NederlandReview

    Ervaringen Travel Active

    Je bent jong, fit, ambitieus en wilt de wereld ontdekken. Waar moet je naartoe gaan? Er zijn immers zoveel opties. Je kunt een highschool jaar doen in Amerika of voor een paar maanden als au pair in Australië werken, of ga je toch op groepsreis in Thailand? Waar je ook voor kiest, bij Travel Active sta je er niet alleen voor. Deze uitwisselingsorganisatie snapt dat het al spannend genoeg is om alleen op reis te gaan, en zorgt daarom voor een goede voorbereiding van je avontuur zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

    Hoe ervaren consumenten de reizen van Travel Active? Wordt alles zo goed geregeld als ze beloven? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Zijn ze van goede hulp voor en tijdens de reis? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over Travel Active

    Travel Active is ruim 30 jaar geleden ontstaan nadat de oprichter erg onder de indruk was van een zomer tennisles geven in de Verenigde Staten. Hij wilde zijn ervaring delen en besloot om andere jongeren te vertellen over zijn avontuur. Niet veel later besloot hij er nog een stapje bovenop te zetten: Travel Active, een uitwisselingsorganisatie voor jong en oud, zag voor het eerst licht.

    Hoe Travel Active toen alleen maar drie programma’s had, is het nu uitgegroeid tot een organisatie met meerdere reisprogramma’s en met 50+ bestemmingen. Alle medewerkers van Travel Active hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en weten waar ze over praten. Ook heeft Travel Active een aantal partners in het buitenland waardoor ze vooraf allerlei dingen voor je kunnen regelen. Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, de medewerkers helpen jou om je reis te organiseren naar jouw wensen en behoeften. Travel Active staat naar eigen zeggen voor specialistische kennis, betrouwbaarheid en authenticiteit.

    Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk één van de vele vlogs van Travel Active. 

    Diensten Travel Active

    Lijkt het je heel leuk om zo’n reis te maken, maar weet je nog niet zo goed waarnaartoe? Laat je op één van de vele infodagen van Travel Active informeren over alle mogelijkheden.

    Als je je ideale reis hebt gevonden, wordt het tijd om ‘m te boeken. De kosten per soort reis verschillen natuurlijk heel erg, dus deze moet je apart bekijken. Wel is het handig om van tevoren te kijken naar je reisverzekering, annuleringsverzekering, en noem het maar op.

    Krijg je nou geen genoeg van Travel Active? Dan hebben ze ook een blog waar ze regelmatig nieuwe berichten op plaatsen over allerlei soorten reizen en ervaringen van anderen. Je kunt dit filteren op programma, land en thema zodat je berichten krijgt te zien die voor jou relevant zijn! Ook kun je je natuurlijk aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle praktische tips, nieuwtjes en ervaringen.

    Garantie, vragen en klachten bij Travel Active

    Bij Travel Active is er een annuleringsgarantie. Dit houdt in dat je de kosten die een annulering met zich meebrengt, terugbetaald krijgt. Travel Active biedt een annuleringsgarantie aan die afgestemd is op jouw programma.

    Heb je vragen over je reis of over iets anders? Dan kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van Travel Active. Als je vraag hier niet tussen staat, kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@travelactive.nl of door te bellen naar +31 478 551 900. Heb je een klacht? Bel dan naar hetzelfde telefoonnummer. De klantenservice is van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar, en op vrijdag van 09:00 – 16:30 uur.

    Heb jij al ervaring met de reizen van Travel Active? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

    Ook als jij nog niet op reis bent geweest met Travel Active zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende reisorganisaties en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je reisje bij Travel Active te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

    Travel Active
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    7.2
    73% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Travel Active

    Uw beoordeling

    Highschool USA

    Ik ben na het afronden van mijn havo opleiding met Travel Active een jaar naar Amerika vertrokken om daar High School te gaan doen. Deze ervaring is onvergetelijk voor mij geweest, en ik ben uitermate tevreden met de service die Travel Active in de loop van de procedure, beiden in aanloop naar en tijdens het jaar, heeft geboden. Vanaf de eerste informatiedag die ik heb bijgewoond voelde ik aan dat alle medewerkers met passie willen zorgen voor mooie ervaringen rond de wereld.

