NederlandReview

  Ervaringen TopTicketshop

  Wanneer je een concert wilt bezoeken, maar de kaarten zijn via de officiële weg uitverkocht, dan kun je natuurlijk op verschillende particuliere verkoopsites gaan zoeken. Dit geeft wel wat risico’s. Je kunt ook kijken of TopTicketshop nog kaarten heeft, zodat jij jouw favoriete band niet hoeft te missen. Vaak hebben zij nog wel kaarten. Ze zijn een wederverkoop website die tickets aanbied voor allerlei voorstellingen en evenementen. Wat de ervaringen van anderen zijn met TopTicketshop lees je hier.

  Over TopTicketshop

  TopTicketshop is een internet webwinkel die valt onder het bedrijf Movic bv. Dit bedrijf ontwikkelt internetconcepten en heeft een aantal verschillende webshops in beheer. De vestigingsplaats is Utrecht. TopTicketshop is opgezet om klanten een goede ervaring te kunnen laten beleven bij het online kopen van kaartjes voor een evenement of voorstelling. Zij hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te verkrijgen tickets, die bij de concurrenten vaak al zijn uitverkocht. Daarnaast kun je bij hen natuurlijk veilig online kaarten kopen en betalen met 100% aankoopgarantie. Zij investeren continu in functionaliteit en informatievoorziening. Dit kun je onder andere zien aan de uitgebreide ‘Veel gestelde vragen’ pagina met veel uitleg.


  Koop bij TopTicketshop bijvoorbeeld kaartjes voor Carré

  Diensten

  Bij TopTicketshop kun je kaarten bestellen uit verschillende categorieën, je kunt je zoekopdracht verder verfijnen op plaats bijv. Amsterdam, Arnhem, Nijmegen etc. en locatie zoals De Flint, Carré, De Kleine Komedie, etc. De categorieën zijn:

  • Concerten
  • Cabaret en theater
  • Musicals
  • Evenementen
  • Aanbiedingen

  Ook staat er een kopje ‘Klantenbeoordelingen’ bij de categorieën, daar kun je zelf lezen wat anderen van TopTicketshop vinden. De kaarten die aangeboden worden zijn meestal duurder dan de officiële prijs, dit komt omdat het om doorverkochte kaarten gaat. Het gebeurt ook dat er tickets onder de kostprijs worden aangeboden, deze vind je in de categorie ‘Aanbiedingen’. De prijzen voor de tickets zijn inclusief btw en andere heffingen en exclusief de verzendkosten en € 12,50 servicekosten per reservering. Je kunt bij TopTicketshop betalen met iDeal, Creditcard, of via een eenmalige machtiging. Je kunt de tickets ook tijdens kantooruren bestellen via (085) 74 414 47.

  Klachten

  Wanneer je klachten hebt, dan horen zij dit graag, zodat zij hun diensten kunnen verbeteren. Tijdens kantooruren kun je contact met ze leggen via e-mail, telefoon en een live chat. Omdat TopTicketshop 100% gegarandeerde aankoopgarantie geeft, krijg je, wanneer je buiten jouw schuld om geen toegang krijgt met je tickets, je aankoopbedrag volledig terugbetaald. Behalve wanneer dit duidelijk niet te wijten is aan TopTicketshop, bijvoorbeeld bij faillissement van de organisator.

  Heb jij ervaring met TopTicketshop?

  Laat dan ook hier jouw mening weten. Was je veel duurder uit dan via de officiële weg, of kon je via hen nog kaarten krijgen tegen een goede prijs voor een voorstelling die elders was uitverkocht? Dus was jij heel blij met hun? Deel je ervaringen hier bij NederlandReview, zo laat je anderen weten of ze hier vertrouwd mee in zee kunnen gaan.

  Een evenement helaas uitverkocht? Bezoek dan TopTicketshop, bij hen kun je wellicht nog wel kaarten vinden zodat jij die ervaring niet hoeft missen!

  TopTicketshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (101)

  4.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  4.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TopTicketshop

  Uw beoordeling

  2X K3 concert

  2 kaarten gekocht op 11 januari 2020 rij 2 mooi vooraan voor 150 euro.
  Door corona div keren verplaatst geen probleem wat nu nog niet kan straks wel.
  Eindelijk bericht gekregen dat concert nu wel doorgaat alleen ik zit nu niet met mijn dochter op rij 2 maar ben terug gezet naar rij 6.
  Dit voelt als vakantie boeken met zeezicht maar neergezet worden in het centrum van de stad.
  Bellen met hun of mailen heeft geen zin .
  Ze doen het af met sorry.
  Heb jaren hier besteld ook dat maakt hun niets uit dus verwacht bij een probleem helemaal NIETS van deze mensen. Mijn tip: Bestel hier NIET.

