Traveldeal
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,8

U bent nu bij:

Totaal

7,8

Bestellen

7,6

Service

7,4

Prijs

8,2

Leveren

7,8
16 rating82 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

03-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ramon de Zwaan

Traveldeal - Erg vriendelijke service

Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


26-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fiep

Traveldeal - Awwwwwwsome!!

Superleuk weekendje gehad. Goed geregeld ook. top!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: lucas jos

Traveldeal - rondreis schotland

wij hadden een rondreis door schotland geboekt goedkoop maar helaas veel verborgen kosten , extra voor de auto,zeer goedkope hotels en het laatste hotel Edinburgh house hotel kregen wij een kamer van 2m op 3m vuil en smerig toen wij belde kregen wij voicemail want het was zaterdag en wij zouden maar 1 nacht verblijven in dat hotel dan hebben wij besloten om een ander hotel te zoeken. zij bieden een rondreis aan maar het enige wat zij doen is de vlucht boeken een auto reserveren en 5 hotels . niets van route naar het volgende hotel of welke bezienswaardigheden er zijn onderweg; zelfs geen info of er parking is aan de hotels bij 1 hotel krijgt je korting als je in een bepaalde parking gaat staan.
wat zij doen kun je in deze moderne tijd zelf vlug doen 1 uurtje werk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lesley reuten

Traveldeal - twee weken duitsland

twee weken Duitsland geboekt via Traveldeal. lekker goedkoop en Duitsland is mooier dan gedacht. Alles was gewoon netjes geregeld, niet wat op aan te merken.

minpunt was alleen de eigenaar van ons Duitse hotel, dat was nogal een chagrijn die overal voor liet bijbetalen maar ja volgende keer een ander hotel dan maar

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ton

Traveldeal - Prijs/kwaliteit = prima

Loved it! Leuk weekendje gehad naar het "west-vlaamse" brugge, zeer de moeite waard, ook voor die prijs. Je hoeft niet 5-sterren te verwachten, maar prijs/kwaliteit verhouding prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Smit

Traveldeal - Goede service

Vorige week een 4-daagse arrangement geboekt bij TravelDeal, richting het Sauerland. Helaas kon ik op de geboekte datum hier niet verblijven door werkgerelateerde zaken. TravelDeal heeft ervoor kunnen zorgen dat ik een week later wel kon verblijven, onder dezelfde voorwaarden.
We hebben een uitstekend verblijf gehad in een uitmuntend hotel en een prachtige omgeving.

Hartelijk bedankt en ga zo door!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
4
Zou hier weer kopen:JA
Door: ton burer

Traveldeal - schijn bedriegt

worden wel hele leuke reisjes aangeboden maar als je alleen reist komt er veel bovenop de prijs,toeslagen dan is het niet echt meer goedkoop,Een misleidende prijs waarmee geadverteerd .Jammer ! reisjes zien er leuk uit

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-07-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: tonny meijer

Traveldeal - zeer slechte service

In juni een autorondreis door Duitsland gepland. Een achttal hotels op verschillende manieren vastgelegd waaronder een hotel via Traveldeal. Zelf heb ik 2 jaar geleden een niertransplantatie ondergaan. In juli ben ik onverwacht zeer ziek geworden. Mijn getransplanteerde nier is ernstig ontstoken geraakt. Ben 5 dagen opgenomen in het ziekenhuis, aan het infuus met een zware anti biotica kuur. Na ontslag nog een kuur van 15 dagen. Ben ernstig verzwakt en weinig/niet mobiel. Op 12 juli hebben wij Traveldeal gevraagd om de reis te annuleren, of op een later tijdstip in het jaar deze reis te plannen. Ook hebben we gevraagd een hotel in Nederland te boeken vanwege de reisafstand onder andere naar het UMCG te Groningen. Het antwoord van Traveldeal was: "U kunt zich wenden tot uw annuleringsverzekering" en na enig aandringen "als u snel bent en een andere datum op kort termijn heeft dan willen wij proberen de datum te wijzigen. Wij hopen dat iedereen begrijpt dat we uiterst teleurgesteld waren zeker omdat we niet konden inschatten hoe lang het herstel gaat duren en we in staat waren de kilometers te overbruggen. Des teleurstellender waren we toen we contact opnamen met het hotel. Storneren, annuleren was geen enkel probleem. Onze wens op een later tijdstip na herstel boeken geen probleem. Kortom elke oplossing was bespreekbaar. Overigens alle ander 7 hotels hebben ook kosteloos geannuleerd. Alleen voor de afwerking moesten wij bij Traveldeal zijn. Maar dat was een misrekening, ze bleven bij "U moet bij de verzekering zijn", wel wilden ze op kort termijn nog proberen om te boeken. Toen we tegen beter weten in voorstelde te boeken van 3 tot 5 augustus kregen we te horen dat dat een meerprijs was van euro 55,95. De kosten zouden dan oplopen voor 2 nachten tot 310,-- euro. Gezien het feit dat alle andere hotels en organisaties zonder problemen meegewerkt hebben aan een oplossing vinden wij de opstelling van Traveldeal zeer onder de maat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: jeremy

