Tix.nl

Alle reviews

Tix.nl

28% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (151)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ticket ams - mnl

  TIX.nl is de meest waardeloze, zoniet de slechtste bookings side van de wereld. Compleet onvindbaar, altijd maar weer naar anderen wijzend, met telefoon nummers welke allemaal niet bestaan of buiten werking zijn. Ik durf te zeggen TIX.nl is een oplichterij zonder een gram service. Nooit boeken bij TIX.nl. NOOIT, NEVER!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een retourvlucht Amsterdam Izmir

  Zoals ook elders te lezen valt is de service verbijsterend slecht. Na diversen vlucht wijzigingen ( problemen op Schiphol) waar TIX overigens niets aan kon doen kwam er vervolgens een mail dat de heenreis door Corendon geannuleerd was ( ook vanwege de problemen op Schiphol). Dit werd per mail doorgegeven door TIX. Echter voor de oplossing moest ik Corendon zelf bellen. Maar Corendon kon mij niet helpen want de boeking stond op naam van Kristof Matthys en laat dat nou net de CEO van TIX zijn.... Diverse mails om hulp richting TIX gestuurd waar automatische antwoorden door "Maddie" worden gegeven die kant nog wal raken. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Ik heb nog nooit bewust zo'n review gestuurd maar vind dat ik nu andere reizigers moet waarschuwen. Zolang je bij TIX boekt en alles verloopt vlekkeloos dan is er waarschijnlijk geen probleem maar zijn er onvoorziene omstandigheden dan ben je je geld kwijt en valt je vakantie of reis volledig in het water. Wel raar dat tegen dit soort foute praktijken niets te doen valt.

  De enige oplossing is om altijd direct te boeken bij de luchtvaartmaatschappij en dan met je creditcard te betalen. Je bent dan goed verzekerd en beheerd dan zelf je boeking.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reis geboekt

  Gate1 is Waardeloze reisorganisatie

  Tix is Waardeloze reisorganisatie, Ook is hun Gate1 dochterbedrijf en geen gehoor bij vragen, we hebben reis van 860 euro geboekt en helaas geen visum, maar ze reageren niet op 30 x mail en telefoon en laten ticket gewoon doorlopen tot niks meer waard is, Als dit geen internet fraude is!? wat is het dan !? Uiteindelijk ga ik bij hun kantoor in Breda langs, nog een paar dagen wacht ik,

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegticket

  na het kopen van een vliegticket helemaal niet bereikbaar per telefoon, en vrijwel nauwelijks per mail.
  automatisch bericht wordt direct verstuurd dat het erg druk is. oftewel na 3 weken nog steeds geen reactie ontvangen. Het ergste van dit bedrijf is dat zij je jaarlijks een bedrag afschrijven voor kortingen, zonder dat daar naar wetens goedkeuring voor is gegeven. ook hier zijn zij dus niet over te bereiken. wat goedkoop lijkt te zijn is dus duurkoop geworden. Geen service en onwetend vast aan extra lasten. NIET IN ZEE GAAN MET DIT BEDRIJF.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegticket met Ryanair

  Wilde ad hoc naar Italie en kon op tix.nl een vliegticket kopen voor ruim €1000,00 minder dan op de standaard sites. Vertrouwde het niet helemaal dus las eerst reviews. Over het algemeen waren die zeer slecht. Ryanair gebeld om te checken of de vlucht echt ging en of het klopte dat ie zo goedkoop was. Het klopte dus ik waagde de gok.
  Ticket uitprinten was even een dingetje maar na duidelijke stap-voor-stap uitleg per mail van Tix (die na mijn vraag per ommegaande werd gestuurd) was het zo gepiept.
  Online in gechecked en na een prima vlucht keurig op tijd aangekomen.
  Mijn ervaring was dus zeer positief en ik zou zo weer bij ze boeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vliegtickets

