Ervaringen Tix.nl

Wanneer je op vakantie wilt gaan met het vliegtuig kom je op het internet al snel in een oerwoud van vakantieaanbieders terecht. Tix.nl is hier ook een van. Om hier een beetje je weg in te kunnen vinden is het wel zo handig om ook te kunnen vinden wat anderen van de verschillende aanbieders vinden. Hier bij NederlandReview vindt je échte ervaringen van échte klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk en verzamelen zoveel mogelijk meningen en ervaringen van consumenten zodat we elkaar kunnen helpen om de juiste bedrijven en producten te kiezen.

Over Tix.nl

Tix.nl is een website voor vliegtickets die verder gaat dan andere sites. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk informatie te geven rond hun aanbod, zodat je zelf kunt kiezen wat je beste vlucht is. Je kunt bij hen bijvoorbeeld de stiptheid van vluchten in het verleden bekijken. Ook krijg je meer informatie over de verschillende luchtvaartmaatschappijen en het niveau van de service die zij bieden in de verschillende reisklassen. Bij elke luchtvaartmaatschappij staat bijvoorbeeld de gemiddelde stoelafstand vermeld van de stoelen in de economy class. Handig om te weten wanneer je extra lang bent en lang moet vliegen. Ook zie je bij hen alternatieve luchthavens die misschien ook interessante mogelijkheden voor jouw reis bieden. Ook laat Tix.nl je zien welke vlucht het meest milieuvriendelijk is en ze geven je ook nog eens de mogelijkheid om je CO2 uitstoot te compenseren.


Korte commercial van Tix.nl

Diensten

Door bij de start van je zoektocht een profiel aan te maken en je voorkeuren op mijn.tix.nl in te vullen, houd het systeem van Tix.nl bij je zoekopdrachten hier rekening mee. Op deze manier willen zij je een nog betere dienstverlening bieden. Zakelijke reizigers kunnen ook een expresboeking maken. Je kunt dan zonder persoonsgegevens in te vullen binnen 1 minuut een boeking maken voor een vlucht. Bij Tix.nl kun je de volgende dingen boeken:

  • Vliegtickets: Voor het boeken van alleen een vliegticket
  • Hotels: Voor het boeken van alleen een hotel
  • Autohuur: Voor het huren van een auto
  • Vlucht+Hotel: Voor het boeken van een vlucht en hotel, je krijgt dan korting op het vliegticket.
  • Activiteiten: Voor het boeken van activiteiten op de plaats van bestemming, zoals een bezoek aan de Eiffeltoren met gids, een bezoek aan het Vaticaan of het Colloseum.

Klachten

Als je niet tevreden bent over de dienstverlening van Tix.nl kun je contact opnemen met de klantenservice via (0900) 8801 (€ 1,00 per gesprek). Je kunt ook mailen via het formulier op de website. Wanneer je het gevoel hebt dat je er met de klantenservice niet uit kunt komen, dan kun je ze rechtstreeks mailen via costumercare@tix.nl. Zij zullen dan hun best doen om je alsnog tevreden te stellen.

Deel jouw ervaring met Tix.nl!

Aangezien ze veel reclame maken zullen veel mensen al gebruik hebben gemaakt van de diensten van Tix.nl. Ben jij ook een ervaringsdeskundige, vertel dan hier hoe het jou bevallen is. Daar hebben anderen heel veel profijt van.

Hoe compleet is het aanbod van Tix.nl en is het wel objectief en betrouwbaar vergelijken? Lees de reviews van hun klanten en weet waar je koopt!

Tix.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

3,8
29% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4,4

Service

3

Prijs

4,4

Leveren

3,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Tickets

Reis geboekt met tix.nl naar namibie maar we kregen bericht dat de vlucht was gewijzigd waardoor wij te laat aan zouden komen om de auto op te halen. Ook bleek het ineens niet meer mogelijk te zijn om bagage mee te nemen. De vlucht die wij hadden geboekt was nog wel gewoon te boeken direct bij de vliegmaatschappijen dus waarom dit niet meer mogelijk was is ons een raadsel. We moesten binnen 5 dagen op accepteren klikken of konden telefonisch contact op nemen als we niet akkoord waren. 2 van de 5 dagen waren in het weekend waarin ze niet telefonisch bereikbaar waren. Ook niet op het Engelse noodnummer. Daarom maar een mail gestuurd. Er werd ons dringend verzocht alsnog telefonisch contact op te nemen maar na 2 keer meer dan 40 minuten in wacht te hebben gestaan toch maar weer gemaild of zij ons andere opties konden sturen of ons geld terug binnen afzienbare tijd zodat wij ergens anders kunnen boeken. We kregen als reactie contact op te nemen met customer service die een reactie termijn van 10 dagen hebben! Inmiddels heb ik een mail ontvangen met de mededeling dat ik tickets heb geaccepteerd. Deze vluchten vertrekken een dag later dan onze originele vlucht en deze hebben we dus ook nooit geaccepteerd. Nu zijn we nog steeds bezig met het in contact komen.

