NederlandReview

    Ervaringen Traveldeal

    Ontdek wat consumenten van Traveldeal vinden! Traveldeal is de perfecte combinatie van reizen en aanbiedingen. Het is de vertaling van de twee Engelse woorden welke dus reizen en aanbieding betekenen. Het zijn twee woorden waar veel mensen van houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een goedkope vakantie te krijgen. Traveldeal is een bedrijf welke de beste aanbiedingen bij consumenten brengt. Betaalbaar op vakantie gaan is dus mogelijk met Traveldeal. Het is heerlijk om van je vakantie te genieten! Het is dubbel genieten als je weet, dat je hier geen groot budget voor nodig hebt gehad. Het is dan helemaal een feest om via Traveldeal een reis te boeken. Of dit daadwerkelijk ook zo in de praktijk is horen we graag van jou. Heb jij al eens een reis geboekt via hun? Heb je een goede of minder goede ervaring met Traveldeal gehad? Laat dan een review achter op NederlandReview. Op die manier kunnen we elkaar helpen om bedrijven als Traveldeal te beoordelen.

    Over Traveldeal

    Traveldeal is een van de nieuwste reisbureaus van ons land. Iedere dag worden er mooie en goede reisdeals aangeboden. Het kan een stedentrip zijn, een reis naar een wereldstad, een onbekende locatie, een mooi hotel of een midweek bij jou in de buurt. Een nieuwe visie op reizen moet het mogelijk maken om iedereen de wereld te laten zien.

    Het team achter het bedrijf heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de online reiswereld. Het is eigenlijk niet vreemd, dat ze volop mogelijkheden zagen om
    Met onze nieuwe visie op reizen willen wij samen met jou de wereld veroveren en reizen haalbaar maken voor iedereen. Ook al zijn wij een jong bedrijf, we hebben onze sporen ruimschoots verdiend in de online reisbranche.

    10 dingen die Nederlanders op vakantie doen...op even in de vakantiestemming te komen!

    Diensten van Traveldeal

    De diensten van Traveldeal zijn erg gemakkelijk en eenvoudig te omschrijven. Het gaat namelijk om het aanbieden van zeer scherp geprijsde reizen. Deze reizen kunnen over de hele wereld zijn, van goedkoop tot wat duurder en van kort tot veel langer. Het is mooi om een goede reis te boeken voor een scherpe prijs via het internet bij Traveldeal.

    Tips en Klachten over Traveldeal

    In de algemene voorwaarden is Traveldeal erg duidelijk en helder wat er moet gebeuren als je een klacht hebt. Het beste kun je direct ter plekke een klacht indienen bij de accommodatie of touroperator. Als het probleem niet naar tevredenheid opgelost wordt dan is het goed om met de klantenservice van Traveldeal contact op te nemen schrijven ze in artikel. Het laatste is telefonisch, per post en per email mogelijk. Het beste is om dit binnen drie dagen na terugkomst in Nederland te doen. Het is dan mogelijk om het probleem door Traveldeal op te laten lossen.

    Wat vind jij van Traveldeal?

    Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met Traveldeal. Laat op NederlandReview je mening achter en help hiermee anderen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf Traveldeal.

    Duizenden ervaringen over traveldeal. Nederlanders die u voorgingen bij traveldeal vertellen over hun ervaringen. Leuk, goedkoop of betrouwbaar? Lees het bij NederlandReview.nl

    Traveldeal
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    7
    68% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,4
    Service
    rating
    6,6
    Prijs
    rating
    7,4
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Hotel Karolin,Waldkirchen

    Drama; hotel lijkt op verouderd bejaardenpension.Om 22 uur gaat het licht uit in de lounge/bar.Uitsluitend wifi in de lounge; niet op de kamer.
    Receptie onbewaakt.Bij binnenkomst
    Komt de walm van de stoomketels je tegemoet.Prive-zwembad blijkt het lokale openbare zwembad te zijn op enige honderden meters afstand.