    Ik ben geplaatst aan de west coast, bij een gastgezin dat niet beter had kunnen zijn voor me. Na talloze prachtige ervaringen ontstond helaas in de laatste maanden van mijn verblijf de corona situatie, waardoor mijn school dicht ging. Desondanks dat heb ik ook in mijn quarantaine periode in Amerika super veel plezier gehad met mijn familie. Gedurende de ontwikkeling van de corona situatie is Travel Active veel in contact geweest met mij als student, en ook met mijn ouder thuis. We werden duidelijk geïnformeerd over de aanbevelingen en gezondheidsvoorschriften, en daarnaast stond het hele team klaar om te helpen als we vragen hadden. Ik ben uiteindelijk met de hulp van het team na 2 maanden in quarantaine terug vertrokken naar Nederland uit eigen keuze. Ook tijdens dit moeilijke besluit heeft Travel Active uitermate werk verricht om mij zo spoedig en veilig mogelijk naar huis te brengen.

    Mijn High School jaar neem ik voor de rest van mijn leven met me mee, een echte onvergetelijke ervaring waar ik enorm van heb genoten!

    Door: Jens15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Au Pair Programma Australië

    Na mijn MBO wist ik niet goed wat ik wilde. Wel vond ik het werken met kinderen erg leuk. Ik besloot een tussenjaar te nemen en met de hulp van Travel Active als Au pair in Australië aan de slag te gaan. Dit is tot op de dag van vandaag een van de mooiste ervaringen ooit. Alles was top geregeld. Voordat ik ging boeken heb ik meerdere malen vrijblijvend via de mail en telefonisch contact op kunnen nemen met het team van Travel Active. Ze helpen je graag bij alles!

    Toen ik eenmaal geboekt had kreeg ik een pakket dat ik in moest vullen voor het programma dat ik had geboekt als Au Pair. Wanneer ik hier vragen over had kon ik altijd bellen of mailen en kreeg ik snel reactie. Ook heb ik de behandeling altijd als erg persoonlijk ervaren. Je bent zeker GEEN nummertje en het personeel weet echt wie jij bent en in welk programma jij geïnteresseerd bent en hoe ver je in het proces zit. Ook blijven ze tussendoor een mailtje sturen met hoe het gaat en of er nog vragen zijn, ook toen ik al in mijn bestemmingsland was, waar het meerendeel van de communicatie wordt overgezet naar de partner waar Travel Active mee samenwerkt.

    Al met al is mijn ervaring bij Travel Active alleen maar positief en heb ik alleen maar lof voor dit bedrijf. Ik zit er zelfs aan te denken om na mijn HBO weer er even tussenuit te gaan als Au Pair of met Vrijwilligerswerk en ga dan zeker mij weer aanmelden bij Travel Active!

    Door: Annemijn20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Au Pair Programma Amerika

    Alweer een aantal jaar geleden kwam ik per ongeluk bij het au pair programma van Travel Active uit, toen ik mij aan het oriënteren was voor wat ik na mijn middelbare school wilde gaan doen. Vanaf dat moment was ik verkocht. Ik besloot mijn tussenjaar te vullen met het au pair programma van Travel Active.

    Na het boeken van dat programma kreeg ik alle informatie in een pakket thuisgestuurd, waardoor alles compact en overzichtelijk was. Bij iedere vraag die ik had gedurende het proces kon ik Travel Active bellen. Ze waren toegankelijk, wisten elke keer precies wie ik was, waren gemakkelijk bereikbaar, reageerden snel en geen enkele vraag was te veel. Bovendien waren ze goed in staat me te helpen en stelden ze me gerust op momenten dat ik streste.

