NederlandReview

    Ervaringen TopTicketshop

    Wanneer je een concert wilt bezoeken, maar de kaarten zijn via de officiële weg uitverkocht, dan kun je natuurlijk op verschillende particuliere verkoopsites gaan zoeken. Dit geeft wel wat risico’s. Je kunt ook kijken of TopTicketshop nog kaarten heeft, zodat jij jouw favoriete band niet hoeft te missen. Vaak hebben zij nog wel kaarten. Ze zijn een wederverkoop website die tickets aanbied voor allerlei voorstellingen en evenementen. Wat de ervaringen van anderen zijn met TopTicketshop lees je hier.

    Over TopTicketshop

    TopTicketshop is een internet webwinkel die valt onder het bedrijf Movic bv. Dit bedrijf ontwikkelt internetconcepten en heeft een aantal verschillende webshops in beheer. De vestigingsplaats is Utrecht. TopTicketshop is opgezet om klanten een goede ervaring te kunnen laten beleven bij het online kopen van kaartjes voor een evenement of voorstelling. Zij hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te verkrijgen tickets, die bij de concurrenten vaak al zijn uitverkocht. Daarnaast kun je bij hen natuurlijk veilig online kaarten kopen en betalen met 100% aankoopgarantie. Zij investeren continu in functionaliteit en informatievoorziening. Dit kun je onder andere zien aan de uitgebreide ‘Veel gestelde vragen’ pagina met veel uitleg.


    Koop bij TopTicketshop bijvoorbeeld kaartjes voor Carré

    Diensten

    Bij TopTicketshop kun je kaarten bestellen uit verschillende categorieën, je kunt je zoekopdracht verder verfijnen op plaats bijv. Amsterdam, Arnhem, Nijmegen etc. en locatie zoals De Flint, Carré, De Kleine Komedie, etc. De categorieën zijn:

    • Concerten
    • Cabaret en theater
    • Musicals
    • Evenementen
    • Aanbiedingen

    Ook staat er een kopje ‘Klantenbeoordelingen’ bij de categorieën, daar kun je zelf lezen wat anderen van TopTicketshop vinden. De kaarten die aangeboden worden zijn meestal duurder dan de officiële prijs, dit komt omdat het om doorverkochte kaarten gaat. Het gebeurt ook dat er tickets onder de kostprijs worden aangeboden, deze vind je in de categorie ‘Aanbiedingen’. De prijzen voor de tickets zijn inclusief btw en andere heffingen en exclusief de verzendkosten en € 12,50 servicekosten per reservering. Je kunt bij TopTicketshop betalen met iDeal, Creditcard, of via een eenmalige machtiging. Je kunt de tickets ook tijdens kantooruren bestellen via (085) 74 414 47.

    Klachten

    Wanneer je klachten hebt, dan horen zij dit graag, zodat zij hun diensten kunnen verbeteren. Tijdens kantooruren kun je contact met ze leggen via e-mail, telefoon en een live chat. Omdat TopTicketshop 100% gegarandeerde aankoopgarantie geeft, krijg je, wanneer je buiten jouw schuld om geen toegang krijgt met je tickets, je aankoopbedrag volledig terugbetaald. Behalve wanneer dit duidelijk niet te wijten is aan TopTicketshop, bijvoorbeeld bij faillissement van de organisator.

    Heb jij ervaring met TopTicketshop?

    Laat dan ook hier jouw mening weten. Was je veel duurder uit dan via de officiële weg, of kon je via hen nog kaarten krijgen tegen een goede prijs voor een voorstelling die elders was uitverkocht? Dus was jij heel blij met hun? Deel je ervaringen hier bij NederlandReview, zo laat je anderen weten of ze hier vertrouwd mee in zee kunnen gaan.

    Een evenement helaas uitverkocht? Bezoek dan TopTicketshop, bij hen kun je wellicht nog wel kaarten vinden zodat jij die ervaring niet hoeft missen!

