NederlandReview

  Ervaringen Traveldeal

  Ontdek wat consumenten van Traveldeal vinden! Traveldeal is de perfecte combinatie van reizen en aanbiedingen. Het is de vertaling van de twee Engelse woorden welke dus reizen en aanbieding betekenen. Het zijn twee woorden waar veel mensen van houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een goedkope vakantie te krijgen. Traveldeal is een bedrijf welke de beste aanbiedingen bij consumenten brengt. Betaalbaar op vakantie gaan is dus mogelijk met Traveldeal. Het is heerlijk om van je vakantie te genieten! Het is dubbel genieten als je weet, dat je hier geen groot budget voor nodig hebt gehad. Het is dan helemaal een feest om via Traveldeal een reis te boeken. Of dit daadwerkelijk ook zo in de praktijk is horen we graag van jou. Heb jij al eens een reis geboekt via hun? Heb je een goede of minder goede ervaring met Traveldeal gehad? Laat dan een review achter op NederlandReview. Op die manier kunnen we elkaar helpen om bedrijven als Traveldeal te beoordelen. 

  Over Traveldeal
  Traveldeal is een van de nieuwste reisbureaus van ons land. Iedere dag worden er mooie en goede reisdeals aangeboden. Het kan een stedentrip zijn, een reis naar een wereldstad, een onbekende locatie, een mooi hotel of een midweek bij jou in de buurt. Een nieuwe visie op reizen moet het mogelijk maken om iedereen de wereld te laten zien.  

  Het team achter het bedrijf heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de online reiswereld. Het is eigenlijk niet vreemd, dat ze volop mogelijkheden zagen om
  Met onze nieuwe visie op reizen willen wij samen met jou de wereld veroveren en reizen haalbaar maken voor iedereen. Ook al zijn wij een jong bedrijf, we hebben onze sporen ruimschoots verdiend in de online reisbranche.

  10 dingen die Nederlanders op vakantie doen...op even in de vakantiestemming te komen!


  Diensten van Traveldeal
  De diensten van Traveldeal zijn erg gemakkelijk en eenvoudig te omschrijven. Het gaat namelijk om het aanbieden van zeer scherp geprijsde reizen. Deze reizen kunnen over de hele wereld zijn, van goedkoop tot wat duurder en van kort tot veel langer. Het is mooi om een goede reis te boeken voor een scherpe prijs via het internet bij Traveldeal. 

  Tips en Klachten over Traveldeal 
  In de algemene voorwaarden is Traveldeal erg duidelijk en helder wat er moet gebeuren als je een klacht hebt. Het beste kun je direct ter plekke een klacht indienen bij de accommodatie of touroperator. Als het probleem niet naar tevredenheid opgelost wordt dan is het goed om met de klantenservice van Traveldeal contact op te nemen schrijven ze in artikel. Het laatste is telefonisch, per post en per email mogelijk. Het beste is om dit binnen drie dagen na terugkomst in Nederland te doen. Het is dan mogelijk om het probleem door Traveldeal op te laten lossen. 

  Wat vind jij van Traveldeal?
  Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met Traveldeal. Laat op NederlandReview je mening achter en help hiermee anderen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf Traveldeal. 

   

  Duizenden ervaringen over traveldeal. Nederlanders die u voorgingen bij traveldeal vertellen over hun ervaringen. Leuk, goedkoop of betrouwbaar? Lees het bij NederlandReview.nl

  Traveldeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

  7,4
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  7

  Prijs

  7,8

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Misleiding

  Anneke Schnieders-Bakker12-11-2018

  Het hotel was niets op aan te merken. Ontbijt en diner waren prima. Kamer en bediening was goed.
  Wij dachten een leuke deal te hebben maar niets is minder waar.
  De traveldeal was dat we geen € 346,00 voor 2 personen voor 2 nachten inclusief 1 diner hoefde te betalen maar € 194,- + €19,95 boekingskosten.
  Als ik rechtstreeks geboekt had bij het hotel had ik ook deze prijs betaald. Ik vind dit dan ook misleiding en het is te gemakkelijk gezegd dat u op dit soort specifieke gevallen niet op in kunt gaan

