NederlandReview

    Ervaringen Traveldeal

    Ontdek wat consumenten van Traveldeal vinden! Traveldeal is de perfecte combinatie van reizen en aanbiedingen. Het is de vertaling van de twee Engelse woorden welke dus reizen en aanbieding betekenen. Het zijn twee woorden waar veel mensen van houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een goedkope vakantie te krijgen. Traveldeal is een bedrijf welke de beste aanbiedingen bij consumenten brengt. Betaalbaar op vakantie gaan is dus mogelijk met Traveldeal. Het is heerlijk om van je vakantie te genieten! Het is dubbel genieten als je weet, dat je hier geen groot budget voor nodig hebt gehad. Het is dan helemaal een feest om via Traveldeal een reis te boeken. Of dit daadwerkelijk ook zo in de praktijk is horen we graag van jou. Heb jij al eens een reis geboekt via hun? Heb je een goede of minder goede ervaring met Traveldeal gehad? Laat dan een review achter op NederlandReview. Op die manier kunnen we elkaar helpen om bedrijven als Traveldeal te beoordelen.

    Over Traveldeal

    Traveldeal is een van de nieuwste reisbureaus van ons land. Iedere dag worden er mooie en goede reisdeals aangeboden. Het kan een stedentrip zijn, een reis naar een wereldstad, een onbekende locatie, een mooi hotel of een midweek bij jou in de buurt. Een nieuwe visie op reizen moet het mogelijk maken om iedereen de wereld te laten zien.

    Het team achter het bedrijf heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de online reiswereld. Het is eigenlijk niet vreemd, dat ze volop mogelijkheden zagen om
    Met onze nieuwe visie op reizen willen wij samen met jou de wereld veroveren en reizen haalbaar maken voor iedereen. Ook al zijn wij een jong bedrijf, we hebben onze sporen ruimschoots verdiend in de online reisbranche.



    10 dingen die Nederlanders op vakantie doen...op even in de vakantiestemming te komen!

    Diensten van Traveldeal

    De diensten van Traveldeal zijn erg gemakkelijk en eenvoudig te omschrijven. Het gaat namelijk om het aanbieden van zeer scherp geprijsde reizen. Deze reizen kunnen over de hele wereld zijn, van goedkoop tot wat duurder en van kort tot veel langer. Het is mooi om een goede reis te boeken voor een scherpe prijs via het internet bij Traveldeal.

    Tips en Klachten over Traveldeal

    In de algemene voorwaarden is Traveldeal erg duidelijk en helder wat er moet gebeuren als je een klacht hebt. Het beste kun je direct ter plekke een klacht indienen bij de accommodatie of touroperator. Als het probleem niet naar tevredenheid opgelost wordt dan is het goed om met de klantenservice van Traveldeal contact op te nemen schrijven ze in artikel. Het laatste is telefonisch, per post en per email mogelijk. Het beste is om dit binnen drie dagen na terugkomst in Nederland te doen. Het is dan mogelijk om het probleem door Traveldeal op te laten lossen.

    Wat vind jij van Traveldeal?

    Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met Traveldeal. Laat op NederlandReview je mening achter en help hiermee anderen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf Traveldeal.

    Duizenden ervaringen over traveldeal. Nederlanders die u voorgingen bij traveldeal vertellen over hun ervaringen. Leuk, goedkoop of betrouwbaar? Lees het bij NederlandReview

    Traveldeal
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    7
    65% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Een weekje goed besteed

    8 dagen spanje gedaan, aanbieding zag er goed uit maar het was wel erg goedkoop .Als ik de prijzen bij het hotel bekeek en wat ik er bij traveldeal voor moest betalen, moest ik wel even over nadenken want hoe dit kon was mij niet duidelijk, het was wel een erg groot verschil. Maar aangezien ik een weekje over had, had ik niet zoveel te verliezen dus gewoon gedaan. En aangenaam verrast, maar echt super! Prima hotel, lekker weer (ok dat hebben zij niet in de hand) reisbescheiden duidelijk en huur auto stond direct voor me klaar. Een weekje goed besteed. Vandaar dat ik dit hier even deel, dingen die te goedkoop lijken zijn het vaak ook, dit keer was het eens andersom.

