NederlandReview

  Ervaringen TopTicketshop

  Wanneer je een concert wilt bezoeken, maar de kaarten zijn via de officiële weg uitverkocht, dan kun je natuurlijk op verschillende particuliere verkoopsites gaan zoeken. Dit geeft wel wat risico’s. Je kunt ook kijken of TopTicketshop nog kaarten heeft, zodat jij jouw favoriete band niet hoeft te missen. Vaak hebben zij nog wel kaarten. Ze zijn een wederverkoop website die tickets aanbied voor allerlei voorstellingen en evenementen. Wat de ervaringen van anderen zijn met TopTicketshop lees je hier.

  Over TopTicketshop

  TopTicketshop is een internet webwinkel die valt onder het bedrijf Movic bv. Dit bedrijf ontwikkelt internetconcepten en heeft een aantal verschillende webshops in beheer. De vestigingsplaats is Utrecht. TopTicketshop is opgezet om klanten een goede ervaring te kunnen laten beleven bij het online kopen van kaartjes voor een evenement of voorstelling. Zij hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te verkrijgen tickets, die bij de concurrenten vaak al zijn uitverkocht. Daarnaast kun je bij hen natuurlijk veilig online kaarten kopen en betalen met 100% aankoopgarantie. Zij investeren continu in functionaliteit en informatievoorziening. Dit kun je onder andere zien aan de uitgebreide ‘Veel gestelde vragen’ pagina met veel uitleg.


  Koop bij TopTicketshop bijvoorbeeld kaartjes voor Carré

  Diensten

  Bij TopTicketshop kun je kaarten bestellen uit verschillende categorieën, je kunt je zoekopdracht verder verfijnen op plaats bijv. Amsterdam, Arnhem, Nijmegen etc. en locatie zoals De Flint, Carré, De Kleine Komedie, etc. De categorieën zijn:

  • Concerten
  • Cabaret en theater
  • Musicals
  • Evenementen
  • Aanbiedingen

  Ook staat er een kopje ‘Klantenbeoordelingen’ bij de categorieën, daar kun je zelf lezen wat anderen van TopTicketshop vinden. De kaarten die aangeboden worden zijn meestal duurder dan de officiële prijs, dit komt omdat het om doorverkochte kaarten gaat. Het gebeurt ook dat er tickets onder de kostprijs worden aangeboden, deze vind je in de categorie ‘Aanbiedingen’. De prijzen voor de tickets zijn inclusief btw en andere heffingen en exclusief de verzendkosten en € 12,50 servicekosten per reservering. Je kunt bij TopTicketshop betalen met iDeal, Creditcard, of via een eenmalige machtiging. Je kunt de tickets ook tijdens kantooruren bestellen via (085) 74 414 47.

  Klachten

  Wanneer je klachten hebt, dan horen zij dit graag, zodat zij hun diensten kunnen verbeteren. Tijdens kantooruren kun je contact met ze leggen via e-mail, telefoon en een live chat. Omdat TopTicketshop 100% gegarandeerde aankoopgarantie geeft, krijg je, wanneer je buiten jouw schuld om geen toegang krijgt met je tickets, je aankoopbedrag volledig terugbetaald. Behalve wanneer dit duidelijk niet te wijten is aan TopTicketshop, bijvoorbeeld bij faillissement van de organisator.

  Heb jij ervaring met TopTicketshop?

  Laat dan ook hier jouw mening weten. Was je veel duurder uit dan via de officiële weg, of kon je via hen nog kaarten krijgen tegen een goede prijs voor een voorstelling die elders was uitverkocht? Dus was jij heel blij met hun? Deel je ervaringen hier bij NederlandReview, zo laat je anderen weten of ze hier vertrouwd mee in zee kunnen gaan.

  Een evenement helaas uitverkocht? Bezoek dan TopTicketshop, bij hen kun je wellicht nog wel kaarten vinden zodat jij die ervaring niet hoeft missen!

  TopTicketshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

  4,8
  39% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,2

  Service

  4,8

  Prijs

  4

  Leveren

  4,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  kaarten voor Youp van Hek

  Blijkt dat ik vandaag kaarten kreeg waarvan de prijs €32,50 was. Topticketshop heeft bij mij €75,25 berekend dus voel mij aardig opgelicht.Ik raad een ieder aan om niet hierbij te boeken.
  Heb het ook gemeld bij Hekwerk producties kreeg gelijk een mail terug dat dit zwarthandel is.Had beter op moeten letten ik boek hier nooit weer.

  Door: Pia Fokkinga17-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Naturally 7

  Vandaag tickets gekocht voor het Concert van Naturally 7 in Zoetermeer op 7 November.