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Blokhut

  Geerling, familie15-09-2018

  Twee weken geleden via Travel Deal een blokhut geboekt. Nergens stond vermeld dat er geen toilet en stromend water aanwezig was. Wij konden e.e.a. alleen bereiken over een gevaarlijk stevig en steil pad. ,s nachts was het aardedonker en er was bij ons beiden geen telefoon bereik. Harde banken en hard matras waren vervelend.
  Wij konden niet bellen of mailen met Gravel Deal en de volgende dag, toen wij zeiden dat we naar huis gingen (We hadden voor een week geboekt). Mochten we nauwelijks naar binnen om te pinnen omdat ze waarschijnlijk bang was dat andere gasten van het Gasthof ons hoorden.
  Na 3,5 uur thuis gekomen meteen gebeld naar Travel Deal . Ze zouden bellen met de eigenaresse. Volgende dag mail. Zij geloofden ons niet en wel de eigenaresse. Het is heel erg jammer dat Gravel Deal niet weet wat ze verhuurt. Zij kijken alleen naar de website. Daar staat natuurlijk niet op dat er een gevaarlijk pad naar de blokhut loopt.
  Ik heb 2 keer gevraagd of ze ergens bij aangesloten zijn om een klacht in te dienen.
  Uiteindelijk hebben we het ontbijt voor 6 dagen teruggekregen. Dat kostte moeite.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Ultra All-inclusive Hotel Untermetzger

  Nancy 20-08-2018

  Via Traveldeal een 8 daagse reis geboekt naar Hotel Untermetzger in Zell am Ziller.
  In het arrangement stond vermeld dat ons verblijf in een bijgebouw is geboekt. Alleen kon ik nergens eruit opmaken dat dit bijgebouw 650 meter van het gebouw verwijderd was. Wij gingen er dus vanuit dat dit bijgebouw via een verbinding van het hoofdgebouw bereikbaar zou zijn. Later bleek dat het geboekte bijgebouw ( Gasthof Klammenschneider)overboekt te zijn en kregen wij Hotel-Garni Maximilian als verblijf aangeboden. Dit lag maar 500 meter van het hoofdgebouw verwijderd. Dit alles hadden wij niet verwacht en waren dus ook behoorlijk teleurgesteld. Toen we later naar de receptie gingen om dit te melden, werd ons beloofd dat we de dag erna een kamer in het hoofdgebouw zouden krijgen. De dag erna zouden we na het ontbijt een kamer krijgen. Dag erna zijn we dus gaan ontbijten, en toen kregen we te horen dat we na lunchtijd maar terug moesten komen. Maar nog geen half uur later werd ons medegedeeld dat we toch geen kamer kregen in het hoofdgebouw. Ook was de jongeman die daar werkte niet erg vriendelijk. Hij liet duidelijk merken dat we maar lastig waren en liep echt te kreunen van ongenoegen. Dus zijn we gewoon gebleven in Hotel Maximilian. Wel moet ik zeggen dat bij Maximilian een super live gastvrouw aanwezig was en deze deed er alles aan om voor ons een goed verblijf te zorgen. Nette en grote kamer met prachtig uitzicht. Heerlijke bedden en een schone douche. De kamers werden dagelijks schoongemaakt. Enige nadeel was dat je wel voor al je maaltijden en dranken ( all inclusive) naar het hoofdgebouw moest lopen. Gelukkig hadden we prachtig weer, maar bij mindere weersomstandigheden is het niet zo fijn om telkens naar het hoofdgebouw te moeten wandelen om te eten en/of te drinken. Daarnaast stond in het arrangement dat dagelijks een 3 gangendiner (keuze uit 2 hoofdgerechten) aangeboden zou worden. Dit werd in werkelijkheid aangeboden in buffetvorm. Helaas waren de maaltijden niet altijd smakelijk. Afhankelijk van wie er in de keuken stond, was het wel of niet te eten, Maar goed, voor de prijs waarvoor het arrangement is aangeboden, kun je ook niet verwachten dat er biefstuk geserveerd wordt, maar het is ook niet nodig om vlees (schinken) dat van het avondbuffet is overgebleven, de volgende ochtend weer te serveren en als het dan nog niet op is, diezelfde avond in een aardappelgerecht te verwerken. Zorg er wel voor dat je op tijd in de eetzaal bent, anders is er geen tafel meer vrij.
  Het ontbijt was prima! Je kon hier ook meteen je lunch klaarmaken. En alles werd gedurende de ontbijt uren goed bijgevuld.

