NederlandReview

    Ervaringen Tix.nl

    Wanneer je op vakantie wilt gaan met het vliegtuig kom je op het internet al snel in een oerwoud van vakantieaanbieders terecht. Tix.nl is hier ook een van. Om hier een beetje je weg in te kunnen vinden is het wel zo handig om ook te kunnen vinden wat anderen van de verschillende aanbieders vinden. Hier bij NederlandReview vindt je échte ervaringen van échte klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk en verzamelen zoveel mogelijk meningen en ervaringen van consumenten zodat we elkaar kunnen helpen om de juiste bedrijven en producten te kiezen.

    Over Tix.nl

    Tix.nl is een website voor vliegtickets die verder gaat dan andere sites. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk informatie te geven rond hun aanbod, zodat je zelf kunt kiezen wat je beste vlucht is. Je kunt bij hen bijvoorbeeld de stiptheid van vluchten in het verleden bekijken. Ook krijg je meer informatie over de verschillende luchtvaartmaatschappijen en het niveau van de service die zij bieden in de verschillende reisklassen. Bij elke luchtvaartmaatschappij staat bijvoorbeeld de gemiddelde stoelafstand vermeld van de stoelen in de economy class. Handig om te weten wanneer je extra lang bent en lang moet vliegen. Ook zie je bij hen alternatieve luchthavens die misschien ook interessante mogelijkheden voor jouw reis bieden. Ook laat Tix.nl je zien welke vlucht het meest milieuvriendelijk is en ze geven je ook nog eens de mogelijkheid om je CO2 uitstoot te compenseren.


    Korte commercial van Tix.nl

    Diensten

    Door bij de start van je zoektocht een profiel aan te maken en je voorkeuren op mijn.tix.nl in te vullen, houd het systeem van Tix.nl bij je zoekopdrachten hier rekening mee. Op deze manier willen zij je een nog betere dienstverlening bieden. Zakelijke reizigers kunnen ook een expresboeking maken. Je kunt dan zonder persoonsgegevens in te vullen binnen 1 minuut een boeking maken voor een vlucht. Bij Tix.nl kun je de volgende dingen boeken:

    • Vliegtickets: Voor het boeken van alleen een vliegticket
    • Hotels: Voor het boeken van alleen een hotel
    • Autohuur: Voor het huren van een auto
    • Vlucht+Hotel: Voor het boeken van een vlucht en hotel, je krijgt dan korting op het vliegticket.
    • Activiteiten: Voor het boeken van activiteiten op de plaats van bestemming, zoals een bezoek aan de Eiffeltoren met gids, een bezoek aan het Vaticaan of het Colloseum.

    Klachten

    Als je niet tevreden bent over de dienstverlening van Tix.nl kun je contact opnemen met de klantenservice via (0900) 8801 (€ 1,00 per gesprek). Je kunt ook mailen via het formulier op de website. Wanneer je het gevoel hebt dat je er met de klantenservice niet uit kunt komen, dan kun je ze rechtstreeks mailen via costumercare@tix.nl. Zij zullen dan hun best doen om je alsnog tevreden te stellen.

    Deel jouw ervaring met Tix.nl!

    Aangezien ze veel reclame maken zullen veel mensen al gebruik hebben gemaakt van de diensten van Tix.nl. Ben jij ook een ervaringsdeskundige, vertel dan hier hoe het jou bevallen is. Daar hebben anderen heel veel profijt van.

    Hoe compleet is het aanbod van Tix.nl en is het wel objectief en betrouwbaar vergelijken? Lees de reviews van hun klanten en weet waar je koopt!

    Tix.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (77)

    3.6
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    vliegtickets voor weinig geld

    Regelmatig reclames en advertenties gezien van Tix.nl, dus was wel bekend met deze organisatie. Had er echter nog nooit eerder vliegtickets geboekt. Een paar weken geleden wel een tripje met het vliegtuig geboekt en ik was blij verrast over de mogelijkheden en over de prijs. Je hebt bij Tix.nl echt heel veel mogelijkheden voor een vliegreis. De prijs ligt eveneens een stuk lager dan wanneer je een ticket direct bij een luchtvaartmaatschappij boekt. We hadden een klein foutje gemaakt tijdens het boeken, maar daarna direct telefonisch contact opgenomen. Een medewerkster heeft ons direct geholpen en uiteindelijk kwam alles toch nog goed.