  Via een link deze tickets gezien en daardoor niet verder gezocht.

  Voor de Tickets heb ik 54 euro per stuk betaald, plus nog eens 12,50 (!) servicekosten.
  In totaal dus 120,50 Euro (!!)

  Ik wilde wat meer informatie over het concert hebben en ben zo op de site van het Theater terecht gekomen waar ik tot mijn verbazing zie dat de tickets slechts 28,50 (!!) per stuk kosten... en er zijn er nog zat beschikbaar!

  Natuurlijk ben ik zelf stom dat ik niet verder gekeken heb maar ik ging er vanuit dat dit de normale prijs was voor tickets en heb daarom niet verder gekeken.

  Ik vind dit echter je reinste oplichting om mensen meer dan het dubbele voor tickets te laten betalen terwijl er nog genoeg via de officiele weg te koop zijn!

  Door: Yannick24-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Andre Rieu

  Kwam er pas na bestelling achter dat het een doorverkoper is. Bij teruglezen staat het wel duidelijk op hun site! Toen sloeg de twijfel toe, zijn kaartjes wel geldig? Kaartjes netjes op tijd ontvangen. 2x gebeld, prima te woord gestaan en ze garandeerden dat we zeker binnen zouden komen. Paar dagen van tevoren nog aanvullende info ontvangen over het concert. We kwamen gewoon binnen! Allemaal prima. De kaarten zijn inderdaad duurder omdat het een doorverkoper is, maar nu hadden we wel nog kaarten voor een uitverkocht concert!

  Door: Kyra18-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  rammstein

  prima site betrouwbaar iets duurder maar beter dan de anderen en ze doen wat ze zeggen nu heb ik tenminste kaarten

  Door: johan06-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  tino martin

  er zaten mensen naast me die de helft hebben betaald voor hun kaartje [primera] nooit meer hier kopen!!!!!

  Door: korver13-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Guus Meewis Groots Junior

  Deze organisatie is malafide, oplichters. De dubele prijs betaald en bij binnenkomst blijken de kaartjes niet goed te zijn.
  Bestel nooit, nooit, nooit kaartjes bij deze oplichters.

  Door: C.Taal12-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Kaarten Pink

  De kaarten worden door topticketshop opgekocht en voor woekerprijzen doorverkocht met ruim 130%winst.....gewoon schandalig

  Door: Wijlens06-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Geen problemen

  Je weet waar je aan begint voor je besteld. Dit staat immers aangegeven, ik heb mijn kaarten op tijd ontvangen en uiteraard kwam ik gewoon binnen. Ik zal hier vaker gaan bestellen.

  Door: Lynette 10-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Veel Keus

  De keuze is reuze! Had nog een leuk cadeau nodig voor het jubileum van mij en mijn partner, helemaal geslaagd! Fijn hoor!

  Door: S Damstra06-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  lionking

  wat een geweldige musical is dat zeg, jammer dat die stop. zou er zo graag nog eens met mijn kleinkinderen heen willen, helaas zijn ze nu iets te jong. graag verlengen.

  Door: Terry van Eden29-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Nepkaartjes

  Helaas zo naïef geweest erin te trappen. Veel te veel geld voor nep kaartjes (Patrick Laureij, Parktheater). Mensen trap er niet in dit zijn professionele oplichters. Alles ziet er gelikt uit en zelfs reviews worden genept. Geld weg en geen kaartjes. Erg dat er mensen bestaan die enkel voor geld anderen zo belazeren.

  Door: Hester25-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  SUPER

  Ik word hier nou zo gelukkig van! Wou samen met mijn lieve moeder naar de soldaat van oranje gaan. Doordat mijn moeder wat slecht ter been is, heeft ze goeie plaatsen nodig aan de zijkant, zodat ze der been kan strekken. Hier even over gebeld en er werd mij verteld dat ik na het plaatsen van mijn bestelling dit eventjes moest doorbellen. Zo gezegd, zo gedaan. 2 maanden later komen we aan bij het theater, en 2 prachtige plaatsen aan het gangpad!! Kan niet beter! Mijn moeder heeft het geweldig kunnen zien en er inmens van genoten. Topticketshop, dankjewel voor de geweldige ervaring.

  Door: V Kroost24-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Najib

  Kaartjes gekocht voor najib amhali en lekker vooraan! super hoor.

  Door: R Weghorst03-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  lionking

  Kaartjes gekocht voor de Lionking. Hadden hele mooie plaatsen gekregen. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

  Door: Tristan 01-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  bestelling

  bestellen vond ik lastig maar via de telefoon lukte het wel

  Door: Warda van der W29-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Ariana

  IK KAN EINDELIJK NAAR HET CONCERT VAN ARIANA GRANDE!!!!!!