Traveldeal - Beieren is zeker een aanrader!

Met mijn lieve vriendinnetje een aantal dagen naar Beieren geweest, gekozen voor de locatie omdat dit een aanbieding was.

De gastheer in het hotel had een enorm zwaar accent, die konden we maar moeilijk verstaan. Maar uiteindelijk kwam het goed, hij bracht ons naar de kamer en die was erg mooi met uitzicht.

Alles was goed geregeld en verzorgd, mooie locatie en prima deal.

Beieren is zeker een aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J. Jacobs

Traveldeal - Slechte levering

Wij hebben via traveldeal gelogeerd bij hotel Saillant Gulpen.
Reserveringsnummer 1704.32273
Besteld op: 19-04-2017
Comfortkamer
Arrangement voor drie dagen. Inclusief een driegangenmenu asperge menu.
Incheck: 01-06-2017. (donderdag)
Uit: 03-06-2017
Vanwege sluiting van hun restaurant op donderdag, werden we min of meer verplicht het aangeboden aspergemenu te nuttigen op dezelfde donderdagavond, in een restaurant op 10 minuten loopafstand. We zouden daarin geen keuze hebben of we op de eerste of tweede avond gebruik zouden maken van dit menu aanbod. Uiteindelijk bleek het wel mogelijk dit te verschuiven naar de tweede avond. De aangeboden kamer 108 was verre van een comfortkamer. Veel te klein. Je moest zijdelings langs het bed om bij het hoofdeinde te komen. De douche/ badruimte was ook echt minimaal.
Toen wij op 02-06 bij het hotel in de namiddag terugkwamen , bleek wel de badkamer opgeknapt en voorzien van handdoeken enz. Het bed echter was niet opgemaakt. Ook de kamer was niet gestofzuigd.
We zijn vanwege de slechte service op staande voet vertrokken, en zullen zeker geen tweede keer gaan logeren bij een Saillanthotel Gulpen.
Een grote teleurstelling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-04-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. Kleij

Traveldeal - Zonvakantie geboekt

We hebben een lekkere vakantie gehad die we hadden geboekt bij traveldeal.

Lekker goedkoop allemaal en we hadden een heel mooi hotel! Vaker doen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Emmy Binze

Traveldeal - Leuke goedkope vakantie met Travel Deal

Hele leuke vakantie gehad vol zon en plezier via Traveldeal. We hadden hier geboekt omdat het gewoon echt veel goedkoper was, gelukkig was het daardoor niet slechter geregeld ofzo.
Makkelijk online boeken en kiezen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Reynold van den Brink

Traveldeal - FIjne vakantie gehad

Via Traveldeal een vakantie geboekt naar de Algarve. Vanaf het begin werden wij al vriendelijk geholpen toen wij een aantal vragen hadden. Snelle en correcte reactie. Prijs kwaliteit van het hotel was uitstekend.



Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelies

Traveldeal - Gebruiksgemak verbeterd

Ik vond dit vroeger echt een rommelige en lelijke site, maar wat een verandering! Het ziet er weer tiptop uit!