  Wacht al vanaf 2020 op een restitutie van de vliegtickets.
  Geen service, geen alternatief, niks.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtuigtickets

  Met grote boog rondlopen .
  Geen , totaal geen naservice ...
  Niet bereikbaar ...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegticktet

  Tix verkoopt vluchten die niet bestaan. Ik krijg nu een mail, 2 weken voor vertrek, dat onze middagvlucht is “verplaatst” naar een ongunstige tijd laat in de avond. Uit navraag bij de vliegmaatschappij blijkt dat de middagvlucht nooit op de planning heeft gestaan. Uiteraard in Tix niet bereikbaar. Oef, wat een oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ticket usa

  hallo ik heb een reis omgeboekt,kreeg verkeerde ticket.
  om mijn goede ticket te krijgen heb ik 45 minuten aan de lijn
  gehangen kosten 31.50 E.schandalig.geen normale telefoon nr
  alleen de dure.eerst 30 min in wacht dan in engels aangesproken .de tickets lagen gewoon al klaar
  M.Goggerle

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tickets Amsterdam - New York

  Beste lezer,

  Mijn vader is in februari 2020 65 geworden en als cadeau neem ik hem mee naar New York, althans dat was de bedoeling. Bij Tix begin 2020 tickets besteld voor de reis Amsterdam - New York die zou plaatsvinden in november 2020. Corona kwam en de trip werd gecancelled.

  Niks aan de hand, de tickets konden worden omgeboekt naar een andere datum. Drie weken geleden durfde ik het coronatechnisch aan en heb een omboekingsverzoek ingediend bij Tix zodat mijn vader en ik dan toch eindelijk naar New York kunnen eind mei. Tix geeft echter niet thuis en reageert nergens op. Tix reageert niet op e-mails en is telefonisch niet bereikbaar. Ik zit inmiddels al meer dan 3 weken te wachten op een bericht en weet nog steeds niet of ik nou een ticket heb of niet...kan ik hotel en excursies boeken? Bij Tix is niemand bereikbaar.

  Als je nieuwe vlucht over minder dan 5 dagen is probeert Tix je te helpen. Anders moet je maar wachten...! Het is nu eenmaal druk. In het verleden vaker geboekt via Tix maar dat doe ik dus nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ticket

  ze hebben me geld ontvangen voor ticket naar India daarna zeggen ze je krijg geen e ticket om dat de vlucht voor dat prijs te laag is geven we het terug ik heb netjes betaald en op rare maniet hebben ze me geld gestolen oplichter bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Twee vliegtickets naar Cuba

  Door corona kon onze reis niet doorgaan.
  Voor Tix alleen maar minpunten,
  Ze reageren niet op mails
  Ze vermelden geen telefoonnummer
  Geen bezoekadres
  Kortom, opgelicht!!!
  Nooit boeken bij deze oplichters, mensen wees gewaarschuwd!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bagage

  let op bij Tix. voor een enkele reis van Aruba naar fort Lauderdale moest ik € 306,- voor een koffer betalen als ik met American Airlines of Jetbleu zou vliegen tegen een tarief van 165,- euro. Ik ben toen rechtstreeks op de site van eerder genoemde vliegmaatschappijen gaan kijken en tot mijn schrik was het daar maar 30 dollar voor een koffer van 23 kg. Contact met Tix krijgen is onmogelijk zodat om opheldering vragen bij Tix voor dit verschil niet mogelijk is. lekker bedrijf maar niet heus

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets

  Tix noemt zichzelf een reisbureau echter zijn ze niet meer dan een tussenpersoon welke geen service verleend.

  We hadden zelf een foutje gemaakt qua spelling in de naam op een vliegticket, dit wilde we natuurlijk laten wijzigen omdat we geen problemen wilde hebben met inchecken.

  - Tix is niet bereikbaar via de telefoon. Communicatie verloopt via de mail, een reactie krijg je pas vlak voor de vlucht plaatsvindt (te laat om nog een wijziging door te voeren).