  Door: Ulbe van der Wal25-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  SUPER

  Ik word hier nou zo gelukkig van! Wou samen met mijn lieve moeder naar de soldaat van oranje gaan. Doordat mijn moeder wat slecht ter been is, heeft ze goeie plaatsen nodig aan de zijkant, zodat ze der been kan strekken. Hier even over gebeld en er werd mij verteld dat ik na het plaatsen van mijn bestelling dit eventjes moest doorbellen. Zo gezegd, zo gedaan. 2 maanden later komen we aan bij het theater, en 2 prachtige plaatsen aan het gangpad!! Kan niet beter! Mijn moeder heeft het geweldig kunnen zien en er inmens van genoten. Topticketshop, dankjewel voor de geweldige ervaring.

  Door: V Kroost24-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Andre Rieu

  Kwam er pas na bestelling achter dat het een doorverkoper is. Bij teruglezen staat het wel duidelijk op hun site! Toen sloeg de twijfel toe, zijn kaartjes wel geldig? Kaartjes netjes op tijd ontvangen. 2x gebeld, prima te woord gestaan en ze garandeerden dat we zeker binnen zouden komen. Paar dagen van tevoren nog aanvullende info ontvangen over het concert. We kwamen gewoon binnen! Allemaal prima. De kaarten zijn inderdaad duurder omdat het een doorverkoper is, maar nu hadden we wel nog kaarten voor een uitverkocht concert!

  Door: Kyra18-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gewoon goed

  Ik was eerst wel huiverig voordat ik ging bestellen. Even gebeld met de klantenservice. De telefoniste heeft mij gerust gesteld en gelijk voor mij de bestelling geplaatst. Stiekem had ik toch nog wel wat zenuwen.. Gelukkig kreeg ik netjes de kaartjes zoals afgesproken en heb ik een leuke avond gehad met mijn partner in het theater.

  Door: Desiree26-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Fijne service!

  Ik heb staanplaatsen gekocht voor een concert. Maar vanwege mijn zwangerschap is het voor mij onmogelijk om een hele avond te staan. Hierover even gebeld met een vriendelijk jongen die mij zonder problemen heeft over gezet naar zitplaatsen. Nu hoef ik gelukkig niet de tickets te gaan verkopen en kan ik toch nog gaan met mijn man.

  Door: Lieselot de Kleijn06-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  n.v.t.

  Tickert veeeel te duur hier. Ruim 40% wordt bovenop de originele prijs gedaan.
  Ook al vind ik de artiest nog zo goed en wil ik nog zo graag naar het betreffende concert, ik weiger aan dit soort woekerpraktijken mee te doen. Koop nooit via TopTicketshop --> FLOP Ticketshop.

  Door: Richard27-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tickets

  Belachelijk! Je betaalt bij deze club het dubbele van de werkelijke ticketprijs! Ook de korting bij vier kaartjes ineens is via topticketshop als sneeuw voor de zon verdwenen. Nooit via deze weg kaartjes bestellen dus!

  Door: Marjan Dennekamp06-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Geen problemen

  Je weet waar je aan begint voor je besteld. Dit staat immers aangegeven, ik heb mijn kaarten op tijd ontvangen en uiteraard kwam ik gewoon binnen. Ik zal hier vaker gaan bestellen.

  Door: Lynette 10-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  lionking

  wat een geweldige musical is dat zeg, jammer dat die stop. zou er zo graag nog eens met mijn kleinkinderen heen willen, helaas zijn ze nu iets te jong. graag verlengen.

  Door: Terry van Eden29-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Top

  Prima geregeld, perfecte plaatsen, kortom: top! Je bent er zelf bij als je je tickets betaalt. Het is maar net wat je er zelf voor over hebt om er bij te kunnen zijn!

  Door: M. van der Veen10-11-2018
  Dick Verkerk26-01-2019

  Wie betaalt er nu graag minstens 2x teveel. Het is OPLICHTING. Gewoon direct bij de organisatoren bestellen. Dan krijg je je kaartjes ook onmiddellijk en niet pas maanden alater Kijk maar eens naar de overweldigende hoeveelheid negatieve reviews en probeer dan deze positieve eens te plaatsen. ONZIN,

  Steven12-02-2019

  Dick Ga lekker naar de snuffelmarkt, heb je wat beters te doen dan hier je gal spuiwen van je eigen tekortkoming!! Of hadden ze het in Braille moeten schrijven zodat je kon lezen dat de tickets duurder zijn door hun service aan te bieden.

