NederlandReview

  Ervaringen TravelBerry

  Ben jij altijd op zoek naar de beste aanbiedingen? Een reisje naar New York, Londen of Barcelona klinkt goed, maar wil je er niet teveel geld aan kwijt zijn? Vind je het niet erg om de organisatie een keer in de handen van een ander te leggen? Misschien is TravelBerry dan wel iets voor jou.

  Wat vinden consumenten van TravelBerry? Zijn de reizen goed georganiseerd? Zijn de aanbiedingen wel écht zoveel goedkoper? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? En is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over TravelBerry

  TravelBerry is een website die elke dag meerdere reisaanbiedingen online zet. Hun doel is om mensen te inspireren nieuwe plekken te ontdekken en je een onvergetelijke vakantie te bieden. De reizen die ze bij TravelBerry aanbieden worden samengesteld door een team van reisliefhebbers en lokale experts met verstand van landen en bestemmingen. Door middel van hun passie en enthousiasme voor reizen zorgen de experts naar eigen zeggen voor een onvergetelijke én betaalbare vakantie.

  Iedere dag worden er op de website nieuwe reizen online gezet. Zo krijg je telkens een nieuwe dosis reisinspiratie voorgeschoteld en kun je bekijken wat voor een soort reis jij zou willen maken. Bij TravelBerry zou je een op maat gemaakte ervaring moeten verwachten waarbij je bijzondere activiteiten zal doen en lokale tips krijgt.

  Stedentripje naar New York geboekt bij TravelBerry? Bekijk hier welke dingen je écht niet mag missen in de wereldstad!

  Diensten TravelBerry

  Wanneer je een leuke reis hebt gevonden, is het tijd om ‘m te boeken! Bij TravelBerry kan je betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, Bancontact/Mister Cash en ING Homepay. In de meeste gevallen is het mogelijk om in termijnen te betalen. Wanneer je ervoor kiest in termijnen te betalen, ontvang je telkens een herinnering wanneer een termijn betaald dient te woorden. Wél moet je uiterlijk 6 werken voor vertrek de complete betaling hebben verricht. Wanneer de hele betaling is voldaan, ontvang je 5 dagen voor vertrek de tickets.

  Krijg je geen genoeg van TravelBerry? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van acties, aanbiedingen en nieuwtjes! Ook kun je TravelBerry volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

  Garantie, vragen en klachten bij TravelBerry

  Indien je onverwachts niet meer op reis kunt gaan, is het mogelijk om deze te annuleren. Wanneer je een annuleringsverzekering hebt moet je contact opnemen met je verzekeraar om na te gaan of de kosten door hen zullen worden gedekt. Vervolgens kun je je annulering regelen bij een reisadviseur. Heb je een annuleringsverzekering bij TravelBerry afgesloten? Dan kun je contact met ze opnemen via +31 20 651 52 53 of door een mailtje te sturen naar info@europeesche.nl.

  Heb je vragen over de reizen van TravelBerry? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina van de website. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar hallo@travelberry.nl, te bellen naar 030 – 227 29 14 of door een berichtje te sturen of Facebook. Indien je een klacht hebt, kun je contact opnemen met TravelBerry via de telefoon of de e-mail.

  Ben jij al eens op reis geweest met TravelBerry? Zo ja, waarnaartoe? Wat is er zo leuk aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog niet bekend bent met TravelBerry zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende organisaties zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een leuk reisje bij TravelBerry te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

  TravelBerry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TravelBerry

  Uw beoordeling