  Door: Kaitlin 22-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  niks aan de hand

  geen problemen, snel bestel, fijne website.

  Door: Twan 21-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  geweldige show

  wat een geweldige musical de lion king. de kleinkinderen vonden het ook prachtig om te aanschouwen.

  Door: Klaas Muilenburg19-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prettige service

  In alle stress tickets besteld. Maar de verkeerde! Snel hier over opgebeld en zonder problemen werd dit omgezet! Heel prettig!

  Door: L Harder15-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Goed hoor

  Niks op aan te merken eigenlijk, best tevreden.

  Door: Leon Beitler14-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Geen problemen

  Voor het bestellen van tickets is dit een hele prettige site om dat te doen.

  Door: Yoeri P12-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Ervaring

  Gewoon een prettige site om tickets te bestellen. Niks op aan te merken. Blij met de tickets.

  Door: V Landman07-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Fijne service!

  Ik heb staanplaatsen gekocht voor een concert. Maar vanwege mijn zwangerschap is het voor mij onmogelijk om een hele avond te staan. Hierover even gebeld met een vriendelijk jongen die mij zonder problemen heeft over gezet naar zitplaatsen. Nu hoef ik gelukkig niet de tickets te gaan verkopen en kan ik toch nog gaan met mijn man.

  Door: Lieselot de Kleijn06-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Bedonderd gevoel

  In onwetendheid besteld via internet voor theatervoorstelling pas na betaling gaf men aan een wederverkoper te zijn en veel duurder te zijn met de kaarten via hun bestellen NOOIT MEER

  Door: P van Boekhold04-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Gewoon goed

  Persoonlijk vond ik het een prettige site om kaarten te bestellen. Geen poes pas. Wel jammer dat de tickters zo laat komen, had ze graag eerder in mijn bezit gehad.

  Door: Helda Odam04-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Leuk

  We hebben een super leuke avond gehad bij de Lion King. De klein kinderen hebben de avond van hun leven gehad.

  Door: Bernice F01-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Duidelijk

  Duidelijke website. Afspraken worden gewoon nagekomen. Had wel graag eerder mijn tickets ontvangen.

  Door: R van Heteren27-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Gewoon goed

  Ik was eerst wel huiverig voordat ik ging bestellen. Even gebeld met de klantenservice. De telefoniste heeft mij gerust gesteld en gelijk voor mij de bestelling geplaatst. Stiekem had ik toch nog wel wat zenuwen.. Gelukkig kreeg ik netjes de kaartjes zoals afgesproken en heb ik een leuke avond gehad met mijn partner in het theater.

  Door: Desiree26-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  super site

  geen wachtrijen altijd nog kaarten. je hoeft geen voorverkoop in de gaten te houden. makkelijk bestellen

  Door: Jessica Lem26-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Voel me opgelicht

  Kaartjes voor theater gekocht, blijkt dit 45% duurder te zijn dan direct bij dit theater. Wat een oplichterij. Mag dit zomaar.
  Het was niet eens uitverkocht.

  Door: Nicole Spiering18-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Oplichters

  Een evenement wat later dit jaar plaatsvind is uitverkocht, alleen topticketshop.nl bied nog kaarten aan, ook nog eens voor een duurdere prijs. en torenhoge servicekosten van €12,50.
  Dat dit soort dingen mogen in Nederland is te absurd voor woorden!
  Dit is gewoon pure oplichting. Trap hier niet in en koop je tickets bij de officiële verkooppunten of via TicketSwap (controleer vooraf de code op de ticket).

  Door: Roy09-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen zaken mee doen! Zakkenvullers over andermans rug!

  Pluspunten: geen

  Minpunten: waar zal ik beginnen:

  - belachelijke prijzen waarbij deze mensen veel geld verdienen over de rug van een ander door kaartjes in te kopen en voor een opslag van 70% of meer weer direct door te verkopen;
  - totaal geen inleving in de wensen van klanten;
  - aangeven dat ze niet terugstorten ook niet als je dat vraagt binnen de wettelijke bedenktijd en verwijzen naar ticketverkoop en dat dat hier niet onder valt terwijl dat hoogstwaarschijnlijk alleen geldt voor officiële verkopers en niet voor wederverkopers zoals topticketshop;
  - gemakkelijk geld verdienen;
  - ondanks herhaaldelijke verzoeken alleen blijven verwijzen naar de algemene voorwaarden;

  Door: Benadeelde07-02-2019
  A.07-02-2019

  Vorig jaar hetzelfde meegemaakt. Het heeft mij heel wat mails en geduld gekost maar uiteindelijk wel geld terug gekregen. Ik heb een aangetekende brief gestuurd en verwezen naar eerdere rechtszaken die wederverkopers hebben verloren. Na een dreiging om deze stap ook te ondernemen heb ik mijn geld terug gekregen. Je moet ze blijven stalken tot je je zin hebt. Succes

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Koop hier nooit!

