NederlandReview

  Ervaringen Tix.nl

  Wanneer je op vakantie wilt gaan met het vliegtuig kom je op het internet al snel in een oerwoud van vakantieaanbieders terecht. Tix.nl is hier ook een van. Om hier een beetje je weg in te kunnen vinden is het wel zo handig om ook te kunnen vinden wat anderen van de verschillende aanbieders vinden. Hier bij NederlandReview vindt je échte ervaringen van échte klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk en verzamelen zoveel mogelijk meningen en ervaringen van consumenten zodat we elkaar kunnen helpen om de juiste bedrijven en producten te kiezen.

  Over Tix.nl
  Tix.nl is een website voor vliegtickets die verder gaat dan andere sites. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk informatie te geven rond hun aanbod, zodat je zelf kunt kiezen wat je beste vlucht is. Je kunt bij hen bijvoorbeeld de stiptheid van vluchten in het verleden bekijken. Ook krijg je meer informatie over de verschillende luchtvaartmaatschappijen en het niveau van de service die zij bieden in de verschillende reisklassen. Bij elke luchtvaartmaatschappij staat bijvoorbeeld de gemiddelde stoelafstand vermeld van de stoelen in de economy class. Handig om te weten wanneer je extra lang bent en lang moet vliegen. Ook zie je bij hen alternatieve luchthavens die misschien ook interessante mogelijkheden voor jouw reis bieden. Ook laat Tix.nl je zien welke vlucht het meest milieuvriendelijk is en ze geven je ook nog eens de mogelijkheid om je CO2 uitstoot te compenseren.


  Korte commercial van Tix.nl

  Diensten
  Door bij de start van je zoektocht een profiel aan te maken en je voorkeuren op mijn.tix.nl in te vullen, houd het systeem van Tix.nl bij je zoekopdrachten hier rekening mee. Op deze manier willen zij je een nog betere dienstverlening bieden. Zakelijke reizigers kunnen ook een expresboeking maken. Je kunt dan zonder persoonsgegevens in te vullen binnen 1 minuut een boeking maken voor een vlucht. Bij Tix.nl kun je de volgende dingen boeken:

  • Vliegtickets: Voor het boeken van alleen een vliegticket
  • Hotels: Voor het boeken van alleen een hotel
  • Autohuur: Voor het huren van een auto
  • Vlucht+Hotel: Voor het boeken van een vlucht en hotel, je krijgt dan korting op het vliegticket.
  • Activiteiten: Voor het boeken van activiteiten op de plaats van bestemming, zoals een bezoek aan de Eiffeltoren met gids, een bezoek aan het Vaticaan of het Colloseum.

  Klachten
  Als je niet tevreden bent over de dienstverlening van Tix.nl kun je contact opnemen met de klantenservice via (0900) 8801 (€ 1,00 per gesprek). Je kunt ook mailen via het formulier op de website. Wanneer je het gevoel hebt dat je er met de klantenservice niet uit kunt komen, dan kun je ze rechtstreeks mailen via costumercare@tix.nl. Zij zullen dan hun best doen om je alsnog tevreden te stellen.

  Deel jouw ervaring met Tix.nl!
  Aangezien ze veel reclame maken zullen veel mensen al gebruik hebben gemaakt van de diensten van Tix.nl. Ben jij ook een ervaringsdeskundige, vertel dan hier hoe het jou bevallen is. Daar hebben anderen heel veel profijt van.

  Hoe compleet is het aanbod van Tix.nl en is het wel objectief en betrouwbaar vergelijken? Lees de reviews van hun klanten en weet waar je koopt!