  Al met al hebben we een mooie vakantie gehad in een mooie omgeving, maar we zijn teleurgesteld met hoe het arrangement werd aangeboden via Traveldeal. Na telefonisch contact met traveldeal hebben ze wel alles eraan gedaan om ons verblijf zo goed mogelijke te laten verlopen. Helaas gaf de Manager van Gasthof Untermetzger aan dat Traveldeal verantwoordelijk was voor de miscommunicatie. Uiteindelijk hebben we bij beide partijen aangegeven dat we onze vakantie niet wilde bederven door onduidelijkheden van welke partij dan ook. Wel denk ik dat we deze vakantie niet geboekt hadden met de wetenschap dat het oorspronkelijke bijgebouw 650 meter van het hoofdgebouw lag. En de kwaliteit van diner was ook niet voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat ook dat Traveldeal deze arrangement niet meer aanbiedt. Het zou jammer zijn om op deze manier de goede naam van traveldeal te grabbel te gooien. We hebben wel als tegemoetkoming een kortingscode van Traveldeal ontvangen.

  Als laatste wil ik wel nog onze complimenten geven aan Hotel- Garni Maximilian. Dit heeft ons verblijf en teleurstelling die wij eerste instantie hadden, helemaal goed gemaakt. Ik zou hier de volgende keer weer willen verblijven!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Heerlijke vakantie

  Marijke den Engel04-06-2018

  Via www.Traveldeal.nl een stedentrip geboekt naar Valencia. Goed geregeld, fijn hotel en niet duur. Werd uitstekend geholpen door de klantenservice toen ik vooraf wat vragen had.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  stedentrip naar Berlijn

  Janneke04-04-2018

  stedentrip naar Berlijn geboekt met traveldeal. We hadden deze eigenlijk ergens anders willen boeken maar hier waren ze gewoon goedkoper dus we hebben de reis overgezet, dat kon gelukkig nog.

  het hotel was erg mooi en netjes ingericht, maar we moesten net iets verder lopen voor alles dan we hadden verwacht van te voren, maar we hadden het ook niet goed uitgezocht.

  Berlijn is echt een erg leuke stad, wij waren nu maar een weekje en dat is veel te kort dus wij gaan zeker nog een keertje in deze stad een kijkje nemen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Total scam

  Pipy06-02-2018

  Bought ski package with traveldeal, paid 100% (no cancellation) and received email confirmation, 2 weeks later, after we bought flight tickets and paid for car rental, traveldeal told me the hotel has no room for us, refund us the money and no compensation, now I have flight tickets and rented car and end up no hotel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Erg vriendelijke service

  Ramon de Zwaan03-10-2017

  Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Awwwwwwsome!!

  Fiep26-09-2017

  Superleuk weekendje gehad. Goed geregeld ook. top!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  rondreis schotland

  lucas jos21-09-2017

  wij hadden een rondreis door schotland geboekt goedkoop maar helaas veel verborgen kosten , extra voor de auto,zeer goedkope hotels en het laatste hotel Edinburgh house hotel kregen wij een kamer van 2m op 3m vuil en smerig toen wij belde kregen wij voicemail want het was zaterdag en wij zouden maar 1 nacht verblijven in dat hotel dan hebben wij besloten om een ander hotel te zoeken. zij bieden een rondreis aan maar het enige wat zij doen is de vlucht boeken een auto reserveren en 5 hotels . niets van route naar het volgende hotel of welke bezienswaardigheden er zijn onderweg; zelfs geen info of er parking is aan de hotels bij 1 hotel krijgt je korting als je in een bepaalde parking gaat staan.
  wat zij doen kun je in deze moderne tijd zelf vlug doen 1 uurtje werk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  twee weken duitsland