Door: Loyce23-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

vliegtickets

je betaalt E 47,- om gratis te kunnen wijzigen en vervolgens krijg je te horen dat je dat zelf moet regelen met de luchtvaartmaatschappijen tegen extra kosten.
telefonisch onbereikbaar: je krijgt een bandje dat continu een tekst herhaalt en betaalt E 0,70 per minuut.
onduidelijke site
ik ga NOOIT meer via deze site reserveren, het zijn oplichters

Door: Heidi Rutten18-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

2 tickets mexico via VS

helaas betreurt mij de gang van zaken bij Gate 1 en Tix.nl. Er mag echt aandacht naar de service van dit bedrijf. Teleurgesteld in het zonder aankondigen wisselen van stoelen waardoor wij niet bij elkaar zitten. het niet oplossingsgericht meedenken wanneer dit gemeld wordt. De onbereikbaarheid van de klanten service. Jammer dat dit in NL mag gebeuren zo.

Door: sander van Bergen17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

2 tickets met overstap

De klantenservice is onbereikbaar en reageren niet. UIteindelijk bleek het veranderen van de vlucht niet mogelijk en hoor je er niets meer van.
Nooit via deze site bestellen!

Door: Bonno16-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Reis Lissabon

Eindelijk via allerhande schermen op de juiste vlucht gekomen, ga je boeken, pakt hij de andere vlucht weer. Nu dus de verkeerde tijd geboekt en ik moet de tickets maar via de vliegmaatschappij omzetten. Die geven echter aan dat dit niet kan omdat het juist via Tix is geboekt. Kortom tip: boek je vlucht nooit via Tix!!!!!! Zijn een soort tussenpersoon en kunnen niets voor je regelen of je helpen.
Gewoon lekker via de maatschappij zelf boeken en ver van Tix weg blijven!!!

Door: D Heijting04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

5037574

oplicht bedrijf.

Door: hesham fawzi mohamed salook11-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

Ticket van Warschau naar Adam

Zloty's zijn één op één omgezet naar euro's dus dat scheelt nogal. Tix geeft aan dit zelf maar te moeten regelen met de luchtvaartmaatschappij. Dit is niet klantvriendelijk. Na een e-mail geen reactie meer gekregen. Ik vlieg zeer frequent maar nooit meer met Tix

Door: R. Jonkman24-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slechte service

Tix is onbereikbaar, onvolledig , niet clientgericht! Kortom TIX is niks. Nu 1 maal via deze organisatie geboekt maar dat is ook gelijk de laatste keer geweest

Door: Koning16-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

zeer slechte bedrijf

De allerslechtste bedrijf dat ik ook hebt meegemaakt.
Ze zijn alleen op geld uit.
bereikbaarheid, meedenken, omgaan met klanten, wijzegingen, enz enz zeer slecht. En al je om uitleg vraag , krijg je steeds als antwoord "Helaas kunnen we niks voor u betekenen" . Mijn advies, na mijn ervaringen : Boek nooit meer bij Tix,

Door: sairam07-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Opgelicht voor 300 euro

Kijk uit met boekingen bij tix en gate 1 gaat om dezelfde bedrijf en ze lichten wel is hier en daar klanten op, denk erom dat geen verzekering die hun verkopen echt is, het is allemaal oplichterij!

Door: Ashkan Maniei06-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Tevreden

Mijn ervaring met Tix is zeer positief, na een boeking met Jet airways die in zwaar weer verkeerde heeft Tix al het mogelijke gedaan om voor onze tickets een restitutie aan te vragen. Dit zou maanden kunnen duren, maar wij hadden met 2 weken ons geld retour waardoor wij toch een nieuwe reis konden boeken. Chapeau en de travelconsulente Kaatje met wie ik telefonisch contact had was zeer begripvol en had een luisterend oor. Onze ervaring met Tix is zeer positief. THNX

Door: Aalbers25-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Vlucht zomaar geannuleerd

Gisteren geboekt en betaald, vanmiddag,een dag voor mijn vertrek wordt mijn vlucht zonder reden geannuleerd waardoor ik niet meer kan vertrekken. Zeer slechte service en nooit meer bij Tix boeken!!!