  Je betaalt 2x zoveel.
  Koop nooit via deze site!
  Dus: Nooit, nooit via deze site tickets bestellen!

  Door: Hay Arts01-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  PAS OP, OPLICHTERS!! VEEL TE DURE TICKETS VIA WEDERVERKOOP!!

  PAS OP

  EXTREME OPLICHTERS!!

  Pas op, er geldt GEEN BEDENKTIJD, het gaat om veel te dure tickets en het is sterk de vraag of je je tickets ooit ontvangt. Wij hebben ze namelijk nog niet binnen. De verwachte leverdatum is ergens eind september dit jaar, oftewel pas na 8 maanden. Verder slaan hun voorwaarden totaal nergens op. Koop je tickets gewoon direct bij degene die ze uitgeeft en niet via deze oplichters. Je betaalt al snel bijna 2 zo veel voor je ticket en er zijn verhalen van nog veel meer. Er wordt ook door de organisatoren van de evenementen gewaarschuwd voor deze vorm van oplichting. Van onze review beweert TopTicketshop dat die geschreven is door een concurrent. Nee dus, gewoon van iemand die door TopTicketshop is opgelicht. Zie hieronder voor hoeveel.

  Mijn vrouw heeft zich in de luren laten leggen,
  TopTicket Ordernummer: 3981985
  Totaalprijs: euro 138

  Aankoop dezelfde tickets via Tivoli Utrecht euro 78,20. Levering DIRECT.

  Door: Dick Verkerk26-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  top service

  goede site goede service geen problemen super goed

  Door: henk22-01-2019
  Dick Verkerk26-01-2019

  Hier geloof ik niets van tenzij je het normaal vind om minstens 2x teveel te betalen. Kijk eens naar de overweldigende hoeveelheid negatieve reviews en probeer dan deze positieve eens te plaatsen. ONZIN,

  benaddelde07-02-2019

  Zetten medewerkers van topticketshop tegenwoordig ook reviews hier??

  Steven12-02-2019

  Ze bieden hun diensten aan en doen ze ok, paar dagen voor concert pas je ticket kan je hem ook niet kwijtraken ideaal.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  nepperij

  veel te duur, en duurt lang voor je je kaarten hebt

  Door: Koos15-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slecht

  Er is geen annuleringsoptie, je betaalt te veel en ze lachen je vierkant uit! Nooit meer iets bestellen hier.

  Door: Richard N14-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Je betaalt je scheel aan de 2e hands tickets. Ik ga hier nooit meer bestellen

  Door: Mirjam13-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Top

  Prima geregeld, perfecte plaatsen, kortom: top! Je bent er zelf bij als je je tickets betaalt. Het is maar net wat je er zelf voor over hebt om er bij te kunnen zijn!

  Door: M. van der Veen10-11-2018
  Dick Verkerk26-01-2019

  Wie betaalt er nu graag minstens 2x teveel. Het is OPLICHTING. Gewoon direct bij de organisatoren bestellen. Dan krijg je je kaartjes ook onmiddellijk en niet pas maanden alater Kijk maar eens naar de overweldigende hoeveelheid negatieve reviews en probeer dan deze positieve eens te plaatsen. ONZIN,

  Steven12-02-2019

  Dick Ga lekker naar de snuffelmarkt, heb je wat beters te doen dan hier je gal spuiwen van je eigen tekortkoming!! Of hadden ze het in Braille moeten schrijven zodat je kon lezen dat de tickets duurder zijn door hun service aan te bieden.

  Dennis23-03-2019

  Veel te dure kaarten die je goedkoper kan krijgen rechtstreeks,Wij hadden ruim jaar van te vrien eerste rangskaarten besteld maar kwamen op hoek te zitten waardoor zicht op toneel deels wegviel.Bij een klacht hierover geen enkele wijze van tegemoetkoming of tonen van spijt,Dus advies: zelf regelen rechtstreeks!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schandaleus

  Je wordt beduveld.
  De prijzen zijn buitensporig hoog. Koop hier niet uw kaarten.

  Door: Robert M.08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Trap er niet in

  Niet te geloven, je wordt compleet afgezet met de prijzen die ze vragen.

  Door: Gert B08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Dieven

  Deze site spoort niet! Prijzen worden verdubbeld. Koop hier Geen tickets. >:(

  Door: Monica08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichtend zooitje

  De kaarten worden voor veel te veel verkocht, en je kan niet annuleren. Nooit meer iets hier bestellen.

