NederlandReview

    Ervaringen TravelBerry

    Ben jij altijd op zoek naar de beste aanbiedingen? Een reisje naar New York, Londen of Barcelona klinkt goed, maar wil je er niet teveel geld aan kwijt zijn? Vind je het niet erg om de organisatie een keer in de handen van een ander te leggen? Misschien is TravelBerry dan wel iets voor jou.

    Wat vinden consumenten van TravelBerry? Zijn de reizen goed georganiseerd? Zijn de aanbiedingen wel écht zoveel goedkoper? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? En is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over TravelBerry

    TravelBerry is een website die elke dag meerdere reisaanbiedingen online zet. Hun doel is om mensen te inspireren nieuwe plekken te ontdekken en je een onvergetelijke vakantie te bieden. De reizen die ze bij TravelBerry aanbieden worden samengesteld door een team van reisliefhebbers en lokale experts met verstand van landen en bestemmingen. Door middel van hun passie en enthousiasme voor reizen zorgen de experts naar eigen zeggen voor een onvergetelijke én betaalbare vakantie.

    Iedere dag worden er op de website nieuwe reizen online gezet. Zo krijg je telkens een nieuwe dosis reisinspiratie voorgeschoteld en kun je bekijken wat voor een soort reis jij zou willen maken. Bij TravelBerry zou je een op maat gemaakte ervaring moeten verwachten waarbij je bijzondere activiteiten zal doen en lokale tips krijgt.

    Stedentripje naar New York geboekt bij TravelBerry? Bekijk hier welke dingen je écht niet mag missen in de wereldstad!

    Diensten TravelBerry

    Wanneer je een leuke reis hebt gevonden, is het tijd om ‘m te boeken! Bij TravelBerry kan je betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, Bancontact/Mister Cash en ING Homepay. In de meeste gevallen is het mogelijk om in termijnen te betalen. Wanneer je ervoor kiest in termijnen te betalen, ontvang je telkens een herinnering wanneer een termijn betaald dient te woorden. Wél moet je uiterlijk 6 werken voor vertrek de complete betaling hebben verricht. Wanneer de hele betaling is voldaan, ontvang je 5 dagen voor vertrek de tickets.

    Krijg je geen genoeg van TravelBerry? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van acties, aanbiedingen en nieuwtjes! Ook kun je TravelBerry volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

    Garantie, vragen en klachten bij TravelBerry

    Indien je onverwachts niet meer op reis kunt gaan, is het mogelijk om deze te annuleren. Wanneer je een annuleringsverzekering hebt moet je contact opnemen met je verzekeraar om na te gaan of de kosten door hen zullen worden gedekt. Vervolgens kun je je annulering regelen bij een reisadviseur. Heb je een annuleringsverzekering bij TravelBerry afgesloten? Dan kun je contact met ze opnemen via +31 20 651 52 53 of door een mailtje te sturen naar info@europeesche.nl.

    Heb je vragen over de reizen van TravelBerry? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina van de website. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar hallo@travelberry.nl, te bellen naar 030 – 227 29 14 of door een berichtje te sturen of Facebook. Indien je een klacht hebt, kun je contact opnemen met TravelBerry via de telefoon of de e-mail.

    Ben jij al eens op reis geweest met TravelBerry? Zo ja, waarnaartoe? Wat is er zo leuk aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

    Ook als je nog niet bekend bent met TravelBerry zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende organisaties zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een leuk reisje bij TravelBerry te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

    TravelBerry
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4
    27% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,6

    Service

    3,6

    Prijs

    4,4

    Leveren

    3,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Disneyland Parijs

    Oplichters!! Reizen gaan door en geven geen geld terug!! WEES GEWRSCHUWD

    Door: JJ26-08-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    gelukkig niets