  Lesley reuten30-08-2017

  twee weken Duitsland geboekt via Traveldeal. lekker goedkoop en Duitsland is mooier dan gedacht. Alles was gewoon netjes geregeld, niet wat op aan te merken.

  minpunt was alleen de eigenaar van ons Duitse hotel, dat was nogal een chagrijn die overal voor liet bijbetalen maar ja volgende keer een ander hotel dan maar

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Prijs/kwaliteit = prima

  Ton07-08-2017

  Loved it! Leuk weekendje gehad naar het "west-vlaamse" brugge, zeer de moeite waard, ook voor die prijs. Je hoeft niet 5-sterren te verwachten, maar prijs/kwaliteit verhouding prima.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede service

  Smit03-08-2017

  Vorige week een 4-daagse arrangement geboekt bij TravelDeal, richting het Sauerland. Helaas kon ik op de geboekte datum hier niet verblijven door werkgerelateerde zaken. TravelDeal heeft ervoor kunnen zorgen dat ik een week later wel kon verblijven, onder dezelfde voorwaarden.
  We hebben een uitstekend verblijf gehad in een uitmuntend hotel en een prachtige omgeving.

  Hartelijk bedankt en ga zo door!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  schijn bedriegt

  ton burer29-07-2017

  worden wel hele leuke reisjes aangeboden maar als je alleen reist komt er veel bovenop de prijs,toeslagen dan is het niet echt meer goedkoop,Een misleidende prijs waarmee geadverteerd .Jammer ! reisjes zien er leuk uit

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  zeer slechte service

  tonny meijer17-07-2017

  In juni een autorondreis door Duitsland gepland. Een achttal hotels op verschillende manieren vastgelegd waaronder een hotel via Traveldeal. Zelf heb ik 2 jaar geleden een niertransplantatie ondergaan. In juli ben ik onverwacht zeer ziek geworden. Mijn getransplanteerde nier is ernstig ontstoken geraakt. Ben 5 dagen opgenomen in het ziekenhuis, aan het infuus met een zware anti biotica kuur. Na ontslag nog een kuur van 15 dagen. Ben ernstig verzwakt en weinig/niet mobiel. Op 12 juli hebben wij Traveldeal gevraagd om de reis te annuleren, of op een later tijdstip in het jaar deze reis te plannen. Ook hebben we gevraagd een hotel in Nederland te boeken vanwege de reisafstand onder andere naar het UMCG te Groningen. Het antwoord van Traveldeal was: "U kunt zich wenden tot uw annuleringsverzekering" en na enig aandringen "als u snel bent en een andere datum op kort termijn heeft dan willen wij proberen de datum te wijzigen. Wij hopen dat iedereen begrijpt dat we uiterst teleurgesteld waren zeker omdat we niet konden inschatten hoe lang het herstel gaat duren en we in staat waren de kilometers te overbruggen. Des teleurstellender waren we toen we contact opnamen met het hotel. Storneren, annuleren was geen enkel probleem. Onze wens op een later tijdstip na herstel boeken geen probleem. Kortom elke oplossing was bespreekbaar. Overigens alle ander 7 hotels hebben ook kosteloos geannuleerd. Alleen voor de afwerking moesten wij bij Traveldeal zijn. Maar dat was een misrekening, ze bleven bij "U moet bij de verzekering zijn", wel wilden ze op kort termijn nog proberen om te boeken. Toen we tegen beter weten in voorstelde te boeken van 3 tot 5 augustus kregen we te horen dat dat een meerprijs was van euro 55,95. De kosten zouden dan oplopen voor 2 nachten tot 310,-- euro. Gezien het feit dat alle andere hotels en organisaties zonder problemen meegewerkt hebben aan een oplossing vinden wij de opstelling van Traveldeal zeer onder de maat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Beieren is zeker een aanrader!

  jeremy14-06-2017

  Met mijn lieve vriendinnetje een aantal dagen naar Beieren geweest, gekozen voor de locatie omdat dit een aanbieding was.