    Door: M. Massi 08-08-2016
    Hendrik 02-04-2020

    !!WAARSCHUWING!! Op de site van traveldeal.nl schermt men met voorwaarden van Bookunited holydays van de Travel Company Direct BV(KvK 39073544) die SGR-dekking geven, als men echter actueel boekt gelden de regels van Bookunited BV en Traveldeal.nl die beiden geen SGR-deelnemer zijn, dus ook geen SGR corona-voucher dekking!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    stedentrip naar Berlijn

    stedentrip naar Berlijn geboekt met traveldeal. We hadden deze eigenlijk ergens anders willen boeken maar hier waren ze gewoon goedkoper dus we hebben de reis overgezet, dat kon gelukkig nog.

    het hotel was erg mooi en netjes ingericht, maar we moesten net iets verder lopen voor alles dan we hadden verwacht van te voren, maar we hadden het ook niet goed uitgezocht.

    Berlijn is echt een erg leuke stad, wij waren nu maar een weekje en dat is veel te kort dus wij gaan zeker nog een keertje in deze stad een kijkje nemen.

    Door: Janneke 04-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Beieren is zeker een aanrader!

    Met mijn lieve vriendinnetje een aantal dagen naar Beieren geweest, gekozen voor de locatie omdat dit een aanbieding was.

    De gastheer in het hotel had een enorm zwaar accent, die konden we maar moeilijk verstaan. Maar uiteindelijk kwam het goed, hij bracht ons naar de kamer en die was erg mooi met uitzicht.

    Alles was goed geregeld en verzorgd, mooie locatie en prima deal.

    Beieren is zeker een aanrader!

    Door: jeremy 14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goede service

    Vorige week een 4-daagse arrangement geboekt bij TravelDeal, richting het Sauerland. Helaas kon ik op de geboekte datum hier niet verblijven door werkgerelateerde zaken. TravelDeal heeft ervoor kunnen zorgen dat ik een week later wel kon verblijven, onder dezelfde voorwaarden.
    We hebben een uitstekend verblijf gehad in een uitmuntend hotel en een prachtige omgeving.

    Hartelijk bedankt en ga zo door!

    Door: Smit 03-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kom tot rust in wellnessresort Elysium incl. overnachting bij Rotterdam

    Misleidende advertenties en klantmedewerkers die denken dat het logisch om vanaf een hotel in Lekkerkerk een half uur met de taxi te rijden voor een bezoek aan een Wellnessresort Elysium. In de advertentie staat “Kom tot rust in wellnessresort Elysium incl. overnachting bij Rotterdam”. “Ja meneer, u moet ook goed lezen er staat bij Rotterdam”. Met koeienletters staat er wellnessresort in deze uiterste suggestieve advertentie. Zou het hotel nou een paar kilometer verder op zijn, tja dat moet dan maar… Omboeken of annuleren kost 19,50 euro. Ik bel terwijl het geld nog niet eens op de rekening staat bij Traveldeal en toch willen ze de annuleringskosten aftikken. Zo kom je prima van je klanten af. Ga zo door!

    Door: Roland van der Hoek 08-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hotel Gulpenerland

    Onlangs boekten wij een arrangement bij hotel Gulpenerland in Gulpen. We hadden prachtig weer, het is een prima hotel, we hebben heerlijk gewandeld, lekker gegeten,
    biertje gedronken op de markt en een ritje gemaakt met het stoomtreintje in Simpelveld. Kortom, het waren een paar fijne dagen weg.

    Bij binnenkomst in het hotel moesten we direct de op de website van Traveldeal genoemde toeristenbelasting van € 4,45 pppn ofwel € 17,80 afrekenen. Bij thuiskomst vond ik
    dat toch wel erg veel en inderdaad, de toeristenbelasting blijkt slechts € 1,35 pppn te zijn! Navraag bij het hotel leverde alleen een standaard nietszeggende reactie op.
    Duidelijk is dat de gemeentelijke toeristenbelasting wordt misbruikt om extra inkomen binnen te harken. Ik vindt deze gang van zaken
    uiterst onsympathiek en misleidend en voel me behoorlijk gepiepeld.

    Door: Nico Riet 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Gebruiksgemak verbeterd

    Ik vond dit vroeger echt een rommelige en lelijke site, maar wat een verandering! Het ziet er weer tiptop uit!