    Tot mijn schrik zie ik hier dezelfde wanpraktijken bij Travelberry als bij Citytijger. Mark Leeuwesteijn gaat bij dit nieuwe bedrijf gewoon door met zijn schimmige praktijken. Reis boeken en betalen maar niet nakomen en blijkbaar in dit geval ook niet meer terugbetalen. Wij hebben een reis geboekt bij Citytijger die niet doorging met een ondoorzichtig excuus van het reisbureau. Hierna konden we naar onze centen fluiten. Tot op heden nooit wat terug gezien. Wij hebben aangifte gedaan bij de politie van oplichting maar omdat er te weinig aangiften waren kon er geen zaak van gemaakt worden. Mijn raad is dan ook dat zoveel mogelijk mensen hier melding van maken zodat deze meneer eindelijk een keer aangepakt kan worden. Nog een tip de gegevens van Mark zijn te vinden als je goed zoekt op internet (kvk). en via klarna kun je zien waar je geld naartoe wordt overgemaakt. dit zijn hele legitime middelen om te zoeken. dus zeker niet laten gaan maar overal klachten neerleggen.

    Door: van Beek 28-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    20 juli Disney

    Dag een leuke deal te hebben ivm met de verjaardag van me zoon. Betaling al gedaan. Geen bevestiging ontvangen, de hel week bellen en mailen. Geen mail reactie gehad. En vandaag dat ik wederom bel hoor ik de reis is geannuleerd. Ik heb geen annulering per mail ontvangen en of vanuit de contact formulier via het site. Dit is echt een domper voor ons. Hopen dat we wel ons geld terug krijgen. Kan nu niet anders meer inplannen het geld hebben jullie. Ik ben zo teleurgesteld

    Door: Ria Bhoekhan17-07-2019
    Deborah19-07-2019

    Ik zit ook al de hele week te bellen maar ik wordt hier dood ziek van ik hoor en zie niets een 22 Juli gaan we eigenlijk al

    Ria Bhoekhan08-08-2019

    Me geld heb ik ook nog steeds niet terug

    chrs21-08-2019

    Hier hetzelfde, ik wacht al 2 maanden op mijn geld. Graag aangifte doen bij de politie en melden bij consuwijzer/ACM

    Ria24-08-2019

    Zijn er meer mensen gedupeerd door het niet doorgaan van onder andere stedentrips en Disneyworld Parijs reizen die door het bedrijf Travelberry (al dan niet via Vakantieveilingen) wordt of werd aangeboden?

    Brenda Van Eenige28-08-2019

    Hier ook Disneyland. Werd geannuleerd en geen geld terug. Zitten zogenaamd in Amsterdam, maar kvk zegt iets anders. Op dat adres zit een ander reisbureau die zegt dat ze daar ruimte gehuurd hebben maar nu c vertrokken zijn naar Scheveningen. Klacht ingediend bij ACM consuwijzer en rechtsbijstand erop gezet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    dagje welness met overnachting

    je zou zeggen je pleegt 2 telefoontjes en dan is dat geregeld.

    nee hoor niets was geregeld ik concludeer hieruit dat travelberry bestaat uit verstandelijk beperkten die niets kunnen.

    wat een zooitje

    Door: Theo Rooijakkers16-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Busreis Travelberry

    Nooiit meer, zelf overal achteraan moeten gaan. En nu geen reacties op mailtjes krijgen. Ik wil mijn geld terug!!

    Door: chrsz03-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dagtrip Disney Parijs

    Stelletje OPLICHTERS!!!
    Via vakantieveilingen een bus dagtrip naar EuroDisney gewonnen voor mijn zoon en mij... reis was direct te boeken via TravelBerry.
    Moest nog wel even apart €12 overmaken. Om een héél lang verhaal héél kort te maken, 3 dagen, om iets voor 12 uur in de nacht, wordt er via de mail geannuleerd, omdat er onvoldoende deelname in de touringcar is. NERGENS in de voorwaarden is dit terug te lezen en wordt na veel (vooral) heen -en (bijna geen) weer gemail en gebel afgedaan als volgt:

    *Bij het boeken van een reis ga je akkoord met een onvoldoende deelname clausule*
    (Nogmaals, nergens terug te vinden op dat moment in de voorwaarden, downloads aanwezig als bewijs)
    29 maart geboekt en tot op de dag van vandaag nog steeds geen beloofde terugbetaling of verder antwoord van Travelberry. Na veel zoeken en Googlen, blijkt dat het vorige bedrijf van deze eigenaar precies dezelfde praktijken erop nahield. (CityTijger)
    !!!Dus wees gewaarschuwd!!!
    Mag hopen dat ze naar aanleiding van dit berichtje mij niet gaan bedreigen. ???????? overigens lijkt het er sterk op dat de positieve recensies nep zijn op veel verschillende platformen.
    Heel belangrijk om te vermelden is dat VakantieVeilingen binnen 3 dagen het volledige bedrag van de voucher op mijn rekening terug gestort had. Super goede hulp en service gekregen!!????

    Door: Brit24-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Stedentrip naar Londen voor 5

    UPDATE: Na Travelberry's reactie gelijk diezelfde dag een mail gestuurd (16-6-2019), maar tot vandaag de dag geen reactie!!!!!!! Overigens zijn alle 5 ster reviews NEP, zoals anderen hebben aangegeven! //// Geboekt op 27 april jl. Vijf dagen van tevoren zouden wij een bevestigingsmail ontvangen. Ik had echter helemaal niets meer van Travelberry gehoord dus in de ochtend van 24 april gebeld. Ik kreeg Mark aan de lijn en die kon mij niet vertellen of de reis nog doorging. Hij zou mij diezelfde dag een mail sturen. Zo gezegd, zo gedaan. Om 23:30 kreeg ik een mail dat er onvoldoende deelname was en de reis niet doorgaat. Erg vervelend om dit 2 dagen van tevoren te moeten horen! Maar ook om zelf te moeten bellen om hier achter te komen! Toch maar een tweede poging gedaan en een nieuwe datum uitgekozen... Mark vertelde me dat ik boekingen beter telefonisch kan doen. Nu dus telefonisch geboekt voor 1 juni. Ik had weer Mark aan de lijn die mij een mail zou sturen op vrijdag 24 mei en anders uiterlijk op maandag 27 mei. Ik heb vrijdag niets ontvangen, maar maandag ook niets meer ontvangen! Toen ik belde kreeg ik een andere werknemer aan de telefoon. Ik heb de situatie uitgelegd, maar deze werknemer kon mij ook niet vertellen of de reis nog door zou gaan. Ik zou wederom een mail ontvangen van een andere werknemer. Ik heb ondertussen echter op 3 mails gewacht die nooit binnen zijn gekomen! Ik vertrouwde het niet meer en heb mijn geld terug gevraagd. Dit begreep de andere werknemer en hij vroeg me een mail te sturen naar Mark die de teruggave van het geld zou regelen. Ik heb diezelfde dag een mail gestuurd naar Mark en kreeg dezelfde dag een mail terug dat het doorgegeven werd aan hun partner. Het is nu twee weken later. Ik heb nog geen enkele mail gehad, ondanks zelf nog gemaild te hebben hoe het er nu voor staat. Ik heb dus ook mijn geld nog niet terug. Hoop dat ik dit nog wel terug krijg en ze er niet mee vandoor zijn gegaan... Al met al, een zeer slechte ervaring gehad met Travelberry. Ik raad iedereen dan ook af via Travelberry een vakantie te boeken.

    Door: Naomi24-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPGELICHT DOOR TRAVELBERRY - PAS OP: NEP RECENTIES

    Alle -goede- beoordelingen op Facebook, Google en hier zijn volledig NEP.

    Sinds er opgelichte mensen zijn die hun eerlijke en slechte ervaringen online zetten over travelberry omdat hun reizen niet bestaan en er geen geld wordt terugegeven , verschijnen er overal neppe recenties!