Door: Odile Ackermann08-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Duur door zeer slechte service.

- geld voor vlucht gestort, maar kreeg geen bevestigingsmail
-tix-account aangemaakt, maar kreeg deze maar niet bevestigd...
- doordat je geen bevestigingsmail hebt kun je nergens inloggen
-020 telefoon 8x gebeld over verschillende dagen. Werd pas opgenomen toen ik een 1 intoetste voor wijziging of annulering (gratis Tip van mij..????)
-ik kreeg eerder namelijk een antwoordmail, op een boze mail van mij, over hun onbereikbaarheid, dat ik binnen 5 dagen antwoord zou krijgen....de vlucht viel binnen die 5 dagen..stress dus!
- Nadat ik aangaf dat ik mijn rechtsbijstandsverzekering zou inschakelen...
wel geld vangen maar niks doen... toen kwam er wèl ineens een antwoord waarin mijn reis ID stond en er zou een screenshot bijzitten, waarmee ik zelf kon inchecken....bij RyanAir....alleen zat er geen screenshot bij..Dat schoot weer niet op...
-gebeld dus en op die 1 gedrukt...en eureka...na vrij korte tijd een stem ipv vreselijke muziek. Deze medewerkerster beweerde dat
1. Mijn ID nummer niet klopte, terwijl ik dus de bewuste tix-mail met dat nummer voor me had...
2. Dat ze de mijn opgelezen info, hoe ik wel kon inchecken, ook tegelijkertijd in een mail stuurde...ik wacht nog!

Uiteindelijk is het gelukt, na dágen, om in te checken met de opgelezen info...
Dan moet je je boardingpas echt uitprinten!!!

Een zeer dure les voor mij aan tijd, stress en geld, ook vanwege het tijden in de wacht staan...

TIX IS DUS INDERDAAD ECHT NIX!!

Advies: Boek gewoon simpel bij RyanAir zelf...scheelt heel heel veel ergernis!

Door: Zondervan08-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

tix is nix

ticket voor mijn zoon geboekt met KLM amsterdam florance vv
krijg na de heen reis , des nachts om 2.50am een bericht dat
de vlucht 1 uur te laat was aangekomen. Ik begrijp niet wat ik daar mee moet en was nog verkeerde info, want de vlucht, vanwege wind was uitgeweken naar Pisa. Ik klaag niet daarover want dat gebeurd , maar waarom sturen zij zo'n nutteloze email. ik heb hen dat dezelfde dag gevraag en ook of ik de terug reis met KLM kan annuleren.
Nu 12 dagen later.....nog geen antwoord.
Stomme mensen , nooit meer TIX.nl , gewoon direct bij KLM

Door: paulb05-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Vlucht geannuleerd en zelf kunnen oplossen

Via Tix.nl een vlucht naar Zuid India geboekt, met overstap op Mumbai. Op de terugweg kwam ik op het lokale vliegveld, bleek mijn vlucht naar Mumbai geannuleerd te zijn en reeds een week. Van de luchtvaartmaatschappij een waardeloze service, maar van tussenpersoon Tix.nl helemaal, ik ben niet op de hoogte gebracht, het noodnummer was niet bereikbaar en ik kon zelf een nieuw ticket op een andere vlucht kopen om zo mijn intercontinentale vlucht nog te halen...PRUT dus!

Door: Eveline Van den Bosch26-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

Book nooit bij tix.nl of tix.be

Na het boeken en betalen van een vlucht van Brussel naar lissabon via bank transfer Kreeg ik de dag erna een email van Charlie dat door “omstandigheden” deze vlucht niet kon doorgaan, na het doorgeven van mijn iban en BIC gegevens zoals gevraagd werd mij door Charlie beloofd dat de terugbetaling binnen 2 werkdagen op mijn rekening zou staan, na meer Dan 1 week en talloze emails met verschillende versies nog steeds niets ontvangen, een terugbetaling binnen Europa van rekening tot rekening kan niet meer dan 2 tot 3 werkdagen in beslag nemen, na nog een email werd mij Verteld dat de financiele afdeling mijn restitutie verwerkt heeft op 13 maart, we zijn nu 21 maart, nog steeds niets ontvangen, een antwoord op een email die ik vrijdag 15 maart had verstuurd zei Kirsten me dat het begin volgende week zichtbaar zou zijn op mijn rekening, we zijn nu bijna een week later, nog steeds niets, ze gaf tevens een telefoon nummer van tix.be in belgie wat gewoon niet bereikbaar is. Deze website heeft veel weg van scamming dus ik zou nooit not iemand aanraden te boeken via hun!