    Door: R. Ypema 21-04-2017
    Jannus 17-03-2020

    Zeer slecht oplichters 2 tickets geboekt weg geld

    Dolf Geerts 25-03-2020

    Wat een groep oplichters. Ga er niet heen en boek elders. Er staat dat ze 24 uur bereikbaar zijn.....ja per mail en dan hoor je nog niets. Je kunt bellen maar dan kost het maximaal 35 euro Ik ben bereikbaar op 06 414 904 25. Ik strijd met open vizier!! na 5 mailtjes en ook reply's van hun met reactienummer nog steeds geen bericht. . NOOIT MEER TIX EN IK ADVISEER U DSAT OOK NIET TE DOEN. Als alles loopt zoals het bedoeld is zal het een prima club zijn. Maar de kwaltiteit wordt gemeten nav van hun (uitgebleven) reacties wanneer je ze nodig hebt. Nee dus Dolf

    AD 27-03-2020

    Tickets geboekt naar Turkije. Door Covid gaan deze vluchten niet door. Ik krijg en bericht van Tix dat ik zelf contact moet opnemen met de luchtvaartmaatschappij. Als ik de luchtvaartmaatschappij bel vinden ze mij niet terug in de passagierlijsten. 1e vraag is dus: was dit ticket wel geboekt? 2 vraag: hoe krijg ik mijn geld terug want Tix is enkel te bereiken via een online formulier en heeft totnutoe niet op mijn vraag gereageerd.

    Do 14-04-2020

    Hele slechte site. Ik had 2 tickets geboekt, alles altijd geannuleerd, vliegtuig maatschappijen hebben mij geld terug gestort naar tix, nu ben ik 4 maanden verder nog steeds mij geld niet ontvangen. Tig keer gebeld, wordt elke h Keer verteld d ast mijn geld eind van de maand wordt gestort.

    Kaya 25-04-2020

    Ticket besteld omdat ik vanuit Griekenland gelijk terug moest naar NL. Reservering voor stoelen ging goed, vond ik wel iets aan de prijzige kant vergeleken met andere maatschappijen. Maar goed. Werden mijn stoelen geannuleerd, zou ik het bedrag terug gestort krijgen, 2 maanden verder en nog geen geld. Meerdere malen mails gestuurd, geen reactie

    Sjaak 03-05-2020

    Tix is niet te bereiken, op het contact formulier moet je een ID nummer invullen, dit is niet te vinden op de boeking. BOEK NOOIT VIA TIX. Dit "bedrijf " is nooit te bereiken op geen enkele manier.

    Susana 13-05-2020

    Ticket geboekt via Tix.nl/Gate1.nl naar Bali met China Airlines. Geannuleerd vanwege Corona en ik had volgens de annuleringspolicy recht op teruggave. Tix/Gate1 zou wel even de terugvordering regelen hadden ze in een grootschalige emailactie hun klanten gemaild. Daar kon je je voorkeur opgeven of je een voucher dan wel een teruggave wilde ontvangen. China Airlines heeft bij navraag aangegeven dat het geld is teruggestort naar Tix/Gate1 maar ik ben nu bijna 2 maanden later en nog steeds niets gehad. Geen reactie op de mail meer en we moeten maar het initiatief laten bij henzelf zegt de website. Oplichters.

    Svetlana 04-06-2020

    Slechte ervaring! Tix.nl is echte oplichters! Geen reactie op mijn mails en geen geld terug! Automatische antwoorden dat ik moet wachten, en nog meer wachten, tot 4-5-6 maanden en meer. Dat is belachelijk! Ze lachen om ons ! En EU-wetten zijn niet voor tix.nl gemaakt....