    Voor mij voelde Travel Active als de veilige basis om dit avontuur op te bouwen. In elk moment van angst en onzekerheid voor vertrek hebben ze me bijgestaan tot op het moment van vertrekken, en ook toen ik eenmaal gesetteld was in Amerika bleven ze betrokken bij wat ik allemaal deed, ondanks dat het merendeel van de communicatie toen overging naar de partnerorganisatie in Amerika.

    Uiteindelijk heb ik dankzij hun programma en goede begeleiding vooraf de meest geweldige 12 maanden als au pair mogen beleven! Daar ben ik hen nog altijd dankbaar voor. Dus mocht ik klaar zijn voor een tweede grote reis, dan weet ik Travel Active te vinden!

    Door: Marije07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vrijwilligerswerk met Travel Active

    Tien jaar geleden (wat vliegt de tijd!!) maakte ik mijn eerste reis met Travel Active. Samen met mijn ouders en zus zijn we naar Ghana gegaan voor vrijwilligerswerk. Het reizen op zich, maar ook zeker de goede zorg en voorbereiding van Travel Active, zorgde ervoor dat dit zéker niet mijn laatste reis naar het verre buitenland zou zijn. Inmiddels ben ik verschillende vrijwilligerswerk projecten in Afrika, Azië en Oceanië verder en telkens weer ben ik zeer goed begeleid door Travel Active. Zowel tijdens de voorbereidingen, mijn verblijf in het buitenland en bij thuiskomst. Ze zijn heel betrokken en adviseren je graag waar nodig en het contact was altijd heel persoonlijk. Ik heb dit altijd als heel fijn en bijzonder ervaren. Ik ben Travel Active heel dankbaar voor alle mooie en goed georganiseerde reizen die ik heb gemaakt met hun organisatie en zou zeker in het vervolg weer bij hun boeken!

    Door: Saskia13-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Work and Travel New Zealand

    In Februari 2020 ben ik naar nieuw Zeeland gegaan en heb hier mede dankzij TrAc een super tijd gehad. TrAc heeft mij op weg geholpen bij aankomst, ze hebben gezorgd voor een afspraak om mijn bankaccount op orde te krijgen. Ze hebben vervoer naar mijn werkplek en overnachting geregelt en ze hebben mij in contact gebracht met een goed hotel die tijdens de coronatijd goed voor zijn werknemers heeft gezorgd.
    TrAc heeft bij annulering van mijn vliegticket het ticket omgeboekt en toen later bleek dat het ticket weer was geannuleerd hebben ze er met de hele afdeling voor gezorgd dat ik toch veilig en snel thuis zou komen.

    Lang verhaal kort. Ze nemen een hoop stress van je schouders!

    Door: Arno18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Au Pair in Amerika

    Ik ben twee keer met Travel Active als au pair naar Amerika gegaan. Ik zou het zo weer doen. De begeleiding is persoonlijk. Ze weten wie je bent en wat je plannen zijn. Alle voorbereidingen lijken op het eerste gezicht overweldigend, maar ze leiden je er stap voor stap doorheen.
    Ik heb nooit het gevoel gehad één van de x aantal te zijn. Het contact voelt laagdrempelig. Ik kon al mijn vragen stellen, want het is toch een beste stap om als 18 jarige naar Amerika te gaan voor een jaar. Hier gingen ze altijd serieus mee om. Ook de mogelijkheid om makkelijk in contact te komen met andere au pairs (o.a. via voorbereidingsworkshop) is een leuke plus! Toen ik eenmaal in Amerika zat, kreeg ik nog regelmatig een mailtje over hoe het was.
    Al met al, een top team die helpt dromen waar te maken!