Ook al vond ik de site niet handig, toch wel eens geboekt hier en elke keer prima vakantietje gehad. Niks mis mee.

Goed om te zien dat het nu gebruiksvriendelijker bestellen is! Daarom even extra credits daarvoor. Het weegt toch mee he

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: van den Bongerd

Traveldeal - Prima service

Afgelopen week zouden wij naar Zeeland vertrekken via Traveldeal. Aangezien mijn vrouw ziek werd ging dit helaas niet door. Traveldeal.nl gebeld wetende dat ik niet meer kon annuleren of wijzigen. Traveldeal heeft uiteindelijk toch de boeking kunnen wijzigen waardoor wij binnenkort toch kunnen. Super!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: A van Ingen

Traveldeal - Slechte service

Ik ben nog niet eens op vakantie en heb er nu eigenlijk al geen zin meer in. Deze organisatie werkt via dealssupply en zij kunnen geeneens een transfer regelen. Dit vind ik een bijbehorende service die je moet aan kunnen bieden. Ik heb een verrassingsreis geboekt zodat ik zelf niet zoveel hoef te regelen en me geen zorgen hoef te maken, maar nu ben ik alleen maar meer gestrest omdat ik niet weet hoe ik bij mijn hotel moet komen nadat ik geland ben. Ik heb gebeld en ze kunnen het niet regelen voor me, met andere woorden, zoek het uit.

Ronduit belachelijk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Hans01-09-2016

Volgens mij is dit echt zo iemand die ALLES geregeld wil hebben op vakantie. Niet nadenken en lekker achter de reisleiding aanlopen. Kom op zeg, A van Ingen..een beetje avontuur moet toch kunnen? Weet je hoe dat heet?? Een taxi! Die staan daar gewoon als je dat grote gebouw uitloopt. Zeg je hotelnaam en hops, je transfer!! Als je hier al stress van krijgt, nou dan succes op vakantie hoor haha!

Reactie op deze post:

Door: Hans01-09-2016

En dan nog iets. Ik heb hier ook geboekt. Welliswaar geen transfer (want die taxi heb ik helemaal zelf geregeld) en alles was tiptop in orde.

08-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: M. Massi

Traveldeal - Een weekje goed besteed

8 dagen spanje gedaan, aanbieding zag er goed uit maar het was wel erg goedkoop .Als ik de prijzen bij het hotel bekeek en wat ik er bij traveldeal voor moest betalen, moest ik wel even over nadenken want hoe dit kon was mij niet duidelijk, het was wel een erg groot verschil. Maar aangezien ik een weekje over had, had ik niet zoveel te verliezen dus gewoon gedaan. En aangenaam verrast, maar echt super! Prima hotel, lekker weer (ok dat hebben zij niet in de hand) reisbescheiden duidelijk en huur auto stond direct voor me klaar. Een weekje goed besteed. Vandaar dat ik dit hier even deel, dingen die te goedkoop lijken zijn het vaak ook, dit keer was het eens andersom.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Yunduz

Traveldeal - lastminutes all-inclusives

Prima verzorgde reizen met prima prijzen ook.

Vooral de lastminutes all-inclusive reizen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeroen van den Brink

Traveldeal - Fijne vakantie in de Algarve

Via traveldeal verbleven wij bij hotel Vitors village in de Algarve. Prima geregeld, vlucht wel wat vroeg in de ochtend maar vooral het goede hotel en het feit dat wij een huur auto er bij hadden maakte het een geslaagde vakantie.

Nu weer geboekt voor een nachtje in Antwerpen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rene Rademakers

Traveldeal - Suer service

Afgelopen januari een hotel geboekt bij Traveldeal.nl. Gezien mijn vrouw een week voor ons vertrek ziek werd heb ik contact opgenomen met Traveldeal.nl. Alles is netjes afgehandeld en wij konden uiteindelijk een maand later nog gebruik maken van onze overnachting.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lars Opdam

Traveldeal - Goed zoeken

Goed zoeken, maar af en toe zit er echt wel iets tussen. Veel ook niet maar ik denk dat ze af en toe dingen weg mogen doen tegen bodemprijzen en dan zit je goed voor heel weinig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. Kuypers

Traveldeal - Aanbiedingen leuk, popups niet

Leuke aanbiedingen bij Traveldeal, vooral als je last minute weg wilt.

