NederlandReview

  Ervaringen Travador

  Natuurlijk wil je dat je vakantie op de best mogelijke manier wordt geregeld. Wie weet kan Travador dat wel voor je doen. Zij willen je graag voorzien van een leuke vakantie of reis. Maar wat zul je van een vakantie bij Travador kunnen verwachten? Zullen die reizen wel goed georganiseerd zijn? Naar welke regio’s zul je kunnen afreizen? Hoe makkelijk zal het zijn om via hun website tickets voor een musical te bestellen? Zal je wel eenvoudig een familievakantie kunnen boeken via hun website? En wat zal je kunnen verwachten van Travador’s klantenservice als je er iets niet helemaal goed lijkt te gaan? Alleen reizigers en vakantiegangers die al een vakantie bij Travador hebben geboekt kunnen je meer informatie over deze dingen geven. Lees hun reviews zodat je goed voorbereid bent op wat Travador je echt kan bieden. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen om de beslissing te nemen wel of niet bij Travador te boeken.

  Over Travador

  Travador is een vakantiebedrijf dat vakanties aanbiedt, Het bedrijf is opgericht in 2013, dus ze zijn nog niet zo heel oud. Ze richten zich voornamelijk op vakanties in Duitsland. Je kunt naar Oost Duitsland, Zuid Duitsland, West Duitsland of Noord Duitsland. Bekende gebieden zijn de Oostzee of juist de Noordzee. Je kunt bij ze terecht voor een familievakantie voor het hele gezin. Maar ook stedentrips, wellnessvakanties en thermenvakanties kunnen door Travador geregeld worden. Misschien kan dit zelfs wel op een tropisch eiland. Dus of je nou een stad wilt bezoeken en daar veel wilt doen of zien of juist een ontspannen vakantie in een spa wilt doorbrengen, het kan allemaal. Daarnaast kunnen ze je nog voorzien van een romantisch hotel waar je samen met je partner een romantische vakantie kunt beleven. En een vakantie aan een strand behoort ook tot de mogelijkheden. Naast vakanties bieden ze ook nog eens avondjes en dagjes uit aan. Zo kun je naar een musical in Oberhausen of Hamburg. Daar kun je musicals zoals The Lion King en Tarzan zien. Houd er wel rekening mee dat het hier om de Duitse versie gaat. En je kunt via hun website een reis boeken naar Disneyland Parijs.


  Een van de tropische eilanden waar je met Travador heen kunt.

  Diensten van Travador

  Er kan dus via de website van Travador heel makkelijk een vakantie in Duitsland of een ander gebied geboekt worden. De website is wel in het Duits. Je zult deze taal dus enigszins moeten beheersen om iets op hun website te kunnen doen. Verder is er een Travador klantenservice die je kan assisteren als je er even niet helemaal uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Travador

  Heb jij de website van Travador al eens gebruikt om een vakantie te boeken? Of je nou naar Duitsland bent gegaan of juist een trip naar Disneyland hebt geboekt, wij willen graag weten wat jouw ervaring met deze vakantiewebsite is. Wat voor een hotel of ander verblijf hadden ze voor je geregeld? Hoe was je vakantie überhaupt? En wat voor een klantenservice biedt Travador aan als er iets misgaat? Laat het ons weten via een review.

  Travador
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travador

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Travador een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Travador. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travador actief?

  Travador is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travador gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.