NederlandReview

    Ervaringen TopTicketshop

    Wanneer je een concert wilt bezoeken, maar de kaarten zijn via de officiële weg uitverkocht, dan kun je natuurlijk op verschillende particuliere verkoopsites gaan zoeken. Dit geeft wel wat risico’s. Je kunt ook kijken of TopTicketshop nog kaarten heeft, zodat jij jouw favoriete band niet hoeft te missen. Vaak hebben zij nog wel kaarten. Ze zijn een wederverkoop website die tickets aanbied voor allerlei voorstellingen en evenementen. Wat de ervaringen van anderen zijn met TopTicketshop lees je hier.

    Over TopTicketshop
    TopTicketshop is een internet webwinkel die valt onder het bedrijf Movic bv. Dit bedrijf ontwikkelt internetconcepten en heeft een aantal verschillende webshops in beheer. De vestigingsplaats is Utrecht. TopTicketshop is opgezet om klanten een goede ervaring te kunnen laten beleven bij het online kopen van kaartjes voor een evenement of voorstelling. Zij hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van  moeilijk te verkrijgen tickets, die bij de concurrenten vaak al zijn uitverkocht. Daarnaast kun je bij hen natuurlijk veilig online kaarten kopen en betalen met 100% aankoopgarantie. Zij investeren continu in functionaliteit en informatievoorziening. Dit kun je onder andere zien aan de uitgebreide ‘Veel gestelde vragen’ pagina met veel uitleg.


    Koop bij TopTicketshop bijvoorbeeld kaartjes voor Carré

    Diensten
    Bij TopTicketshop kun je kaarten bestellen uit verschillende categorieën, je kunt je zoekopdracht verder verfijnen op plaats bijv. Amsterdam, Arnhem, Nijmegen etc. en locatie zoals De Flint, Carré, De Kleine Komedie, etc. De categorieën zijn:

    • Concerten
    • Cabaret en theater
    • Musicals
    • Evenementen
    • Aanbiedingen

    Ook staat er een kopje ‘Klantenbeoordelingen’ bij de categorieën, daar kun je zelf lezen wat anderen van TopTicketshop vinden. De kaarten die aangeboden worden zijn meestal duurder dan de officiële prijs, dit komt omdat het om doorverkochte kaarten gaat. Het gebeurt ook dat er tickets onder de kostprijs worden aangeboden, deze vind je in de categorie ‘Aanbiedingen’. De prijzen voor de tickets zijn inclusief btw en andere heffingen en exclusief de verzendkosten en € 12,50 servicekosten per reservering. Je kunt bij TopTicketshop betalen met iDeal, Creditcard, of via een eenmalige machtiging. Je kunt de tickets ook tijdens kantooruren bestellen via (085) 74 414 47.

    Klachten
    Wanneer je klachten hebt, dan horen zij dit graag, zodat zij hun diensten kunnen verbeteren. Tijdens kantooruren kun je contact met ze leggen via e-mail, telefoon en een live chat. Omdat TopTicketshop 100% gegarandeerde aankoopgarantie geeft, krijg je, wanneer je buiten jouw schuld om geen toegang krijgt met je tickets, je aankoopbedrag volledig terugbetaald. Behalve wanneer dit duidelijk niet te wijten is aan TopTicketshop, bijvoorbeeld bij faillissement van de organisator.

    Heb jij ervaring met TopTicketshop?
    Laat dan ook hier jouw mening weten. Was je veel duurder uit dan via de officiële weg, of kon je via hen nog kaarten krijgen tegen een goede prijs voor een voorstelling die elders was uitverkocht? Dus was jij heel blij met hun? Deel je ervaringen hier bij NederlandReview, zo laat je anderen weten of ze hier vertrouwd mee in zee kunnen gaan. 

    Een evenement helaas uitverkocht? Bezoek dan TopTicketshop, bij hen kun je wellicht nog wel kaarten vinden zodat jij die ervaring niet hoeft missen!

