NederlandReview

  Ervaringen Ticket Liquidator

  Interesse in het aanbod van het Engelse Ticket Liquidator, maar ben je allereerst benieuwd hoe het hun eerdere consumenten is vergaan bij dat concert, die theatervoorstelling of de sportwedstrijd? Laat je dan door hen adviseren in de reviews van hun ervaringen. Of heb je zelf al een mening en wil je die graag met ons delen? Schrijf dan vandaag nog een recensie met een beoordeling van jouw avondje uit.

  Blijvende herinnering

  Een goed concert van een topartist op een prachtige locatie of venue, is iets wat je waarschijnlijk je hele leven bij zal blijven. Heerlijk meezingen met jouw favoriete nummers, dansen op het ritme van de muziek, even de week loslaten en genieten. Of wellicht juist een goed moment om er even tussenuit te gaan, een weekendje weg of tijdens een vakantie als kers op de taart. In het geval van grote artiesten, is het wellicht verstandig om er op tijd bij te zijn, zodra de voorverkoop of verkoop begint. In sommige gevallen zijn de kaartjes namelijk in no time uitverkocht. Als het om je idool gaat, wil je natuurlijk niet achter het net vissen.

  Sommige evenementen schrijven geschiedenis

  Cultuursnuiven en sporters toejuichen

  De dagelijkse sleur moet af en toe onderbroken worden, zodat je kunt ontspannen en opladen. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. De een gaat liever een stuk van Shakespear bekijken in het theater of naar een klassiek orkest luisteren in een concertgebouw, de ander host liever mee op een veld terwijl hij of zij meebrult met die ene zanger, en weer een ander gaat uit zijn dak in een stadion, naast de atletiekbaan of bij een sportveld. Net wat bij je past.



  Ticket Liquidator

  Geldige toegangsbewijzen zijn tegenwoordig ook op het web te verkrijgen. Zo ook via dit online verkooppunt. Ze verkopen toegangskaarten voor zowel muziekevenementen, optredens van internationale bands, toneelstukken en sportwedstrijden. In tegenstelling tot wat tegenwoordig gangbaar is, verstuurt deze aanbieder de kaartjes niet digitaal per email, maar ouderwets met de post. Het is daarbij wel de verantwoordelijkheid van de koper om thuis te zijn als de postbode langskomt.

  Ook venues en evenemententerreinen in Nederland staan in deze webshop op het menu. Denk bijvoorbeeld aan de Ziggo Dome of de Johan Cruijf Arena in Amsterdam, of het Goffertpark in Nijmegen.

  Tot slot is het mogelijk om zelf kaarten te verkopen via deze website als je bijvoorbeeld de organisator bent of voor een locatie werkt. Dan is het een kwestie van een account aanmaken, om vervolgens alle gegevens en informatie in te voeren. Ticket Liquidator fungeert dan als een soort tussenpersoon. Uitbetaling geschiedt na afloop van het evenement via PayPal of cheque.

  Klantenrecensies: enerverende ervaring?

  Hoe is het de cultuurlievende of sportminnende consumenten bevallen die al eerder ervaring hebben gehad met deze provider? Zijn de toegangsbewijzen op tijd binnen gekomen? Hoe gaat de klantenservice te werk als de zending tijdens de shipping is kwijtgeraakt? Zijn ze dan klantvriendelijk en oplossingsgericht, of krijg je geen gehoor zodra het een klacht of probleem betreft? En hoe zit het met de mensen die gebruik hebben gemaakt van de website voor de kaartverkoop van hun pareltje? De antwoorden op deze en vele andere vragen lees je hier in de reviews van klantenervaringen. Dankzij hun mening en beoordeling, worden geïnteresseerden geholpen bij het maken van hun keuze. Schrijf jij straks ook een recensie voor de mensen na jou?

  Ticket Liquidator
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ticket Liquidator

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ticket Liquidator een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ticket Liquidator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ticket Liquidator actief?

  Ticket Liquidator is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ticket Liquidator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.