    Ook al vond ik de site niet handig, toch wel eens geboekt hier en elke keer prima vakantietje gehad. Niks mis mee.

    Goed om te zien dat het nu gebruiksvriendelijker bestellen is! Daarom even extra credits daarvoor. Het weegt toch mee he

    Door: Annelies 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    twee weken duitsland

    twee weken Duitsland geboekt via Traveldeal. lekker goedkoop en Duitsland is mooier dan gedacht. Alles was gewoon netjes geregeld, niet wat op aan te merken.

    minpunt was alleen de eigenaar van ons Duitse hotel, dat was nogal een chagrijn die overal voor liet bijbetalen maar ja volgende keer een ander hotel dan maar

    Door: Lesley reuten 30-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Erg vriendelijke service

    Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

    Door: Ramon de Zwaan 03-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima service

    Afgelopen week zouden wij naar Zeeland vertrekken via Traveldeal. Aangezien mijn vrouw ziek werd ging dit helaas niet door. Traveldeal.nl gebeld wetende dat ik niet meer kon annuleren of wijzigen. Traveldeal heeft uiteindelijk toch de boeking kunnen wijzigen waardoor wij binnenkort toch kunnen. Super!

    Door: van den Bongerd 09-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hotel Karolin, Waldkirchen

    Drama; hotel lijkt op verouderd bejaardenpension.Om 22 uur gaat het licht uit in de lounge/bar.Uitsluitend wifi in de lounge; niet op de kamer.
    Receptie onbewaakt.Bij binnenkomst
    Komt de walm van de stoomketels je tegemoet.Prive-zwembad blijkt het lokale openbare zwembad te zijn op enige honderden meters afstand.

    Door: Jaap 26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    8 dagen appartement Cordial Familien & Vital Hotel in Tirol

    Het bestellen ging redelijk via Taveldeal. Wij dachten te maken te hebben met een (redelijk) goede accommodatie. Men adverteerde namelijk met vier sterren e.d. en we hebben er behoorlijk veel geld voor betaald. Het was echter te verschrikkelijk voor woorden.
    Wij zaten in een oud aftands appartement direct boven de keuken. Om vier uur s’ochtens (niets ten nadele van het personeel overigens) begon men te werken in de keuken en we waren elke dag klaar wakker rond die tijd. Verder slapen had geen zin. We hebben het dan nog niet over de stank die bij het avondeten naar boven kwam en bleef hangen in het appartement. Over het aftandse appartement voldeed werkelijk niets. Noem maar iets op: de douche, de stoelen, de bank, het bed. Alles was versleten. De verlichting: dit waren halogeen bouwlampen. Niet bepaald prettig voor de ogen, we zien nog steeds zwarte plekken. Op geen enkele stoel konden we zitten en wij hebben het na deze vakantie behoorlijk in onze rug gekregen. Het bed kraakte gigantisch en zakte in. Een goed matras kon er kennelijk niet van af. We hadden toch duidelijk als voorkeur aangegeven: een liefst rookvrije appartement. Nou wil het geval dat al het (keuken/bedienend) personeel direct onder onze balkon aanzienlijk rookten. Dus dit kwam direct in het appartement (klein detail: deze voorkeur is aangegeven vanwege astma).
    We hebben hier niet bepaald naar onze zin gehad en zijn er dan ook achter dat wij niet meer met deze organisatie verder zullen gaan. Traveldeal heeft onze vakantie (wij gaan namelijk maar 1 keer per jaar) behoorlijk verpest. Beste mensen: wees er beducht op met deze organisatie een hotel of appartement te boeken. Er is sprake van grote misleiding!
    Een dergelijk slechte accommodatie hebben wij nog nooit gehad. Nog bedankt dat u onze vakantie (en rust, gezondheid etc) heeft verpest.

    Door: Fam. Silven 14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Annuleren onmogelijk en wijzigen kost geld!

    De boeking was zo gepiept, maar binnen een uur kwam ik er achter dat het eigenlijk niet mogelijk was voor ons (stom, ik weet het( en mailde ik er achter aan of ik het alsjeblieft nog kon annuleren. Ik had verwacht omdat het zo ontzettend snel was dit geen probleem zou zijn. Helaas kon het niet meer geannuleerd worden. Ik kon het weggeven (Ja tuurlijk ik geef altijd kadootjes van ruim €150 "weg"...
    Nu ik later de datum wil wijzigen kost het me geld. Ronduit belachelijk, dat is toch gewoon service? Ik zal hier niet meer boeken!