    Mustafa 10-06-2020

    Seriously avoid them. I read all negative feedbacks and still booked and i regret since day 1. First ticket arrived a week later (never ever happened this before). These scammers will charge you even if you have to call them for their mistakes. Now after 6 months i am still waiting a refund which they promised but but now without any explanation they sent a voucher.

    Johan Fransens 15-06-2020

    Na mijn positieve ervaring hier beneden, een 0/10 . Ik betaalde 11 9.99 € voor een premium dienst met telefonische ondersteuning. Nu blijken mijn vouchers niet inwisselbaar en ik wil binnenkort op vakantie. Niemand bereikbaar. Geen telefoonnummer ondanks dat ik voor deze dienst 110 € extra betaalde. Tijdelijk geen telefoon door corona toestanden, maar wel mijn centen innen zonder service te geven .

    Danielle Wessels 05-07-2020

    Voor Covid nooit problemen gehad met deze website. Maar sinds Corona.. jezus wat slecht. Je krijgt nooit een antwoord op je vraag per email, per telefoon zijn ze niet te bereiken. Onze vluchten zouden begin juni naar Bali gaan met Garuda, ik heb van Tix helemaal niets gehoord! Ben zelf contact gaan zoeken met Garuda en zij hebben onze tickets omgeboekt naar een open ticket. Nu moeten we schijnbaar weer via Tix.nl deze open tickets ombouwen naar nieuwe vluchten maar dat blijkt minimaal 4 maanden te duren voordat je van hun hoort of je een voucher krijgt of geld terug, en pas daarna kun je nieuwe vluchten boeken. Wat een ellende deze site. Als men bij Garuda wel antwoord kan geven waarom bij Tix dan niet?

    Wat een slechte website. Had ticket geboekt naar India door crona is geannuleerd. Heb contact opgenomen met lufthanse ze zeggen ze heben naar tix geld terug geboekt maar heel 08-07-2020

    Wat een slechte website. Had ticket geboekt naar India door crona is geannuleerd. Heb contact opgenomen met lufthanse ze zeggen ze heben naar tix geld terug geboekt maar heel Tix is niet bereikbaar. Het waren 5 ticket naar India. Vreselijk is het.

    Gerry Alders 08-07-2020

    Reeds meerdere malen gevraagd om mijn geld van de tgv Corona geanuleerde reis bij Emirates naar Dubai terug te storten. 1560 eu, nog steeds niets en ik vrees er ook voor !! Best starten met Testaankoop in te schakelen !! Moeilijk te bereiken, waar is de firma gevestigt ?

    MB 15-07-2020

    Dames en Heren we moeten aangiften doen bij de politie dit kan niet langer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tevreden

    Mijn ervaring met Tix is zeer positief, na een boeking met Jet airways die in zwaar weer verkeerde heeft Tix al het mogelijke gedaan om voor onze tickets een restitutie aan te vragen. Dit zou maanden kunnen duren, maar wij hadden met 2 weken ons geld retour waardoor wij toch een nieuwe reis konden boeken. Chapeau en de travelconsulente Kaatje met wie ik telefonisch contact had was zeer begripvol en had een luisterend oor. Onze ervaring met Tix is zeer positief. THNX

    Door: Aalbers 25-04-2019
    johan 31-05-2020

    die Kaatje heeft me ook goed geholpen.wrl via mail.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    10 x Brussel Mumbai retour

    johan 31-05-2020
    geduld mensen. jullie zijn niet alleen op de wereld. ik boekte 10 tickets.gecanceled door corona. het heeft even geduurd maar de mensen van tix hebben me prima geholpen. dank u tix. het zijn ongetwijfeld zware maanden voor jullie.ik begrijp dat mensen boos reageren maar heb aub geduld. uw zaak wordt wel opgelost. er zijn momenteel miljoenen mensen met hetzelfde probleem. en vooral! BLIJF HOFFELIJK. aan de andere kant werken ook maar mensen.!

