NederlandReview

    Ervaringen TopTicketshop

    Wanneer je een concert wilt bezoeken, maar de kaarten zijn via de officiële weg uitverkocht, dan kun je natuurlijk op verschillende particuliere verkoopsites gaan zoeken. Dit geeft wel wat risico’s. Je kunt ook kijken of TopTicketshop nog kaarten heeft, zodat jij jouw favoriete band niet hoeft te missen. Vaak hebben zij nog wel kaarten. Ze zijn een wederverkoop website die tickets aanbied voor allerlei voorstellingen en evenementen. Wat de ervaringen van anderen zijn met TopTicketshop lees je hier.

    Over TopTicketshop

    TopTicketshop is een internet webwinkel die valt onder het bedrijf Movic bv. Dit bedrijf ontwikkelt internetconcepten en heeft een aantal verschillende webshops in beheer. De vestigingsplaats is Utrecht. TopTicketshop is opgezet om klanten een goede ervaring te kunnen laten beleven bij het online kopen van kaartjes voor een evenement of voorstelling. Zij hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te verkrijgen tickets, die bij de concurrenten vaak al zijn uitverkocht. Daarnaast kun je bij hen natuurlijk veilig online kaarten kopen en betalen met 100% aankoopgarantie. Zij investeren continu in functionaliteit en informatievoorziening. Dit kun je onder andere zien aan de uitgebreide ‘Veel gestelde vragen’ pagina met veel uitleg.


    Koop bij TopTicketshop bijvoorbeeld kaartjes voor Carré

    Diensten

    Bij TopTicketshop kun je kaarten bestellen uit verschillende categorieën, je kunt je zoekopdracht verder verfijnen op plaats bijv. Amsterdam, Arnhem, Nijmegen etc. en locatie zoals De Flint, Carré, De Kleine Komedie, etc. De categorieën zijn:

    • Concerten
    • Cabaret en theater
    • Musicals
    • Evenementen
    • Aanbiedingen

    Ook staat er een kopje ‘Klantenbeoordelingen’ bij de categorieën, daar kun je zelf lezen wat anderen van TopTicketshop vinden. De kaarten die aangeboden worden zijn meestal duurder dan de officiële prijs, dit komt omdat het om doorverkochte kaarten gaat. Het gebeurt ook dat er tickets onder de kostprijs worden aangeboden, deze vind je in de categorie ‘Aanbiedingen’. De prijzen voor de tickets zijn inclusief btw en andere heffingen en exclusief de verzendkosten en € 12,50 servicekosten per reservering. Je kunt bij TopTicketshop betalen met iDeal, Creditcard, of via een eenmalige machtiging. Je kunt de tickets ook tijdens kantooruren bestellen via (085) 74 414 47.

    Klachten

    Wanneer je klachten hebt, dan horen zij dit graag, zodat zij hun diensten kunnen verbeteren. Tijdens kantooruren kun je contact met ze leggen via e-mail, telefoon en een live chat. Omdat TopTicketshop 100% gegarandeerde aankoopgarantie geeft, krijg je, wanneer je buiten jouw schuld om geen toegang krijgt met je tickets, je aankoopbedrag volledig terugbetaald. Behalve wanneer dit duidelijk niet te wijten is aan TopTicketshop, bijvoorbeeld bij faillissement van de organisator.

    Heb jij ervaring met TopTicketshop?

    Laat dan ook hier jouw mening weten. Was je veel duurder uit dan via de officiële weg, of kon je via hen nog kaarten krijgen tegen een goede prijs voor een voorstelling die elders was uitverkocht? Dus was jij heel blij met hun? Deel je ervaringen hier bij NederlandReview, zo laat je anderen weten of ze hier vertrouwd mee in zee kunnen gaan.

    Een evenement helaas uitverkocht? Bezoek dan TopTicketshop, bij hen kun je wellicht nog wel kaarten vinden zodat jij die ervaring niet hoeft missen!

    TopTicketshop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (89)

    4,6
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    4,4
    Prijs
    rating
    3,8
    Leveren
    rating
    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    -

    Nooit je tickets hier kopen. Deze website verkoopt tickets door voor een veel te hoge prijs. Trap er niet in!!

    Door: - 20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Tickets for Billiy Eilish concert

    Ik heb tickets gekocht in October 2019 voor een evenement die plaats vindt in Juli 2020. Mijn order was goedgekeurd en bevestigd. Ik heb ook een bericht gekregen waar staat dat alle orders zijn definitief en kunnen niet worden geannuleerd.
    Gisteren kreeg ik een bericht dat er iets misgegaan is en dat mijn order geannuleerd is. Nu is het te laat om tickets te krijgen. Bovendien, heb ik ook een vliegticket gekocht voor mijn nicht die naar Nederland komt om dit concert te zien.
    Dus, er is geen 100% ticket garantie.