    Door: Jaap26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    8 dagen appartement Cordial Familien & Vital Hotel in Tirol

    Het bestellen ging redelijk via Taveldeal. Wij dachten te maken te hebben met een (redelijk) goede accommodatie. Men adverteerde namelijk met vier sterren e.d. en we hebben er behoorlijk veel geld voor betaald. Het was echter te verschrikkelijk voor woorden.
    Wij zaten in een oud aftands appartement direct boven de keuken. Om vier uur s’ochtens (niets ten nadele van het personeel overigens) begon men te werken in de keuken en we waren elke dag klaar wakker rond die tijd. Verder slapen had geen zin. We hebben het dan nog niet over de stank die bij het avondeten naar boven kwam en bleef hangen in het appartement. Over het aftandse appartement voldeed werkelijk niets. Noem maar iets op: de douche, de stoelen, de bank, het bed. Alles was versleten. De verlichting: dit waren halogeen bouwlampen. Niet bepaald prettig voor de ogen, we zien nog steeds zwarte plekken. Op geen enkele stoel konden we zitten en wij hebben het na deze vakantie behoorlijk in onze rug gekregen. Het bed kraakte gigantisch en zakte in. Een goed matras kon er kennelijk niet van af. We hadden toch duidelijk als voorkeur aangegeven: een liefst rookvrije appartement. Nou wil het geval dat al het (keuken/bedienend) personeel direct onder onze balkon aanzienlijk rookten. Dus dit kwam direct in het appartement (klein detail: deze voorkeur is aangegeven vanwege astma).
    We hebben hier niet bepaald naar onze zin gehad en zijn er dan ook achter dat wij niet meer met deze organisatie verder zullen gaan. Traveldeal heeft onze vakantie (wij gaan namelijk maar 1 keer per jaar) behoorlijk verpest. Beste mensen: wees er beducht op met deze organisatie een hotel of appartement te boeken. Er is sprake van grote misleiding!
    Een dergelijk slechte accommodatie hebben wij nog nooit gehad. Nog bedankt dat u onze vakantie (en rust, gezondheid etc) heeft verpest.

    Door: Fam. Silven14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Annuleren onmogelijk en wijzigen kost geld!

    De boeking was zo gepiept, maar binnen een uur kwam ik er achter dat het eigenlijk niet mogelijk was voor ons (stom, ik weet het( en mailde ik er achter aan of ik het alsjeblieft nog kon annuleren. Ik had verwacht omdat het zo ontzettend snel was dit geen probleem zou zijn. Helaas kon het niet meer geannuleerd worden. Ik kon het weggeven (Ja tuurlijk ik geef altijd kadootjes van ruim €150 "weg"...
    Nu ik later de datum wil wijzigen kost het me geld. Ronduit belachelijk, dat is toch gewoon service? Ik zal hier niet meer boeken!

    Door: Rebecca28-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Misleiding

    Het hotel was niets op aan te merken. Ontbijt en diner waren prima. Kamer en bediening was goed.
    Wij dachten een leuke deal te hebben maar niets is minder waar.
    De traveldeal was dat we geen € 346,00 voor 2 personen voor 2 nachten inclusief 1 diner hoefde te betalen maar € 194,- + €19,95 boekingskosten.
    Als ik rechtstreeks geboekt had bij het hotel had ik ook deze prijs betaald. Ik vind dit dan ook misleiding en het is te gemakkelijk gezegd dat u op dit soort specifieke gevallen niet op in kunt gaan

    Door: Anneke Schnieders-Bakker12-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Blokhut