    TopTicketshop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    2,8
    4% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,4

    Service

    2,4

    Prijs

    2,2

    Leveren

    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichting

    Christel10-10-2018

    Helaas had ik te laat door dat ze doorverkopen en heb voor 2 kaarten €60 te veel betaald. Kaarten waren niet schaars. Schandalig dat ze bovenaan verschijnen bij zoekmachines. Als je eens in de paar jaar tickets koopt, doorzie je de oplichting als het te laat is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Wees gewaarschuwd!

    Helga 11-09-2018

    Het komt over alsof je te maken hebt met een originele verkoopsite.
    Ik heb een geel vak 105 geselecteerd. (Halverwege Gelredome) En ze hebben me daarna een bevestiging gestuurd van vak 107, twee vakken verderop (achterin Gelredome). Het is mij niet opgevallen op het moment van aankoop helaas. Toen ik de tickets kreeg (2 weken van te voren) en het bemerkte verwezen ze meteen naar de bevestiging van aankoop. Ik heb een kleine 50 euro meer betaald per kaart. Toen ik daar achter kwam dacht ik, nou ja prima, ik heb het er voor over gehad.. maar als je dan ook nog genaaid wordt met de zitplekken.... Nooit meer Top Ticketshop!! Let dus goed op wat je bevestigd krijgt nadien en wat je denkt besteld te hebben! Waardeloze figuren die op deze manier hun geld verdienen, shame on YOU!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    annuleren kan...

    beertjeboo31-07-2018

    Mensen....

    Als je binnen 7 dagen nadat je je kaartje hebt gekocht, je beroept op de wet koop op afstand, is topticketshop verplicht om je bestelling te annuleren. Hoe?
    Beroep je op een uitspraak van de kantonrechter in Amsterdam, onder nummer NJF 2011/480 te vinden op rechtspraak.nl, met als datum uitspraak op 2 mei 2011.
    Hierin wordt gesteld dat een topticketshop en andere wederverkopers geen toegang tot een evenement verkopen, maar weder verkoper zijn van de tickets die toegang geven tot het evenement en daardoor zich hebben te houden aan de wet verkoop op afstand en het recht van annuleren geldt, mits je binnen 7 dagen je beroept op deze wet.

    Het kost je een paar mailtjes, Ze zullen niet gelijk happen, maar op den duur moet het je lukken.
    Laat je niet intimideren door de kreet dat ze verwijzen naar hun algemene voorwaarden, de wet staat immers hierboven.
    Deel dit met alle gedupeerden, succes!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Boeven,

    A. Rougoor23-07-2018

    Topticketshop zijn een stelletje BOEVEN. Rekenen woekerprijzen voor kaartjes. Annuleren is niet mogelijk. Zij beroepen zich op een wettelijk recht waar annuleren zoals concertkaartjes niet mogelijk is. Zie:
    http://financieel.infonu.nl/diversen/8172-kopen-op-afstand-is-bij-wet-geregeld.html


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    kaartjes Pearl Jam

    Ruud 31-05-2018

    Nee. nooit meer bij topticketshop. Kaartjes van Pearl Jam voor 163,- gekocht, kaartjes normaal 79,-. Dat er iets bovenop komt akkoord, maar meer dan 100% op een kaartje vind ik bizar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Oplichters praktijken

    Trudy Klokke05-04-2018

    Ook wij hebben ons laten beetnemen.Kaarten voor Paul van Vliet, €65,00 ipv de originele prijs van € 29,00.
    Bovendien een veel mindere plaats dan de bestelde plaatsen.
    Hier moet een eind aan komen.
    Maar hoe ??

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Oplichters praktijken

    Trudy Klokke05-04-2018

    Ook wij hebben ons laten beetnemen.Kaarten voor Paul van Vliet, €65,00 ipv de originele prijs van € 29,00.
    Bovendien een veel mindere plaats dan de bestelde plaatsen.
    Hier moet een eind aan komen.
    Maar hoe ??