    Door: johan 31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tix is best wel top

    Tix is best wel top! Wel goed zoeken want veel ook niks. Maar soms zitten er pareltjes tussen voor nix! Levering geef ik een 8, want het kan beter, maar voor die prijs hoef je dat dan ook weer niet te verwachten...

    Door: Blogger 27-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    3 tickets barcelona april 2020

    3 tickets gekocht bij TIX.NL helaas vanwege Corona gecanceld.
    meerdere mails verstuurd, tig keren gebeld (totaal geen contact gekregen) transavia geeft aan dat het geld al begin Mei is terug gestort maar zelf niets ontvangen van TIX.nl, kreeg vorige week een mail van hun dat de vlucht geboekt is van 24 april tot 27 april 2020!!!! ra ra politiepet.
    zijn inmiddels 3 maanden verder nog steeds niets vernomen, misschien ga ik wel kijken of ik aangifte kan doen (iemand dit al geprobeerd?)
    jammer dat je bij de beoordeling geen -10 kunt geven want dit verdienen ze dus echt, wat een oplichters, nog geeneens ballen om contact op te nemen. pluspunten? euh geen. minpunten: teveel om op te noemen.

    Door: richard 13-07-2020
    J. A deKrieger 14-07-2020

    Vanmorgen in Breda geweest en Geweldig geholpen door een lieftallige jonge dame een 10 voor haar hulpvaardig en vriendelijkheid

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets

    4 vliegtickets geboekt via deze site naar New Delhi voor 5 April 2020. Dan kwam het corona verhaal. Inreisverbod voor India, dus tickets geannuleerd, vlucht afgeschaft.
    De tickets (2200€) zijn geannuleerd in Maart 2020 en ondertussen niets gehoord van tix, niet bereikbaar, gewoon niets ..... maw hun service is dus ook niets waard.
    Tix is volledig onbereikbaar, niet telefonisch en op mails reageren ze niet.

    Door: Tom Schrijvers 01-07-2020
    L bisschops 01-07-2020

    doodgewone ordinaire oplichters zijn jullie bij tix

    l bisschops 01-07-2020

    doortrapte ordinaire oplichters zijn jullie

    Tom Schrijvers 01-07-2020

    Ik heb ondertussen test aankoop ingeschakeld en een klacht neergelegd bij de ECC (European Consumer Centre).Ik raad iedereen aan hetzelfde te doen ...

    Sanjiv Kashmir 08-07-2020

    Tom Schrijvers. Kunt uw mijn mail or telefoon nummer geven waar ik kan dat aangeven. Namelijk had ook 5 tickets geboekt naar India. Vliegmaatschappij heeft bedrag terug geboekt naar tix maar hoor niks van tix, begrijp dat ze druk hebben maar ze kunnen niet klanten manden laten wachten,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    mega goedkoop vliegticket Ibiza

    Vliegticket naar Ibiza geboekt in Maart, want dan is dat echt mega goedkoop .
    Het hotel moet ik er nog bij zoeken. dat moet dan Los dus.
    Nu vliegen nog goedkoop kan, doe ik dat zeker!!

    Door: myke 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goede service

    Tickets boeken was de eerste keer niet gelukt.
    Door goede service snel het geld weer terug gekregen voor de reeds betaalde tickets.
    Daarna opnieuw geboekt, is alles goed gegaan.

    Door: Annemiek visser 30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goed

    Nix mis mee. Was de goedkoopste die ik kon vinden en goede reisbescheiden.

    Door: Sander 04-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    tickets naar Corfu

    Tix -Oplichters
    2 tickets geboekt voor eind april naar Corfu met een omboekings verzekering. Direct de volgende dag de omboekingsverzekering geannuleerd (zou binnen 14 dagen opgezegd kunnen worden), want vond het toch wel veel geld voor die verzekering. Vanwege Corona is de reis helemaal geannuleerd en tot nu toe geen geld terug gehad, maar het ergste Tix is doof en reageerd niet op mijn emails. Ze houden zich niet aan de wettelijke regels. OPLICHTERS!!!