    Twee weken geleden via Travel Deal een blokhut geboekt. Nergens stond vermeld dat er geen toilet en stromend water aanwezig was. Wij konden e.e.a. alleen bereiken over een gevaarlijk stevig en steil pad. ,s nachts was het aardedonker en er was bij ons beiden geen telefoon bereik. Harde banken en hard matras waren vervelend.
    Wij konden niet bellen of mailen met Gravel Deal en de volgende dag, toen wij zeiden dat we naar huis gingen (We hadden voor een week geboekt). Mochten we nauwelijks naar binnen om te pinnen omdat ze waarschijnlijk bang was dat andere gasten van het Gasthof ons hoorden.
    Na 3,5 uur thuis gekomen meteen gebeld naar Travel Deal . Ze zouden bellen met de eigenaresse. Volgende dag mail. Zij geloofden ons niet en wel de eigenaresse. Het is heel erg jammer dat Gravel Deal niet weet wat ze verhuurt. Zij kijken alleen naar de website. Daar staat natuurlijk niet op dat er een gevaarlijk pad naar de blokhut loopt.
    Ik heb 2 keer gevraagd of ze ergens bij aangesloten zijn om een klacht in te dienen.
    Uiteindelijk hebben we het ontbijt voor 6 dagen teruggekregen. Dat kostte moeite.

    Door: Geerling, familie15-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Ultra All-inclusive Hotel Untermetzger

    Via Traveldeal een 8 daagse reis geboekt naar Hotel Untermetzger in Zell am Ziller.
    In het arrangement stond vermeld dat ons verblijf in een bijgebouw is geboekt. Alleen kon ik nergens eruit opmaken dat dit bijgebouw 650 meter van het gebouw verwijderd was. Wij gingen er dus vanuit dat dit bijgebouw via een verbinding van het hoofdgebouw bereikbaar zou zijn. Later bleek dat het geboekte bijgebouw ( Gasthof Klammenschneider)overboekt te zijn en kregen wij Hotel-Garni Maximilian als verblijf aangeboden. Dit lag maar 500 meter van het hoofdgebouw verwijderd. Dit alles hadden wij niet verwacht en waren dus ook behoorlijk teleurgesteld. Toen we later naar de receptie gingen om dit te melden, werd ons beloofd dat we de dag erna een kamer in het hoofdgebouw zouden krijgen. De dag erna zouden we na het ontbijt een kamer krijgen. Dag erna zijn we dus gaan ontbijten, en toen kregen we te horen dat we na lunchtijd maar terug moesten komen. Maar nog geen half uur later werd ons medegedeeld dat we toch geen kamer kregen in het hoofdgebouw. Ook was de jongeman die daar werkte niet erg vriendelijk. Hij liet duidelijk merken dat we maar lastig waren en liep echt te kreunen van ongenoegen. Dus zijn we gewoon gebleven in Hotel Maximilian. Wel moet ik zeggen dat bij Maximilian een super live gastvrouw aanwezig was en deze deed er alles aan om voor ons een goed verblijf te zorgen. Nette en grote kamer met prachtig uitzicht. Heerlijke bedden en een schone douche. De kamers werden dagelijks schoongemaakt. Enige nadeel was dat je wel voor al je maaltijden en dranken ( all inclusive) naar het hoofdgebouw moest lopen. Gelukkig hadden we prachtig weer, maar bij mindere weersomstandigheden is het niet zo fijn om telkens naar het hoofdgebouw te moeten wandelen om te eten en/of te drinken. Daarnaast stond in het arrangement dat dagelijks een 3 gangendiner (keuze uit 2 hoofdgerechten) aangeboden zou worden. Dit werd in werkelijkheid aangeboden in buffetvorm. Helaas waren de maaltijden niet altijd smakelijk. Afhankelijk van wie er in de keuken stond, was het wel of niet te eten, Maar goed, voor de prijs waarvoor het arrangement is aangeboden, kun je ook niet verwachten dat er biefstuk geserveerd wordt, maar het is ook niet nodig om vlees (schinken) dat van het avondbuffet is overgebleven, de volgende ochtend weer te serveren en als het dan nog niet op is, diezelfde avond in een aardappelgerecht te verwerken. Zorg er wel voor dat je op tijd in de eetzaal bent, anders is er geen tafel meer vrij.
    Het ontbijt was prima! Je kon hier ook meteen je lunch klaarmaken. En alles werd gedurende de ontbijt uren goed bijgevuld.