  Door: Christiaan08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Deze oplichters verkopen kaarten door voor meer dan 100%. Kaarten origineel: 50 euro, verkopen zij ze voor 100 euro plus nog 12 euro administratie kosten. Trap er niet in, er is ook geen annuleringsbeleid en zij vallen zogenaamd niet onder de wet koop op afstand. Smiechten.

  Door: Stefan07-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Nooit bestellen

  De kaarten zijn 100% meer van de waarde van de originele site. Ik kwam er te laat achter dat dit een wederverkoper is, en er is Géén annuleringsbeleid want zij vallen zogenaamd niet onder die wet. Tevens is de levering van de veel te dure kaarten één week voordat het concert begint, te bespottelijk voor woorden. koop hier NOOIT uw tickets.

  Door: Bob07-11-2018
  Dini21-12-2018

  Waren de kaarten wel echt?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Duidelijk

  Ik vond het een duidelijke site om mijn kaarten te bestellen voor Andre Rieu. Je betaald iets meer maar dat weet je van te te voren. Ik ben al met al tevreden.

  Door: Jeroen 01-11-2018
  Dick Verkerk26-01-2019

  Review geschreven door medewerkers van TopTicketshop zelf. Wie vindt nu dat bijna, of meer dan, 2x de normale prijs maar "iets meer" is dan de normale prijs. Het zijn en blijven oplichters en plaatsen hun eigen positieve reviews.

  Dick Verkerk26-01-2019

  Review geschreven door medewerkers van TopTicketshop zelf. Wie vindt nu dat bijna, of meer dan, 2x de normale prijs maar "iets meer" is dan de normale prijs. Het zijn en blijven oplichters en plaatsen hun eigen positieve reviews.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Oplichting

  Helaas had ik te laat door dat ze doorverkopen en heb voor 2 kaarten €60 te veel betaald. Kaarten waren niet schaars. Schandalig dat ze bovenaan verschijnen bij zoekmachines. Als je eens in de paar jaar tickets koopt, doorzie je de oplichting als het te laat is.

  Door: Christel10-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Wees gewaarschuwd!

  Het komt over alsof je te maken hebt met een originele verkoopsite.
  Ik heb een geel vak 105 geselecteerd. (Halverwege Gelredome) En ze hebben me daarna een bevestiging gestuurd van vak 107, twee vakken verderop (achterin Gelredome). Het is mij niet opgevallen op het moment van aankoop helaas. Toen ik de tickets kreeg (2 weken van te voren) en het bemerkte verwezen ze meteen naar de bevestiging van aankoop. Ik heb een kleine 50 euro meer betaald per kaart. Toen ik daar achter kwam dacht ik, nou ja prima, ik heb het er voor over gehad.. maar als je dan ook nog genaaid wordt met de zitplekken.... Nooit meer Top Ticketshop!! Let dus goed op wat je bevestigd krijgt nadien en wat je denkt besteld te hebben! Waardeloze figuren die op deze manier hun geld verdienen, shame on YOU!

  Door: Helga 11-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  annuleren kan...

  Mensen....

  Als je binnen 7 dagen nadat je je kaartje hebt gekocht, je beroept op de wet koop op afstand, is topticketshop verplicht om je bestelling te annuleren. Hoe?
  Beroep je op een uitspraak van de kantonrechter in Amsterdam, onder nummer NJF 2011/480 te vinden op rechtspraak.nl, met als datum uitspraak op 2 mei 2011.
  Hierin wordt gesteld dat een topticketshop en andere wederverkopers geen toegang tot een evenement verkopen, maar weder verkoper zijn van de tickets die toegang geven tot het evenement en daardoor zich hebben te houden aan de wet verkoop op afstand en het recht van annuleren geldt, mits je binnen 7 dagen je beroept op deze wet.

  Het kost je een paar mailtjes, Ze zullen niet gelijk happen, maar op den duur moet het je lukken.
  Laat je niet intimideren door de kreet dat ze verwijzen naar hun algemene voorwaarden, de wet staat immers hierboven.
  Deel dit met alle gedupeerden, succes!!

  Door: beertjeboo31-07-2018
  Stappertje25-01-2019

  Net er helaas ook in getrapt, direct gebeld met jouw verhaal, maar ik werd afgescheept en meneer kon mij niet verder helpen. Zelf met de vraag om de baas/leidinggevende te spreken kreeg ik geen antwoord, want dat kon niet. Ik heb nu een mail gestuurd dat ik de contact wil met de baas/leidinggevende, ben benieuw hoe snel ze daar antwoord op geven. Maar ik ga het er niet bij laten. Hoe ben jij met ze in contact gekomen? wek via de klantenservice?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Boeven,

  Topticketshop zijn een stelletje BOEVEN. Rekenen woekerprijzen voor kaartjes. Annuleren is niet mogelijk. Zij beroepen zich op een wettelijk recht waar annuleren zoals concertkaartjes niet mogelijk is.