    Door: Hennie 27-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Retourtickets New-York

    Geen volledige restitutie,inhouding administratiekosten bij uitbetaling zonder melding vooraf
    Mijn ervaring met Tix zijn uitermate negatief..
    Ze bieden na 2 maanden wachten een voucher aan waarvan het bedrag lager is dan dat ik heb betaald. Ook wordt er niet gespecificeerd zodat het niet duidelijk is wie de kosten inhoudt (United Airlines of Tix). Ze doen het voorkomen alsof de luchtvaartmaatschappij geld inhoudt maar ik heb uitgerekend dat ruim 56% van het ingehouden bedrag in de zakken van Tix verdwijnt. (5*€ 21,50 administratiekosten bij boeking en euro € 55,-, zonder melding vooraf!!!, indien je i.p.v. voucher, geld terugvraagt.) Ik heb zelf inmiddels een klacht bij de ACM ingediend omdat bedrijven op basis van wet- en regelgeving ook de administratiekosten terug moeten betalen en ook geen extra administratiekosten mogen inhouden.

    Ik raad iedereen aan hetzelfde te doen zodat Tix duidelijk op de radar van de ACM terechtkomt.

    Even Googelen op ACM consuwijzer en/of ECC Nederland.

    Door: Irvin Corper 24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Tickets bij Tix.nl

    We hadden juist voor de Corona crisis via Tix.nl onze tickets voor Gran Canaria geboekt. Wegens Corono zijn we in mei niet kunnen gaan. Ik heb geprobeerd om iemand hierover aan de lijn te krijgen. Onmogelijk!!!! Geen info van hen ontvangen....weg geld. Ik ben boos en zeer teleurgesteld. NOOIT boeken bij dit malafide bedrijf!!!

    Door: PvdB 13-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    tickets

    ik heb tickets gekocht voor 3 personen naar Praag in Mei.
    Deze gingen niet door vanwege Corona.
    Van Tix heb ik niet een mail hierover ontvangen. Heb ik zelf uit dienen te zoeken.
    Ik heb diverse mails gestuurd over het feit dat ik restitutie wil. Geen bericht ontvangen over restitutie. We zijn 2 maanden verder na mijn eerste mail: geen enkel contact te verkrijgen. Kortom: een onbetrouwbare partij, geen zaken mee doen. bij calamiteiten zijn zij in ierder geval niet thuis. Ik ben 400 euro armer door hun!

    Door: matt claassen 12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tickets

    Tix is op geen enkele manier telefonisch te bereiken. Onze vluchten worden geannuleerd en ze reageren niet op onze berichten over terugbetaling. Nu inmiddels bijna 2 maanden verder.

    Door: Lynn 04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tickets naar Canada

    Wij hebben oktober 19 tickets geboekt via Tix.nl Vliegtickets naar canada voor mei 2020, met extra verzekering ( annulatie & omboek ) onze vlucht naar toronto is gecanceld wegens Corona .
    Ik probeer nu al 2 maanden contact op te nemen met Tix.nl Vliegtickets zonder resultaat , telefoonnummers bestaan niet meer.
    Ik heb contact opgenomen met de verzekeraar van onze tickets er is geen polis actief bij onze tickets !!!
    Contact opgenomen met Air Canada onze tickets zijn terug betaald aan tix .
    Volgens Air Canada hebben wij recht op een voucher of 100% terug betaling .
    Tot vandaag nog niets gezien of gehoord van tix .
    #tix_nl
    #tix
    #tix_nl_vliegtickets
    Etihad Airways
    Test Aankoop

    Door: Seppe 30-05-2020
    johan 31-05-2020

    geduld mensen. jullie zijn niet alleen op de wereld. ik boekte 10 tickets Brussel Mumbai. vlucht gecanceled door corona. het heeft even geduurd maar de mensen van tix hebben me prima geholpen. dank u tix. het zijn ongetwijfeld zware maanden voor jullie.ik begrijp dat mensen boos reageren maar heb aub geduld. uw zaak wordt wel opgelost. er zijn momenteel miljoenen mensen met hetzelfde probleem. en vooral! BLIJF HOFFELIJK. aan de andere kant werken ook maar mensen.!