Door: Dirk cornelis20-03-2019
Odile Ackermann08-04-2019

Dan ben ik bang dat het bij mij ook gaat gebeuren. Gisteren ook geboekt,en vandaag mail zonder reden dat mijn vlucht geannuleerd is. Ik ga klacht bij Consumentenbond neerleggen.

Dag05-06-2019

Mvg Carlo Is recent bij mij ook gebeurd

Selen citak07-06-2019

Woensdag ticket geboekt en vandaag is mijn booking zomaar geannuleerd, Dirk Cornelis, heb jij je geld ondertussen al ontvangen? Het gaat hier om 500 euro bij mij.. echt om zot van te worden!!

wouter18-06-2019

Ticket vopr vrouw en kinderen geboekt woensdag 13 juni €2.268,72 betaald maar heen en terug vlucht één maand te vroeg geboekt! Nog nooit zoveel geld in 1 minuut kwijtgespeelt! Met noodnummer gebeld en kon veranderen van ticket na bijbetaling van 10.168

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

klacht afhandeling vraag

Ik heb een klacht, veel bij jullie geboekt, nu nooit meer. Heb 13/3 om 17.12 uur na 30 minuten wachten (70ct per minuut) even gesprek gehad over een boeking van Alta naar Oslo. Het heeft me 20 euro gekost om te horen dat jullie deze vlucht niet kunnen bieden, terwijl alle andere sites het wel kunnen. Ik wil nl. met norwegian air vliegen (i.v.m. het meenemen van een hond) Ik zal nu nooit meer boeken via Tix, U zal zien dat ik onder den naam Hein van Harten vele boekingen heb gedaan.
Susi he3eft me op een onvriendelijke manier te woord gestaan. Voor mij geen TIX meer.

m vr gr Hein van Harten

Door: HM van Harten13-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

slechte service bij TIX

Vlucht geboekt via tix met Tuifly.
We kregen geen referentienummer via tix waardoor we telkens niet in het systeem te vinden waren bij Tui. Zowel heen als terug vonden ze ons niet terug de passagierslijst.
Ook kon je niet online inchecken of stoelen reserveren waardoor wij als gezin terecht zijn gekomen op verschillende plaatsen.
Ook als je naar de klantendienst belt, moet je lang wachten want zij moeten telkens contact opnemen met de maatschappij zelf voor antwoorden en je kan niet rechtstreeks met de luchtvaartmaatschappij iets regelen.
Ook maaltijd/fly delux waren bij de boeking niet bij de keuzes.

Door: laurean10-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Purposefully misleading

I bought a ticket recently through Gate1.nl and though the prices are cheap, they make a lot of money misleading customers to buy tickets with hidden baggage costs. They put the icon and ¨no baggage included¨ notice in an illogical place and in small grey letters on the purchase screen and do not provide any information about the terms and conditions of the flight during the pre-purchase and purchase process (when you click on ¨flight information¨ you only get the itinerary). I understand that there can be cheaper tickets that do not include baggage, but I would like to make the decision conciously, rather than being made aware of the issue only once the ticket is purchased! Especially since this was for an intercontinental flight outside the US, so not on a route where carry-on only is common. In fact it is pretty much unheard of on this trajectory, except through Gate1.nl. Additionally, they do not issue the ticket right away, so I have my fingers crossed that it will be valid at all, and of course it makes it impossible to check with the airlines about the actual terms and conditions of the fare. Given that it would be so easy to make it more clear that baggage is not included (make the ¨no baggage¨ notification red rather than grey, make it more visible, have a statement during the purchase process that says clearly that the flight only allows hand luggage unless you pay for a luggage allowance, list the carry-on only status in flight infomration, etc), it seems clear to me that they inflate their profit margin by using the very cheap fares to bait people into buying tickets they might not have chosen were the conditions more clearly presented. I understand that in some circumstances and for some people this might not be important, but it is clear that their business model is to be misleading in order to increase sales.