    TopTicketshop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (76)

    4,6
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    4,6
    Prijs
    rating
    3,8
    Leveren
    rating
    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bert Visscher

    Helaas bij deze site kaarten gekocht voor het dubbele qua prijs. Ze misleiden de mensen en je betaald zomaar per ongeluk het dubbele van wat ze eigenlijk kosten. En de klantenservice is niet te bereiken voor commentaar. Ze laten te telefoon gewoon 10 tallen minuten overgaan zonder op te nemen.. Ongelofelijk dat dit soort bedrijven mogen bestaan. Mensen trap er niet in kijk verder dan je neus lang is. Ik heb een dure les achter de rug helaas.

    Door: Dave Goossens31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    2 kaartjes tino martin

    We hebben 80 euro teveel betaald . Op de kaartjes staat een prijs van 2x 26.75 en ik snap dat ze er iets aan willen verdienen, maar dan 110 moeten betalen via ticketshop, dat is echt niet normaal. Wij voelen ons opgelicht en lezen op sites reviews dat we niet de enige zijn.

    Door: Dokter29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bert Visscher

    Let op!! kaartjes kosten normaal 28.54 euro, via topticket 52.00 euro, 23.46 euro p.p. duurder.
    Verdere afhandeling was perfect met het toe sturen van de kaarten, volgende keer denk ik wel na om hier te bestellen.

    Door: M. Dusink21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    4 kaartjes voor Cirqu du soleil

    voor de kaartjes betaalde ik 94 euro per stuk. OP het ticket staat 56 euro. Bovendien heel slechte plaatsen. Dit is pure oplichterij!!!!

    Door: margriet van Beinum21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    4 FAKE TICKETS

    4 FAKE TICKETS! One of the worst experiences I had with a reseller. Bought 4 tickets for John Mayer at 2x the original cost as all of the tickets on Ticketmaster were sold out in mere minutes. Traveled from Slovenia to Amsterdam, booked a hotel, payed for Uber to and from the concert, only to be left outside the venue as all four of the tickets were FAKE. Still have no explenation from the Topticketshop.nl to what happened or why they sold FAKE tickets. I can only hope i get the refund, as for the money spent for accomodation and travel, that was just an expensive lesson for the future, not to deal with Topticketshop.nl ever again. Please do yourself and a community a favour and do not buy resell tickets, especialy not from Topticketshop.nl.

    Door: Anze16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kaarten soldaat van oranje

    LET OP OPLICHTERS! Ze weten precies wat ze doen. Ze maken gebruik de onwetendheid van vaak senioren die niet doorhebben dat ze bestellen bij zo een onzin partij. Hun hele business model is gericht op mensen die per ongeluk bij hun kopen. Er zijn tientallen eerlijke kaartverkoop sites, een tussenpersoon die idiote prijzen rekent en zich voordoet als een officieel verkoop punt heeft niemand nodig. Het zijn legale oplichters en niks anders.

    Door: Floris15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Daniel Arends

    Verl te duur, dit was niet duidelijk.

    Door: joep vangeel15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    kaarten voor Youp van Hek

    Blijkt dat ik vandaag kaarten kreeg waarvan de prijs €32,50 was. Topticketshop heeft bij mij €75,25 berekend dus voel mij aardig opgelicht.Ik raad een ieder aan om niet hierbij te boeken.
    Heb het ook gemeld bij Hekwerk producties kreeg gelijk een mail terug dat dit zwarthandel is.Had beter op moeten letten ik boek hier nooit weer.

    Door: Pia Fokkinga17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Naturally 7

    Vandaag tickets gekocht voor het Concert van Naturally 7 in Zoetermeer op 7 November.

    Via een link deze tickets gezien en daardoor niet verder gezocht.

    Voor de Tickets heb ik 54 euro per stuk betaald, plus nog eens 12,50 (!) servicekosten.
    In totaal dus 120,50 Euro (!!)

    Ik wilde wat meer informatie over het concert hebben en ben zo op de site van het Theater terecht gekomen waar ik tot mijn verbazing zie dat de tickets slechts 28,50 (!!) per stuk kosten... en er zijn er nog zat beschikbaar!