    Door: Ester Buitelaar03-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Highschool Amerika

    Ik ben vorig jaar met Travel Active een jaar naar Amerika gegaan om hier high school te volgen. Het contact met was van begin af aan al erg persoonlijk. Zowel in de voorbereiding, als tijdens de reis en na afloop werd ik goed begeleid. Bij vragen stonden ze meteen klaar om te helpen, hierdoor is dit een geweldige ervaring geweest! Mijn tijd in Amerika was onvergetelijk, ik had een leuk gastgezin en ook de school en dorp waar ik zat was heel erg leuk.
    Tijdens corona zat ik ook in Amerika, en door het goede contact dat ik had met de organisatie voelde het heel veilig om in deze aparte tijden gewoon door te gaan met het programma. Ik heb dan, ondanks Corona, mijn jaar in Amerika (van juli '19 tot halverwege juni '20) afgemaakt met enorm goede begeleiding. Ik heb ontzettend veel geleerd en genoten dit jaar en zou het zo opnieuw doen!

    Door: Mette 01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    High School Jaar Amerika

    Mijn ervaring met Travel Active was heel aangenaam! Ze hebben mij goed geholpen. Ze vinden het heel belangrijk om je persoonlijk te leren kennen en zo gaan ze dan ook te werk. In tegenstelling tot andere reisorganisaties waar ik naar gekeken heb, kreeg ik niet t gevoel dat ze mij onder druk zette om een bepaalde keuze te maken. Ze geven je de tijd om er goed over na te denken en ondersteunen je hier in wanneer jij dat wilt. Ze geven echt om je en vinden het belangrijk dat je het beste van je uitwisseling kan maken.
    Tijdens mij uitwisseling moest ik helaas van gastgezin veranderen, maar ook hierbij ondersteunden ze me heel goed samen met mijn lokale CR ( is mijn nieuwe gastmoeder geworden).

    Door: Leah Menting06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    High School Canada

    Ik ben met Travel Active in mijn tussenjaar een semester naar een high school in Canada geweest. Had me op het laatste moment pas aangemeld, maar meteen uitgenodigd op kantoor om alle benodigdheden toch nog op tijd te regelen. Mijn tijd in het buitenland was onvergeetelijk, met een lief gastgezin, leuke school, en maandelijks georganiseerde activiteiten (zoals kamperen en skiën) met de internationale studenten daar. Voor, tijdens en na m’n reis altijd goed en persoonlijk contact gehad met de medewerkers van het high school team. Nooit spijt gehad van m’n beslissing om naar het buitenland te gaan, en ook zeker niet van mijn keuze voor Travel Active. Hoop in de toekomst nog deel te kunnen nemen aan een andere reis!

    Door: Eva10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vrijwilligersreis naar Zimbabwe en Zambia

    Ik ben 2 jaar geleden via Travel Active vrijwilligerswerk gaan doen in Zimbabwe en Zambia. Dit was een geweldige ervaring. Ze wilden eerst graag persoonlijk met mij kennismaken en hebben mij aangeraden om deze combinatiereis te maken. Ik was best laat met het aanmelden, maar dit is alsnog allemaal soepel verlopen. Door de cursus voor mijn reis voelde ik me helemaal voorbereid op de Afrikaanse cultuur. Ik zou het zo weer opnieuw doen!

    Door: Yanou Degeling01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Reis Australië

    Ivm Corona ging Australië niet door, we hadden al volledig betaald. Ongeboekt naar Canada wat gek genoeg 3500 duurder was. Ook ineens betaald. Ging van hun kant ook niet door. Wacht nu al tijdje op mijn geld terug zoals beloofd, maar willen nu een onmogelijke betalingsregeling. Notabene deels mijn dochters hard verdiende spaargeld! We gaan ons beraden over vervolgstappen want we zijn erg bang ons geld niet meer terug te zien.

    Door: Saskia Bijl25-09-2020
    Joan harsch05-10-2020

    graag kontakt Saskia grt Joan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    High School Programma

    Slecht van informatie voorziening en altijd op een dusdanige manier dat zij zich zelf al indekken. Sturen in tijd van de Coronacrisis telkens aan op annuleren zodat zij niet hoeven terug te betalen. Passen de gemaakte afspraken en programma voortdurend eenzijdig aan via de weinige mails die zij wel verzenden. Na de sluitingstermijn kregen we een TIJDELIJKE plaatsing en toen we dit afsloegen gaf men aan 50% annuleringskosten (5900 euro) in rekening te brengen. Wij starten een een gerechtelijk procedure. Mocht er interesse zijn om krachten te bundelen, vindt mij op FB.