    Door: Tijana 14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kaartjes waardenburg en de jong

    Ging prima. Goede service. Duidelijke mailtjes met uitleg. Top avond gehad voor prima prijs

    Door: Marije 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    7 kaartjes Disney on Ice

    Kaartjes kosten 24 euro en werden zonder blikken of blozen aan ons voor 49 euro verkocht. Een opslag van meer dan 104 procent.
    Voor de eerste keer kaartjes voor een voorstelling via internet zelf besteld. Het leek allemaal heel echt.
    Jammer dat dit juridisch mogelijk is.
    Het is mijns inziens oplichting.
    Demi Jongmans en Britt Tolsma wensen wij nog veel plezier met de van ons ontstolen centjes.

    Door: Hendrik Willemse 23-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Glory kickboxing

    Mensen niet doen. Dit is een erg misleidende site! De meeste kaarten die ze aanbieden zijn niet eens uitverkocht op de officiële site! Maar ze vragen wel ruim 35,00 meer!
    Mocht er wel iets uitverkocht kijk op Ticketswap.

    Door: Jolanda 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Roue Verveer Meervaart

    OPLICHTERS!!!!! NOOIT KAARTEN HIER KOPEN. VEELS TE VEEL BETAALD EN KAARTEN NOG BESCHIKBAAR. KOCHT 4 KAARTEN VOOR EEN BEVRIEND KOPPEL VOOR 65 PER STUK, EN DE KOPPEL ZEGT DAT ZE GEWOON BESCHIKBAAR WAREN OP DE SITE VOOR €35. MAKKELIJK VERDIENT MAAR MIJ KRIJGEN Z 1 KEER TE PAKKEN. IK ZAL ZOLANG IK LEEF SLECHTE REVIEWS BLIJVEN GEVEN. SO WATCH ME

    Door: Schedrik van Hetten 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    tickets voor Verleiders Female

    Ik vond de tickets best wel duur maar ben blij dat het toch gelukt is en we naast elkaar kunnen zitten.

    Door: Lina 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Tickets voor Anastasia

    Bestellen bij TopTickets is zeer eenvoudig en duidelijk. Snelle selectie van datum en plek in de zaal; heldere informatie over de tickets en het gebruik ervan.

    Door: Paul Eric Ter Wal 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Armin van buren 23 mei 2020


    Gister kaarten besteld voor Armin van buren.Ja stom niet via hun eigen website.Heb hun ook al op de hoogte gebracht.Duur betaald maar goed dat is mn eigen schuld .Vind dit nog niet zo'n probleem.Het enige wat ik me afvraag nu,krijg ik mn kaarten wel? Want dat zou ik jammer vinden.Nog nooit eerder naar ziggo ,laat staan een concert geweest! Dus hoop dat ik ze wel ontvang.

    Door: William Drenthen 28-11-2019
    Iris 29-12-2019

    Heb zelf ook via hun kaarten gekocht voor Arwin. Heeft u de kaarten toevallig al ontvangen? Ik zit met dezelfde vraag

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Dennis van Aarsen

    Oplichters!
    Onduidelijk bij bestellen tickets dat ze het dubbele rekenen, ben er ingeluisd!
    Dure les, zal hier nooit meer iets bestellen!!

    Door: Helene 26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Tickets Blues festival Grolloo

    Pure oplichters. Zorgen ervoor dat ze bovenaan staan bij zoeken naar tickets en informeren niet wie ze zijn. Je betaalt dus veel te veel aangezien tickets via de officiële kanalen veel goedkoper zijn.

    Door: M Kruudoorn 21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nienke Plas

    Stelletje oplichters. Ik koop kaarten voor Nienke Plas. Ja ik had misschien beter bij het theater kunnen boeken... maar ik boekte bij toptickets. Ergens ver onderaan de site staat en dus NIET bij het boeken dat je meer betaald voor hun werk.
    Ik betaal het DUBBELE voor het kaartje.
    Krijg de kaartjes binnen, andere prijs dus en zelfs een andere naam.
    Ik nog in de veronderstelling dat het niet klopte en bel toptickets. Krijg een ene Tim aan de lijn die deze baan niet had moeten hebben. Ik kreeg als antwoord zo werken wij. Geen uitleg wat betreft de ‘verkeerde naam’ erop. Dat klopte namelijk volgens hem.