    Door: OnlineBoeker21-06-2019
    Gedupeerde klant van Travelberry22-06-2019

    Wij zijn er ook in getuind en wachten nog steeds op ons geld, zal wel niet meer komen :-(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Voordelig

    Ik kwam een mooie aanbieding tegen, een paar dagen met ontbijt en een diner in Drenthe. wilden we al een tijdje en heb geboekt.dat ging super snel en kreeg meteen de boeking binnen.gewldig goed geregeld.dank jullie wel.

    Door: Margreet21-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Last minute

    booked last minute on the website, wasn't sure about my confirmation. I sent a email and Hoteldeal's personal respond to me the samed day over my booking(a Saturday please!)

    The Hotel in Amsterdam is really really good located!! 10min walk from.the station. And u still close to important "must seen" of.the city by walk And helpful staff!

    Door: Layla21-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Movie Park

    De reis naar moviepark verliep gesmeerd. De boeking ging wat minder maar inmiddels nog een keer hetzelfde arrangement geboekt en dat ging al stukken beter. Ze luisteren goed naar feedback!

    Door: Drik Willems21-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Trip naar Disneyland Parijs

    - Onze reis is ook al twee keer afgezegd ivm 'te weinig deelnemers'
    En dat het niet doorgaat moet je zelf ontdekken want daar wordt niet (!) over bericht, totdat je zelf een dag vooraf op de website een melding ziet staan of plots toch een mail als antwoord krijgt ......;
    - Zeeeeeer onprofessioneel;
    - Telefonisch niet of nauwelijks te bereiken;
    - Toeeggingen dat een volgende reis zeker doorgaat kloppen helemaal niet;
    - Website functioneert niet goed;
    - Geld retour krijgen niet mogelijk.

    Lijkt er sterk op dat we zijn opgelicht! :-(

    Zeker als je dan de vele andere slechte ervaringen tegenkomt met exact hetzelfde verhaal en ook het nodige ontdekt over de vermoedelijke man achter Travelberry.

    Zoek bij Google op: mark leeuwesteijn Jokkebrok
    en open de www rioolpers punt nl link

    >>>>>> U BENT GEWAARSCHUWD <<<<<<
    Wij hebben -> uw <- leergeld alvast maar betaald ...! :-(

    Door: Gedupeerde klant van Travelberry19-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Disney dag trip

    Klantenservice is erg onbekwaam, totaal geen beslissingsbevoegdheid of verantwoording, voor alles moeten ze de manager roepen. Mijn reis is in mei geannuleerd door hun, de terugbetaling wacht ik al 4 weken op, ze zijn al twee maal mijn rekeningnummer kwijt geraakt (zullen dan ook niet uit zichzelf bellen), telefonische wachtrijen zijn lang, op email/facebook reageren ze helemaal niet. 1 medewerker heeft belooft om het binnen een week te regelen, toen ik de week erna belde zei de volgende zelfs: nee hoor mijn collega heeft helemaal niks gedaan.

    Ik boek hier NOOIT meer!!

    Door: Maxime18-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Londen dagtrip

    Gaat nu voor de 2e keer niet door. Al 2 maanden geleden geboekt en gaat na verschillende keren bellen over de ontbrekende reispapieren en niets zeggen behalve dat de papieren ''s avonds verstuurd zouden worden. ???? Hele verdrietige moeder en zoon!

    Door: Veronique van Oevelen05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Trip naar Disney Land Parijs

    - geboekte en betaalde trip naar Euro Disney werd gecancelled op 30 April. Zouden t geld binnen 14 dagen teruggestort krijgen. Het is 27 Mei en nog niks teruggestort. Bellen word je afgewimpeld en uiteindelijk te horen dat ze overgenomen zijn en de oude eigenaar had al betaald moeten hebben wat ie niet gedaan heeft. Wacht al bijna 1 mnd op mijn geld en nog geen oplossing. Schuiven t af naar elkaar en niemand doet iets. Waardeloos

    Door: Bertranda Frenken-Werleman27-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Schrijf zelf een review over TravelBerry

    Uw beoordeling