  - Tix geeft zelf aan dat een wijziging niet meer mogelijk is terwijl als je zelf de luchtvaartmaatschappij belt, dit wel mogelijk is. Erg raar toch?

  - Op 4 oktober de tickets besteld, met een naamsfout. Op 4 oktober een wijziging aangevraagd (moet met een formulier via hun website). Op 22 oktober was de vliegreis, op 18 oktober pas een mailreactie die vaag en onduidelijk was.

  - Meerdere malen gevraagd via de mail om terug te bellen omdat de reactie via de mail niet bevredigend was. Dit gebeurd niet en men geeft ook geen antwoord op de vraag of het mogelijk is om terug te bellen. Dus na een vraag duurt het minimaal 24hrs voor je antwoord krijgt, vervolgens heb je weer een vraag als reactie and so on.....

  Tip: Boek direct via de luchtvaartmaatschappij. Zij zijn bereikbaar en bij problemen/wijzigingen kunnen ze direct schakelen. Dit voorkomt ook een hoop stress tijdens je vakantie.

  Tix: Geen klant/service gerichte organisatie die zich naar mijn mening geen online reisbureau mag noemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtickets

  Tix onbereikbaar per telefoon
  En per email.
  Wacht al heel lang op teruggave betaalde geannuleerde vlucht met alitalia

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ticket's nieuw-zeeland - japen

  bagger club !
  alles geannuleerd door de vliegmaatschappij, die zeggen doodleuk moet je bij tix zijn maar die reageren nergens op. je kan binnen een minuut boeken maar moet anderhalf jaar op je geld wachten wat nooit gaat komen vrees is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bali

  Waar-de-loos!
  Eerdere ervaringen met TIX waren positief, maar sinds COVID...ik denk dat iedereen daar zijn boeltje gepakt heeft en vertrokken is...
  Op vragen wordt helemaal NIET geantwoord.
  Klantenservice? Niets waard is een klant in hun ogen lijkt me...geld binnen en de kous is af.
  Triestig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  6 tickets malaga

  Ryanair tickets + bagage gekocht via tix. Wegens covid een refund aangevraagd. Tix geeft totaal niet thuis, moet het zelf maar met Ryanair regelen. Na 1.5 jaar refund gekregen min 300 euro bagage kosten. Heeft geen koffer het huis verlaten. Reactie tix, niet ons probleem. Echt een waardeloos bedrijf. Nooit en nooit meer kopen, kan dat iedereen aanraden. Hoe eerder ze van de markt zijn en de mogelijkheid hebben om andere mensen op te lichten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tickets with luggage??

  Horrible customer service! I booked a ticket including luggage (clearly stated in the booking process) but only got luggage for the inbound flight! So now I have to pay extra to get luggage for the outbound flight. They don't want to correct this mistake.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Tix.nl

Wanneer je op vakantie wilt gaan met het vliegtuig kom je op het internet al snel in een oerwoud van vakantieaanbieders terecht. Tix.nl is hier ook een van. Om hier een beetje je weg in te kunnen vinden is het wel zo handig om ook te kunnen vinden wat anderen van de verschillende aanbieders vinden. Hier bij NederlandReview vindt je échte ervaringen van échte klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk en verzamelen zoveel mogelijk meningen en ervaringen van consumenten zodat we elkaar kunnen helpen om de juiste bedrijven en producten te kiezen.

Over Tix.nl
Tix.nl is een website voor vliegtickets die verder gaat dan andere sites. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk informatie te geven rond hun aanbod, zodat je zelf kunt kiezen wat je beste vlucht is. Je kunt bij hen bijvoorbeeld de stiptheid van vluchten in het verleden bekijken. Ook krijg je meer informatie over de verschillende luchtvaartmaatschappijen en het niveau van de service die zij bieden in de verschillende reisklassen. Bij elke luchtvaartmaatschappij staat bijvoorbeeld de gemiddelde stoelafstand vermeld van de stoelen in de economy class. Handig om te weten wanneer je extra lang bent en lang moet vliegen. Ook zie je bij hen alternatieve luchthavens die misschien ook interessante mogelijkheden voor jouw reis bieden. Ook laat Tix.nl je zien welke vlucht het meest milieuvriendelijk is en ze geven je ook nog eens de mogelijkheid om je CO2 uitstoot te compenseren.