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Oplichters praktijk

    Dick Rijs29-03-2018

    Ik had ook kaarten besteld voor de Kelly familie heb ze we gekregen maar daar staat een andere naam op en heb teveel betaald het zijn gewoon oplichters nooit meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Bedrogen

    Ineke28-02-2018

    Kaartjes voor Philip Geubels besteld,was bekend dat het doorverkochte tickets zouden zijn en IETS van prijs zouden verschillen. Toen we de tickets thuisgestuurd kregen, zagen we wat ze eigenlijk kosten en dat wij 2x zoveel hebben betaald. Kunt nergens terecht met je ongenoegen!!!! Voel me BEDROGEN. Nooit meer kaartje via ticketshop..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Topticketshop - NOOIT MEER!

    rob15-02-2018

    3 dagen voordat de officiële verkoop van start ging 4 kaarten besteld voor Sting!. achteraf veels te veel betaald maar goed blij mee! Nu krijg ik vandaag onderstaande mail! Wat een teleurstelling en te gek voor woorden!

    Geachte heer/mevrouw,

    U heeft tickets besteld voor Sting op 7-7-2018 om 21:00 uur op Paleis Soestdijk in Baarn.

    Wij vinden het erg vervelend om u deze mail te moeten sturen. Onze leverancier heeft aangegeven dat er iets is misgegaan met de levering van deze tickets. Wij hebben ons best gedaan om onze leverancier te houden aan haar leveringsplicht maar wij hebben inmiddels van hen te horen gekregen dat de levering definitief niet door kan gaan. Door deze overmacht kunnen wij uw tickets helaas niet leveren. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.

    Omdat wij het betreuren dat uw bestelling Sting op 7-7-2018 in Paleis Soestdijk Baarn niet door heeft kunnen gaan mag u bij ons een nieuwe bestelling doen en krijgt u er 20 procent van het betaalde bedrag GRATIS bij!

    U krijgt een bedrag van 105.70 euro cadeau van Topticketshop!
    U ontvangt van ons een couponcode ter waarde van 634.20 euro. Dit is 120 procent van het oorspronkelijke bedrag van 528.50 euro dat u betaald heeft voor uw tickets.

    Deze couponcode is ongelimiteerd geldig. U kunt wachten tot uw favoriete artiest een concert gaat geven maar u kunt ook direct een bestelling doen.

    Graag ontvangen wij van u het e-mailadres waar wij uw couponcode naartoe kunnen sturen.

    Wilt u geen gebruik maken van deze couponcode dan is het ook mogelijk om het betaalde bedrag teruggestort te krijgen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice. U kunt reageren door deze email te beantwoorden. Mocht u liever contact wensen met een van onze medewerkers, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice via de telefoon of door middel van onze LiveChat. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

    Nogmaals onze excuses.

    Met vriendelijke groet,

    Team Topticketshop

    Website: www.topticketshop.nl
    Telefoonnummer: 085 744 14 47
    Emailadres: support@topticketshop.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ook dubbele prijs betaald!

    Renger Foppen15-02-2018

    2 kaartjes vreemde kostgangers: 160,50. Werkelijke prijs 93,= schandalig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    TopTicketshop - oplichters!!!

    Paul10-02-2018

    Ticket gekocht in de veronderstelling dat het van het theater was. Later bleek dat ik bijna de dubbele prijs heb betaald. Ik kreeg argwaan toen ze de tickets niet toestuurden. De schrik sloeg me om het lijf toen ik al die reacties van al die mensen las die door Topticketshop zijn opgelicht. Raar dat ze zo lang al door kunnen gaan met deze praktijken. Is het niet eens tijd dat het gat in de NL wetgeving wordt gedicht hierover?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Dure kaarten

    C Reuver30-01-2018

    Zocht kaarten voor voor Claudia de Breij. Kwam al snel op de site van de ticketshop
    . Nu ik de kaarten krijg zie ik dat ik de dubbele prijs heb betaald. Ze staan ook op een ander klanten nummer en naam
    Eens maar nooit weer dus.
    Toch te gek dat zo'n oplichtingssite gewoon door kan gaan.
    Hoop nu maar dat ik er met deze kaarten wel binnen kom.....