Door: SD20-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slechte service, boekingsgegevens niet doorgegeven

Via tix vlucht geboekt naar bangkok op 22 december. Helaas kwamen wij wel aan maar de bagage niet. Omdat je dit moet registreren voordat je vertrekhal (duurde 2 uur....)verlaat hebben we onze aansluitende vlucht gemist UIA was onbereikbaar zowel via mail en telefonisch....mijn man en ik hebben beide onze tel. limiet van 60 euro eraan verspeeld. Op mijn wanhopige verzoek aan tix om te helpen of althans uia aan te manen hun klanten te helpen kreeg ik helaas mailtje dat ze niets konden doen. Terug vlogen we klm en hiervan hebben we de gegevens niet ontvangen. Na bellen tix weer niets te regelen uiteindelijk heeft klm ons de boardingpassen via app gestuurd. Niets dan lof over klm. Tix en uia niet zo best doen we niet meer helaas

Door: S van Oers19-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

1 seconde , 1 letter 193 kosten

Op zaterdag boekte ik een vlucht bij Tix. OP de bevestiging zag ik dat ik een typefout gemaakt had. Ik heb meteen na 1 seconde een email gebelt gestuurd.
193 euro kosten moet betalen om 1 letter te veranderen. Totaal absurd omdat de tickets nog niet geprint zijn.
Daarnaast wegen deze kosten totaal niet op tegen zo`n kleine verandering. Ik heb spijt dat ik bij Tix geboekt heb. Een wijze les, mij zien ze hier nooit meer terug.

5
0

Door: Nobels19-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

administratiekosten door 1 typefout

Op maandag boekte ik een vlucht bij Tix. OP de bevestiging zag ik dat ik een typefout gemaakt had. Ik heb meteen een email gestuurd.
Pas 2 dagen erna kreeg ik een mailtje of ik ze wilde bellen.
Dat heb ik gelijk gedaan. Daar kreeg ik te horen dat ik 45,00 euro administratiekosten moet betalen om 1 letter erin te voegen. Totaal absurd omdat de tickets nog niet geprint zijn.
Daarnaast wegen deze kosten totaal niet op tegen zo`n kleine verandering. Ik heb spijt dat ik bij Tix geboekt heb. Een wijze les, mij zien ze hier nooit meer terug.

Door: miranda16-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichters!!!

Ongeziene oplichters, echt een schande, bah !!!

Door: Christian Van Nederkassel06-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Foutmelding en toch geld afgeboektIk heb in de nacht van 23-24 dec 2018 een ticket geboekt voor mijn dochter via tix. . Aan het eind van de boeking was er een foutmelding dat de boeking niet gelukt was. In de ochtend toen ik opnieuw wilde gaan boeken zag ik dat het geld als gereserveerd stond. Ik heb meteen contact opgenomen met m’n dochter om te vragen of zij dan toch iets ontvangen had ze zei van niet. Toen had ik meteen contact opgenomen met m’n creditcard maatschappij deze zeiden dat het geld wel gereserveerd stond bij tix dus moest ik contact met hun opnemen. En als tix het geld niet zou afboeke het automatisch terug gezet zou worden. Er was nergens een mail adres waar je meteen contact met hun kon opnemen. En er was een foutmelding dus had ik niet verwacht dat het geld van m’n rekening gehaald zou worden. Mijn dochter had ook geen bericht gekregen dat er iets met boeking aan de hand was. Enigste mogelijkheid was bellen naar jullie wat heel duur 0900nr. daar het niet om 1 of 2€ maar bijna 500€ ging!! De mevrouw Katje waarmee ik gesproken had kon mij in eerste instantie niet vertellen wat er aan de hand was en zag ook geen boeking of iets met onze gegevens. Na lang wachten zei ze wat er mogelijk gebeurd zou kunnen zijn en dat het gekozen hotel vol zou kunnen zijn en dat we de volgende dag moeten bellen. Zo gezegd zo gedaan. Weer gebeld toen had mevrouw me gezegd dat het hotel mogelijk niet beschikbaar was, voor haar ook niet duidelijk wat er gebeurd was dus dat ik de optie gekregen om reis te annuleren en opnieuw boeken en dan zou ik m’n geld volledig terug gestort krijgen of wachten. Ik vertrouwde het niet dus heb ik gekozen voor annuleren. En mevrouw zei dat het geld meteen gestort zou worden en binnen 3 dagen op de rekening zou staan. Ze zei dat ze meteen de reis zou annuleren. Ik had ook gevraagd om een schriftelijke bevestiging. Dit was 24 dec. 2018. Er is de hele tijd naar jullie toe gebeld en gemaild over dit. Op 4 jan krijgt mijn dochter een mail dat de terug storting nu pas is aangevraagd, tereijl aan de telefoon 3 dagen werd gezegd daarna via mail binnen 5 dagen teruggestort zou worden . Op 4 jan 2019 na een boze dreigende mail dat ik andere stappen zou nemen stond het geld plotseling wel op de rekening. Alle kansen om andere vluchten te boeken zijn verkeken. We zijn meer dan 20€ kwijt aan jullie dure telefoonlijn waar je ook nog eeuwen in de wacht staat. En daarna weer 10€ omdat tix zo traag reageren op mail ga je toch bellen nogmaals het gaat om bijna 500€ dat na een foutmelding van mijn creditcard is gehaald. Omdat je alleen kon mailen als je een reserveringsnummer had. Is pas na de bevestiging’s mail dat we een mail adres hadden waar we naar toe konden mailen. Dit geld had m’n dochter kunnen gebruiken om daar te eten ze is student en werkt hard voor haar geld. Om haar vriendje in Italy te kunnen bezoeken. Omdat de terug storting zo lang duurt betekent dit misschien dat zij straks niet meer kan gaan, omdat reizen dan duurder zijn en zij ook rekening moet houden met haar werk! Het ergste is dat zij in eerste instantie niet via tix wilde boeken omdat zij het niet vertrouwde ik had haar overhaalt omdat ik dacht dat tix een betrouwbare site was. Nu krijgt zij onpersoonlijke antwoorden op haar email over dat de vliegtuigmaatschappij geannuleerd had enz. Dit was nooit naar ons gecommuniceerd... alleen dat misschien hotel geen plek had.
Ik vind tix manier van klantenservice zeer slecht en onbetrouwbaar met de tegenstrijdige antwoorden. Weet dat het vertrouwen is geschaad en dat hierdoor klanten zijn kwijt geraakt. Wellicht zullen jullie er niks van aan trekken, maar van onze kant zullen we niet stil blijven. Want dat geld had nooit geïncasseerd moeten worden bij een foutmelding en het op zelfde dag geannuleerd was en als gereserveerd stond. Echt nooit meer zal iemand uit onze omgeving een reis bij tix boeken.