Diensten
Door bij de start van je zoektocht een profiel aan te maken en je voorkeuren op mijn.tix.nl in te vullen, houd het systeem van Tix.nl bij je zoekopdrachten hier rekening mee. Op deze manier willen zij je een nog betere dienstverlening bieden. Zakelijke reizigers kunnen ook een expresboeking maken. Je kunt dan zonder persoonsgegevens in te vullen binnen 1 minuut een boeking maken voor een vlucht. Bij Tix.nl kun je de volgende dingen boeken:

 • Vliegtickets: Voor het boeken van alleen een vliegticket
 • Hotels: Voor het boeken van alleen een hotel
 • Autohuur: Voor het huren van een auto
 • Vlucht+Hotel: Voor het boeken van een vlucht en hotel, je krijgt dan korting op het vliegticket.
 • Activiteiten: Voor het boeken van activiteiten op de plaats van bestemming, zoals een bezoek aan de Eiffeltoren met gids, een bezoek aan het Vaticaan of het Colloseum.

Klachten
Als je niet tevreden bent over de dienstverlening van Tix.nl kun je contact opnemen met de klantenservice via (0900) 8801 (€ 1,00 per gesprek). Je kunt ook mailen via het formulier op de website. Wanneer je het gevoel hebt dat je er met de klantenservice niet uit kunt komen, dan kun je ze rechtstreeks mailen via costumercare@tix.nl. Zij zullen dan hun best doen om je alsnog tevreden te stellen.

Deel jouw ervaring met Tix.nl!
Aangezien ze veel reclame maken zullen veel mensen al gebruik hebben gemaakt van de diensten van Tix.nl. Ben jij ook een ervaringsdeskundige, vertel dan hier hoe het jou bevallen is. Daar hebben anderen heel veel profijt van.

Hoe compleet is het aanbod van Tix.nl en is het wel objectief en betrouwbaar vergelijken? Lees de reviews van hun klanten en weet waar je koopt!

Meer informatie over Tix

Je vakantie is vaak maar één keer per jaar, al gaan sommigen met een beetje geluk 2 of misschien 3 keer per jaar. Maar Natuurlijk wil je de beste vakantie zo mooi mogelijk is en zo goed mogelijk geregeld door een reisbureau, reisorganisatie or tour operator. Maar waar kun je nou het beste naartoe gaan? Één bedrijf dat zich inzet om voor jou zo mooi mogelijke vakanties te organiseren is Tix.nl. Dit bedrijf is ook wel bekend van tv. Maar zijn ze echt wel zo betrouwbaar als dat ze lijken? Hoe punctueel en comfortabel zijn de vluchten die ze aanbieden? Wat voor een vakanties bieden ze nou echt aan? Zijn de hotels die ze aanbieden wel gelegen op een goede locatie of zul je helemaal uit de buurt zitten van alle plekken die je als toerist en/of vakantieganger wilt zien voor je weer terug naar huis gaat? Zal het nou wel zo makkelijk zijn een complete vakantie te regelen via de website ven Tix.com? En hoe vriendelijk en hulpvaardig zal die klantenservice van die reisbureau nou werkelijk zijn als puntje bij paaltje komt en je om hun hulp vraagt? Zullen ze hun best doen om het probleem op te lossen? Deze vragen kun je je allemaal afvragen voor je besluit je vakantie via Tix.nl te boeken. Daarom vertellen we je graag iets meer over dit bedrijf zodat je een idee hebt van wat Tix.nl werkelijk doet.