    johan 31-05-2020

    geduld mensen. jullie zijn niet alleen op de wereld. ik boekte 10 tickets Brussel Mumbai. vlucht gecanceled door corona. het heeft even geduurd maar de mensen van tix hebben me prima geholpen. dank u tix. het zijn ongetwijfeld zware maanden voor jullie.ik begrijp dat mensen boos reageren maar heb aub geduld. uw zaak wordt wel opgelost. er zijn momenteel miljoenen mensen met hetzelfde probleem. en vooral! BLIJF HOFFELIJK. aan de andere kant werken ook maar mensen.!

    Mohamed 17-06-2020

    Ik kan niet tegen dat iemand mijne geld pikt. Wie weet het adres van Tix?

    Tom Schrijvers 02-07-2020

    Ceresstraat 15a2, 4811CA Breda

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vlucht

    Als je maar betaald dan is het goed.
    Reageren: 0,0
    Tix verkoopt mij tickets, als de reis door Corona niet doorgaat mag je naar de vliegtuigmaatschappij om daar je geld terug te vragen!
    Vreemde zaak, geen enkele betrokkenheid en geen enkele verantwoordelijkheid.
    Bereikbaarheid: 0,0
    Ze zouden eigenlijk geen vlucht meer mogen verkopen.
    Weg ermee!

    Door: Peter 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 tickets naar Turkije

    Geen contact mogelijk
    Niet per telefoon en niet per mail
    Wat een pech centen weg
    Nooit meer bij TIX boeken
    Oplichters

    Door: Louise Peters 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Corona refund retourticket Bali China Airlines wordt vastgehouden door Tix/Gate1

    Ticket geboekt via Tix.nl/Gate1.nl naar Bali met China Airlines. Geannuleerd vanwege Corona en ik had volgens de annuleringspolicy recht op teruggave. Tix/Gate1 zou wel even de terugvordering regelen hadden ze in een grootschalige emailactie hun klanten gemaild. Daar kon je je voorkeur opgeven of je een voucher dan wel een teruggave wilde ontvangen. China Airlines heeft bij navraag aangegeven dat het geld is teruggestort naar Tix/Gate1 maar ik ben nu bijna 2 maanden later en nog steeds niets gehad. Geen reactie op de mail meer en we moeten maar het initiatief laten bij henzelf zegt de website. Oplichters. Het zal me niets verbazen dat met het geld wat ze terug hebben gekregen hun eigen zakken hebben gevuld voordat de toko opgedoekt is door de crisis.

    Door: Susana Gerrits 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets Tix.nl

    Ik heb vliegtickets naar Bali bij Tix.nl gekocht uitgevoerd door Cathay Pacific voor vertrek 21apr20, echter door de welbekende Caronavirus zijn alle vluchten geannuleerd.
    Al sinds 19 maart probeer ik contact te krijgen (geen enkel telefoonnummer te bekennen) via de email. Geen enkele reactie, noch kan ik een account aanmaken in "Mijn Tix" omdat ik melding krijg dat dit is gehackt door cybercrime!
    Het enige wat ik van Tix.nl als email kreeg is wel 4x een bericht van Cathay Pacific dat de vluchten waren geannuleerd, ZONDER enige toevoeging. Oh ja en reclame dat ik een auto kan huren en 'leuk voorpret verhaal dat ik bijna op reis ga....'.
    Bij Cathay aangeklopt, zij zeggen te restitueren maar ik word hiervoor teruggestuurd naar Tix.nl, want annuleren kan ALLEEN via je reisorganisatie!
    Van het kastje naar de muur en inmiddels 3 weken verder zonder enig bericht van mijn dure ticket! De vertrekdatum nadert en ik maak mij zorgen. Wie heeft er tips?
    Wat kan ik nu nog doen???

    Door: Segryn Monsma 07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Tix.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tix.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 77 ervaringen geplaatst over Tix.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tix.nl actief?

    Tix.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tix.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.