  Door: A. Rougoor23-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  kaartjes Pearl Jam

  Nee. nooit meer bij topticketshop. Kaartjes van Pearl Jam voor 163,- gekocht, kaartjes normaal 79,-. Dat er iets bovenop komt akkoord, maar meer dan 100% op een kaartje vind ik bizar.

  Door: Ruud 31-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Oplichters praktijken

  Ook wij hebben ons laten beetnemen.Kaarten voor Paul van Vliet, €65,00 ipv de originele prijs van € 29,00.
  Bovendien een veel mindere plaats dan de bestelde plaatsen.
  Hier moet een eind aan komen.
  Maar hoe ??

  Door: Trudy Klokke05-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Oplichters praktijken

  Ook wij hebben ons laten beetnemen.Kaarten voor Paul van Vliet, €65,00 ipv de originele prijs van € 29,00.
  Bovendien een veel mindere plaats dan de bestelde plaatsen.
  Hier moet een eind aan komen.
  Maar hoe ??

  Door: Trudy Klokke05-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Oplichters praktijk

  Ik had ook kaarten besteld voor de Kelly familie heb ze we gekregen maar daar staat een andere naam op en heb teveel betaald het zijn gewoon oplichters nooit meer

  Door: Dick Rijs29-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Bedrogen

  Kaartjes voor Philip Geubels besteld,was bekend dat het doorverkochte tickets zouden zijn en IETS van prijs zouden verschillen. Toen we de tickets thuisgestuurd kregen, zagen we wat ze eigenlijk kosten en dat wij 2x zoveel hebben betaald. Kunt nergens terecht met je ongenoegen!!!! Voel me BEDROGEN. Nooit meer kaartje via ticketshop..

  Door: Ineke28-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Topticketshop - NOOIT MEER!

  3 dagen voordat de officiële verkoop van start ging 4 kaarten besteld voor Sting!. achteraf veels te veel betaald maar goed blij mee! Nu krijg ik vandaag onderstaande mail! Wat een teleurstelling en te gek voor woorden!

  Geachte heer/mevrouw,

  U heeft tickets besteld voor Sting op 7-7-2018 om 21:00 uur op Paleis Soestdijk in Baarn.

  Wij vinden het erg vervelend om u deze mail te moeten sturen. Onze leverancier heeft aangegeven dat er iets is misgegaan met de levering van deze tickets. Wij hebben ons best gedaan om onze leverancier te houden aan haar leveringsplicht maar wij hebben inmiddels van hen te horen gekregen dat de levering definitief niet door kan gaan. Door deze overmacht kunnen wij uw tickets helaas niet leveren. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.

  Omdat wij het betreuren dat uw bestelling Sting op 7-7-2018 in Paleis Soestdijk Baarn niet door heeft kunnen gaan mag u bij ons een nieuwe bestelling doen en krijgt u er 20 procent van het betaalde bedrag GRATIS bij!

  U krijgt een bedrag van 105.70 euro cadeau van Topticketshop!
  U ontvangt van ons een couponcode ter waarde van 634.20 euro. Dit is 120 procent van het oorspronkelijke bedrag van 528.50 euro dat u betaald heeft voor uw tickets.

  Deze couponcode is ongelimiteerd geldig. U kunt wachten tot uw favoriete artiest een concert gaat geven maar u kunt ook direct een bestelling doen.

  Graag ontvangen wij van u het e-mailadres waar wij uw couponcode naartoe kunnen sturen.

  Wilt u geen gebruik maken van deze couponcode dan is het ook mogelijk om het betaalde bedrag teruggestort te krijgen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice. U kunt reageren door deze email te beantwoorden. Mocht u liever contact wensen met een van onze medewerkers, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice via de telefoon of door middel van onze LiveChat. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  Nogmaals onze excuses.

  Met vriendelijke groet,

  Team Topticketshop

  Website: www.topticketshop.nl
  Telefoonnummer: 085 744 14 47
  Emailadres: support@topticketshop.nl

  Door: rob15-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Ook dubbele prijs betaald!

  2 kaartjes vreemde kostgangers: 160,50. Werkelijke prijs 93,= schandalig!

  Door: Renger Foppen15-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  TopTicketshop - oplichters!!!