Over Tix.nl
Tix.nl is een online reisbureau. Op hun website zeggen ze zelfs dat je hier de goedkoopste vliegtickets kunt vinden voor de beste vluchten. Via hun website kun je daarom al vrij makkelijk jouw ideale vakantie regelen. Ze bieden vakanties aan naar vele bestemmingen, Je kunt dus eigenlijk overal wel met ze naartoe vliegen en daar een hotel regelen. Zo stel je zelf jouw perfecte vakantie samen en zorg je er, samen met Tix.nl, voor dat alles naar wens is. Daarnaast is Tix actief op social media zoals Facebook. Mocht je op de hoogte willen blijven van alles dat Tix.nl aanbiedt, dan kun je je inschrijven voor hun online nieuwsbrief zodat je zeker weet dat je geen aanbiedingen zult missen.

Vluchten Vergelijken met Tix.nl
Maar je kunt de vluchten niet alleen vergelijken op prijs. Er zijn namelijk nog veel meer dingen die belangrijk zijn bij het zoeken naar de beste vlucht. Vooral bij een lange vlucht wil je voldoende beenruimte hebben zodat je niet urenlang in elkaar gevouwen zit. Ook wil je natuurlijk weten of jouw vliegtuig op tijd gaat opstijgen of dat de kans erg groot is dat het vliegtuig vertraagd is. Dit kun je allemaal vergelijken op Tix.nl. Het is zelfs mogelijk om te kijken welke vlucht het meest milieuvriendelijk is zodat je zeker weet dat jouw vlucht het milieu zo min mogelijk belast. Je kunt naar vele verschillende bestemmingen vliegen met Tix.nl. Er zijn Europese bestemmingen waaronder natuurlijk de meest bekende bestemmingen. Daaronder vallen grote steden zoals Londen, Helsinki, Budapest, Venetië, Praag, Rome, Parijs, Zürich, Milaan, Tenerife, Nice, Kreta, Pisa, Ibiza, Berlijn, Istanbul en nog vele andere Europese steden. Dus of je nou naar Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië of Griekenland wilt, Tix.nl heeft vast wel een vlucht ernaartoe. Maar ook buiten Europa zijn er genoeg vluchten. Wil je bijvoorbeeld naar Dubai, Tel Aviv, Bangkok, Mumbai, Tokyo, Singapore, Hong Kong, Kuala Lumpur of één van de andere grote Aziatische steden, dan kan Tix.nl dit voor je regelen. In Afrika kun je steden bezoeken zoals Marrakesh, Kaapstad, Cairo, Nairobi, Fez enzovoort. Een heel populaire bestemming is America. Vlieg naar Philadelphia, New York, Aruba, Miami, Los Angelos, San Francisco in Noord Amerika. Of bezoek Zuid Amerika en zijn steden zoals Rio de Janeiro, Lima, Buenos Aires, Sao Paulo or Paramaribo. Een laatste gebied waar Tix.nl vluchten naartoe aanbiedt is Oceanië. Melbourne, Sydney en Auckland zijn steden die zeker de moeite waard zijn. In het kort kun je dus met Tix.nl eigenlijk overal wel naartoe vliegen.

Goedkope Vliegtickets naar Turkije
Een speciale vermelding verdienen de vluchten naar Turkije. Turkije is ieder jaar opnieuw weer een heel populaire vakantiebestemming vanwege het mooie weer en de prachtige stranden. Als je dus op zoek bent naar een zonnige vakantiebestemming zou dit wel eens de plek kunnen zijn waar je alles kunt vinden wat je zoekt. Natuurlijk is het aan te raden ook meteen wat van de bezienswaardigheden te bekijken. Turkije heeft een rijke cultuur en geschiedenis. We raden je aan je daar zeker eens in te verdiepen tijdens je bezoek aan dit mooie land.