Door: Wijngaarden05-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Absoluut onbetrouwbaar!

Ik heb vliegtickets geboekt op gate1.nl, een website van TIX BV. Website werkt goed maar ze boeken niet meteen de bestelde tickets bij de vliegtuigmaatschappij, wat ertoe kan leiden dat de prijs veranderd. Dit betekend dat je later bericht kan krijgen dat bestelling wordt geannuleerd omdat tickets niet beschikbaar zijn. Ik moet naar een begrafenis en hoor 24 uur van tevoren dat ik geen vliegtickets heb en de verwerking van de restitutie enkele dagen in beslag kan nemen.

Door: Laura02-01-2019
Olivia27-02-2019

Heb jij jouw geld gekregen?

Odile08-04-2019

Ik heb hetzelfde vandaag meegemaakt.vlucht ook zonder reden geannuleerd en nu wacht ik op mijn geld. Heb je het geld teruggekregen?

carlo creten05-06-2019

Hebben jullie geld terug gekregen ? Ook recent dit mee gemaakt en geen reactie op email om terugbetaling.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

waardeloze klantenservice

Tickets goedkoop, maar klantenservice volstrekt waardeloos.

Door: koen22-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Misleidend

Voor het eerst boeking gemaakt, waarin ik per ongeluk verkeerde datum heb ingevuld. Gelijk de klantenservice gebeld.
Zeer onvriendelijke dame. Gezien ik een wijzigbaar ticket had geboekt ging ik er vanuit dat ik om die reden het ticket kon aanpassen. Dit bleek niet zo te zijn en, tix.nl rekent standaard admin kosten a ca EUR 45,-. Het aanbieden (tegen betaling) van de optie voor een wijzigbaar ticket is dus zinloos. Daarnaast is deze ook niet geldig t.a.v. de betreffende airline.
Bij de meeste ticket aanbieders (KLM, Cheaptickets, etc) kan je (als je binnen 24 uur belt) na het boeken van een verkeerde datum kosteloos wijzigen. Bij Tix (althans, deze medewerkster) niet. Zeer onbehulpzaam, verveldende ervaring. Uiteindelijk de boeking in zijn geheel gecancelled (tegen betaling van EUR 45,-) echter, ook de bevestiging daarvan laat op zich wachten.
Response bevestiging op een bericht geeft aan reactietijd van 10 dagen... bizar..