Wel erg irritant dat er de hele tijd van die popups komen, dat bederft mijn surfplezier.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Traveldeal Klantenservice12-05-2016

Geachte heer of mevrouw Kuypers, Wij hebben uw feedback meegenomen in onze ontwikkeling. De pop ups hebben wij inmiddels verwijderd en wij hopen dat dit uw ervaring bij ons op de site verbeterd. Met vriendelijke groet, Traveldeal.nl Klantenservice

Anderen bekeken ook:

  • TUI reizen

    TUI reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Traveldeal

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Traveldeal?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Traveldeal

Ervaringen Traveldeal

Ontdek wat consumenten van Traveldeal vinden! Traveldeal is de perfecte combinatie van reizen en aanbiedingen. Het is de vertaling van de twee Engelse woorden welke dus reizen en aanbieding betekenen. Het zijn twee woorden waar veel mensen van houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een goedkope vakantie te krijgen. Traveldeal is een bedrijf welke de beste aanbiedingen bij consumenten brengt. Betaalbaar op vakantie gaan is dus mogelijk met Traveldeal. Het is heerlijk om van je vakantie te genieten! Het is dubbel genieten als je weet, dat je hier geen groot budget voor nodig hebt gehad. Het is dan helemaal een feest om via Traveldeal een reis te boeken. Of dit daadwerkelijk ook zo in de praktijk is horen we graag van jou. Heb jij al eens een reis geboekt via hun? Heb je een goede of minder goede ervaring met Traveldeal gehad? Laat dan een review achter op NederlandReview. Op die manier kunnen we elkaar helpen om bedrijven als Traveldeal te beoordelen. 

Over Traveldeal
Traveldeal is een van de nieuwste reisbureaus van ons land. Iedere dag worden er mooie en goede reisdeals aangeboden. Het kan een stedentrip zijn, een reis naar een wereldstad, een onbekende locatie, een mooi hotel of een midweek bij jou in de buurt. Een nieuwe visie op reizen moet het mogelijk maken om iedereen de wereld te laten zien.  

Het team achter het bedrijf heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de online reiswereld. Het is eigenlijk niet vreemd, dat ze volop mogelijkheden zagen om
Met onze nieuwe visie op reizen willen wij samen met jou de wereld veroveren en reizen haalbaar maken voor iedereen. Ook al zijn wij een jong bedrijf, we hebben onze sporen ruimschoots verdiend in de online reisbranche.

10 dingen die Nederlanders op vakantie doen...op even in de vakantiestemming te komen!


Diensten van Traveldeal
De diensten van Traveldeal zijn erg gemakkelijk en eenvoudig te omschrijven. Het gaat namelijk om het aanbieden van zeer scherp geprijsde reizen. Deze reizen kunnen over de hele wereld zijn, van goedkoop tot wat duurder en van kort tot veel langer. Het is mooi om een goede reis te boeken voor een scherpe prijs via het internet bij Traveldeal. 

Tips en Klachten over Traveldeal 
In de algemene voorwaarden is Traveldeal erg duidelijk en helder wat er moet gebeuren als je een klacht hebt. Het beste kun je direct ter plekke een klacht indienen bij de accommodatie of touroperator. Als het probleem niet naar tevredenheid opgelost wordt dan is het goed om met de klantenservice van Traveldeal contact op te nemen schrijven ze in artikel. Het laatste is telefonisch, per post en per email mogelijk. Het beste is om dit binnen drie dagen na terugkomst in Nederland te doen. Het is dan mogelijk om het probleem door Traveldeal op te laten lossen. 

Wat vind jij van Traveldeal?
Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met Traveldeal. Laat op NederlandReview je mening achter en help hiermee anderen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf Traveldeal. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!