    Door: Angela Knopper18-09-2020
    Saskia Bijl25-09-2020

    Hoe vind ik jou? Wil graag krachten bundelen. Zie 1 persoon met bijnaam Ancela op fb, ben jij dat?

    Joan harsch05-10-2020

    Beste graag voegen wij ons toe bij deze groep onze dochter was klaar voor Canada high school , alsook we ondervonden dezelfde problemen , last minute zijn we voor engeland gegaan waar nu na nauwelijks ne maand mijn dochter in n totaal geen rekning met het opgemaakt profil v haar , Hulp vanuit Nederland is er niet direct , weerlmaals protocol en smoesjes , en geen concrete voorstellen zowel oplossing m, fiancieel etcc we namen ook de dure annlatie verzekering waarbij dat 50 %verhaal ook van tel was . We willen onze dochter terughalen en omzetten naar Canada of geld terug . mijn whats up 0613818157 grt Joan Harsch

    Angela knopper07-10-2020

    Ja dat ben ik Saskia

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alleen informatie over een taalreis opgevraagd

    Ze hebben 1 e-mail met info gestuurd, en hebben het lef om daarvoor 60 euro administratie kosten in rekening te brengen. Door Corona maatregelen, konden ze hun reizen niet eens door laten gaan. Zelfs het inzetten van een incasso bureau voor het zenden van 1 e-mail is hen niet te gek.
    Hoop dat mensen hierover nadenken en een andere organisatie opzoeken voor het boeken van hun reis. En ik kom helaas niet lager dan 2 sterren geven.

    Door: ED14-07-2020
    Travel Active16-07-2020

    Beste ED, Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. We kunnen uw gegevens echter niet vinden in ons systeem, hierdoor kunnen wij helaas niet achterhalen welke reis u met ons zou maken. Zou u telefonisch of per e-mail contact met ons op willen nemen (085 222 4800 of info@travelactive.nl)? Dan kijken we graag samen verder naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Travel Active

    Saskia Bijl25-09-2020

    Waren erg voortvarend met nota’s versturen, maar passen nu vertragingtechniek toe om ivm Corona het geld niet te hoeven terugbetalen. We maken ons ernstig zorgen of we ons geld ooit terug gaan zien. We zullen ons beraden over juridische stappen. Jammer dit na alles teleurstelling voor onze dochter kon dit er ook nog wel bij.

    Tessa Hoogvliet07-01-2021

    Beste Saskia, Graag zou ik met je in contact komen. Hoe kan dat het beste? Groet Tessa.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Highschooljaar voor dochter

    Je wordt lang aan het lijntje gehouden met allerlei opties en alternatieven omdat er geen duidelijkheid is over doorgangmogelijkheid van highschool jaar .Zelfs ten tijde van Coronacrisis en USA inreisbeperkingen (visums worden momenteel niet afgegeven door USA aan inwoners van Schengenlanden) geen enkele update of informatievoorziening. Niet persoonlijk, noch via hun site. Als je belt, is benodigde persoon 9 van 10 keer ‘ net even buiten de deur of een middagje vrij’.
    Wat wel frequent aanhoudt is pushen om toch maar alvast te betalen of van jouw kant te annuleren. Dit laatste zodat zij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor niet leveren. Immers je hebt toch geannuleerd. Overigens wel 25% annuleringskosten. Continue via mail dreiging met aanmaningen en incassobureaus ( inclusief minimaal 15% incassokosten bovenop 25% annuleringskosten). Zie ook veel negatieve ervaringen op hun eigen Facebook pagina. Zeker in deze onzekere reistijd vanwege Corona, zou ik willen waarschuwen: denk 2x na en verdiep je in eerdere reviews alvorens met Travel Activein zee te gaan