Door: M18-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Goede service

Tickets boeken was de eerste keer niet gelukt.
Door goede service snel het geld weer terug gekregen voor de reeds betaalde tickets.
Daarna opnieuw geboekt, is alles goed gegaan.

Door: Annemiek visser30-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Tix, wel innen maar niet retouneren

Ik was op vakantie in Bulgarije.
Ik ben daar om medische redenen (heimwee) eerder vandaan gemoeten.
Ik heb toen een vlucht kunnen boeken via Moskou. Dit was de eerste vlucht mogelijk. Nu heb je voor Moskou een paspoort nodig, anders kom je het land niet in. Dat had ik natuurlijk niet bij, omdat mijn reis in de EU zou blijven in eerste instantie.
Het punt is dat ik via tix de reis kon boeken zonder mijn paspoort document in te hoeven vullen. Wel mijn ID, maar geen ander document.
Nu schermt Tix dat het de verantwoordelijkheid van de klant is om de geldige reisdocumenten te hebben. En daar hebben ze gelijk in.
Maar dat ik een reis kan boeken zonder geldig document dat leggen ze ook bij de consument.
En schuiven ze alle verantwoordelijkheid af.
En mailen met het klachten bureau van Tix helpt ook niet, want die reageren niet.

Groetjes Joerie

Door: Joerie Strijbos13-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Waardeloos!

Triest voor woorden!
Alternatieve luchthavens zitten tussen je zoekopdracht. Je moet heel goed opletten! Ik wilde antalya - amsterdam boeken, maar kwam een dag later achter, stond in de bevestiging "let op uw zoekopdracht wijkt af van iw bestemming" het antalya-brussel was! Dit konden ze niet voor me veranderen! Waardeloos! Nooit meer via TIX.NL

Door: Filiz Kahraman06-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

DO NOT BOOK USING TIX.NL

I cannot begin to explain how bad my experience was with Flighttix.it or Tix.nl. They lack customer service, the decency to acknowledge their fault, internal communication & coordination and the basically the skillset required to function as a travel company!!

With the average response time of over a week, they always justify their late response to the fact that they have to "properly understand the matter" before they can get back to me. Not only do they have a lousy product, they have a terrible team managing their customer service (I tried to book a flight at the last moment from them in order to attend a funeral, received the e-ticket in my mail box 12 minutes before the boarding pass counter would no longer allow me in. I COULD REACH THE AIRPORT IN UNDER AN HOUR AND THEY COULDN'T SEND ME MY E-TICKET IN OVER 45 MINUTES!! And then they suggest I contact them using phone when none of their agents attending the phone calls speak English!

My case has been pending for close to TWO MONTHS now and they keep asking ME to check if I've been partially refunded the money they owe me and one fine day (after two months of back and forth), one of their agent says that the refund is pending at their end with their "REFUND DEPARTMENT".

My suggestion is that if you are bored and cannot find anything to do, make a booking using their website (if they are capable of doing it) and then interact with them for the next couple of months - cause that's the only thing they can actually do! I'd have preferred to give a no star rating had that been possible!

Door: Hitika Bhan03-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Boek er NIET mee!!! - deel 2

Ok, ik heb nog eens gebeld en de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik deze keer niet zolang in wacht heb gestaan. De terugbetaling was volgens hen 4 werkdagen eerder bij hen doorgegeven dus normaal zou ik het geld ontvangen moeten hebben. Toen ik vroeg of ik dan een screenshot kon krijgen van hen van die zogezegde transactie nam operator terug contact op met de boekhouding. Bleek toch niet dat bij hen inderdaad dat bedrag niet van de rekening was gegaan zeker??? DUH!!. Heb dan gezegd dat ik wilde dat deze terugstorting nu direct zou gebeuren en dat als ik tegen het einde van de week nog niets had ontvangen, ik andere stappen zou ondernemen. 2 uur later stond het op mijn rekening!!! Ik hou er niet van als mensen/firma’s alleen (re)ageren als je begint te dreigen dus voor mij écht nooit meer. Dan betaal ik liever wat meer voor mijn tickets...

Door: Vanessa31-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Boek er NIET mee!!!

Na boeking en betaling bleek de boeking ineens “mislukt”. Ik probeer al 3 weken mijn geld terug te krijgen. Een terugbetaling is blijkbaar een uiterst moeilijke procedure voor hen. Ga ze nu nog maar eens bellen - zal eerst weer een half uur in wacht worden gezet...