Vliegtickets Transavia, KLM of Ryanair
Maar met wat voor vliegtuigmaatschappijen kun je nou allemaal vliegen als je tickets bestelt bij Tix.nl? Je kunt hiervoor bijvoorbeeld denken aan bekende vliegtuigmaatschappijen als Ryanair en Transavia. Zij vliegen je graag naar de plek van bestemming. Zoals al eerder vermeldt kun je op de website van Tix.nl makkelijk uitzoeken welke maatschappij voor jou de beste en de goedkoopste optie is. Zo ben je nooit meer kwijt dan strict noodzakelijk.

Last Minute Cruises en Best Cruise Deals naar de Caribbean
Maar misschien ben je wel helemaal niet zo’n fan van vliegen. Voor hen die liever met hun voeten op de grond blijven zijn er ook vele mooie cruise reizen. Je vaart dan rond op een mooi cruiseschip waarop je kunt doen en laten wat je wilt terwijl je de crew erop kunt vertrouwen je veilig naar je bestemming te varen. Vaak is er aan boord van alles te doen. Er is meestal ten minste een zwembad, restaurant en bar. Maar sommige cruiseschepen hebben ook een bioscoop of ander entertainment om je tijdens de reis te vermaken. Je kunt zelfs gaan slapen en wakker worden op je bestemming. Zo wordt reizen nog eens ontspannend.

Hotels Boeken bij Tix.nl
Natuurlijk heb je ook een plek nodig om te overnachten. Tix.nl kan je aan een prettig hotel helpen waar je de nachten door kunt brengen en weer helemaal op kunt laden voor een nieuwe dag vol vakantieplezier. Je hoeft alleen maar de luchthaven en datum van inchecken en uitchecken in te vullen. Tix.nl laat je dan wat opties zien en jij kunt de optie kiezen die het best bij jou en je reisgezelschap past. Of je nou een simpele hotelkamer wilt, een appartement verkiest of juist gaat voor een luxe resort met alles erop en eraan, Tix.nl kan het voor je regelen. Je kunt het hotel natuurlijk ook samen met je vlucht boeken.

Autohuur bij Tix.nl
Tijdens je vakantie wil je natuurlijk wel mobiel zijn. Vooral als je van plan bent om veel van het land te zien kan het handig zijn om een auto ter beschikking te hebben. Daarom geeft Tix.nl je ook de mogelijkheid om een auto te te huren. Je kunt ervoor kiezen om de gehele vakantie een auto voor de deur te hebben staan, maar het is ook mogelijk om voor een dagje of paar dagen een auto te huren. Populaire bestemmingen voor autohuur zijn malaga, Ibiza, Faro en Alicante. En omdat je de auto gratis kunt annuleren via hun gratis annulering loop je eigenlijk geen enkel risico.

Activiteiten bij Tix.nl
Sommige mensen willen het liefst hun hele vakantie aan het strand liggen en zonnebaden. Als jij zo’n type bent die liever iets wil doen tijdens je vakantie dan wil je uiteraard een aantal bezienswaardigheden bezoeken. Maar dit is niet altijd even gemakkelijk. Je bent immers vast niet de enige met datzelfde plan. Vaak staan er bij de meest populaire attracties de grootste rijden en duurt het uren voordat je eindelijk binnen bent. Dit is natuurlijk zonde van je tijd, helemaal aangezien je maar korte tijd in het land bent. Daarbij sta je bij warme landen dan ook nog eens een hele tijd in de brandende zon en ben je helemaal daas als je eindelijk aan de beurt bent. Tix.nl biedt speciale skip-the-line tickets aan waarmee je de rij gewoon voorbij kunt lopen. Deze tickets zijn wel wat duurder maar besparen je heel wat tijd en ergernis. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de fast track tickets die verzorgd worden door Tix.nl. Attracties die met deze tickets bezocht kunnen worden zijn bijvoorbeeld London Eye, Eiffeltoren, Burj Khalifa, Sagrada Familia en het Empire State Building. Maar Tix.nl heeft nog veel meer attracties en bezienswaardigheden in Rome, Barcelona, Curaçao en andere plekken. Naast attracties heeft Tix.nl ook vele tours. Je kunt kiezen tussen dagtours, bezienswaardigheden, boottochten, culinaire tours enzovoort. Deze tours kunnen je alles laten zien dat de cultuur van een land of stad te bieden heeft. En zelfs shows zijn te vinden in hun assortiment. Kijk dus voor je vertrek eens goed rond op Tix.nl om te zien wat zij allemaal aanbieden in de buurt van je hotel. Wie weet kom je nog wel activiteiten tegen waar je zelf helemaal niet aan had gedacht als je ze niet toevallig tegen was gekomen.