    Door: Rebecca 28-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Misleiding

    Het hotel was niets op aan te merken. Ontbijt en diner waren prima. Kamer en bediening was goed.
    Wij dachten een leuke deal te hebben maar niets is minder waar.
    De traveldeal was dat we geen € 346,00 voor 2 personen voor 2 nachten inclusief 1 diner hoefde te betalen maar € 194,- + €19,95 boekingskosten.
    Als ik rechtstreeks geboekt had bij het hotel had ik ook deze prijs betaald. Ik vind dit dan ook misleiding en het is te gemakkelijk gezegd dat u op dit soort specifieke gevallen niet op in kunt gaan

    Door: Anneke Schnieders-Bakker 12-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Blokhut

    Twee weken geleden via Travel Deal een blokhut geboekt. Nergens stond vermeld dat er geen toilet en stromend water aanwezig was. Wij konden e.e.a. alleen bereiken over een gevaarlijk stevig en steil pad. ,s nachts was het aardedonker en er was bij ons beiden geen telefoon bereik. Harde banken en hard matras waren vervelend.
    Wij konden niet bellen of mailen met Gravel Deal en de volgende dag, toen wij zeiden dat we naar huis gingen (We hadden voor een week geboekt). Mochten we nauwelijks naar binnen om te pinnen omdat ze waarschijnlijk bang was dat andere gasten van het Gasthof ons hoorden.
    Na 3,5 uur thuis gekomen meteen gebeld naar Travel Deal . Ze zouden bellen met de eigenaresse. Volgende dag mail. Zij geloofden ons niet en wel de eigenaresse. Het is heel erg jammer dat Gravel Deal niet weet wat ze verhuurt. Zij kijken alleen naar de website. Daar staat natuurlijk niet op dat er een gevaarlijk pad naar de blokhut loopt.
    Ik heb 2 keer gevraagd of ze ergens bij aangesloten zijn om een klacht in te dienen.
    Uiteindelijk hebben we het ontbijt voor 6 dagen teruggekregen. Dat kostte moeite.

    Door: Geerling, familie 15-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Heerlijke vakantie

    Via www.Traveldeal.nl een stedentrip geboekt naar Valencia. Goed geregeld, fijn hotel en niet duur. Werd uitstekend geholpen door de klantenservice toen ik vooraf wat vragen had.

    Door: Marijke den Engel 04-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Awwwwwwsome!!

    Superleuk weekendje gehad. Goed geregeld ook. top!!

    Door: Fiep 26-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    rondreis schotland

    wij hadden een rondreis door schotland geboekt goedkoop maar helaas veel verborgen kosten , extra voor de auto,zeer goedkope hotels en het laatste hotel Edinburgh house hotel kregen wij een kamer van 2m op 3m vuil en smerig toen wij belde kregen wij voicemail want het was zaterdag en wij zouden maar 1 nacht verblijven in dat hotel dan hebben wij besloten om een ander hotel te zoeken. zij bieden een rondreis aan maar het enige wat zij doen is de vlucht boeken een auto reserveren en 5 hotels . niets van route naar het volgende hotel of welke bezienswaardigheden er zijn onderweg; zelfs geen info of er parking is aan de hotels bij 1 hotel krijgt je korting als je in een bepaalde parking gaat staan.
    wat zij doen kun je in deze moderne tijd zelf vlug doen 1 uurtje werk.

    Door: lucas jos 21-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Prijs/kwaliteit = prima

    Loved it! Leuk weekendje gehad naar het "west-vlaamse" brugge, zeer de moeite waard, ook voor die prijs. Je hoeft niet 5-sterren te verwachten, maar prijs/kwaliteit verhouding prima.

    Door: Ton 07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    schijn bedriegt

    worden wel hele leuke reisjes aangeboden maar als je alleen reist komt er veel bovenop de prijs,toeslagen dan is het niet echt meer goedkoop,Een misleidende prijs waarmee geadverteerd .Jammer ! reisjes zien er leuk uit

    Door: ton burer 29-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Traveldeal

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Traveldeal een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Traveldeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Traveldeal actief?

    Traveldeal is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Traveldeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.