Door: Vanessa30-08-2018
Olivia27-02-2019

Heb jij jouw geld gekregen?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Naam op ticket

Ik had 1 letter verkeerd ingevuld bij het boeken van een ticket naar NY ( in totaal 6 tickets geboekt). Mijn fout maar Tix wilde niets ondernemen en verschool zich achter het vliegtuigmaatschappij. Oplossing van Tix: Ik kon hetzelfde ticket opnieuw kopen voor 3x het bedrag.
Tix is alleen maar een verkoopsite en verder niets.

Door: Snitselaar19-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Klantenservice

Klantenservice ,na 45 min in de wachtrij te hebben gestaan niet kunnen bereiken!
Vlucht blijkt te zijn gewijzigd, zonder ons hierover geiinformeerd te hebben! Waardeloos

Door: Karin taverne29-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Ticket probeem

Ze zijn geen reis agent allen een ticket verkoop bedrijf zonder
service. Roep naam op ticket kon niet veranderd worden , als paspoort naam. Ticket was waardeloos 485,— weggegooit.
Dat is een fake ticket toch.

Door: Scheepstra08-07-2018
Scheepstra08-07-2018

Nog even dit ik moest inchecken via KLM OOK GEEN SERVICE, IK MOEST VLIEGEN MET CHINA EASTERN AIRLINE OOK GEEN SERVICE DUS ALLEMAAL SLECHTE BEDRIJVEN VOOR 485,—MET ALLEMAAL EEN MOOIE SMOES U TICKET STAAT OPSLOT. IK MOEST WEL 2 NIEUWE TICKETS KOPEN MET BETERE SERVICE QATAR OF EVA AIR VIA CHEAP TICKETS EN DAT DOEN IN JE VAKANTIE.

Simon Kodoatie en Ita Juwita Soewardi- Kodoatie21-08-2018

Wij zijn onze gegevens van onze vliegtickets vergeten (kwijt) kunt u ons helpen wij vliegen op 4 oktober en komen op 2 november terug 2018.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Boeking werd geannuleerd na betaling

17e januari tickets besteld .. betaald en werd geannuleerd ..
Wij hebben jullie dan gecontacteerd in het ENGELS , er werd ons beloofd dat we ons geld na een week teruggestort kregen .. jullie hebben ons rekening nummer van de transactie en toch vragen jullie al onze bankgegevens ??? ZEER onveilig gevoel tegenover jullie
Hopelijk word dit snel opgelost

Door: Caroline De weirt24-01-2018
Olivia27-02-2019

Heb jij jou geld gekregen?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Goed

Nix mis mee. Was de goedkoopste die ik kon vinden en goede reisbescheiden.

Door: Sander04-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Tix.nl volgt liever de eigen voorwaardes niet

Volgens het boekingsscherm kon ik mijn vlucht nog tot 22:00 dezelfde dag gratis annuleren. Toen ik dat probeerde, bleek het een heel gevecht te zijn. De telefonist was gelukkig zeer vriendelijk en behulpzaam, maar moest maar liefst 3 keer overleggen met zijn leidinggevende voordat ik daadwerkelijk de toezegging kreeg mijn gehele kosten terug te ontvangen, incl. vliegtuigmaatschappijkosten en administratiekosten. Dat lukte slechts toen ik 'dreigde' daadwerkelijk screenshots te hebben gemaakt van de mij gepresenteerde voorwaardes. In totaal heb ik bijna een uur aan de telefoon gehangen. Klantonvriendelijk op zijn best, en op zijn ergst regelrechte misleiding.

Door: Renee09-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Tix is best wel top

Tix is best wel top! Wel goed zoeken want veel ook niks. Maar soms zitten er pareltjes tussen voor nix! Levering geef ik een 8, want het kan beter, maar voor die prijs hoef je dat dan ook weer niet te verwachten...

Door: Blogger27-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

vliegtickets voor weinig geld

Regelmatig reclames en advertenties gezien van Tix.nl, dus was wel bekend met deze organisatie. Had er echter nog nooit eerder vliegtickets geboekt. Een paar weken geleden wel een tripje met het vliegtuig geboekt en ik was blij verrast over de mogelijkheden en over de prijs. Je hebt bij Tix.nl echt heel veel mogelijkheden voor een vliegreis. De prijs ligt eveneens een stuk lager dan wanneer je een ticket direct bij een luchtvaartmaatschappij boekt. We hadden een klein foutje gemaakt tijdens het boeken, maar daarna direct telefonisch contact opgenomen. Een medewerkster heeft ons direct geholpen en uiteindelijk kwam alles toch nog goed.

Door: R. Ypema21-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Schrijf zelf een review over Tix.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)