    Natuurlijk ben ik zelf stom dat ik niet verder gekeken heb maar ik ging er vanuit dat dit de normale prijs was voor tickets en heb daarom niet verder gekeken.

    Ik vind dit echter je reinste oplichting om mensen meer dan het dubbele voor tickets te laten betalen terwijl er nog genoeg via de officiele weg te koop zijn!

    Door: Yannick24-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Andre Rieu

    Kwam er pas na bestelling achter dat het een doorverkoper is. Bij teruglezen staat het wel duidelijk op hun site! Toen sloeg de twijfel toe, zijn kaartjes wel geldig? Kaartjes netjes op tijd ontvangen. 2x gebeld, prima te woord gestaan en ze garandeerden dat we zeker binnen zouden komen. Paar dagen van tevoren nog aanvullende info ontvangen over het concert. We kwamen gewoon binnen! Allemaal prima. De kaarten zijn inderdaad duurder omdat het een doorverkoper is, maar nu hadden we wel nog kaarten voor een uitverkocht concert!

    Door: Kyra18-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    rammstein

    prima site betrouwbaar iets duurder maar beter dan de anderen en ze doen wat ze zeggen nu heb ik tenminste kaarten

    Door: johan06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    tino martin

    er zaten mensen naast me die de helft hebben betaald voor hun kaartje [primera] nooit meer hier kopen!!!!!

    Door: korver13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Guus Meewis Groots Junior

    Deze organisatie is malafide, oplichters. De dubele prijs betaald en bij binnenkomst blijken de kaartjes niet goed te zijn.
    Bestel nooit, nooit, nooit kaartjes bij deze oplichters.

    Door: C.Taal12-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kaarten Pink

    De kaarten worden door topticketshop opgekocht en voor woekerprijzen doorverkocht met ruim 130%winst.....gewoon schandalig

    Door: Wijlens06-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Geen problemen

    Je weet waar je aan begint voor je besteld. Dit staat immers aangegeven, ik heb mijn kaarten op tijd ontvangen en uiteraard kwam ik gewoon binnen. Ik zal hier vaker gaan bestellen.

    Door: Lynette 10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Veel Keus

    De keuze is reuze! Had nog een leuk cadeau nodig voor het jubileum van mij en mijn partner, helemaal geslaagd! Fijn hoor!

    Door: S Damstra06-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    lionking

    wat een geweldige musical is dat zeg, jammer dat die stop. zou er zo graag nog eens met mijn kleinkinderen heen willen, helaas zijn ze nu iets te jong. graag verlengen.

    Door: Terry van Eden29-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Nepkaartjes

    Helaas zo naïef geweest erin te trappen. Veel te veel geld voor nep kaartjes (Patrick Laureij, Parktheater). Mensen trap er niet in dit zijn professionele oplichters. Alles ziet er gelikt uit en zelfs reviews worden genept. Geld weg en geen kaartjes. Erg dat er mensen bestaan die enkel voor geld anderen zo belazeren.

    Door: Hester25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    SUPER

    Ik word hier nou zo gelukkig van! Wou samen met mijn lieve moeder naar de soldaat van oranje gaan. Doordat mijn moeder wat slecht ter been is, heeft ze goeie plaatsen nodig aan de zijkant, zodat ze der been kan strekken. Hier even over gebeld en er werd mij verteld dat ik na het plaatsen van mijn bestelling dit eventjes moest doorbellen. Zo gezegd, zo gedaan. 2 maanden later komen we aan bij het theater, en 2 prachtige plaatsen aan het gangpad!! Kan niet beter! Mijn moeder heeft het geweldig kunnen zien en er inmens van genoten. Topticketshop, dankjewel voor de geweldige ervaring.

    Door: V Kroost24-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Najib

    Kaartjes gekocht voor najib amhali en lekker vooraan! super hoor.

    Door: R Weghorst03-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over TopTicketshop

    Uw beoordeling