Sensation

10

Bestellen

8

Service

5

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sensation

Heb jij gehoord wat anderen over dit bedrijf allemaal zeggen?Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Laten we je eerst meer vertellen over dit bedrijf. 


Over Tickets.sensation.com

Het begon allemaal vijftien jaar geleden in de Amsterdam Arena. Nu is het wereldwijd fenomeen, dat op vele plekken in de hele wereld zich afspeelt. Ieder jaar maken ze een nieuwe geweldige show. Ze verbinden zich aan innovatie en excellentie. Ze hebbe de onderscheiding gekregen om het leidende dance evenement van de wereld te zijn. Het zorgt ervoor om een atmosfeer te bouwen van samenzijn op de meest grote evenementen. Iedereen is gekleed in het wit en het publiek gaat altijd uit hun dak. 


Diensten van Tickets.sensation.com

Sensation biedt dansevenementen aan over de hele wereld van Japan tot Amsterdam en van New York tot aan Zuid Amerika. Het is ongekend. Bezoek hun website voor de opkomende evenementen.
Klachten, tips en complimenten over Tickets.sensation.com

Natuurlijk doet een bedrijf als sensation er alles aan om je een mooie tijd te bieden. Het is echter goed om je klachten, tips en complimenten allemaal kenbaar te maken. Het maakt het mogelijk voor hun om hun dienstverlening alleen nog maar te verbeteren. 


Je kunt via de mail, telefoon en per post contact met hun opnemen. 


Heb jij ervaring met Tickets.sensation.com? 

Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review. 


Lees hier de ervaringen van klanten met Sensation. Hoe gemakkelijk koop je hier tickets voor Sensation? Wat is de dress code en hoe zijn de prijzen voor de dansevenementen? Heb je klachten of tips?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Mooie feestjes bij Sensation

Met mijn vrienden vaak naar Sensation geweest. Altijd mooie feestjes. Wel streng deurbeleid vaak en ook is het niet goedkoop. Maar als er een mooi feestje is, gaan wij er zeker weer heen!

M

Michael

27-01-2017

0

Feestjes van Sensation altijd goed

Gewoon de beste feestjes altijd hier dus natuurlijk heb ik hier vaak besteld!!

S

Stijn

19-08-2016

0