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer duur, slecht

    Thomas26-01-2018

    Kaarten twv. 19,50 hier voor 38 euro gekocht!
    Zeer slechte site, ook krijg je een naam van iemand anders op je kaarten.
    Ik koop hier nooit meer kaarten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niet te doen

    Peter25-01-2018

    Te duur en te veel onzekerheid

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    malafide praktijken

    theunissen13-01-2018

    Op 15 juni voor teerst Philippe Geubels besteld voor verjaardag man, deze is 20 jan 2018 aanstaande, krijg tickets anders naam, zit je op verjaardag hoor je dan wij voor 2 tickets ipv 63,00 euro 150.50 hebben betaald , stom stom had eerder moeten nakijken dat Top Ticket Shop mensen bezeikt kan er niet anders van maken , en dan kijk je bij dfacebook Philippe Geubels en die zet op site 15 juni om 15,11 let op malafide praktijken via deze bureaus helaas kom je er achter dat diezelfde morgen om 11,00 kaart besteld omdat dan voorverkoop begint

    Echt geweldig hoe jullie mensen die nog nooit tickets besteld hadden zo behandelen

    Ben van der Heijden25-01-2018

    Ander half uur moeten wachten en toen werd de lijn verbroken... heel jameer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Levering tickets

    Henk Bosma13-01-2018

    Twee kaarten besteld voor concert Triggerfinger in Groningen op 15 febr. 2018 bij Topticketshop (wel getwijfeld of ik het zou doen, want er staan ook veel negatieve reacties op internet, maar gezien het bedrag relatief geringe bedrag dan toch maar gedaan). Bestellen gaat eenvoudig, de prijs was een stuk hoger (€ 49 per kaart ipv de normale prijs van € 31, plus € 12,50 administratiekosten). De prijs van € 31 staat ook netjes vermeld, dus je weet van te voren dat je meer betaald (via reguliere kanaal was het al uitverkocht). Dan heb je zelf de keus om dat wel of niet te doen (veel klachten over Topticketshop gaat over te hoge prijs, maar dat is bekend dus daarover klagen is m.i niet terecht; weet niet of dat bij elk concert vermeld staat).
    Op 10 jan. een mail van Topticketshop dat hun leverancier niet kan leveren. Terugemaild dat ik het bedrag van totaal € 110,50 graag teruggestort wil hebben. De volgende dag ook nog gebeld. Er werd nog een alternatief geboden voor zelfde concert op andere dag en locatie, maar dat wilde ik niet. Ze zouden het terugstorten. Op 11 jan. een mail dat het bedrag was terugestort en dat dit enkele werkdagen zou kunnen duren. Op 12 jan. was het gehele bedrag op mijn rekening teruggestort.
    Niets mis mee dus. Maar toch zal ik een volgende keer alleen via de originele kanalen bestellen en indien uitverkocht mij via dat kanaal op een wachtlijst laten plaatsen. Ik vind het risico via bureaus als Topticketshop toch te groot. Het was mij niet duidelijk dat Topticketshop de kaarten zelf niet al had. Wat ik ook vreemd vond was, dat na de ontvangen mail van niet kunnen leveren, gewoon nog kaarten voor het concet konden worden besteld. Daarover gemaild, een dag later was het wel van de site.
    Het is dus uiteindelijk goed gegaan, maar heb er uiteindelijk geen goed gevoel bij.

    Erwin29-09-2018

    Hallo hoeveel dagen kreeg u het te horen van de officiële datum dat de kaarten niet meer kon leveren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Oplichters

    Daniella27-12-2017

    Kaarten besteld voor de freekshow iov mijn schoonouders die het leuk vonden om met mijn zoon te gaan.
    Andere prijs en naam op kaart. Topticketshop telefonisch niet bereikbaar. Hopen dat ze binnen komen. Ook slecht van management Freek om hun kaarten niet via AFAS live te verkopen. Ik kwam via hun op deze site en ging er van uit dat het klopte. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    opgelicht

    Sonja19-12-2017

    Tickets besteld bij Topticketshop. Veel te duur 2x zo duur als de normale prijs maar ok dat wist ik.
    Tickets ook direct betaald en een orderbevestiging gekregen. Direct daarna een hotel geboekt om na het concert te overnachten in Maastricht. Belde vanmorgen om nog een vraag te stellen en blijkt dat deze tickets helemaal niet geleverd gaan worden. Kan ik wel nog voor heel veel geld dure plaatsen kopen maar dan helemaal achterop het Vrijthof.
    Wat een oplichters!! Geen kaarten maar wel een hotel waar ik niets mee kan. Maar dat vinnen zij dan jammer maar helaas.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPLICHTERS

    Peters19-12-2017

    Krijg net mijn tickets binnen voor Soldaat van Oranje.
    Prijs€79,00 heb €110,00 betaald per stuk.
    Nooit meer stelletje oplichters.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ga direct naar de theater site en vergeet deze oplichter

    Kees18-12-2017

    Lees hier 219 Euro ipv 111,50 Euro direct bij Oude Luzor Theater


    Van: Topticketshop.nl | Klantenservice <klantenservice@topticketshop.nl>
    Datum: 18 december 2017 om 10:54:59 CET
    Onderwerp: Antw.:⁨ e-tickets ordernr. 2261xxx Guido Weijers 27/12/17⁩



    Geachte heer/mevrouw,

    Hartelijk dank voor uw e-mail.

    In de e-mail bijgevoegd bij uw tickets staat het volgende hierover vermeld:

    Zoals u op onze website hebt gelezen is TopTicketshop een wederverkoper van
    tickets voor concerten, voorstellingen en evenementen. Dit betekent dat wij
    kaarten doorverkopen. U bent nu dus de rechtmatige eigenaar van deze
    doorverkochte tickets.

    Om deze reden ziet u het volgende op uw tickets:

    - Prijs op uw ticket

    Op uw tickets staat een andere prijs afgedrukt en deze wijkt af van de prijs waarvoor u de tickets bij ons heeft gekocht. Dit is de nominale kaartprijs die de eerste koper bij de voorverkoop van het evenement heeft betaald. Omdat TopTicketshop als doorverkoper/tussenpersoon opereert liggen de verkoopprijzen vaak hoger dan de nominale ticketprijs.


    Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Annemiek
    Team Topticketshop.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    oplichters

    Arie13-12-2017

    Ik kreeg vorige week via de mail kaarten binnen voor de voorstelling van Joep van het Hek. De kaarten kosten op de theatersite 26,50 per stuk. Ik heb 150 euro inclusief administratiekosten voor 2 kaarten betaald bij deze oplichter die zich Willem van E noemde aan de telefoon. Waarschijnlijk een gefingeerde naam net zoiets als Age M. Tot het moment dat ik ze ontving was ik in de veronderstelling dat ik ze op de theatersite had besteld totdat ik vandaag tot mijn verbazing zag dat ik een naamsverandering had ondergaan. Je zal toch maar op deze manier je geld moeten verdienen.

    Corina van Daal 15-12-2017

    Trap er niet in !!! Deze sites zien er zeer professioneel uit, maar het zijn in principe wederverkopers. Je bestelt kaarten voor vaak meer dan het dubbele van de prijs, je kunt niet je eigen stoelkeuze bepalen en je krijgt kaarten op naam van iemand anders, die vervolgens onvindbaar en niet te bereiken is. Wil je de kaarten bij het theater annuleren, blijkt dat je de helft van je geld kwijt bent, omdat de reguliere prijs veel lager is....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Topticket: voelt als erin gestonken

    Martin13-12-2017

    Kaarten tegen 223% van de prijs, die op de dag zelf gewoon nog beschikbaar waren. Voor € 59,00 i.p.v. €26,50.
    Je kunt het op de site lezen schrijven ze achteraf. Dan moet je wel heel goed zoeken!
    Oplichting is het niet. Slinks wel! Niet doen dus tenzij je niet anders kan en het er voor over hebt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    opgelicht

    Haringsma10-12-2017

    Voel me opgelicht. Dacht dat ik kaarten bij carre bestelde, Kom er nu achter dat ik nu kaarten heb gekocht voor 74 euro terwijl deze in de normale verkoop 45 euro. Zelfs nu nog voor die prijs beschikbaar, op de dag van het concert.
    Ook de service kosten zijn abnormaal hoog.

    Kijk uit koop hier geen kaarten........

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over TopTicketshop

    Uw beoordeling