appartement Cordial Familien & Vital Hotel in Tirol

    Het bestellen ging redelijk via Taveldeal. Wij dachten te maken te hebben met een (redelijk) goede accommodatie. Men adverteerde namelijk met vier sterren e.d. en we hebben er behoorlijk veel geld voor betaald. Het was echter te verschrikkelijk voor woorden.
    Wij zaten in een oud aftands appartement direct boven de keuken. Om vier uur s’ochtens (niets ten nadele van het personeel overigens) begon men te werken in de keuken en we waren elke dag klaar wakker rond die tijd. Verder slapen had geen zin. We hebben het dan nog niet over de stank die bij het avondeten naar boven kwam en bleef hangen in het appartement. Over het aftandse appartement voldeed werkelijk niets. Noem maar iets op: de douche, de stoelen, de bank, het bed. Alles was versleten. De verlichting: dit waren halogeen bouwlampen. Niet bepaald prettig voor de ogen, we zien nog steeds zwarte plekken. Op geen enkele stoel konden we zitten en wij hebben het na deze vakantie behoorlijk in onze rug gekregen. Het bed kraakte gigantisch en zakte in. Een goed matras kon er kennelijk niet van af. We hadden toch duidelijk als voorkeur aangegeven: een liefst rookvrije appartement. Nou wil het geval dat al het (keuken/bedienend) personeel direct onder onze balkon aanzienlijk rookten. Dus dit kwam direct in het appartement (klein detail: deze voorkeur is aangegeven vanwege astma).
    We hebben hier niet bepaald naar onze zin gehad en zijn er dan ook achter dat wij niet meer met deze organisatie verder zullen gaan. Traveldeal heeft onze vakantie (wij gaan namelijk maar 1 keer per jaar) behoorlijk verpest. Beste mensen: wees er beducht op met deze organisatie een hotel of appartement te boeken. Er is sprake van grote misleiding!
    Een dergelijk slechte accommodatie hebben wij nog nooit gehad. Nog bedankt dat u onze vakantie (en rust, gezondheid etc) heeft verpest.

    Door: Fam. Silven14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Annuleren onmogelijk en wijzigen kost geld!

    De boeking was zo gepiept, maar binnen een uur kwam ik er achter dat het eigenlijk niet mogelijk was voor ons (stom, ik weet het( en mailde ik er achter aan of ik het alsjeblieft nog kon annuleren. Ik had verwacht omdat het zo ontzettend snel was dit geen probleem zou zijn. Helaas kon het niet meer geannuleerd worden. Ik kon het weggeven (Ja tuurlijk ik geef altijd kadootjes van ruim €150 "weg"...
    Nu ik later de datum wil wijzigen kost het me geld. Ronduit belachelijk, dat is toch gewoon service? Ik zal hier niet meer boeken!

    Door: Rebecca28-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Misleiding

    Het hotel was niets op aan te merken. Ontbijt en diner waren prima. Kamer en bediening was goed.
    Wij dachten een leuke deal te hebben maar niets is minder waar.
    De traveldeal was dat we geen € 346,00 voor 2 personen voor 2 nachten inclusief 1 diner hoefde te betalen maar € 194,- + €19,95 boekingskosten.
    Als ik rechtstreeks geboekt had bij het hotel had ik ook deze prijs betaald. Ik vind dit dan ook misleiding en het is te gemakkelijk gezegd dat u op dit soort specifieke gevallen niet op in kunt gaan

    Door: Anneke Schnieders-Bakker12-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Blokhut

    Twee weken geleden via Travel Deal een blokhut geboekt. Nergens stond vermeld dat er geen toilet en stromend water aanwezig was. Wij konden e.e.a. alleen bereiken over een gevaarlijk stevig en steil pad. ,s nachts was het aardedonker en er was bij ons beiden geen telefoon bereik. Harde banken en hard matras waren vervelend.
    Wij konden niet bellen of mailen met Gravel Deal en de volgende dag, toen wij zeiden dat we naar huis gingen (We hadden voor een week geboekt). Mochten we nauwelijks naar binnen om te pinnen omdat ze waarschijnlijk bang was dat andere gasten van het Gasthof ons hoorden.
    Na 3,5 uur thuis gekomen meteen gebeld naar Travel Deal . Ze zouden bellen met de eigenaresse. Volgende dag mail. Zij geloofden ons niet en wel de eigenaresse. Het is heel erg jammer dat Gravel Deal niet weet wat ze verhuurt. Zij kijken alleen naar de website. Daar staat natuurlijk niet op dat er een gevaarlijk pad naar de blokhut loopt.
    Ik heb 2 keer gevraagd of ze ergens bij aangesloten zijn om een klacht in te dienen.
    Uiteindelijk hebben we het ontbijt voor 6 dagen teruggekregen. Dat kostte moeite.

    Door: Geerling, familie15-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Traveldeal

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Traveldeal een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over Traveldeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Traveldeal actief?

    Traveldeal is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Traveldeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.