    Al met al hebben we een mooie vakantie gehad in een mooie omgeving, maar we zijn teleurgesteld met hoe het arrangement werd aangeboden via Traveldeal. Na telefonisch contact met traveldeal hebben ze wel alles eraan gedaan om ons verblijf zo goed mogelijke te laten verlopen. Helaas gaf de Manager van Gasthof Untermetzger aan dat Traveldeal verantwoordelijk was voor de miscommunicatie. Uiteindelijk hebben we bij beide partijen aangegeven dat we onze vakantie niet wilde bederven door onduidelijkheden van welke partij dan ook. Wel denk ik dat we deze vakantie niet geboekt hadden met de wetenschap dat het oorspronkelijke bijgebouw 650 meter van het hoofdgebouw lag. En de kwaliteit van diner was ook niet voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat ook dat Traveldeal deze arrangement niet meer aanbiedt. Het zou jammer zijn om op deze manier de goede naam van traveldeal te grabbel te gooien. We hebben wel als tegemoetkoming een kortingscode van Traveldeal ontvangen.

    Als laatste wil ik wel nog onze complimenten geven aan Hotel- Garni Maximilian. Dit heeft ons verblijf en teleurstelling die wij eerste instantie hadden, helemaal goed gemaakt. Ik zou hier de volgende keer weer willen verblijven!!

    Door: Nancy 20-08-2018
    Wim Stal18-01-2019

    Waarom zou een hotel overgebleven vlees niet mogen gebruiken voor de maaltijden daags erna, Nancy? Heel goed dat een restaurateur verspilling tegengaat! Geweldig dat er maaltijden in buffetvorm waren! Dan kun je naar eigen keuze een diner samenstellen. Het blijft natuurlijk heel erg raar en vervelend dat het onderkomen ver van het hoofdverblijf was. Een forse financiële compensatie was wel op zijn plaats geweest.

    Wim Stal18-01-2019

    Waarom zou een hotel overgebleven vlees niet mogen gebruiken voor de maaltijden daags erna, Nancy? Heel goed dat een restaurateur verspilling tegengaat! Geweldig dat er maaltijden in buffetvorm waren! Dan kun je naar eigen keuze een diner samenstellen. Het blijft natuurlijk heel erg raar en vervelend dat het onderkomen ver van het hoofdverblijf was. Een forse financiële compensatie was wel op zijn plaats geweest.

    Wim Stal18-01-2019

    Waarom zou een hotel overgebleven vlees niet mogen gebruiken voor de maaltijden daags erna, Nancy? Heel goed dat een restaurateur verspilling tegengaat! Geweldig dat er maaltijden in buffetvorm waren! Dan kun je naar eigen keuze een diner samenstellen. Het blijft natuurlijk heel erg raar en vervelend dat het onderkomen ver van het hoofdverblijf was. Een forse financiële compensatie was wel op zijn plaats geweest.

    Wim Stal18-01-2019

    Waarom zou een hotel overgebleven vlees niet mogen gebruiken voor de maaltijden daags erna, Nancy? Heel goed dat een restaurateur verspilling tegengaat! Geweldig dat er maaltijden in buffetvorm waren! Dan kun je naar eigen keuze een diner samenstellen. Het blijft natuurlijk heel erg raar en vervelend dat het onderkomen ver van het hoofdverblijf was. Een forse financiële compensatie was wel op zijn plaats geweest.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Heerlijke vakantie

    Via www.Traveldeal.nl een stedentrip geboekt naar Valencia. Goed geregeld, fijn hotel en niet duur. Werd uitstekend geholpen door de klantenservice toen ik vooraf wat vragen had.

    Door: Marijke den Engel04-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    stedentrip naar Berlijn

    stedentrip naar Berlijn geboekt met traveldeal. We hadden deze eigenlijk ergens anders willen boeken maar hier waren ze gewoon goedkoper dus we hebben de reis overgezet, dat kon gelukkig nog.

    het hotel was erg mooi en netjes ingericht, maar we moesten net iets verder lopen voor alles dan we hadden verwacht van te voren, maar we hadden het ook niet goed uitgezocht.