Wat tips van local New Yorker Gideon.

Kortingscodes van Tix.nl
Soms heeft Tix.nl nog wel eens leuke kortingscodes. Er zit er bijvoorbeeld wel eens eentje bij hun nieuwsbrief, maar ook op andere plekken zijn ze wel eens verborgen. Let dus goed op of je ergens één van deze kortingscodes tegenkomt. Deze code kun je invullen tijdens je boeking. Je krijgt dan korting op je hotel, vlucht of autohuur. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen aangezien op vakantie gaan sowieso altijd al duur genoeg is.

Bellen en Ander Contact met de Klantenservice van Tix.nl
Na een blik op hun website weet je natuurlijk nog lang niet alles van Tix.nl. En omdat je natuurlijk wilt dat je vakantie perfect is, is het logisch dat je nog vragen hebt of misschien zelfs tegen problemen aanloopt. Misschien heb je wel een vraag over je bestelling of ben je bang dat je boeking niet helemaal goed is gegaan. Je wilt natuurlijk wel met een gerust hart op vakantie kunnen gaan en alvast kunnen genieten van de voorpret. Daarom is er dan ook een Tix.nl klantenservice die je kan benaderen als je even wat assistentie nodig hebt. Je kunt online al wat dingen nakijken. De meest gestelde vragen over inchecken, bagage, storingen, stoelen, reisdocumenten en andere onderwerpen zijn daar al beantwoordt. Mocht je vraag er toch niet tussen staan dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Tix.nl. Dit is mogelijk via facebook, e-mail of telefoon. Het is maar net welke manier jouw voorkeur heeft.

Reviews over Tix.nl
Er zijn natuurlijk al vele mensen met Tix.nl op vakantie geweest. Het is echter niet altijd makkelijk om erachter te komen of die klanten wel tevreden zijn. Hier op NederlandReview kun je hun reviews lezen en erachter komen hoe zij over Tix.nl denken. Was het hotel echt zo mooi als de plaatjes die Tix.nl op hun website plaatst? Hoe makkelijk was het nou echt om een vlucht te boeken via hun website? Was de vlucht die ze suggereerde als beste optie echt wel de goedkoopste aanbieding of ben je ergens anders anders nog een goedkopere optie tegen gekomen? Was je niet overboekt? Stond de auto wel netjes klaar toen je aankwam op de locatie waar je de auto zou moeten ophalen? Heb je veel plezier gehad tijdens één van hun activiteiten? En wat voor een klantenservice biedt Tix.nl aan als je met een vraag zit? Zijn de mensen die bij deze klantenservice werken vriendelijk en bereid om je te helpen? Dit zijn allemaal vragen die deze echte klanten kunnen beantwoorden. Als je zelf ervaring met Tix.nl hebt moedigen we je aan om zelf ook een review achter te laten omdat jouw review anderen weer kan helpen om een beter beeld van Tix.nl te krijgen.

Hopelijk hebben we je wat wijzer kunnen maken over Tix.nl en ben je nu beter in staat op de keuze te maken wel of niet bij dit reisbureau te boeken. En laat ons vooral ook weten hoe jouw eigen vakantie was.

}