  Ticket gekocht in de veronderstelling dat het van het theater was. Later bleek dat ik bijna de dubbele prijs heb betaald. Ik kreeg argwaan toen ze de tickets niet toestuurden. De schrik sloeg me om het lijf toen ik al die reacties van al die mensen las die door Topticketshop zijn opgelicht. Raar dat ze zo lang al door kunnen gaan met deze praktijken. Is het niet eens tijd dat het gat in de NL wetgeving wordt gedicht hierover?

  Door: Paul10-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Dure kaarten

  Zocht kaarten voor voor Claudia de Breij. Kwam al snel op de site van de ticketshop
  . Nu ik de kaarten krijg zie ik dat ik de dubbele prijs heb betaald. Ze staan ook op een ander klanten nummer en naam
  Eens maar nooit weer dus.
  Toch te gek dat zo'n oplichtingssite gewoon door kan gaan.
  Hoop nu maar dat ik er met deze kaarten wel binnen kom.....


  Door: C Reuver30-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zeer duur, slecht

  Kaarten twv. 19,50 hier voor 38 euro gekocht!
  Zeer slechte site, ook krijg je een naam van iemand anders op je kaarten.
  Ik koop hier nooit meer kaarten.

  Door: Thomas26-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  niet te doen

  Te duur en te veel onzekerheid

  Door: Peter25-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  malafide praktijken

  Op 15 juni voor teerst Philippe Geubels besteld voor verjaardag man, deze is 20 jan 2018 aanstaande, krijg tickets anders naam, zit je op verjaardag hoor je dan wij voor 2 tickets ipv 63,00 euro 150.50 hebben betaald , stom stom had eerder moeten nakijken dat Top Ticket Shop mensen bezeikt kan er niet anders van maken , en dan kijk je bij dfacebook Philippe Geubels en die zet op site 15 juni om 15,11 let op malafide praktijken via deze bureaus helaas kom je er achter dat diezelfde morgen om 11,00 kaart besteld omdat dan voorverkoop begint

  Echt geweldig hoe jullie mensen die nog nooit tickets besteld hadden zo behandelen

  Door: theunissen13-01-2018
  Ben van der Heijden25-01-2018

  Ander half uur moeten wachten en toen werd de lijn verbroken... heel jameer

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Levering tickets

  Twee kaarten besteld voor concert Triggerfinger in Groningen op 15 febr. 2018 bij Topticketshop (wel getwijfeld of ik het zou doen, want er staan ook veel negatieve reacties op internet, maar gezien het bedrag relatief geringe bedrag dan toch maar gedaan). Bestellen gaat eenvoudig, de prijs was een stuk hoger (€ 49 per kaart ipv de normale prijs van € 31, plus € 12,50 administratiekosten). De prijs van € 31 staat ook netjes vermeld, dus je weet van te voren dat je meer betaald (via reguliere kanaal was het al uitverkocht). Dan heb je zelf de keus om dat wel of niet te doen (veel klachten over Topticketshop gaat over te hoge prijs, maar dat is bekend dus daarover klagen is m.i niet terecht; weet niet of dat bij elk concert vermeld staat).
  Op 10 jan. een mail van Topticketshop dat hun leverancier niet kan leveren. Terugemaild dat ik het bedrag van totaal € 110,50 graag teruggestort wil hebben. De volgende dag ook nog gebeld. Er werd nog een alternatief geboden voor zelfde concert op andere dag en locatie, maar dat wilde ik niet. Ze zouden het terugstorten. Op 11 jan. een mail dat het bedrag was terugestort en dat dit enkele werkdagen zou kunnen duren. Op 12 jan. was het gehele bedrag op mijn rekening teruggestort.
  Niets mis mee dus. Maar toch zal ik een volgende keer alleen via de originele kanalen bestellen en indien uitverkocht mij via dat kanaal op een wachtlijst laten plaatsen. Ik vind het risico via bureaus als Topticketshop toch te groot. Het was mij niet duidelijk dat Topticketshop de kaarten zelf niet al had. Wat ik ook vreemd vond was, dat na de ontvangen mail van niet kunnen leveren, gewoon nog kaarten voor het concet konden worden besteld. Daarover gemaild, een dag later was het wel van de site.
  Het is dus uiteindelijk goed gegaan, maar heb er uiteindelijk geen goed gevoel bij.

  Door: Henk Bosma13-01-2018
  Erwin29-09-2018

  Hallo hoeveel dagen kreeg u het te horen van de officiële datum dat de kaarten niet meer kon leveren

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Oplichters

  Kaarten besteld voor de freekshow iov mijn schoonouders die het leuk vonden om met mijn zoon te gaan.
  Andere prijs en naam op kaart. Topticketshop telefonisch niet bereikbaar. Hopen dat ze binnen komen. Ook slecht van management Freek om hun kaarten niet via AFAS live te verkopen. Ik kwam via hun op deze site en ging er van uit dat het klopte. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!!