  Tix.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5,8
  38% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  4,6

  Prijs

  6,8

  Leveren

  5,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Naam op ticket

  Snitselaar19-08-2018

  Ik had 1 letter verkeerd ingevuld bij het boeken van een ticket naar NY ( in totaal 6 tickets geboekt). Mijn fout maar Tix wilde niets ondernemen en verschool zich achter het vliegtuigmaatschappij. Oplossing van Tix: Ik kon hetzelfde ticket opnieuw kopen voor 3x het bedrag.
  Tix is alleen maar een verkoopsite en verder niets.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Klantenservice

  Karin taverne29-07-2018

  Klantenservice ,na 45 min in de wachtrij te hebben gestaan niet kunnen bereiken!
  Vlucht blijkt te zijn gewijzigd, zonder ons hierover geiinformeerd te hebben! Waardeloos

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Ticket probeem

  Scheepstra08-07-2018

  Ze zijn geen reis agent allen een ticket verkoop bedrijf zonder
  service. Roep naam op ticket kon niet veranderd worden , als paspoort naam. Ticket was waardeloos 485,— weggegooit.
  Dat is een fake ticket toch.

  Scheepstra08-07-2018

  Nog even dit ik moest inchecken via KLM OOK GEEN SERVICE, IK MOEST VLIEGEN MET CHINA EASTERN AIRLINE OOK GEEN SERVICE DUS ALLEMAAL SLECHTE BEDRIJVEN VOOR 485,—MET ALLEMAAL EEN MOOIE SMOES U TICKET STAAT OPSLOT. IK MOEST WEL 2 NIEUWE TICKETS KOPEN MET BETERE SERVICE QATAR OF EVA AIR VIA CHEAP TICKETS EN DAT DOEN IN JE VAKANTIE.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Boeking werd geannuleerd na betaling

  Caroline De weirt24-01-2018

  17e januari tickets besteld .. betaald en werd geannuleerd ..
  Wij hebben jullie dan gecontacteerd in het ENGELS , er werd ons beloofd dat we ons geld na een week teruggestort kregen .. jullie hebben ons rekening nummer van de transactie en toch vragen jullie al onze bankgegevens ??? ZEER onveilig gevoel tegenover jullie
  Hopelijk word dit snel opgelost

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Goed

  Sander04-12-2017

  Nix mis mee. Was de goedkoopste die ik kon vinden en goede reisbescheiden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Tix.nl volgt liever de eigen voorwaardes niet

  Renee09-10-2017

  Volgens het boekingsscherm kon ik mijn vlucht nog tot 22:00 dezelfde dag gratis annuleren. Toen ik dat probeerde, bleek het een heel gevecht te zijn. De telefonist was gelukkig zeer vriendelijk en behulpzaam, maar moest maar liefst 3 keer overleggen met zijn leidinggevende voordat ik daadwerkelijk de toezegging kreeg mijn gehele kosten terug te ontvangen, incl. vliegtuigmaatschappijkosten en administratiekosten. Dat lukte slechts toen ik 'dreigde' daadwerkelijk screenshots te hebben gemaakt van de mij gepresenteerde voorwaardes. In totaal heb ik bijna een uur aan de telefoon gehangen. Klantonvriendelijk op zijn best, en op zijn ergst regelrechte misleiding.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Tix is best wel top

  Blogger27-05-2017

  Tix is best wel top! Wel goed zoeken want veel ook niks. Maar soms zitten er pareltjes tussen voor nix! Levering geef ik een 8, want het kan beter, maar voor die prijs hoef je dat dan ook weer niet te verwachten...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  vliegtickets voor weinig geld

  R. Ypema21-04-2017

  Regelmatig reclames en advertenties gezien van Tix.nl, dus was wel bekend met deze organisatie. Had er echter nog nooit eerder vliegtickets geboekt. Een paar weken geleden wel een tripje met het vliegtuig geboekt en ik was blij verrast over de mogelijkheden en over de prijs. Je hebt bij Tix.nl echt heel veel mogelijkheden voor een vliegreis. De prijs ligt eveneens een stuk lager dan wanneer je een ticket direct bij een luchtvaartmaatschappij boekt. We hadden een klein foutje gemaakt tijdens het boeken, maar daarna direct telefonisch contact opgenomen. Een medewerkster heeft ons direct geholpen en uiteindelijk kwam alles toch nog goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Tix.nl

  Uw beoordeling