    Door: Jos Schrauwen08-07-2020
    Travel Active10-07-2020

    Beste meneer Schrauwen, We betreuren het dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn van mening dat wij u en uw dochter vanaf het begin steeds correct en uitgebreid geïnformeerd hebben over de gehele procedure van het High School programma, ook wat betreft de kosten. Dat geldt ook voor de alternatieve opties en de daaraan eventueel verbonden kosten vanwege de gevolgen van het corona virus waarover wij u tussentijds geïnformeerd hebben. Wij vinden het daarom jammer dat u onze werkwijze evengoed als onterecht ervaart. Desondanks wensen wij uw dochter heel erg veel succes toe in de toekomst. Met vriendelijke groet, Travel Active

    Saskia13-07-2020

    Beste meneer Schrauwen, Wat vervelend om te lezen dat jullie geen goede ervaring hebben gehad met Travel Active! Ik heb zelf meerdere reizen met Travel Active gemaakt naar Afrika en Azië, zowel met mijn ouders en zus naar Afrika, als in mijn eentje tijdens een tussenjaar naar Azië en Oceanië. Ik heb telkens een hele fijne ervaring gehad met hun, met name door het persoonlijke contact en door het op maat werken en de vele mogelijkheden. Ik heb dit altijd als heel fijn en bijzonder ervaren! Ik vind het dus heel jammer om te lezen dat jullie dit niet zo hebben ervaren, omdat ik uit eigen ervaring en heel wat boekingen en reizen verder kan zeggen dat ik Travel Active echt een grote meerwaarde vond tijdens (het voorbereiden van) mijn reizen! Groetjes, Saskia

    Angel18-09-2020

    Helemaal eens met wat hier boven geschreven staat. Ze hebben ons nu bericht dat we ons geld niet terug krijgen omdat we op de valreep een plaatsing hebben ontvangen in Arizona (een van de grootste Corona haarden aldaar). Dit gaat om een tijdelijke plaatsing van 6 weken!!! 50% als annuleringskosten omdat we dit hebben afgeslagen. Ik begin een gerechtelijke procdure misschien goed om onze krachten te bundelen in deze kwestie en gemzamenlijk een procedure starten.

    Onno06-12-2020

    Het is een patroon. Al maanden is helder dat het highschool jaar niet door kan gaan, travel active informeert haar cliënten onvolledig en onjuist, komt met alternatieven die niet passend of ongelijkwaardig zijn, beweert vervolgens dat de klant annuleert om daarna te ontkomen aan terugbetaling. Bij mij is dit ook de situatie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Werken ijsland

    Eerst word je geweigerd wegens grschiedenis met depressie. Dat is wettelijk niet toegestaan. Na een hoop gedoe met het antidiscriminatie burreau toch eindelojk toegelaten. Vervolgens krijg ik een verkeerd emailadres enntelefoon nummer toe gestuurd van mijn contact persoon na de juiste persoon wel te hebben bereikt hoor ik vervolgens niks meer. Travel active was even vergeten om mij in te lochten dat deze niet meer doorging maar ze waren almdruk bezig met het zoeken van een nieuw bedrijf. Na die te hebben gevonden sturen ze mij een verkeerd telefoon nummer op alweer. Daarna liep alles wel wat minder moeilijk maar nogsteeds zijn ze lastig te vinden aan de telefoon. Toen een reis/werk verzekering aanvragen met hun voorgesteld verzekering “tasman verzekeringen” die waren ook steeds lastig aan de telefoon te krijgen. Maar het is gelukt, verzekering afgesloten. Wel in een keer betalen 678 euro maar voorheid ik doe het want kan niet anders. Krijg ik vervolgens een mail van tasman dat ik nog niks betaald heb terwijl dat wel degelijk is gebeurd. Ik ga hier nooit meer aan de slag met travelactive wat zijn die slordig zeg.

    Door: Noor26-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Travel Active een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Travel Active. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 73% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Travel Active actief?

    Travel Active is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Groepsreizen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travel Active gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.