  Door: Daniella27-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  opgelicht

  Tickets besteld bij Topticketshop. Veel te duur 2x zo duur als de normale prijs maar ok dat wist ik.
  Tickets ook direct betaald en een orderbevestiging gekregen. Direct daarna een hotel geboekt om na het concert te overnachten in Maastricht. Belde vanmorgen om nog een vraag te stellen en blijkt dat deze tickets helemaal niet geleverd gaan worden. Kan ik wel nog voor heel veel geld dure plaatsen kopen maar dan helemaal achterop het Vrijthof.
  Wat een oplichters!! Geen kaarten maar wel een hotel waar ik niets mee kan. Maar dat vinnen zij dan jammer maar helaas.

  Door: Sonja19-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  OPLICHTERS

  Krijg net mijn tickets binnen voor Soldaat van Oranje.
  Prijs€79,00 heb €110,00 betaald per stuk.
  Nooit meer stelletje oplichters.

  Door: Peters19-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Ga direct naar de theater site en vergeet deze oplichter

  Lees hier 219 Euro ipv 111,50 Euro direct bij Oude Luzor Theater


  Van: Topticketshop.nl | Klantenservice <klantenservice@topticketshop.nl>
  Datum: 18 december 2017 om 10:54:59 CET
  Onderwerp: Antw.:⁨ e-tickets ordernr. 2261xxx Guido Weijers 27/12/17⁩  Geachte heer/mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw e-mail.

  In de e-mail bijgevoegd bij uw tickets staat het volgende hierover vermeld:

  Zoals u op onze website hebt gelezen is TopTicketshop een wederverkoper van
  tickets voor concerten, voorstellingen en evenementen. Dit betekent dat wij
  kaarten doorverkopen. U bent nu dus de rechtmatige eigenaar van deze
  doorverkochte tickets.

  Om deze reden ziet u het volgende op uw tickets:

  - Prijs op uw ticket

  Op uw tickets staat een andere prijs afgedrukt en deze wijkt af van de prijs waarvoor u de tickets bij ons heeft gekocht. Dit is de nominale kaartprijs die de eerste koper bij de voorverkoop van het evenement heeft betaald. Omdat TopTicketshop als doorverkoper/tussenpersoon opereert liggen de verkoopprijzen vaak hoger dan de nominale ticketprijs.


  Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Annemiek
  Team Topticketshop.nl

  Door: Kees18-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  oplichters

  Ik kreeg vorige week via de mail kaarten binnen voor de voorstelling van Joep van het Hek. De kaarten kosten op de theatersite 26,50 per stuk. Ik heb 150 euro inclusief administratiekosten voor 2 kaarten betaald bij deze oplichter die zich Willem van E noemde aan de telefoon. Waarschijnlijk een gefingeerde naam net zoiets als Age M. Tot het moment dat ik ze ontving was ik in de veronderstelling dat ik ze op de theatersite had besteld totdat ik vandaag tot mijn verbazing zag dat ik een naamsverandering had ondergaan. Je zal toch maar op deze manier je geld moeten verdienen.

  Door: Arie13-12-2017
  Corina van Daal 15-12-2017

  Trap er niet in !!! Deze sites zien er zeer professioneel uit, maar het zijn in principe wederverkopers. Je bestelt kaarten voor vaak meer dan het dubbele van de prijs, je kunt niet je eigen stoelkeuze bepalen en je krijgt kaarten op naam van iemand anders, die vervolgens onvindbaar en niet te bereiken is. Wil je de kaarten bij het theater annuleren, blijkt dat je de helft van je geld kwijt bent, omdat de reguliere prijs veel lager is....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Topticket: voelt als erin gestonken

  Kaarten tegen 223% van de prijs, die op de dag zelf gewoon nog beschikbaar waren. Voor € 59,00 i.p.v. €26,50.
  Je kunt het op de site lezen schrijven ze achteraf. Dan moet je wel heel goed zoeken!
  Oplichting is het niet. Slinks wel! Niet doen dus tenzij je niet anders kan en het er voor over hebt.

  Door: Martin13-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  opgelicht

  Voel me opgelicht. Dacht dat ik kaarten bij carre bestelde, Kom er nu achter dat ik nu kaarten heb gekocht voor 74 euro terwijl deze in de normale verkoop 45 euro. Zelfs nu nog voor die prijs beschikbaar, op de dag van het concert.
  Ook de service kosten zijn abnormaal hoog.

  Kijk uit koop hier geen kaarten........

  Door: Haringsma10-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over TopTicketshop

  Uw beoordeling