    Berlijn is echt een erg leuke stad, wij waren nu maar een weekje en dat is veel te kort dus wij gaan zeker nog een keertje in deze stad een kijkje nemen.

    Door: Janneke04-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Total scam

    Bought ski package with traveldeal, paid 100% (no cancellation) and received email confirmation, 2 weeks later, after we bought flight tickets and paid for car rental, traveldeal told me the hotel has no room for us, refund us the money and no compensation, now I have flight tickets and rented car and end up no hotel.

    Door: Pipy06-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Erg vriendelijke service

    Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

    Door: Ramon de Zwaan03-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Awwwwwwsome!!

    Superleuk weekendje gehad. Goed geregeld ook. top!!

    Door: Fiep26-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    rondreis schotland

    wij hadden een rondreis door schotland geboekt goedkoop maar helaas veel verborgen kosten , extra voor de auto,zeer goedkope hotels en het laatste hotel Edinburgh house hotel kregen wij een kamer van 2m op 3m vuil en smerig toen wij belde kregen wij voicemail want het was zaterdag en wij zouden maar 1 nacht verblijven in dat hotel dan hebben wij besloten om een ander hotel te zoeken. zij bieden een rondreis aan maar het enige wat zij doen is de vlucht boeken een auto reserveren en 5 hotels . niets van route naar het volgende hotel of welke bezienswaardigheden er zijn onderweg; zelfs geen info of er parking is aan de hotels bij 1 hotel krijgt je korting als je in een bepaalde parking gaat staan.
    wat zij doen kun je in deze moderne tijd zelf vlug doen 1 uurtje werk.

    Door: lucas jos21-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    twee weken duitsland

    twee weken Duitsland geboekt via Traveldeal. lekker goedkoop en Duitsland is mooier dan gedacht. Alles was gewoon netjes geregeld, niet wat op aan te merken.

    minpunt was alleen de eigenaar van ons Duitse hotel, dat was nogal een chagrijn die overal voor liet bijbetalen maar ja volgende keer een ander hotel dan maar

    Door: Lesley reuten30-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Prijs/kwaliteit = prima

    Loved it! Leuk weekendje gehad naar het "west-vlaamse" brugge, zeer de moeite waard, ook voor die prijs. Je hoeft niet 5-sterren te verwachten, maar prijs/kwaliteit verhouding prima.

    Door: Ton07-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede service

    Vorige week een 4-daagse arrangement geboekt bij TravelDeal, richting het Sauerland. Helaas kon ik op de geboekte datum hier niet verblijven door werkgerelateerde zaken. TravelDeal heeft ervoor kunnen zorgen dat ik een week later wel kon verblijven, onder dezelfde voorwaarden.
    We hebben een uitstekend verblijf gehad in een uitmuntend hotel en een prachtige omgeving.

    Hartelijk bedankt en ga zo door!

    Door: Smit03-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    schijn bedriegt

    worden wel hele leuke reisjes aangeboden maar als je alleen reist komt er veel bovenop de prijs,toeslagen dan is het niet echt meer goedkoop,Een misleidende prijs waarmee geadverteerd .Jammer ! reisjes zien er leuk uit

    Door: ton burer29-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    zeer slechte service