  Dennis23-03-2019

  Veel te dure kaarten die je goedkoper kan krijgen rechtstreeks,Wij hadden ruim jaar van te vrien eerste rangskaarten besteld maar kwamen op hoek te zitten waardoor zicht op toneel deels wegviel.Bij een klacht hierover geen enkele wijze van tegemoetkoming of tonen van spijt,Dus advies: zelf regelen rechtstreeks!!!!

  hans paul Grader01-02-2020

  goed geregeld wel duur maar dat mag wel laat ze ook wat verdienen ik was blij met de kaartjes top avond gehad

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Gewoon goed

  Persoonlijk vond ik het een prettige site om kaarten te bestellen. Geen poes pas. Wel jammer dat de tickters zo laat komen, had ze graag eerder in mijn bezit gehad.

  Door: Helda Odam04-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Twee tickets 4465220

  Twee tickets besteld voor €260,50 erg zuur dat ik mijn geld niet terug krijg. Lees heel veel slechte recensies. Rechtsbijstand zegt gewoon dat ik het geld terug hoor te krijgen maar ze blijven weigeren. Schandalig. En nee ik wil geen voucher!!!!

  Door: Sharon Arendsen20-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 kaartjes rene vd gijp

  2 kaartjes gekocht voor rene vd gijp op 2 september 2020. Gaat niet door ivm corona. Rene verzet de show niet wordt helemaal geschrapt. Wij krijgen nu een voucher terwijl wij daar geen gebruik van gaan maken. Topticketshop weigert de 180 eu terug te betalen terwijl ze het wettelijk wel verplicht zijn.

  Door: Ineke25-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  2 niet geleverde concertkaarten Kings of Leon

  De bestelling bij Topticketshop is na plaatsing niet meer te annuleren. Vervolgens heb ik alsnog na de betaling van 200 euro voor 2 kaarten, de kaarten nooit ontvangen, en geen restitutie of voucher. Na verschillende mails blijven ze aangeven het bedrag sowieso niet terug te storten, en dat ze nog steeds in afwachting van derden zijn. De derden zelf benadert, dat bleek allang afgewikkeld te zijn, alleen Topticketshop regelt niets met haar eigen klanten. Ik heb aangifte gedaan voor internetoplichting.

  Door: Alet de Boer01-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Ging niet door

  Het drama van de Coronocrisis raakt ons allemaal.
  Afgezegde concerten worden netjes opgelost door Voucher met 10% extra > Super Toch !!!
  Alleen wat schetst mijn verbazing > Topticketshop verhoogt de ticket prijs voor concerten in de toekomst met ongeveer 30% TOV de vraagprijs van de organisator. Slim bedacht door topticketshop!
  Maar in de mailing wel zielig doen over de schade door corona aan de cultuursector dat gaat echt te ver ! MEAW kijk altijd even of je de kaartjes ook bij de destbetreffende concertorganisator kan kopen, dan komt jou geld ook echt terecht bij de Cultuur sector en niet bij deze club.

  Door: Martijn26-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tickets voorstelling

  Tickets gekocht voor voorstelling, die annuleren zij vervolgens zelf en dus verwacht ik mijn geld terug.
  Maar nee, dat weigeren ze.

  Oplichters, niet mee in zee gaan!

  Door: Georgina13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Billie Eilish

  Oplichters 100% waarom is deze website nog in de lucht?

  Door: Zlatan Peric26-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  kaartjes alanis morisette

  Voor heel veel geld kaarten gereserveerd . Volgende dag bericht..sorry we hebben geen kaarten. Niet gewoon geld terug MAAR COUPON CODE ? als je je ruim 300 euro terug wil moet je contact opnemen met klanten service.... noooooit meer hier !! Bah wat een teleurstelling

  Door: bommels14-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kaartje

  NOOIT HIER KOPEN! Verdubbelen gewoon de oorspronkelijke prijs!!!

  Door: Nhendrix05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  waylon den haag

  misschien te veel betaald maar was er tevreden mee heb een topavond gehad laaar ze ook wat verdienen ik was er blij mee

  Door: hanspaul Grader01-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  -

  Nooit je tickets hier kopen. Deze website verkoopt tickets door voor een veel te hoge prijs. Trap er niet in!!

  Door: -20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is TopTicketshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 101 ervaringen geplaatst over TopTicketshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TopTicketshop actief?

  TopTicketshop is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TopTicketshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.