  De gastheer in het hotel had een enorm zwaar accent, die konden we maar moeilijk verstaan. Maar uiteindelijk kwam het goed, hij bracht ons naar de kamer en die was erg mooi met uitzicht.

  Alles was goed geregeld en verzorgd, mooie locatie en prima deal.

  Beieren is zeker een aanrader!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Slechte levering

  J. Jacobs10-06-2017

  Wij hebben via traveldeal gelogeerd bij hotel Saillant Gulpen.
  Reserveringsnummer 1704.32273
  Besteld op: 19-04-2017
  Comfortkamer
  Arrangement voor drie dagen. Inclusief een driegangenmenu asperge menu.
  Incheck: 01-06-2017. (donderdag)
  Uit: 03-06-2017
  Vanwege sluiting van hun restaurant op donderdag, werden we min of meer verplicht het aangeboden aspergemenu te nuttigen op dezelfde donderdagavond, in een restaurant op 10 minuten loopafstand. We zouden daarin geen keuze hebben of we op de eerste of tweede avond gebruik zouden maken van dit menu aanbod. Uiteindelijk bleek het wel mogelijk dit te verschuiven naar de tweede avond. De aangeboden kamer 108 was verre van een comfortkamer. Veel te klein. Je moest zijdelings langs het bed om bij het hoofdeinde te komen. De douche/ badruimte was ook echt minimaal.
  Toen wij op 02-06 bij het hotel in de namiddag terugkwamen , bleek wel de badkamer opgeknapt en voorzien van handdoeken enz. Het bed echter was niet opgemaakt. Ook de kamer was niet gestofzuigd.
  We zijn vanwege de slechte service op staande voet vertrokken, en zullen zeker geen tweede keer gaan logeren bij een Saillanthotel Gulpen.
  Een grote teleurstelling.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Zonvakantie geboekt

  J. Kleij29-04-2017

  We hebben een lekkere vakantie gehad die we hadden geboekt bij traveldeal.

  Lekker goedkoop allemaal en we hadden een heel mooi hotel! Vaker doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Leuke goedkope vakantie met Travel Deal

  Emmy Binze15-02-2017

  Hele leuke vakantie gehad vol zon en plezier via Traveldeal. We hadden hier geboekt omdat het gewoon echt veel goedkoper was, gelukkig was het daardoor niet slechter geregeld ofzo.
  Makkelijk online boeken en kiezen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  FIjne vakantie gehad

  Reynold van den Brink26-01-2017

  Via Traveldeal een vakantie geboekt naar de Algarve. Vanaf het begin werden wij al vriendelijk geholpen toen wij een aantal vragen hadden. Snelle en correcte reactie. Prijs kwaliteit van het hotel was uitstekend.  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Gebruiksgemak verbeterd

  Annelies17-12-2016

  Ik vond dit vroeger echt een rommelige en lelijke site, maar wat een verandering! Het ziet er weer tiptop uit!

  Ook al vond ik de site niet handig, toch wel eens geboekt hier en elke keer prima vakantietje gehad. Niks mis mee.

  Goed om te zien dat het nu gebruiksvriendelijker bestellen is! Daarom even extra credits daarvoor. Het weegt toch mee he

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Prima service

  van den Bongerd09-09-2016

  Afgelopen week zouden wij naar Zeeland vertrekken via Traveldeal. Aangezien mijn vrouw ziek werd ging dit helaas niet door. Traveldeal.nl gebeld wetende dat ik niet meer kon annuleren of wijzigen. Traveldeal heeft uiteindelijk toch de boeking kunnen wijzigen waardoor wij binnenkort toch kunnen. Super!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Slechte service

  A van Ingen01-09-2016

  Ik ben nog niet eens op vakantie en heb er nu eigenlijk al geen zin meer in. Deze organisatie werkt via dealssupply en zij kunnen geeneens een transfer regelen. Dit vind ik een bijbehorende service die je moet aan kunnen bieden. Ik heb een verrassingsreis geboekt zodat ik zelf niet zoveel hoef te regelen en me geen zorgen hoef te maken, maar nu ben ik alleen maar meer gestrest omdat ik niet weet hoe ik bij mijn hotel moet komen nadat ik geland ben. Ik heb gebeld en ze kunnen het niet regelen voor me, met andere woorden, zoek het uit.