    In juni een autorondreis door Duitsland gepland. Een achttal hotels op verschillende manieren vastgelegd waaronder een hotel via Traveldeal. Zelf heb ik 2 jaar geleden een niertransplantatie ondergaan. In juli ben ik onverwacht zeer ziek geworden. Mijn getransplanteerde nier is ernstig ontstoken geraakt. Ben 5 dagen opgenomen in het ziekenhuis, aan het infuus met een zware anti biotica kuur. Na ontslag nog een kuur van 15 dagen. Ben ernstig verzwakt en weinig/niet mobiel. Op 12 juli hebben wij Traveldeal gevraagd om de reis te annuleren, of op een later tijdstip in het jaar deze reis te plannen. Ook hebben we gevraagd een hotel in Nederland te boeken vanwege de reisafstand onder andere naar het UMCG te Groningen. Het antwoord van Traveldeal was: "U kunt zich wenden tot uw annuleringsverzekering" en na enig aandringen "als u snel bent en een andere datum op kort termijn heeft dan willen wij proberen de datum te wijzigen. Wij hopen dat iedereen begrijpt dat we uiterst teleurgesteld waren zeker omdat we niet konden inschatten hoe lang het herstel gaat duren en we in staat waren de kilometers te overbruggen. Des teleurstellender waren we toen we contact opnamen met het hotel. Storneren, annuleren was geen enkel probleem. Onze wens op een later tijdstip na herstel boeken geen probleem. Kortom elke oplossing was bespreekbaar. Overigens alle ander 7 hotels hebben ook kosteloos geannuleerd. Alleen voor de afwerking moesten wij bij Traveldeal zijn. Maar dat was een misrekening, ze bleven bij "U moet bij de verzekering zijn", wel wilden ze op kort termijn nog proberen om te boeken. Toen we tegen beter weten in voorstelde te boeken van 3 tot 5 augustus kregen we te horen dat dat een meerprijs was van euro 55,95. De kosten zouden dan oplopen voor 2 nachten tot 310,-- euro. Gezien het feit dat alle andere hotels en organisaties zonder problemen meegewerkt hebben aan een oplossing vinden wij de opstelling van Traveldeal zeer onder de maat.

    Door: tonny meijer17-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Beieren is zeker een aanrader!

    Met mijn lieve vriendinnetje een aantal dagen naar Beieren geweest, gekozen voor de locatie omdat dit een aanbieding was.

    De gastheer in het hotel had een enorm zwaar accent, die konden we maar moeilijk verstaan. Maar uiteindelijk kwam het goed, hij bracht ons naar de kamer en die was erg mooi met uitzicht.

    Alles was goed geregeld en verzorgd, mooie locatie en prima deal.

    Beieren is zeker een aanrader!

    Door: jeremy14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Slechte levering

    Wij hebben via traveldeal gelogeerd bij hotel Saillant Gulpen.
    Reserveringsnummer 1704.32273
    Besteld op: 19-04-2017
    Comfortkamer
    Arrangement voor drie dagen. Inclusief een driegangenmenu asperge menu.
    Incheck: 01-06-2017. (donderdag)
    Uit: 03-06-2017
    Vanwege sluiting van hun restaurant op donderdag, werden we min of meer verplicht het aangeboden aspergemenu te nuttigen op dezelfde donderdagavond, in een restaurant op 10 minuten loopafstand. We zouden daarin geen keuze hebben of we op de eerste of tweede avond gebruik zouden maken van dit menu aanbod. Uiteindelijk bleek het wel mogelijk dit te verschuiven naar de tweede avond. De aangeboden kamer 108 was verre van een comfortkamer. Veel te klein. Je moest zijdelings langs het bed om bij het hoofdeinde te komen. De douche/ badruimte was ook echt minimaal.
    Toen wij op 02-06 bij het hotel in de namiddag terugkwamen , bleek wel de badkamer opgeknapt en voorzien van handdoeken enz. Het bed echter was niet opgemaakt. Ook de kamer was niet gestofzuigd.
    We zijn vanwege de slechte service op staande voet vertrokken, en zullen zeker geen tweede keer gaan logeren bij een Saillanthotel Gulpen.
    Een grote teleurstelling.

    Door: J. Jacobs10-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Zonvakantie geboekt

    We hebben een lekkere vakantie gehad die we hadden geboekt bij traveldeal.

    Lekker goedkoop allemaal en we hadden een heel mooi hotel! Vaker doen!

    Door: J. Kleij29-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Traveldeal

    Uw beoordeling