NederlandReview

  Ervaringen Tours & Tickets

  Als je Amsterdam bezoekt dan wil je deze stad graag goed bekijken en beleven. Nu kun je op het moment dat je er bent genoeg ondernemen, maar je kunt ook van tevoren je bezoek plannen en alvast tickets voor verschillende activiteiten in de stad kopen bij Tours & Tickets. Daarnaast hebben zij nog andere mogelijkheden om vanuit Amsterdam een dagtrip te maken. Hoe de ervaring is van gasten die zij in het verleden hebben ontvangen lees je op deze pagina.

  Over Tours & Tickets

  In het hart van Amsterdam vind je touroperator Tours & Tickets met al meer dan 30 jaar ervaring in het aanbieden van tickets, excursies, etc. Tours & Tickets B.V. is onderdeel van de Tourism Group Holding B.V. Lijnden. Zij hebben zich volledig toegelegd op het aanbieden van tours in Nederland en België met als vertrekpunt de hoofdstad. Daarnaast kun je bij hen terecht voor de aanschaf van kaartjes voor attracties, rondvaarten, musea, etc. Genoeg om je er goed te kunnen vermaken en kennis te kunnen maken van alles wat onze hoofdstad te bieden heeft.


  Bij Tours & Tickets kun je bijvoorbeeld terecht voor tickets voor het Rijksmuseum in Amsterdam

  Diensten

  Tours & Tickets biedt een aantal diensten aan verdeeld over een aantal categorieën:

  • Holland Tours: Bijvoorbeeld de Hollandse Meesters Tour, waarbij je met een gids de meesterwerken van Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer gaat bekijken. Inclusief lunch in het Rijksmuseum, een rondvaart, en een gratis kaartje voor het Diamantmuseum. Er zijn nog een aantal mogelijkheden, die allemaal starten in Amsterdam.
  • Rondvaarten: Met bijvoorbeeld een Amsterdam Burger Cruise. Daarbij kun je de stad vanaf het water bekijken en intussen genieten van een drankje en een Angus Beef hamburger op de boot.
  • Hop on Hop off: Met bijvoorbeeld een Hop On - Hop Off Bus + Boot Combinatie van 48 uur. Waarbij je 48 uur lang gebruik kunt maken van de bussen en boten van Amsterdam.
  • Kleine Groepen Tours: Met bijvoorbeeld de Amsterdam Smartphone Fotografie Tour door Dutchie. Hierbij zie je Amsterdam door de ogen van gids Dennis, ook wel bekend als @Dutchie op Instagram.
  • België Tours: Met o.a. een Brugge Tour die start in Amsterdam.
  • Attracties: Bijvoorbeeld Body Worlds Amsterdam, etc.
  • Musea: Tickets voor het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, etc.
  • En nog veel meer.

  Doordat je de kaartjes online of in het kantoor op het Damrak aanschaft, hoef je op de plek van bestemming niet meer in de rij te staan. Je kunt op het Damrak contant of met creditcard betalen, en online ook met iDeal. Je kunt bij Tours & Tickets ook privé-tours boeken die je naar eigen wens kunt aanpassen.

  Klachten

  Een organisator is gerechtigd de datum van een gebeurtenis te annuleren of te wijzigen. Als dit gebeurt, zal Tours e& Tickets proberen een geschikte oplossing te bieden. Bij levering ben je verplicht om te controleren of de kaartjes in overeenstemming zijn met de overeenkomst. Is dit niet het geval, dan moet je dit binnen 3 dagen schriftelijk melden. Zij kunnen de betreffende kaartjes dan vervangen door nieuwe tickets of het betaalde bedrag terugbetalen.

  Ben jij al eens met ze op pad geweest? Deel dan hier je ervaring met deze organisatie!

  Kun je met een ticket of tour van Tours & Tickets de stad Amsterdam beleven zoals jij dat wilt tegen een goede prijs? Of zijn jouw ervaringen anders?

  Tours & Tickets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tours & Tickets

  Uw beoordeling

  Rondvaart viel me alles mee

  verschrikkelijke onderneming wat betreft zichtbaarheid in de stad - echt alleen voor toeristen bedoeld. En ik stoor mij daar zeer aan. Lelijk en schreeuwerig.

  ik baalde dan ook nogal dat mijn schoonmoeder per se een rondvaart wilde boeken en daarvoor naar Tours & Tickets ging...
  ik vond het boottochtje ook nogal prijzig eerlijk gezegd, voor het hele gezin waren we tegen de honderd euro kwijt....

  Maar eerlijk is eerlijk, de boottrip was wel netjes verzorgd en het is toch leuk om Amsterdam eens vanaf het water te bekijken. Doordat ik niet van drukte houd, had ik dat niet eerder gedaan.

  De rondvaart zelf was dus wel leuk, maar ik vind het jammer dat het bedrijf zo'n agressieve marketing hanteert...

  Door: Mels09-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Tours & Tickets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tours & Tickets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tours & Tickets actief?

  Tours & Tickets is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tours & Tickets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.