  Ronduit belachelijk!

  Hans01-09-2016

  Volgens mij is dit echt zo iemand die ALLES geregeld wil hebben op vakantie. Niet nadenken en lekker achter de reisleiding aanlopen. Kom op zeg, A van Ingen..een beetje avontuur moet toch kunnen? Weet je hoe dat heet?? Een taxi! Die staan daar gewoon als je dat grote gebouw uitloopt. Zeg je hotelnaam en hops, je transfer!! Als je hier al stress van krijgt, nou dan succes op vakantie hoor haha!

  Hans01-09-2016

  En dan nog iets. Ik heb hier ook geboekt. Welliswaar geen transfer (want die taxi heb ik helemaal zelf geregeld) en alles was tiptop in orde.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Een weekje goed besteed

  M. Massi08-08-2016

  8 dagen spanje gedaan, aanbieding zag er goed uit maar het was wel erg goedkoop .Als ik de prijzen bij het hotel bekeek en wat ik er bij traveldeal voor moest betalen, moest ik wel even over nadenken want hoe dit kon was mij niet duidelijk, het was wel een erg groot verschil. Maar aangezien ik een weekje over had, had ik niet zoveel te verliezen dus gewoon gedaan. En aangenaam verrast, maar echt super! Prima hotel, lekker weer (ok dat hebben zij niet in de hand) reisbescheiden duidelijk en huur auto stond direct voor me klaar. Een weekje goed besteed. Vandaar dat ik dit hier even deel, dingen die te goedkoop lijken zijn het vaak ook, dit keer was het eens andersom.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  lastminutes all-inclusives

  Yunduz27-06-2016

  Prima verzorgde reizen met prima prijzen ook.

  Vooral de lastminutes all-inclusive reizen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Fijne vakantie in de Algarve

  Jeroen van den Brink14-06-2016

  Via traveldeal verbleven wij bij hotel Vitors village in de Algarve. Prima geregeld, vlucht wel wat vroeg in de ochtend maar vooral het goede hotel en het feit dat wij een huur auto er bij hadden maakte het een geslaagde vakantie.

  Nu weer geboekt voor een nachtje in Antwerpen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Suer service

  Rene Rademakers12-05-2016

  Afgelopen januari een hotel geboekt bij Traveldeal.nl. Gezien mijn vrouw een week voor ons vertrek ziek werd heb ik contact opgenomen met Traveldeal.nl. Alles is netjes afgehandeld en wij konden uiteindelijk een maand later nog gebruik maken van onze overnachting.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goed zoeken

  Lars Opdam31-01-2016

  Goed zoeken, maar af en toe zit er echt wel iets tussen. Veel ook niet maar ik denk dat ze af en toe dingen weg mogen doen tegen bodemprijzen en dan zit je goed voor heel weinig.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Aanbiedingen leuk, popups niet

  K. Kuypers19-10-2015

  Leuke aanbiedingen bij Traveldeal, vooral als je last minute weg wilt.

  Wel erg irritant dat er de hele tijd van die popups komen, dat bederft mijn surfplezier.

  Traveldeal Klantenservice12-05-2016

  Geachte heer of mevrouw Kuypers, Wij hebben uw feedback meegenomen in onze ontwikkeling. De pop ups hebben wij inmiddels verwijderd en wij hopen dat dit uw ervaring bij ons op de site verbeterd. Met vriendelijke groet, Traveldeal.nl Klantenservice

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over Traveldeal

  Uw beoordeling