    Dit is zo onbehoorlijk

    Door: Sabrina 13-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    VVAL 2020

    Gajes is het. En incompetente klantenservice ook nog eens. De eerste bleef maar ongeïnteresseerd door me heen kakelen, nog voor ik mijn eerste zin af had. Stuk onfatsoen dat het is en dan ook nog eens met tig keer het zelfde verhaal. Toen ik daar geen genoegen mee nam en het weerlegde met feiten, verbrak ze zonder pardon de verbinding. Die is niet goed snik hoor!? Tweede medewerker was er gelukkig eentje met fatsoen. Wel zonder verstand, dat dan weer wel. Wist geen enkele vraag met zekerheid te beantwoorden, ongemakkelijke stiltes, veel “ge-ehm” en wederom continu in herhaling vallen. Op mijn belangrijkste vraag “hoe garanderen jullie de geldigheid van mijn ticket”, was het antwoord steevast: “dat is gewoon zo”. Doet u er maar een strik omheen ja.
    Vage verklaringen over inkopers, leveranciers, overeenkomsten ed. Als je vervolgens iemand wilt spreken daarover omdat elders dat allemaal wordt tegengesproken of je wilt iemand spreken over het doorverkopen van je “gebakken lucht-ticket”, dan moet je opeens mailen.
    Stiekemerds. Wordt het te spannend, dan gauw ophangen.

    Door: Miranda 12-11-2019
    Maikel 15-12-2019

    Ben je wel binnen gekomen met die tickets?

    Miranda 15-12-2019

    Dat zal ik nooit weten. We hebben onze rechtsbijstand gebeld en zij zouden onze blunder op zich nemen. Een dag later bleek, als een wonder, topticketshop ook bereid om het geld (excl. servicekosten) terug te boeken. Uitzonderlijk, zo heb ik begrepen...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Bert Visscher

    Helaas bij deze site kaarten gekocht voor het dubbele qua prijs. Ze misleiden de mensen en je betaald zomaar per ongeluk het dubbele van wat ze eigenlijk kosten. En de klantenservice is niet te bereiken voor commentaar. Ze laten te telefoon gewoon 10 tallen minuten overgaan zonder op te nemen.. Ongelofelijk dat dit soort bedrijven mogen bestaan. Mensen trap er niet in kijk verder dan je neus lang is. Ik heb een dure les achter de rug helaas.

    Door: Dave Goossens 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    2 kaartjes tino martin

    We hebben 80 euro teveel betaald . Op de kaartjes staat een prijs van 2x 26.75 en ik snap dat ze er iets aan willen verdienen, maar dan 110 moeten betalen via ticketshop, dat is echt niet normaal. Wij voelen ons opgelicht en lezen op sites reviews dat we niet de enige zijn.

    Door: Dokter 29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bert Visscher

    Let op!! kaartjes kosten normaal 28.54 euro, via topticket 52.00 euro, 23.46 euro p.p. duurder.
    Verdere afhandeling was perfect met het toe sturen van de kaarten, volgende keer denk ik wel na om hier te bestellen.

    Door: M. Dusink 21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    4 kaartjes voor Cirqu du soleil

    voor de kaartjes betaalde ik 94 euro per stuk. OP het ticket staat 56 euro. Bovendien heel slechte plaatsen. Dit is pure oplichterij!!!!

    Door: margriet van Beinum 21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    4 FAKE TICKETS

    4 FAKE TICKETS! One of the worst experiences I had with a reseller. Bought 4 tickets for John Mayer at 2x the original cost as all of the tickets on Ticketmaster were sold out in mere minutes. Traveled from Slovenia to Amsterdam, booked a hotel, payed for Uber to and from the concert, only to be left outside the venue as all four of the tickets were FAKE. Still have no explenation from the Topticketshop.nl to what happened or why they sold FAKE tickets. I can only hope i get the refund, as for the money spent for accomodation and travel, that was just an expensive lesson for the future, not to deal with Topticketshop.nl ever again. Please do yourself and a community a favour and do not buy resell tickets, especialy not from Topticketshop.nl.

    Door: Anze 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Kaarten soldaat van oranje

    LET OP OPLICHTERS! Ze weten precies wat ze doen. Ze maken gebruik de onwetendheid van vaak senioren die niet doorhebben dat ze bestellen bij zo een onzin partij. Hun hele business model is gericht op mensen die per ongeluk bij hun kopen. Er zijn tientallen eerlijke kaartverkoop sites, een tussenpersoon die idiote prijzen rekent en zich voordoet als een officieel verkoop punt heeft niemand nodig. Het zijn legale oplichters en niks anders.

    Door: Floris 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Daniel Arends

    Verl te duur, dit was niet duidelijk.

    Door: joep vangeel 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over TopTicketshop

    Uw beoordeling