NederlandReview

  Ervaringen Travel Active

  Je bent jong, fit, ambitieus en wilt de wereld ontdekken. Waar moet je naartoe gaan? Er zijn immers zoveel opties. Je kunt een highschool jaar doen in Amerika of voor een paar maanden als au pair in Australië werken, of ga je toch op groepsreis in Thailand? Waar je ook voor kiest, bij Travel Active sta je er niet alleen voor. Deze uitwisselingsorganisatie snapt dat het al spannend genoeg is om alleen op reis te gaan, en zorgt daarom voor een goede voorbereiding van je avontuur zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

  Hoe ervaren consumenten de reizen van Travel Active? Wordt alles zo goed geregeld als ze beloven? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Zijn ze van goede hulp voor en tijdens de reis? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Travel Active

  Travel Active is ruim 30 jaar geleden ontstaan nadat de oprichter erg onder de indruk was van een zomer tennisles geven in de Verenigde Staten. Hij wilde zijn ervaring delen en besloot om andere jongeren te vertellen over zijn avontuur. Niet veel later besloot hij er nog een stapje bovenop te zetten: Travel Active, een uitwisselingsorganisatie voor jong en oud, zag voor het eerst licht.

  Hoe Travel Active toen alleen maar drie programma’s had, is het nu uitgegroeid tot een organisatie met meerdere reisprogramma’s en met 50+ bestemmingen. Alle medewerkers van Travel Active hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en weten waar ze over praten. Ook heeft Travel Active een aantal partners in het buitenland waardoor ze vooraf allerlei dingen voor je kunnen regelen. Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, de medewerkers helpen jou om je reis te organiseren naar jouw wensen en behoeften. Travel Active staat naar eigen zeggen voor specialistische kennis, betrouwbaarheid en authenticiteit.

  Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk één van de vele vlogs van Travel Active. 

  Diensten Travel Active

  Lijkt het je heel leuk om zo’n reis te maken, maar weet je nog niet zo goed waarnaartoe? Laat je op één van de vele infodagen van Travel Active informeren over alle mogelijkheden.

  Als je je ideale reis hebt gevonden, wordt het tijd om ‘m te boeken. De kosten per soort reis verschillen natuurlijk heel erg, dus deze moet je apart bekijken. Wel is het handig om van tevoren te kijken naar je reisverzekering, annuleringsverzekering, en noem het maar op.

  Krijg je nou geen genoeg van Travel Active? Dan hebben ze ook een blog waar ze regelmatig nieuwe berichten op plaatsen over allerlei soorten reizen en ervaringen van anderen. Je kunt dit filteren op programma, land en thema zodat je berichten krijgt te zien die voor jou relevant zijn! Ook kun je je natuurlijk aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle praktische tips, nieuwtjes en ervaringen.

  Garantie, vragen en klachten bij Travel Active

  Bij Travel Active is er een annuleringsgarantie. Dit houdt in dat je de kosten die een annulering met zich meebrengt, terugbetaald krijgt. Travel Active biedt een annuleringsgarantie aan die afgestemd is op jouw programma.

  Heb je vragen over je reis of over iets anders? Dan kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van Travel Active. Als je vraag hier niet tussen staat, kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@travelactive.nl of door te bellen naar +31 478 551 900. Heb je een klacht? Bel dan naar hetzelfde telefoonnummer. De klantenservice is van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar, en op vrijdag van 09:00 – 16:30 uur.

  Heb jij al ervaring met de reizen van Travel Active? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als jij nog niet op reis bent geweest met Travel Active zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende reisorganisaties en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je reisje bij Travel Active te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

  Travel Active
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Werken ijsland

  Eerst word je geweigerd wegens grschiedenis met depressie. Dat is wettelijk niet toegestaan. Na een hoop gedoe met het antidiscriminatie burreau toch eindelojk toegelaten. Vervolgens krijg ik een verkeerd emailadres enntelefoon nummer toe gestuurd van mijn contact persoon na de juiste persoon wel te hebben bereikt hoor ik vervolgens niks meer. Travel active was even vergeten om mij in te lochten dat deze niet meer doorging maar ze waren almdruk bezig met het zoeken van een nieuw bedrijf. Na die te hebben gevonden sturen ze mij een verkeerd telefoon nummer op alweer. Daarna liep alles wel wat minder moeilijk maar nogsteeds zijn ze lastig te vinden aan de telefoon. Toen een reis/werk verzekering aanvragen met hun voorgesteld verzekering “tasman verzekeringen” die waren ook steeds lastig aan de telefoon te krijgen. Maar het is gelukt, verzekering afgesloten. Wel in een keer betalen 678 euro maar voorheid ik doe het want kan niet anders. Krijg ik vervolgens een mail van tasman dat ik nog niks betaald heb terwijl dat wel degelijk is gebeurd. Ik ga hier nooit meer aan de slag met travelactive wat zijn die slordig zeg.

  Door: Noor 26-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Travel Active

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Travel Active een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Travel Active. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travel Active actief?

  Travel Active is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travel Active gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.